منم تو نورمال همش با برونز و سیلور میندازه :| ولی ازون برونز و سیلورایی که challenger smurf هستن البته -.-
Printable View
منم تو نورمال همش با برونز و سیلور میندازه :| ولی ازون برونز و سیلورایی که challenger smurf هستن البته -.-
دوست عزیز خوشحالم که برنزهایه اسمورف شما رو به چالش میکشن . بنده هر زمان برایه بوسته اللو در خدمت هستم راهایه ارتباطی بنده :n40:Euw . Señor Silphi OR Señor Ivoryنقل قول:
??How Should I carry This Pussys
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
من یه راهنمایی میخواستم!
من تو سرور nordic and east بازی میکنم
کلا این pl ها سرورو تسخیر کردن
خیلی افتضاحه...
پره نوب...خیلی دیوونن این لهستانیا...واقعا استعداد گیم ندارن...گیر کردم تو سیلور...نمیتونم بیام بالا...
راستش میخواستم ببینم بچه هایی که west بازی میکنن...اونجا هم همه سیلور برونزیا...نوبه سگن؟
توwest راحت تر نمیشه رفت بالا اگه بازیت خوب باشه...
به خدا هر دست فیدر دارم...ترول دارم...یه دستم که همه چی اوکی یارو ای اف کا میشه
اینجا هم همینطوره. نوب سگ افک ترول تو سیلور اینجا هم هستند. شما تنها راهی که من می تونم بهت پیشنهاد بدم این هستش که یک نفر حرفه ای پیدا کنی با هم فقط دوتایی بازی کنید شاید بتونید بیاید بیروننقل قول:
سلام بر دوستان
من یه راهنمایی میخواستم!
من تو سرور nordic and east بازی میکنم
کلا این pl ها سرورو تسخیر کردن
خیلی افتضاحه...
پره نوب...خیلی دیوونن این لهستانیا...واقعا استعداد گیم ندارن...گیر کردم تو سیلور...نمیتونم بیام بالا...
راستش میخواستم ببینم بچه هایی که west بازی میکنن...اونجا هم همه سیلور برونزیا...نوبه سگن؟
توwest راحت تر نمیشه رفت بالا اگه بازیت خوب باشه...
به خدا هر دست فیدر دارم...ترول دارم...یه دستم که همه چی اوکی یارو ای اف کا میشه
این اکانت های خودته؟ اگر آره من اون گلدرو ادد کنم با هم بازی کنیم اگر دوست داری. من ادلیست خوب زیاد دادم ولی خیلی دیر ان میشن. ساعت 9 10 شب تازه ان میشننقل قول:
دوست عزیز خوشحالم که برنزهایه اسمورف شما رو به چالش میکشن . بنده هر زمان برایه بوسته اللو در خدمت هستم راهایه ارتباطی بنده :n40:Euw . Señor Silphi OR Señor Ivory
راستی اگر چت بن نشده باشی عجیبهنقل قول:
??How Should I carry This Pussys
اوکی بیا با اکانتنقل قول:Señor Silphi یم بریم شاید فرجی شد شما هم از شر نوبها خلاص شدین . شوخی کردم با اینیکی فعلا رنک بازی نمیکنم چون ممکنه بیفته پایین اما با گلده اوکی هرچی شما بگی:n16:
البته من امروز اصلا خودم خوب بازی نمی کنم. چون نوب تو تیمم داره میفته. برای همین منم خیلی سفت بازی نمی کنم که الکی به خودم استرس جوش عصبانیت اینا وارد کنم اخرش هم ببازم.نقل قول:
اوکی بیا با اکانتSeñor Silphi یم بریم شاید فرجی شد شما هم از شر نوبها خلاص شدین . شوخی کردم با اینیکی فعلا رنک بازی نمیکنم چون ممکنه بیفته پایین اما با گلده اوکی هرچی شما بگی:n16:
ولی وقتی رو مود خوب بازی کردن بودم بازی می کنیم.
اددت کردم
پس چرا دینی کردی ادد من لول. سر کار میزاری :)؟ نخواستیم بابا