هزینه راه اندازی و ثبت نام های وب چقدر می شه؟ قیمتاش منطقی هس نسبت ب شاتل کلاه بردار که ماهی 50می دم نامحدود اما بازم محدود می شم
Printable View
هزینه راه اندازی و ثبت نام های وب چقدر می شه؟ قیمتاش منطقی هس نسبت ب شاتل کلاه بردار که ماهی 50می دم نامحدود اما بازم محدود می شم
رفقا ی رشتی کسی های وب داره؟ کیفیتش چطوره
داداش دانلودش برام مهم نیس اصلا فقط خانوادگی جوابگوی اینستاگرام و تلگرام باشه کافیهنقل قول:
تو رشت هم کسی رو ندیدم های وب داشته باشه ازش امار بگیرم
من تا 20 روز پیش های وب داشتم و الان اومدم شاتل art3 دارمنقل قول:
های وب برای دانلود عالیه قیمت هاش واقعا مناسب هست 70 گیگ 40 هزار تومان سرعت 16 مگ!
ولی برای بازی انلاین یا تلگرام یا اینستاگرام با مصرف زیاد اصلا کارایی نداره و سرعت در طول روز اصلا ثابت نیست و روی اعصاب هست و من به همین دلیل تخلیه کردم.
الان شاتل art3 دارم با اینکه سرعت روی 2 مگ بسته شده ولی برای تلگرام و اینستاگرام و بازی انلاین عالیه و از سرعت 16 مگ های وب خیلی بهتر جواب میده و در طول شبانه روز سرعت و پینگ هیچ تغییری نمیکنه!
دوستان این طرح ها را روی های وب چجوری میخرید میگه اول شما بسته 99 هزارتومنی را باید بخرید بعد 70 گیگ 40 هزار تومن فعال میشه؟ چجوری باید خرید
فکر نکنم این رضایت تا پایان قراردادتون ادامه داشته باشهنقل قول:
داداش هر سرویسی بگیری 5 هزار هم بابت رانژه اضافه میشهنقل قول:
من سرعتو پینگم عالیه تو های وب
پینگ از صبح رو زیر 120 هست شب تا 160 هم اضافه میشه گاهی اوقات هم تا 220 پینگ میگیرم ازش
سرعتم هم رو 4 مگابیت محدود هست
تو تل اینستا مشکلی ندارم البته خودم شخصا یه نفره استفاده میکنم ولی فک نکنم خانوادگی مثلا 3 تایی بیایید اینستا نتیجه مطلوب بگیریید
نمونه سرعت دانلود از تلگرام کمتر از 20 ثانیه یه فایل 6.7 مگی میگیره
کد:http://s9.picofile.com/file/8294517784/2017_05_09_16_40_44.gif
اشتباه نمی کنید من art5 دارم گفتند فعلا با 16 کیلوبایت دانلود باید بسازید تا بعدا از محدودی دربیایی
- - - Updated - - -
این بسته های ویژه که نوشته تا 16 مگ سرعت را محدود نمی کنند ؟ سرعت دانلودتون روی چند هست
رفیق الان 20روزه اومدی شاتل و راضی هستی و هنوز طعم محدودیتای سنگین شاتل رو نچشیدی من 5ساله شاتلم همه جوری تستش زدم الان سرعتم ب 10کیلو رسیده!!! (همین ارت3)نقل قول:
ثبات خوبی داشت اما الان چند ماهه خراب کرده منم اصلا باشاتل دانلود نمی کنم و فقط با شبکه های مجازی استفاده می کنم و ایستاگرام و تلگرامم سرعت خوبی در لود شدن نداره
من 46تومن ماهی می دم بعد چند روز که محدود کردن باید ی هزینه دگه بدم بابت ارتقا سرویس که از محدودیت دربیام و برم رو ارت 5 خلاصه ماهی بالای60هزینه می کنم اما ناراضی
نقل قول:
تلگرام سرعت دانلودت خوبی داره ...شاتل که ادمو دق میاره که ی گیفت وا کنه و اینستاگرام همینطور ولی ی خورده بهتر و مطلوب تره
گفتم خانوادگی استفاده می کنیم نهایت دو نفر همزمان باشیم اونم بیشتر در حد خبر خوانی هست و حالا من یکم ویدیو پلی می کنم
و ب طور کلی بااین هزینه ماهی 60یا بیشتر ارزش نداره این همه محدود شدن