لینک رپیدشیر هست . IDM دانلود نمیکنه . Orbit هم نمیکنه . :41:نقل قول:
Printable View
لینک رپیدشیر هست . IDM دانلود نمیکنه . Orbit هم نمیکنه . :41:نقل قول:
من که چشمم آب نمیخوره ( که سرعت زیاد بشه یا سرعت کاربرایی که بیشتر از کوپنشون استفاده میکنند کم بشه.)نقل قول:
فقط ما میخوایم اعتراضمون به گوششون برسه که فکر نکنند گل و بلبله و همه راضی هستند.
وگرنه تو ایران هیچ وقت حق به حقدار نمیرسه .
نهایت کاری که کنند (خیلی حال بدن) سرعتمون به همون پایداری سابق برگرده.
اولین بار بود همچین چیزی میشنیدم.نقل قول:
پس ما تا الان چجوری از رپیدشیر دانلود میکردیم؟
سرعت من هم کم شده.
روزا خوبه.
شبها سرعت پایینه دقیق نمیدونم از کی اینجوری شده چون چند هفته ای هست دانلود نداشتم
الان دو شبه یک فیلم یک گیگابایتی گذاشتم برا دانلود فقط 38 درصد دان شده:41:
خدارو شکر کم شده:31:قبلش مگه چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
پشتیبان شاتل به من گفت شرکت کلی پهنای باند خریده ایشالا ازین به بعد مشکل افت سرعت نخواهیم داشت شما هم غصه نخور درست میشه
باید شب امتحان کنی اشکان جون.نقل قول:
اتفاقا منم از سرورهای متفرقه ایرانی که دان میکنم سرعتش خوبه، ولی از سرورهای معروف مثل رپید و مدیافایر و آدرایو و نت لود و مگا آپلود سرعت افتضاحه،خیلی عجیه!نقل قول:
پنل برای منم باز میشه ولی نمیدونم چیزی اضافه کردن به حجم یا نه، آخه یادم نیست چقدر باقی مونده بود.:31:
نقل قول:
از منم دیشب 390 مگ بوده. امشب دیگه آخرین شبه که ساکت میمونم! مثل اینکه برای بعضی بچه ها مشکل حل شده، باید امشب تست کنیم.:31:
بلاگفا بالا نمیاد
یک مقدار زود به استقبال 22 بهمن نرفتن؟
هر دم از این باغ بری میرسد.نقل قول:
یعنی شما بدون اکانت وقتی رو دانلود کلیک میکنی خوده IDM شروع میکنه ؟ مال من IDM اگر شروع کنه یک مگ دانلود میکنه بعد ارور میده . چندین بارم تست کردمنقل قول:
دوست عزیز من متن شکایتم رو آماده کردم و فقط باید تحویل بدم . من یک ساله مشکل دارم و این چند هفته اخیر خیلی زیاد شده و بخاطر همین قصد شکایت دارم . امور استانها به من گفت شما دو روز حداکثر صبر کن اگر نشد بعد شکایت کن و هیچ گلایه ای دیگه ما نمیکنیم . منم دو روز صبر میکنم . اگر دیدی من اینجا نوشتم مشکلم حل نشده و شکایت نکردم هرچی میخوای بگو .نقل قول:
درضمن شما تو گوگل یوزر من رو بزن تا بفهمی اسپمر کی هست . درسته اینجا پستام کم هست ولی من خودم 3 تا سایت داشتم که بخاطر درسم ول کردم .
موفق باشی
راست می گیا بالا نمیادنقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18: