خواهش می کنم . اول در مورد قیمت سایتها باید بگم جدیدا قیمتهای سایت چاره خیلی عجیب با بازار اختلاف داره همون x10 رو گذاشته 2 میلیون ولی تو دیجیکالا حدودا 1200 با همون گارانتی هست من به مسیولین سایت هم اطلاع دادم گفتن این قیمتیه که تامین کننده می ده! که باورش کمی مشکله تا اونجایی که می دونم سایت پیکسل با تهران فوکا کار می کنه و می بینید که اختلاف قیمتش باچاره به همون میزان زیاده. به هر حال به غیر از این روش غیر حرفه ای و سودجویانه ای که دارن عامل دیگه نوع گارانتی هست که در اختلاف قیمتها تاثیر گذاره. شما اول مدل دوربین رو انتخاب کنید بعد در مورد روش و محل خریدش می تونید از دوستان راهنمایی بخوایید.
توصیه دوم اینه که اگر جثه براتون مهم نیست بهتره از کامپکت و شبه SLR و سوپر زوم صرف نظر کنید و برید سراغ سری دوربینهایی که قابلیت تعویض لنز رو دارن همگی از چیپ هایی بهره می برن که سطحی 6 تا 7 برابر سطح چیپ تصویر بهترین دوربینهای کامپکت دارن به جز بعضی استثنا ها که یکیش G1X هست یا R100 سونی . قابلیت تعویض لنز و امکاناتی که برای این دوربینها در نظر گرفته شده یعنی اینکه ابزار کمترین محدودیت رو برای شما ایجاد خواهد کرد هرچند گاهی برای شما هزینه هم خواهد داشت. توی این رنج قیمت کنون 1100D نیکون D3100 و سونی NEX -F3 قرار دارن به جز این مدل کانن که فقط HD فیلم برداری می کنه دو گزینه ی بعدی امکان فیلم برداری فول HD رو هم دارن با کمی افزایش بودجه گزینه های دیگه ای هم هست مثل نیکون D3200 و کانن 600D و حتی سامسونگ NX1000 . یه نکته رو اضافه کنم که اطلاعات فعلی من محدود به سایتهاست اونم نه همه و اگر مدلهای بیشتر در بازار باشه بهم خرده نگیرید این زحمت رو شما باید بکشید و بازار رو هم بگردید و بعد می تونید در مورد مدلهای موجود نظر دوستان کارشناسم بپرسید . به جز سامسونگ که از امکاناتش در ایران خبری ندارم (منظورم لنز و فلاش و هود باتری و ... ) ولی بقیه امکاناتی تقریبا کافی دارن در مورد سونی به جز لنزهای خودش که شاید کمی کمیاب باشه با یه آداپتور لنز می تونید از لنزهای کانن یا نیکون هم استفاده کنید. وقتی که نوبت انتخاب میرسه کار کمی سخت به نظر می رسه ولی به نظر کانن نیکون پنتاکس سونی و.... هر دوربین و برندی ویژه گیهای خودشو داره عکاسها یی هست که با هر کدوم از این دوربینها گرفته شده و برنده ی جشنواره شده پس نمی شه به این راحتی گفت کانن یا نیکون یا .... وقتی بررسی کردید قبل از تصمیم گیری نهایی حتما این دوربینها رو تو دستتتو ن بگیرد باهاش عکس بگیرید و کار کنید و در صورتی که خوشتون آومد برا ی خرید در موردش جدی تر فکر کنید . 6 یا 7 سال پیش دنبال دوربین SLR بودم تقریبا همه دوربینها رو چک کردم المپوس پنتاکس کانن نیکون ولی احساسی که با نیکون D90 داشتم با هیچ کدوم نداشتم .
در نهایت فراموش نکنید که توانایی استفاده شما از اون ابزار خیلی مهمتر از قابلیت اونه و این شما هستید که عکس رو خلق می کنید.