بابا اخه چرا این حرفا رو میزنید ، یعنی واقعا شما این دکل که برای ارائه وایرلس هست رو با دکل وایمکس یکی کردید ؟؟؟؟!!
Printable View
بابا اخه چرا این حرفا رو میزنید ، یعنی واقعا شما این دکل که برای ارائه وایرلس هست رو با دکل وایمکس یکی کردید ؟؟؟؟!!
ایرانسل و مبین نت تو پرند دکل ندارننقل قول:
هرجفتش رو تست کردم؛ آنتن نداره...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
البته من این نوع دکل رو هم دیدم که فرستنده ی وایمکس روش نصب باشه، ولی این مسلماً وایرلسه نقطه به نقطه س. در ضمن در متن خبر نوشته غیر قانونی برپا شده بوده. مطمئناً این دو شرکت نمیان غیر قانونی دکل نصب کنن. در نهایتم همونطور که mr-jasmin گفتن، اصلاً پرند وایمکس نداره.نقل قول:
اینم تصویر یه فرستنده ی وایمکس تو مشهد که روی این نوع دکل نصب شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا این ecare قدیمی نمیره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون خیلی قدیم قدیمی میره ولی لوگین نمیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این جدیده فایل excel نمیده درست و حسابی ببینیم چقدر دان کردیم، قاتی داره اصلا واسه من زده حجم باقی مانده 0.6 گیگ ولی اینترنتم تموم شد...
امکانش هست یه عکس نزدیک و واضح تر از تجهیزات وایمکس بزارید ؟نقل قول:
چون زیاد مشخص نیست .
به روی چشم.نقل قول:
عکس قبلی رو با نهایت زوم گرفتم. فکر کنم 300 متری فاصله داشت، برای همین اینجوریه.
فعلاً دوربین خودم در دسترسم نیست، تا اون موقع اینو داشته باشید (تصویر از خود سایت مبین نت هست):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی که برای من اصلاً باز نمیشه. دومی رو فقط با اینترنت اکسپلورر وارد میشه. شما با اکسپلورر بازش کردی؟نقل قول:
من با کروم تست کردمنقل قول:
هردوپرتال کار میکنه و فعاله...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
شش شهر دیگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم شد و به 122 شهر رسید! عنقریب است که وایمکس منم قطع بشه:n28:
دوستان نمیدونم چرا مودم من همه جای خونه آنتن نمیده الان چسبوندمش به پنجره سه تا چراغش روشنه ولی وقتی دو متر فاصله میگیرم قطع میشه برای شما هم همین جوریه؟:n28: