معلوم نیست چه گندی زده ریات fps بعد این پچ شده 20 خیلی ها همین مشکلو دارن کسی همچین مشکلی داره اینجا ؟:n28:
Printable View
معلوم نیست چه گندی زده ریات fps بعد این پچ شده 20 خیلی ها همین مشکلو دارن کسی همچین مشکلی داره اینجا ؟:n28:
اگر بعد از بازی یه گزینه بنام skip نمایش داده میشه , باید چند ثانیه ( بستگی به سرعت نتت داره ) صبر کنی تا اطلاعات بازی لود بشه.نقل قول:
ولی اگه گزینه skip نمیاد و بعد بازی , مستقیماً وارد صفحه اصلی بازی (clinet) بشه مشکل از بازی هست و باید یا بازیتو repair کنی و یا از یه جا دیگه دوباره دانلودش کنی.
به احتمال زیاد مشکلت همون اولی هست.
step 1 : 197mbنقل قول:
step2 : 70mb
گیر میکنه ؟ یا اینکه error میده ؟ یا سرعت دانلود به صفر میرسه ؟نقل قول:
اگر ارور بده میشه حلش کرد ولی اگر فقط گیر میکنه مشکل از سرعت نت شماست.
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
بعد از یکلی اسکن (حدود 8000 فایل ) بعد 5 Mb آپدیت میاد به 2.8MB که میرسه کم کم سرعت کم میشه و یک ارور میده که ارور زیر رو میده و وقتی کنتینیون میزنم بازم گیره !
این مشکل قبلا هم برام پیش اومده بود حدود 6 ماه پیش به خاطر دانلود فایل miss furtone که فیلتر بود و دانلود نمیشد.
ولی الان با فیلتر شکنم که امتحان میکنم نمیشه!
عکس ها رو نگا کنین میفهمین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل قدیمی :
ریتو داره رو urgot کار میکنه گفته میخوایم urgot ای بسازیم که اولین بن رنکت ها باشه که ما مجبور بشیم نرفش کنیم :n02:trolololo
التی yorick هم دارن تغییر میدن
ranked Teambuilder هم دارن روش کار میکنن ولی خیلی طول میکشه تا بیاد
غلط کردن yorick رو تغییر بدن من همینجوری عاشقشم
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی نداره
بعد از یکلی اسکن (حدود 8000 فایل ) بعد 5 Mb آپدیت میاد به 2.8MB که میرسه کم کم سرعت کم میشه و یک ارور میده که ارور زیر رو میده و وقتی کنتینیون میزنم بازم گیره !
این مشکل قبلا هم برام پیش اومده بود حدود 6 ماه پیش به خاطر دانلود فایل miss furtone که فیلتر بود و دانلود نمیشد.
مشکل قدیمی :
بهت پیغام دادم احتمالا اوکی میشه.نقل قول:
داداش سرعت نتم عالیه هیچ مشکلی نداره
دوستان میگن riot به همه یه skin مجانی داده من خیلی وقت بود نرفته بودم جریان چیه؟
میگن فقط باید یه اکانت داشته باشی یعنی الان بهم داده؟
الان برای من 700 مگ اپدیت اومد .. اونم فقط پارت 1 .. چی شده ؟ چه خبره هر روز اپدیت ...
سلام دوستان لانچر من روی 2 Files Scanned گیر میکنه چیکار کنم ؟؟؟؟؟ :n28: