من دو تا خط دارم . همش هم خط 7 هستیم 727 هستیم
1024 نامحدود من 135 تا میده .
یه خط دیگه هم که برای خواهرم هستش اون 2048 هستش 250 تا میده شب روز .
نقل قول:
Printable View
من دو تا خط دارم . همش هم خط 7 هستیم 727 هستیم
1024 نامحدود من 135 تا میده .
یه خط دیگه هم که برای خواهرم هستش اون 2048 هستش 250 تا میده شب روز .
نقل قول:
سرویس هایی که چند ماهه باشن شبانه رایگان دارن . سرویس های ماهی اگه کسی بخره دیگه شبانه رایگان نداره .نقل قول:
یکبار همچین بلایی سر ما امدش از ساعت 2 گذاشتیم صبح پا شدیم چک کردیم بله 4 گیگ ما پریده . با اینکه اپراتور گفته بودش که رایگان هستش ولی نیستش . مواظب باشید .
یا سه ماهه حجمی بخرید .
من قصدم 512 نامحدود هست اما نمیدونم مرکز3 همچین سرعتایی میده؟ شنیدم خط3 شلوغه...نقل قول:
زنگ زدم 2020 گفتم اوضاع خط در چه حاله گفت دیروز رفته واسه رانژه :n20:
نکته جالبش اینه دیروز زنگ زده بودم یکی از پشتیبانی هاشون گفت خط فعلا واسه تایید مالی هست !! (( پشتیبانی هاشون هیچ هماهنگی با هم ندارن -- هر کدوم یه چیز میگن ))
گفتم چقدر طول میکشه از رانژه برگرده
گفت 72 ساعت کاری -- بعدش گفت شما 3 شنبه زنگ بزن (( من همین فردا از دوباره زنگ میزنم :n02: ))
تاحالا هروقت گفتن شما 4 روز دیگه زنگ بزن کارت انجام شده هست من فرداش زنگ میزنم میگه کارتون انجام شده :n02:
علاقه زیادی به پیچوندن دارن
خوبی این 2020 اینه که دانلودرها رو میبره طرف خودش و ما گیمرها یه نفس راحتی میکشیم :n02:
داداشم فردا که تعطیل رسمیه:n03:نقل قول:
بازه ساعات رایگان چه ساعتیه؟نقل قول:
سلام
مخابرات گزینه ای برای تغییر سرویس داره یا نه کلا باید تمدید سرویس کنم
دوستان یه موضوع درنظر داشته باشید . سرعت مخابرات نوسان زیاد داره . مثلا گاهی اوقات بعضی سایتهای معمولی مثل فارس یا العالم به سختی بالا میاره ولی تا الان مشکلی در فیلم دیدن داخل youtube نداشتم. جالب اینجاست سرعت دانلود کمتر از 150 نمیاد و اکثرا سرعت حدود 200 هست.
از پشتیبانی پرسیدم گفت 2 تا 7نقل قول: