من میخواستم شکایت کنم اما تو اون آدرسی که گفتید نمیتونم استان خودم رو انتخاب کنم کلا همه گزینه ها واسه من غیر فعاله. کسی میدونه دلیلش چیه؟
Printable View
من میخواستم شکایت کنم اما تو اون آدرسی که گفتید نمیتونم استان خودم رو انتخاب کنم کلا همه گزینه ها واسه من غیر فعاله. کسی میدونه دلیلش چیه؟
شما بروزرتون چیه؟باید با کروم جواب بگیرید امکان نداره بسته باشه!
استانی نیست اون قسمت به آموزش مراجعه کنید همون گزینه ای که اونجا ذکر شده رو انتخاب کنیدنقل قول:
در ضمن کادرهای قبلیش هم باید پر کنید حتما
تا زمانی که جلوی مبلغ 0 زده با خیال راحت دانلود کنید این یعنی فعلا اجرا نشده :n02: البته تضمین نمی کنم بگید شما گفتید ...
خودم قبلا حجمی داشتم به محض رد شدن از اون حجم اولیه در دانلود های بعدی جلوی مبلغ که همیشه0 بود مبلغ درچ می کرد
حالا گیرم دانلود کردید قبض میلیونی یا چند صد هزار تومانی شد مخابرات نه قانونا نه شرعا نه عرفا نمی تونه مبلغی از شما بگیره نهایت یک خط دیگه به اسم یکی از اعضای خانواده می گیرید
حرف شما متین دوست عزیزنقل قول:
ولی بنده همیشه اینجا تکرار کردم پیشگیری بهتر از درمان!
طرف هم هر روز نمی تونه بره توی پنلش ببینه الان اون مبلغ اضافه شده یا نه هنوز صفر زده!
چرا ولشون کنیم به حال خودشون که قبض آنچنانی بخواد بیاد برای ما! ولشون نمی کنیم تا رسماً اعلام کنه در سرویسهای نامحدود تغییری نخواهیم داشت. شما هنوز این مخابرات رو نشناختی... میری مرکز مخابراتی یه کار کوچیک هم داری حتی مکالمه بین المل زده باشه تو قبض که شما اصلا انجام ندادی میگه اول قبض رو پرداخت کن!.. :n10:
بنده هم نگفتم اعتراض نباشه گفتم فعلا با این روش می شه فهمید مبلغی اضافه خواهید داشت که سنگین هم نباشه بشه پرداخت کردنقل قول:
مخابرات بی در و پیکر هست 2020 از بخش فنی خبر نداره بخش فنی از بازاریابی خبر نداره بازاریابی از بخش صورت حساب خبر نداره یک سیستم واحد و یک پارچه نیست معلوم نیست چطوری عمل می کنه
مثلا در همون بخش شبانه ببنید مخابرات شبانه داشت می داد ولی تا 3 ماه بعد هنوز این رایگان بود شبانه اجرا نشده بود چون بخش صورت حسابی چیزی به اسم شبانه تعریف نکرده بود
دوستان کسی وقت وحوصلش داره با خبرگزاری مثل خبر آنلاین تابناک و... هم مکاتبه داشته باشه اگه این خبرگزاری ها هم بزارن اعتراض های چند صد هزار نفری باشه قطعا شرایط تغیر می کنه
دوستان کسی نپرسیده بعد از حجم منصفانه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(من زنگ زدم 2020 ، اپراتورش گفت که باید با قسمت فروش صحبت کنی
قسمت فروش هم روزهای کاری از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر هستن)
چرا میگن شما سقف دانلود رو رد کنی هر 1گیگ 3600تومن روی قبض پایان دوره براتون محاسبه میشه!نقل قول:
مگه میشه !!!نقل قول:
از اون رد شد باید سرعت رو کاهش بدن ، مثل بقیه شرکتها
وقتی اطلاع رسانی نکردن چه پولی بگیرن
الان برای من رد شده ، نمیشه که پول مفت بدم
والا ما هم بخاطر همین داستانها دست به شکایت زدیم از مخابرات...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]