1)شما شایعه درست نکننقل قول:
2)یاهو و گوگل شرکت های آمریکایی هستند و فقط اون دولت قادر به کنترل هست!!!
Printable View
1)شما شایعه درست نکننقل قول:
2)یاهو و گوگل شرکت های آمریکایی هستند و فقط اون دولت قادر به کنترل هست!!!
آرت 1 همه جا 1مگ شده؟
من تو اردبیلم
شما کی باشی که بخوای منو تهدید کنی ؟ من نه پست غیر قانونی میدم . نه حرف دروغ میزنم . هرچی بهم میگن اینجا مینویسم .نقل قول:
میشه بگی چه سر کاری ؟
هرچند در مورد این جاسوسی هیچ چیز بعید نیست. ولی چرا فقط شبها مشکل هست ؟ اگر اینطور که شما میگی باشه باید کلا روز و شب افت سرعت داشته باشیم درحالی که در طول روز من سرعتم خوبه و هیچ مشکلی نیست . تا ساعت میشه 1 شب سرعت میر زیر 30 کیلو و تا از 7 صبح میگذره دوباره همه چیز عادی میشه.نقل قول:
شاید کارمندای وزارت اطلاعات هم از ساعت 1 شب تا 7 صبح جاسوسی رو شروع میکنند (چون رایگانه:27:)
سلام .نقل قول:
من نتیجه گرفتم هر وقت انتقاد کردم بدتر شده
ببینید بچه ها اون آدمائی که ماها بهشون گیر میدیم همشون یه کارمندائی هستن که اصلا در کاری دخالت ندارن . نمیخوام طرفداری کنم ولی آخه اون بدبختا به جز اینکه بگن مودم رو خاموش کن ، بذار یوزر رو چک کنم و اگر اشکالی باشه که بتونن حل کنن نمیکنن ؟
من یه باز با این صبانتیها درگیر شدم . بنده خدا گفت آقا به خدا ما اینجا کارمندیم . شما بیا اینجا ببین چه اختیاراتی به ما دادن .
راستی منم به این نتیجه رسیدم اگر مودبانه باهاشون ( گنده هاشون :دی ) برخورد بشه سریعتر کار رو راه میندازن ( صبانت که اینطوریه )
نریزین سرم بگین این کارمند شاتله :دی
مخلصیم.
خدا رو شکر مال شما هم 1024 شد بالاخره.نقل قول:
خوب موضوع همینه دیگه. ما هم سعی میکنیم با گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.نقل قول:
چرا با idm دانلود نمیکنی؟!نقل قول:
سلام .نقل قول:
گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.
گنده هاشون مسئول استانها نیستند که :دی باید یه روز وقت بزاری بری شاتل ( اصلی ) ... فکر کنم حداقل سرعت یکیو کم کنن بهت اضافه کنن . :دی
مخلصیم .
من تهدید نکردم . می خواستی امروز شکایت کنی که نکردی حالا هم می گی تا آخر هفته سرعتها رو میارن پایین همه رو سر کار گذاشتی . حالا سرعتت رفته بالا بی خیال موضوع شدی. پست بی عمل و فایده یه نوع اسپم محسوب میشه.نقل قول: