دوست عزیز شما اصلا ادد نکردی که من دینی کنم بگو سامنر نیم رو خودم ادد کنم باونقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما اصلا ادد نکردی که من دینی کنم بگو سامنر نیم رو خودم ادد کنم باونقل قول:
من که تو دنده برداشتن جینکس هستم ( اصلا ای دی سیم خوب نیست ) چون وقتی ریوت میاد هرچی نوب تویکی فیدر خسته به قول خود یارو به من میده منم هیچ وقت نمیام جنگل تاپ مید برم که بخوام کرری کنم جوش کنم و کلی استرس به خودم وارد کنم بعد پس فردا 100 تا درد مرض بگیرم. بعد 3 بار پروموشن بگیرم تو پروموشنم فری لوز ریوت به من بدهنقل قول:
دوست عزیز شما اصلا ادد نکردی که من دینی کنم بگو سامنر نیم رو خودم ادد کنم باو
حالا شما ادد کن اگر با هم بازی کردیم سفت بازی می کنم ^^ به اینکه گور پدرشون بابا. خسته شدم به خدا
پ خ می کنم برات :n19:
بچه ها یک سوال فنی
lucian OR Jinx؟
میخوام یکی شون رو بگیرم
سلام به همه دوستان
Lucian جدیدا نرف شده و کلا بازی باهاش برای بعضی ها سخته. شما هم اگر واقعا ADC باز هستی که lucian رو بگیر و در غیر اینصورت Jinx خیلی بهتره.نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه من رو هم اد کنید ؟ متاسفانه من Bronze IV هستم ولی بازیم خیلی خوبه. دلیله این تایر پایین هم اینه که تو 10 تا بازی اولم افتضاع نوب بازار بود و 8 باخت و 2 برد شدم.نقل قول:
میتونی match history رو ببینی. Top و Jungler واقعا خوب بازی میکنم. اگر میشه Add کنید و اگر بازیم خوب نبود Ignor کنید. واقعا دنبال بوست کردن نیستم. فقط میخوام وقتی میرم تو بازی بدونم که حداقل یه نفر غیر از خودم بازیش خوبه. معمولا یک شب در میان ساعت 11 به بعد هستم.
Aliparlous2
EUW
هر کی میخواد کرری کنه از دیویژنش راحت بیاد بالا جنکس برمیداره وقتی تیم ها فایت می کنن میزاره رو موشک اون عقب وای میسه همه کیل ها رو میگیه. چون همه نوبن رو تانک ها فوکوس می کنننقل قول:
بچه ها یک سوال فنی
lucian OR Jinx؟
میخوام یکی شون رو بگیرم
10000% جینکس رو بردار حرفه ای بشی تا گلد راحت میای بالا :n19:
من که تصمیم گرفتم اصلا ranked بازی نکنم و همون Normal و Team Builder رو بازی می کنم و هم اعصابم خورد نمیشه و هم آدم استرس برد نداره :n27:
بابا شمام فراموش کردین این بازیه
بردی خوش به حالت باخیتم فدا سرت
ما که امروز می خواستیم با این گود لاک رنک بازی کنم پینگ ری ده یک دستم بازی نکردیم :)