اینترنت سنگ پاره ای؟ :دی قیمت اصلیش بالا بود منم اصلا دنبال ه.کی نرفتم نا سلامتی صاحاب داره طرف براش پول داده من بیام حرام خوری و دزدی و نامردی و...؟! حالا شما اگه اصلی تعرفه خوب و جای مطمئن سراغ داری بده
Printable View
اینترنت سنگ پاره ای؟ :دی قیمت اصلیش بالا بود منم اصلا دنبال ه.کی نرفتم نا سلامتی صاحاب داره طرف براش پول داده من بیام حرام خوری و دزدی و نامردی و...؟! حالا شما اگه اصلی تعرفه خوب و جای مطمئن سراغ داری بده
حتما زنگ بزن سرعت دانلودت هرچقدر هم باشه نمی تونی توی 1 دقیقه 160 مگ بگیری! اینو بگونقل قول:
روی یوتل همیشه گرون بوده و محدود ولی اینتل و چندتا جای دیگه هستن که معقول ترننقل قول:
تازه شما می تونی با چندتا از دوستات مشترک بگیرید که هزینشم زیاد نشه، بالاخره همین الانشم نتت شِیره.
اگه هم توی کار فیلم و بازی و اینایید و سلیقه هاتونم به هم میخوره خوب یکی میگیره بقیه آفلاین می گیرن.
من فکر می کنم اگه این بحث ملی جدی بشه افراد بیشتری میرن طرفش، استکبار غرب هم داره یه کارایی می کنه :دی شایدم ارزون تر شد.
راستشو بخواین
من تو 10 دقیقه 100 مگابایت دانلود داشتم
ولی تو 3 دقیقه 130 مگابایت یه کم عجیبه
مگر اینکه سرعتت بالای 300 باشه
و اما در مورد اینکه تو ساعت 5 الی 9 دانلود داشتی و خودت هم خبر نداشتی
بزار یه چیزی بگم
اگه با IDM کار میکنی
و بد تنظیمش کرده باشی
ممکنه که بعد از ساعت 6 هم دانلود داشته باشی
چون این اتفاق برای خود من هم افتاده
من دیشب 150 مگ کلاً دانلود کردم ار سرور نوکیا سرویسم هم 1 مگ هست خیر سرشون به نظرتون مشکل از چیه ؟
من دیشب 650 مگ دانلود داشتمنقل قول:
ولی اینکه شما با سرویس 1 مگ 150 تا دانلود داشتید
شاید به خاطر این بوده که
سروری که ازش داشتید دانلود می کردید
سرعت پایین بوده
یا اینکه با VPN بودید
چون من خودم معمولا فایل هایی که نصف شب دانلود میکنیم سرعت دانلودم بین 20 الی 50 هست
ولی یه بار یه فیلم 700 مگی داشتم دانلود می کردم که سرعت دانلودش رو 2 الی 5 بود
که حدود 2 روز طول میکشید
من سرعتم256 هستش/دیشب انگار جو گیر شده بود سرعت/1 گیگ دانلود داشتم:31:
میای توهین میکنی به من بعد میگی---- اگه جای خوب سراغ داری بده ؟:18:نقل قول:
شما که قبول نداری اینکارو چطور میخوای اینکارو کنی ؟:18:
درضمن من سوال کردم و جواب خاصی راجب این سوالم شنیدم از مرجع خودم و درست هست اما برای شما رو نمیدونم.
توهین چیه برادر من مگه دروغ میگم؟ یه بدبختی از همین مردم رفته پول داده خریده اشتباه میگم؟ وگرنه مرجع و این حرفا رو قبول ندارمنقل قول:
جای خوب هم منظورم اکانت اصلی بود :46:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
خبر ندارم جدیدا چطور شده؟ قیمت ها چقدره؟ مشترک که به کارم نمیادنقل قول:
خیر قربان گفتم که سرور نوکیا بوده که سرعتش اصلاً کم نیست عصر همون فایلها رو با سرعت 200KB/S دانلود میکردم و مطمئناً برای دانلود شب از وی پی ان استفاده نمیکنم. مشکل از پارس آنلاینهنقل قول: