دلو زدم ب دریا و شنبه جمع می کنم می رم از شاتل خراب شده
الان ی پنل کاربری ایجاد کردم الان بخوام فشفشه 70گیگی بخرم باید حتما ی سرویس ی ماهه هم بگیرم اززونترینش همین 2گیگ 12تومنه؟
Printable View
دلو زدم ب دریا و شنبه جمع می کنم می رم از شاتل خراب شده
الان ی پنل کاربری ایجاد کردم الان بخوام فشفشه 70گیگی بخرم باید حتما ی سرویس ی ماهه هم بگیرم اززونترینش همین 2گیگ 12تومنه؟
سلام بله باید ارزونترینش که همون ۲ گیگ ۱۲ تومنه رو بخرین ( برای سرعت ۱۶ مگابیت ) ... فقط یه سوالی که حتما بپرسین راجع به اینه که برای فعالسازی 70 گیگ خرید نیترو هم لازمه یا نهنقل قول:
نقل قول:سلام برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه 70 گیگ باید بسته شما 31 روز زمان داشته باشه که اگر بسته 1 ماهه 2 گیگ 12 تومان بخرید باید یک نیترو 5 روزه هم بخرید که زمان سرویس بشه 35 روز و بتونید فشفشه 70 گیگ فعال کنید!نقل قول:
اگر نخواین نیترو بگیرین باید بسته 3 ماهه یا بالاتر خریداری کنید!
نقل قول:چه قانون و قواعد مسخره اى داره!!!!!نقل قول:
سرويس 30 روزه فشفشه 31 روزه نيترو 5 روزه اينا باماليات حساب کنيم ماهيانه چقدر تموم مى شه!؟؟
اره این قانون به ضرر مشتری هست و به سود خودشون که مجبور بشی نیترو هم خریداری کنی!نقل قول:
میشه 62700
الان آرت3رو ماهى46800 مى دم که هنوزم روى محدوديت ،سرعتم بين10 تا30 کيلو هست!!نقل قول:
از آرت 5 که ماهى68600 مى دم6100 تومن ارزون تره که اونم محدوديت مصرفى داره و بعدها ممکنه دچارش بشم!!!!
اگه ى سرويس سه ماهه6 گيگى بخرم و هرماه ى فشفشه 70 گيگى بخرم بصرفه تر نيس!؟ دگه پول نيترو هم نمى دم!
اره ب صرفه ترهنقل قول:
ولی فک کنم ماه اخر رو باید نیترو بخرید
منم سه ماهه دارمنقل قول:
ممنون عزيز، بله قاعدتا ى پنج روزه بايد همراش بگيرمنقل قول:
منم حساب کردم ارزون تر مى افته، و بجاى 60تومن ماهى 40فشفشه فقط مى خرمنقل قول: