در تاپیک هم یکی می گه خوبه یکی می گه بده خلاصه ادم نمی فهممه:n02:
دور و ورمم کسی نیس که داشته باشم با شرایط شهر خودمون بسنجم
Printable View
در تاپیک هم یکی می گه خوبه یکی می گه بده خلاصه ادم نمی فهممه:n02:
دور و ورمم کسی نیس که داشته باشم با شرایط شهر خودمون بسنجم
البته این سرعت دانلود تلگرام دوستمون خیلی عالیه و تو این تاپیک اصلا برای همه این جوری نیست !نقل قول:
می دونم برای همینم هست که تمی شه تصمیم گرفت باید حتما ادم خودش امتحان کنه و تاوان بده تا بفهمه!!!!!نقل قول:
مرکز ب مرکز باهم فرق می کنه منم بعد 5سال می خوام از شاتل بیرون بیام و نمی خوام پشیمون بشم
دوستان شما هم دو سه روز هست که اختلال دارید ؟
الان این چه مسخره ایه ترافیک داخلی مثلا نصف شده بعد خود سایت شاتلند ترافیکش داخلیه ولی لینک های دانلودش نیست براساس IP چه معنی میده اینم یه ترفندی واسه فرار کردن از قانون !! واقعا زحمت کشیدن با این دست و دل بازیشون
مسخره کلا از اول اون طرحشون بود بهتر نبود این حرکت رو بزنن همون اپلود رو رایگان حساب میکردن بهتر بودنقل قول:
واقعا یه طرح هایی مزخرفی میذارن تو کشور اخر سرم همشون جز بدبختی و شکست هیچی نداره نمونه اش ریجستری گوشی
من موندم چرا باید واسه 512 کیلو بیت اینترنت زغالی های وب اپلودم حساب بشه حداقل رو فیبر بودم سرعت دار بود اپلودم میگفتم نوش جونشون ولی واسه 512 زوره اپلودو حساب میکنن
اینا بکنار 200 تا سایت که اونم همش بانکه به چه درد مردم میخوره با دانشگاهها بنظرم گرون تر کردن با این حرکت
خیلی سخت بود براشون که مثلا یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کنن و کلا نصف قیمت کنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری تمامی سایت هایی که هاست یا سروری دارن تو اسیاتک کلا 50 درصد رایگان میشد یعنی اپلود بوی سافت نایتی ایت کلا همه نصف قیمت میشد تا این 200 تا سایت مزخرف که همشون بانک یا سیستم دانشگان که کمتر کسی استفاده کنه تحفیف دار میکرد
برای مثلا وقتی کسی به این ایپی میرفت 79.127.127.35 دانلود میکرد چیزی کلا نصف قیمت حساب میشد
چون تمامی ایپی های ثبت شده تو ریپ با شماره AS43754 اسیاتک تمامیشون جز تخفیفات میرفت هر سایتی که تو دیتاسنتر بود جز تخفیفات میشد
نه برای من اختلال ندارهنقل قول:
قیمت بسته های اینترنت های وب عالیه فقط حیف پینگ خوب و سرعت تک کانکشن و ثبات خوبی نداره (البته برای من اینطور بود شاید خیلی مراکز مخابراتی دیگه عالی باشه) الان من حساب کردم از شاتل 30 گیگ اینترنت 1 ماهه بگیرم برام در بهترین حالت 75 هزار تومان درمیاد هر گیگ 2500:n27: ولی میشه بسته 3 ماهه های وب ماهی 30 گیگ خرید 99 هزار تومان یعنی هر گیگ تغریبا 1000 تومان میشه که عالیه!
باندی به افتضاح ایران
بعد 2 روز روشن کردم مودمو نیگا الان پناه اوردم به نت همسایه دیگ نمیدونم اگ این سرعت ادامه پیدا کنه صد در صد تخلیه شده تازه پینگ هم برگشته به همون حالت
1 مگ دو مگ میخواستم که نت همسایه هک شده در اختیاره :n08:محدودیتی هم تو دانلود نداره
داداش کار درستی نیستا !!!های وب هیچ وقت ثبات نداشته خوب بشه هم 3 4 روز بعد دوباره خراب میشهنقل قول: