والا برای من که وارد نمیشد،هر کاری کردم وارد نشدنقل قول:
اخرش 2-3 ساعت با GPRS تلاش کردم تا موفق شدم
البته قبلش حسابمو شارژ کرده بودم فقط طرح رو تغییر دادم
Printable View
والا برای من که وارد نمیشد،هر کاری کردم وارد نشدنقل قول:
اخرش 2-3 ساعت با GPRS تلاش کردم تا موفق شدم
البته قبلش حسابمو شارژ کرده بودم فقط طرح رو تغییر دادم
سلام. دوستان در مورد اینترنت نامحدود کسی اطلاعات داره. تو سایت نوشته 1به10 بعنی همین سرعت دانلود مثلا 512 که 64کیلوبایت هست رو میدن به 10نفر سرعت دانلود میشه 6کیلوبایت ؟؟
دوست عزیز تمام سرویس های نامحدود که ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ دارن سرعتشون رو ۱۲۸ بستن که در بهترین حالت ۱۵ یا ۱۶ کیلو بایت دانلود میکنن توصیه میکنم به هیچ عنوان این طرح های نامحدود نگیرید که فقط دور ریختن پول هستش ولی نامحدود های اداری از ۸ صبح تا ۸ شب سرعت اسمی رو میده و کیفیت قابل قبولی داره
ecare جدید با اتمام شارژ باز نمیشه، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه.نقل قول:
ecare قدیمی نمیشه طرح بالاتر از 128 انتخاب کنم در حالی که با جدیده تا 2 مگ هم انتخاب کردم !!!:n04:نقل قول:
راس میگی این مشکلو داره. البته قبلاً اینجوری نبود، ولی الان منم با اینکه نامه ی ارتقا دارم، اما بیشتر از 128 بهم نمیده! حتی 256 1 به 10 ام بهم نمیده:n08:
آیپی صفحه Ecare جدید : 5.201.138.3
با آیپی وارد میشه ...
سلام
دوستان کسی اینجا تعرفه 2 مگ داره؟
سرعت دانلودش چنده؟
افت هم داره یا نه؟
شبا میانگین چقد دانلود میشه (2-8)
من 1 مگ دارم
سرعتم 130
بدون افت
شبا حالت عادی 2 گیگ
افت داشته باشم 1.5 گ
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
این برای کیه؟ برای ما یا ایرانسل؟
ایرانسل فکر کنم تو پرند آنتن نداره!داره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این حادثه دکل 75 متری یک شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت که بر طبقه فوقانی یک ساختمان مسکونی 15 طبقه در شهر جدید پرند نصب شده بود، به زمین سقوط کرد و بر اثر اصابت قسمتی از دکل با سیمهای برق، انفجار مهیبی در منطقه رخ داد
بدبخت شدیم.همین جوری جایی خوندم مبین نت داره ضرر میده .حتماخسارت این هم از ما میگرند:n13:.آخه چرا رفتن جاهایی که 30 درخواست هم نداره ,تجهیزات نصب کردن که زیان ده بشند.حداقل کیفیت بالا ببرند و قیمت ارزون کنند تا تقاضا بیشتر بشه:n10:
همه جای دنیا اینترنت ارزون میشه ایران گرون:n08:
کم کم شرکت ها داشتند adsl ارزون میکردند که خراب کاری اخیر و قیمت اودلار پیش اومد.بسته های gprs ایرانسل که هر سال ارزون تر میشد,گرون شد:n22:
دوستانی که تو کار شبکه ان بیان نظر بدن، من بعید میدونم این دکل مال وایمکس باشه، بیشتر به دکلای پوینت تو پوینت میخورهنقل قول: