خدارو شکر باز ما تهرانیم دیگه بخوان اینجا رو هم قطع کنن یعنی کلا میخوان جمعش کنن !!نقل قول:
حداقل کاش این شهرا رو که کم میکردن ، بودجه صرفه جویی شده برای بهبود شبکشون خرج میکردن !!! ولی مبین هر روز بدتر از دیروز !
Printable View
خدارو شکر باز ما تهرانیم دیگه بخوان اینجا رو هم قطع کنن یعنی کلا میخوان جمعش کنن !!نقل قول:
حداقل کاش این شهرا رو که کم میکردن ، بودجه صرفه جویی شده برای بهبود شبکشون خرج میکردن !!! ولی مبین هر روز بدتر از دیروز !
دو متر؟ برای من 5 سانت از پنجره دور شه قطع میشه! آخه از فرستنده خیلی فاصله دارم. شمام احتمالاً فاصله ت زیاده.نقل قول:
نقل قول:
بودجه ای صرفه جویی نمیشه. میبرن پوشش جاهای شلوغ تر رو تکمیل می کنند که کیفیت شبکه بره بالاتر. قطعه ام که نمیتونن وارد کنن، ناچارن قید شهرستان های کم مشتری رو بزنن.
ازین مسخره بازی ها بدم میاد زده به سرم برم مودم رو بفروشم یه اینترنت آدمی زادی بگیرم :n21:نقل قول:
راستی به عکس زیر یه نگاه بندازید تو ردیف سوم زده 2 گیگ 12 ماهه منظورش ماهی دوگیگه یا برای دوازده ماه دوگیگ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بحث خارج از موضوع مطرح کردیا!:n09:
ماهی دو گیگه.
محدودیت برای من به یک سانتیمتر میرسه :n02:نقل قول:
کیفیت در این چند هفته خیلی نوسان داشته و بعضی وقتها مثل قبل از عید میشه.امیدوارم به یه پایداری نسبی برسه.نقل قول:
دوستان درود
کسی که سرویس 1 ساله 512 داشته و حالا در حال اتمام باشه ، می تونه باز هم یک ساله تمدید کنه ؟
الان توی کنترل پنل بیشتر از 6 ماهه وجود نداره .
بهترینش هم 6 ماهه 1 مگا هستش که 80 تومنه و نسبت به بقیه عالی به نظر می رسه ... نظرتون چیه ؟
سرعت امشب توپ بود
سرویس کریو هم باز شد دیگه الان نصب کردم رو سرور هلو جواب میده واسه قندشکن و کانکت میشه سرعت هم توپ هم یوتیوب هم فیسبوک
سرعت شبا انگار برای من بهتر شده... حودا 2 برابر شدهنقل قول:
پس شهر بعدی ما هستیم که جمع کنن
اینجا حتی مخابرات همadsl نداره چه برسه شرکت های دیگه:n21: