1 روز مونده سرویسم تموم بشه منم بای بای اسیازرت:n18:
Printable View
1 روز مونده سرویسم تموم بشه منم بای بای اسیازرت:n18:
در خواست جمع آوری بدم چقدر طول میکشه این لامصب جمع کنن برن پی کارشون ؟؟
تو این مدت قطع میشه اینترنت ؟؟
همین الان میتونم شرکت دیگه ای ثبت نام کنم یا باید صبر کنم آسیاتر گورشو گم کنه ؟؟؟
ببخشید که بد دهنم این مثلا شرکت اعصاب نذاشته
باید خطط از رانژه در بیاد بعدا بری شرکت دیگه
والا به خدا ان ور دنیا سرعت یک گیگا بیتی اختراع کردند و عرضه می کنند فردا هم حتما یک ترابیتیش میاد هیچ هم عحیب نیست پیشرفت و تحول به این می گندنقل قول:
اینجا 10 سال هست دیال اپ داریم بعد می گند استفاده نکن به بقیه نمیرسه
شرکتهایی چون شاتل اسیا تک پارس انلاین غلط میکنند, پول می گیرند قانون هم باهاش در می کنند
متاسفانه کاربران نااگاه ایرانی هم میرند از این شرکتها نامحدود می گیرند باید اینها را کلا تحریم کرد بی غیرتی هست طرف این طوری باش برخورد میشه یک ماه نه چند سال توش مونده
نفهمیدم؟نقل قول:
من از سال 81 این adsl رو دارم
از اول فقط نامحدود بود و به همه نامحدود می دادند هوز این دزدی بازی های محدود و کیلو فروشی شروع نشده بود بعدا دوزاریشون افتاد اره مردم که از اینترنت هیچی نمی فهمند فقط یاهو مسنجر و...بیایم حجمی بدیم حسابی بزنیم تو کار خرید املاک و سرمایه و..
مردم هم که عذر میخوام عین دیوار میرفتند میخریدند این حجمی ها رو و بعدا این داستانها شروع شد تا دلت بخوات از مردم خوردند
خوشحالم تو عمرا هیچ وقت حجمی نخریدم ولی پول گشادی واسه نامحدود دادم و هنوز هم میدم و زیر بار لوس بازی و مسخره بازی تبلیغات دروغین حجمی این شرکتها نمیرم
جووون فن اوا به فیبر نوری سرویس میده احسنت احسنت
ما 3 تا خط داریم رو اون یکی میگیرم
بای بای اسیا زرت
راستی 512 نامحدود واقعی با دانلود 50 رو مید 24 تومن بدون قانون های چرت
فردا زنگ میزنم ببینم چی میگه
نقل قول:
دوست عزیز شما اشتباه میکنی!
مثالی که تو سایت رادیویی هست میگه که 128 کیلوبیت یا 16 کیلوبایت ! باید سرعت 16 بر 8 تقسیم شه و 2 کیلوبایت ! یعنی سرعت شما باید بین 2-16 باشه! عقل سالم میگه این قانون یه چیز مزخرفه که توسط یه بیسواد کودن تصویب شده که نفهمیده 2 کیلوبایت یعنی چی و هیچ چیزی مبنی بر تضمین دسترسی به 16 وجود نداره! اما هست!
نقل قول:
همونم بگیری از این خراب شده فرار کنی سود کردی :دی قضیه اینه که 6 ماه و نیمی که از آسیاتک استفاده کردی رو بدون تخفیف حساب کردن!
6.5 * ماهی 25 تومن میشه 162! بازم یه تخفیفی بهت دادن! وگرنه باید 10 تومن پس میدادن
نقل قول:
تخلیه پورت با ارسال نامه از طرف اسیاتک، بعد 1 روز کاری انجام میشه!
رانژه هم همون روزی که درخواست جمع آوری بدی میری شرکت دوم ثبت نام، اونا فرداش نامه میفرستن! 4 روزه رانژه میشی!
ما هم جمع می کنیم میریم 2 هفته دیگه مخابرات
3 تا شرکت خوب رو به مدت 6 سال تست کردم که همشون اولش خوب بودن به مرور بد شدن داتک ، پارس آنلاین ، آسیاتک
کسی می دونه مخابرات چند روزه وصل می کنه نت رو ؟
اینترنت 128 اصلی که بهش میگن دیدیکیت سرعت ارسال ودریافتش میشه 128. وقتی اینو بخوای بصورت شر شده بگیری سرعت ارسال و دریافت میشه تقسیم بر 8 که میشه 16 . تو ایران همین شر شده رو دوباره شر میکنن.نقل قول: