من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد :5::8:
نقل قول:
Today at 11:44 AM
World one has been updated to 1.26
» more
Printable View
من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد :5::8:
نقل قول:
Today at 11:44 AM
World one has been updated to 1.26
» more
لولنقل قول:
من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امان از دست تو :دي
حالا يه سوال:
بالاخره تونستيد رنك يك و پيشكسوت دوئل ورلد 10 رو به ورلد 12 بياريد :دي
الان چيكار كنم فرت و فرت لول آپ بشم ؟ فقط ميخوام سريع لول آپ كنم ! پول زيادي هم بده ... اصلا حس دوئل نيست !
سعيد ، آرش ، علي ... پيشنهاداتتون رو به صندوق پستي $^#!@!@#()*% بفرستيد :دي
ولي بدون شوخي منتظرم ... زودتر بگيد كدوم اكسيل رو بالا ببرم !
حال کردی زمان را :31: الان اگه فروم وست تاپیک باز می کردم می گفتم ورلد آپدیت شد بعد 1 دقیقه developer می گفت خیلی باحال می شد :31::21:نقل قول:
=========
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه :31:
از این به بعد من در مورد اسکیلای دوئل بحث با چاقال نمی کنم ولی در مورد اینکه چه طور بشه زود زود لول آپ کرد فکر نکنم کسی بهم برسه :31: اگه می خواهی دوئل نکنی بگو بهت یک ریز اسکیل بدم از لول یک تا لول ... تا بتونی حتی رنک 1 هم بشی البته چون 13 روز دیر شروع کردی باید یکم خودت را بکشی تا برسی رنک 1 ولی این سیستم من خیلی با حاله خودم دارم روش کار می کنم چون می تونه کل کارای وست را با هاش داشته باشی تا لول 99 :31: ( ضمنا یک دوئلر معمولی هم می تونی باشی البته نه دوئلری که بتونی باهاش بری به لیست 100 نفر در لیست دوئلر ها !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگي يا .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگين چيكار كنم ميخوام با سرعت نور لول آپ كنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ما در همه حال از روش هاي استاد چاقال پيروي ميكنيم بي احترامي نشه يه وقت به استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: ستینگ تراپ تا یک لولی باید بری بعدش باید بری رو یک چیزای دیگه :31:نقل قول:
فقط این را بگو می خواهی دوئلر باشی یا لول آپ کنی چون هر دو باهم نمی شه !!
نقل قول:
هيچكدوم ، ميخوام ادامه تحصيل بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم نده :31: ضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!:18:نقل قول:
این قدیمی شده.نقل قول:
درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟
روش جدید پیدا کرده توپ تر :دی
نه شوخي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در كل اهداف من توي اين ورلد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پول زياد
- رنك يك ايكس پي
- بدون دوئل
خب حالا سعيد برنامه ي كاري بده من چيكار كنم ... از اول تا آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
چه باحال :دي
لول 20 بود بعد باید میدادی به شوتنقل قول:
خوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم نده ضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجوری کردن حال نمیده مادر این سینا رو کردم در مسجد دعا :دی