48 ساعت جمع اوری البته حضوری بری درخواست بدی نه تلفنی . البته بازم بستگی داره روزهای کاری و غیره .
کلا تا خط نصب وصل بشه 5 الی 6 روز
نقل قول:
Printable View
48 ساعت جمع اوری البته حضوری بری درخواست بدی نه تلفنی . البته بازم بستگی داره روزهای کاری و غیره .
کلا تا خط نصب وصل بشه 5 الی 6 روز
نقل قول:
من طرح 3 ماهه زمستون رو دارم. ساعت رایگان میگن 2 تا 7 هست. اما اینجوری که من امتحان کردم 2 تا 6 هست و ساعت 2 هم باید یه بار dc بشین و دوباره connect بشین وگرنه عادی براتون حساب میکنن.نقل قول:
من خط 5 هستم. 256 محدود مخابرات. سرعت شبانه KB/s 128 هست. قطعی ندارم. نسبت به اندیشه که قبلنا داشتم خیلی بهتره.نقل قول:
من که امتحان کردم 2 تا 6 بود. شما هم یه چک کنین اگه مال شما 2 تا 7 هست زنگ بزنم بهشون.نقل قول:
دوستانی که از 2020 پورت دارن افت سرعت پیدا نکردن ؟؟
داشتم تو تاپیک هایی که ضحی کیش پورت ارائه میده میگشتم (( گیلان - مازندران - خوزستان - تاپیک لرستان رو پیدا نکردم ))
دیدم بعضیا از افت سرعت حرف میزنن
مشکل کلی هست یا فقط واسه اوناست ؟/
شانس رو میبینی
تا از مخابرات اندیشه جمع کردیم اومدیم مخابرات ضحی کیش اینم خراب شد :n03:
آقا من میخوام ثبت نام کنم ولی مطمئن نیستم خوب در بیاد! مثل اینکه با افت سرعت مواجه شدن! به نظر شما اگه سرعت بخواد برای 512 نامحدود افت کنه حداقل دانلودش چند کیلوبایت بر ثانیه میشه؟
راستی شما ثبت نام کردید مودم هم خریدید؟ زده مودم وایرلس D-Link تک پورته و USB هست که قیمتش 99000 تومان هست! من یه دونه روتر وایرلس TP-link دارم در نتیجه مودم وایرلس احتیاج ندارم چون میتونم هر وقت خواستم مودم رو به روتر وصل کنم و وایرلسش کنم!
حالا به نظر شما این مودم رو بگیرم یا نه مودم جدا بدون داشتن وایرلس بگیرم؟ یا نه اصلا ثبت نام نکنم!؟ تجربه ای که از مبین نت دارم یه جورایی منو دچار شک میکنه چون الان 40000 تومان دادم سرعتم 5 کیلوبایت در ثانیه هست! (طرح 256 نامحدود)
منتظر تحلیل های شما هستم!
ممنون!
دوستان فردا میرم از شاتل جمع آوری کنم و برم مخابرات512 نامحدود بگیرم خط3هستم حقیقتش ته دلم یه شکی دارم که سرعت خوب باشه و میخوام ریسک کنم و از دوستانی که نامحدود مخاابرات گرفتن خواهش میکنم به اعلام وضعیت کنند
نقل قول:نقل قول:سلام به همه شمانقل قول:
حقیقت اینه که از 5 شنبه تا الآن نه مشکل سرعت بلکه مشکل قطعی و تایم اوت شدید داشتم. خب یعنی چی؟ یعنی دانلود می کنه با سرعت خوب (دیگه روزی 10 گیگ رو میشه دانلود کرد) ولی صفحه وب نمی شه باز کرد. من تماس گرفتم با 2020، اول منطقه رو پرسید گفتم رودسر گفت از 5 شنبه ما تو مناطق با پیش شماره 0142 (از لنگرود تا رحیم آباد و کلاچای و ... ) مشکل قطعی داشتیم که خودمون این قضیه رو می دونیم و در حال رفع مشکل هستیم و احتمال زیاد تا یکی دو روز آینده وضعیت به حالت عادی بر می گرده. و گفت که برای اینکه مطمئن بشید 3 شنبه یک تماس بگیرید.
دوستانی که تازه می خوان برن جمع آوری و دوست دارن وضعیت رو بدونن می تونن صبر کنن تا ببینم وضعیت چطوره و بهشون بگم.
پس دانلود مشکلی نداره.
خوب دوستان یکی این سوالات ما رو کامل جواب بده!
من نفهمیدم شما در مورد مودم چی گفتی :n02:نقل قول:
ولی به هر حال
شما یه مودم میخای پورت تلفن داشته باشه واسه اتصال adsl
حالا دوست داری واسه خونه خودت وایرلسش کنی رو خودت میدونی :n16:
سوالتو از بس در مورد مودم پیچوندی نفهمیدم چی شد :n02:
در مورد کیفیت هم
واسه خودم هنوز وصل نشده ولی من تو تاپیک هایی که این ضحی کیش (( 2020 )) خدمات میده گشتم خیلی ها از سرعت پایین پیج باز کردن ناراضی بودن
ولی مثل اینکه دانلود خوبی میکنه :n02:
به هر حال سرعت دانلود هم به شهر و منطقه مخابراتی بستگی داره .
شما ساکن کجایی ؟