دیگه شکایت نمی خوای بکنی؟نقل قول:
Printable View
دیگه شکایت نمی خوای بکنی؟نقل قول:
دانلود با رپید شیر = 56
دانلود با لینک مستقیم= 56 - 57
اکو 512
اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس گویا مشکلات داره بر طرف میشه ... منم الان تورنت با 80 دارم دان میکنم ... آرت 2
والا من دیشب 700 مگ گذاشتم برای دانلود از سرور دانلود ها ...... الان با کمال تعجب میبینم که تا ساعت 3 کامل دانلود شده:18:نقل قول:
نمیدونم کلا درست شده یا با این سرور مشکلی نداره!!
اره ترافیک به منم اضافه شده حدود 200 مگ:18:نقل قول:
شاتل هر شب بدتر از دیشب
من دیشب لینک مستقیم برای دانلود گذاشتم و فقط 340 مگ دانلود کرده (قبلا 1300 مگ دانلود میشد).
واقعا گندشون بزنند.
ترافیک هم هیچی بهم اضافه نشده.
برای منم 200 300 مگ ترافیک اضافه شده شاید هم بیشتر....
خوب بازم از ساعت 10:22 کل شیراز ظاهراً قطع شد . فوری تماس گرفتم پشتیبانی و کلی بحث کردم و تا اسم شکایت به تنظیم مقررات آوردم دیگه حرف نمیتونست بزنه و به ته ته پته افتاده بود و گفت من وصل میکنم به امور استان ها شما اوونجا شکایت کنید اول اگر نشد بعد تنظیم مقررات . خوب وصل شد و یک آقایی برداشتن و کلی صحبت کردم و مشکلات رو گفتم . گفتن تمام کارهای شاتل انجام شده و مخابرات باید اقدام کنه دیگه . خلاصه حرفایی که میزد خیلی منطقی تر از دیگران بود و اطلاعاتش خیلی خوب بود .نقل قول:
نتیجه گیری از صحبت:
1- نامه تنظیم شد برای برگردوند سرعت کلیه مشترک ها بخصوص 128 ها به سرعت واقعی تا زمانی که مخابرات پهنای باند جدید رو اعمال کنه
2 - گفتن امروز نامه ارسال میشه و از فردا و حداکثر پس فردا مشکل حل میشه و همه با سرعت های واقعیخود دانلود میکنن و گفتن مرکز حافظ و ولیعصر بزرگترین مراکز ما هستن و بخاطر همین مشکلات بیشتری داریم و گفتن حل میشه بزودی .
3 - قرار شد اگر تا فردا و نهایتاً پس فردا سرعت ها واقعی نشد من باهاشون تماس بگیرم و فقط اعلام کنم که نشد و دیگه هیچ حرفی نباشه که بگن چرا شکایت کردی .
من یک سال صبر کردم دو روزم روش . وگرنه همین الان متن شکایتم آماده هست و فقط کافیه برم تحویل بدم
دوستان عزیز 512 شما هم اگر زنگ بزنید خیلی تاثیر بیشتره داره و واقعاً الان حس کردن که چقدر دارن بد کار میکنن
گفت علت افزایش سرعت بخاطر جشنواره زمستان هست که کلیه یوزرها رو تا 1 مگ باز کردیم ولی بدلیل عدم همکاری مخابرات در برخی مراکز به مشکل خوردیم و دید منم خیلی شاکی هستم همون موقع نامه تنظیم کرد و گفت ارسال میکنم فنی شیراز :46:
خلاصه 128 ها و 256 ها اگر سرعتتون کم شد شرمنده . من فقط حقم رو میخوام نه بیشتر از حقم :10:
سلامنقل قول:
با چه شماره ای تماس گرفتی ؟( وداخلی چند؟) و با چه کسی صحبت کردی ؟
بگو منم همین الان زنگ میزنم صحبت میکنم.
شماره 23099-021 من اول طبق همون تلفن ویا شماره 3 رو زدم و وصل شد امور استانها و آخر کار گفت من داخلیم 342 هست و رحمتی هستم . حالا هم میتونی 3 بزنی . هم میتونی 342 بگیری . ممنون که شما هم همکاری میکنی .نقل قول:
:11:
راستی زنگ که زدی حتماً بنویس چی گفت
الان سرعت art home چنده؟