من که 2 گیگ اولو + 2 تا 30 گیگ 15 روزه میگیرم... به جای نیترو 5 روزه به قیمت 5500 هم اگه کم بیارم 10 گیگ 7 روزه میخرم 8500
( البته همین 62 گیگ کافیه )
Printable View
من که 2 گیگ اولو + 2 تا 30 گیگ 15 روزه میگیرم... به جای نیترو 5 روزه به قیمت 5500 هم اگه کم بیارم 10 گیگ 7 روزه میخرم 8500
( البته همین 62 گیگ کافیه )
بدرد نمیخوره فقط پارس آنلایننقل قول:
سلام دوستان
من امروز قرار داد شاتل آرت 3م رو فسخ کردم. الان بین های وب و اسیاتک موندم.
چیزی که از نظرات دوستان متوجه شدم اینه که های وب بیشتر به درد دانلود میخوره تا وب گردی و شبکه های مجازی. اما یه سوال برام ایجاد شد. الان اسیا تک یک سرویس پایه داره با سرعت 16 مگابیت ماهی 36 تومن. شبانه رایگانش شبی 21 گیگ باید بده (بافرض این که سرعت نصف بشه روی 1 مگ تو ثانیه) .یکی از دوستان میگفت تا ماهی 300 گیگ هم دان کرده با همین سرویس. در حالی که با های وب ما با فرض این که دو تا فشفشه ی 70 هم بگیریم باز 140 تا دان میشه کرد با قیمت ماهی 90 تومن.
نظرتون چیه ؟ مزیت های وب نسبت به اسیا تک چیه ؟
مزیتش همین سیستم ستاره دهی حجم های هدیه و فشفشه اسنقل قول:
بدرد دانلود الان واسه من نمیخوره ولی وبگردی اینستا و تل هم مشکلی ندارم اتفاقا عکس چیزی که تو داری میگیه پینگممم ثابت الان زیر 150 میلی هست داخل هم نهایت 30 میلی ثانیس
سىستم ستاره دهى ب چه کارى مياد!؟
واسه هدیه خوبه. من پارسال واسه تولدم 100 گیگ، امسال 200 گیگ کادو گرفتم. هر چند ماه یه بارم که 100 گیگ رایگان به اونایی که ستاره هاشون بالاست می دهنقل قول:
این اطلاعیه رو من تازه دیدم. شما ازش استفاده کردین؟
به گزارش روابط عمومی هایوب، کلیه مشترکین سرویسهای اینترنت هایوب میتوانند در وبسایتهای پخش فیلم و سریال «فیلیمو» و «نماوا» عضو شوند و تمامی محتوای ویدئویی موجود در این وبسایت را با ترافیک رایگان مشاهده کنند.
بله ُ خیلی عالیهنقل قول:
اخه این سایت ها ارزش زیادی ندارن یه مشت فیلم دوبله شده و سانسور شده میزارن یه سایت دانلود هم جز لیست ترافیک داخلی نیست حتی شاتلند با زیرکی تمام فقط خود سایتش تخفیف داره لینکهاش نه!!نقل قول:
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
نقل قول:من چند بار تو این تاپیک گفتم بازم میگمنقل قول:
اتفاقا های وب بیشتر به درد کسی میخوره که مصرف روزانه بالایی داره ( وب گردی - تلگرام - اینستا - دانلود معمولی )
چون هیچ شرکتی رو شما نمیتونی پیدا کنی با 40 تومن 70 گیگ حجم ماهانه بهت بده
اتفاقا اونایی که بیشتر تو فکر دانلود هستن نباید بیان های وب ! باید برن یه شرکتی که دانلود شبانه داشته باشه که هر چی میخوان دانلود کنن