سلام بجای باندای فابریکی جلو و عقب پراید چه باندی میشه وصل کرد که کیفیت و بیس خوبی داشته باشه؟
سلام بجای باندای فابریکی جلو و عقب پراید چه باندی میشه وصل کرد که کیفیت و بیس خوبی داشته باشه؟
سلامنقل قول:
من ندارم,ولی یه کابل داره اونم واسه خروجی پُشت.مثه 7056
سلام سلام
ای 3 تا کدوم قدیمی اصلی هست؟
1-پشت آبی ساخت ویتنام که خازناش شبیه خازنای عکس دومی هست
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا بزرگ شدن عکسا روشون کلیک کنید
باندای گرد بیس خوبی ندارن مثل بلندگو تلوزیونننقل قول:
اگه داشبورد جلودت سری قدیمه نمیتونی باند تیوتر دار بزاری چون قاب روش بسته نمیشه کامل مجبوری 1014 بزاری 37 تومن ولی اگه جدیدیه داشبوردت میتونی پایونیر 1044 یا 1043 بزاری 60 تومن و 50 تومن
برا باند عقب هم 1314 جا میشه جای فابریکی ها قیمت هم 65 تومنه
ولی نظر من اینه که هیچ کدومو دست نزن 120 تومن بردار طاقچه عقبتو برش بزن یه پایونیر 6965s بزار اگه هدیونیت فابریک سایپاست 6964s بزاری بیس و حجم صدات 4 برابر هر چی باند گرد میشه و راضی میشی از هزینه ای که کردی ولی 110 تومن بدی 4 تا باند گرداتو عوض کنی مطمعن باش از نتیجش راضی نمیشی
6964 الان 105 تومنه
اگه باند ببضی دارید پیشنهاد میکنم برا جلو دنبال کامپ 10 سانتی ارزون بگردین تا فقط کیفیت صداتون افزایش پیدا کنه ( خرج کردن برا استیج جلو پراید بیخوده)
نقل قول:
الان اخه ماشين رو فروختم پرايد خودم رو تا ١ ماه ديگه ميدن
پك برق رو اين چيزا اصلا تاثير ميذاره؟
سيم اسپيكر يه چيزي اما برق تاثير داره روي اين؟
امپ هم فكر ميكنم سالمه سالمه شايد از نظر سيستم بازا زياد هزينه نكرده باشم اما زياد راضي نيستم
دوستان سلام
راستش سیستم رو که بستم نمیدونم چشه بعضی موقع ها قطع میکنه در صورتی که ضبط میخونه و داره کار میکنه ولی باند قطع میشه
من میگم آمپ پروتکت میکنه ولی در حد چند ثانیست برقکشی ماشینم خراب بعضی موقع ها که قطع میشه چنتا گاز میدم یه صدای جیغ تسمه میاد و بعدش وصل میشه نمیدونم چطورش
باندام 690 و آمپ 560
چون آمپ رو زیر صندلی بستم نگران پروتکتم
سلام خدمت دوستان گلم، آقا حميد اين ك رو مشخصات امپ هاي ماسكوني نوشته انقد وات بغير از استريو رو bridged ميده يني چي؟ ميشه با اين كانال مجزا چيزي درايو كرد؟ يا مثلا احتمالا واسه سابووفر تعبيه شده؟
سلام.
آقا حسین این کامپ های مار رسید,اول کار که لحیم یکی از تویتر ها کنده شد,که خودم ردیفش میکنم:n02:
اندازه الگو که بندازم و گِردیه باند رو در بُرش بزنم واسه mx165 میشه 144 میلی متر.
اندازه رو ردیف کردم.
واسه طاقچه یه متری از نوپان اضافه مونده بود که جنسش از خیزران بود,1.8میلی هست.
اندازه رو اینجوری حساب کردم:
30*21*6 که حجمش میشه 3780 میلی لیتر.
ولی 1.8 قابش باید از 30 سانت و 21 کم بشه:
28.2*19.2*6 که حجمش در کُل میشه 3248.64 میلی لیتر.
تخته رو و پُشتی رو آقا حمید گفتن از HDF یعنی تخته سه لایه استفاده کن,
میخوام واسه پُشتی از این اندازه رو حساب کنم:
33*24 به خاطر اینکه از تخته پُشتی باید 4 تا پیچ بزنم درب,واسه همین باید بزرگتر باشه.
فرداش ایشالا میرم واسه خرید تخته 3 لایه.
خیلی سخت نیست فقط باید اندازه رو دقیق انتخاب کنی.
بُرش که زدم عکس ها رو آپلود میکنم.
آمپلی دو کاناله برای راه اندازی 718exچی پیشنهاد می کنید؟
سلام
باند 6995 کنوود به نظرتون میتونه گزینه مناسبی باشه؟ از لحاظ بیس و کیفیت صدا ؟
چرا خیلی کم پیداست یه روز رو کامل گشتم کلا دو تا پیدا کردم به قیمت 215 هزار.
امپ 3602 پایونیر برای gto938 مناسبه دیگه؟ روی خودش تنظیم دستی 2 اهم داره؟ cross over چی؟