دوستان ۶۹۷۵ صدوپنجاه بگیرم خوبه دست دوم
یه سوال دیگه ترکیب باند ۶۹۷۵ با امپلی دو کانال جی وی سی چطوره
لطفا جواب بدید میخام بخرم
سپاسگزارم از لطفتون
دوستان ۶۹۷۵ صدوپنجاه بگیرم خوبه دست دوم
یه سوال دیگه ترکیب باند ۶۹۷۵ با امپلی دو کانال جی وی سی چطوره
لطفا جواب بدید میخام بخرم
سپاسگزارم از لطفتون
اتفاقا بدون آمپ هم دوستان صدای قابله قبولی ازش گرفتن.نقل قول:
اساتید زیاد معرفیش کردن.
گزینه خوبیه واسه اینه بدون آمپ استفاده بشه.
درود
اساتید بزرگوار خسته نباشین!
حسین آقا و آقا حمید ، تبریک!:n12:
دیگه از وقتی آقا حمید مدیر شدن، کمتر میان! کلاس میذارن!:n08::n16:
من باند ۷۱۵۸ دارم! میخوام براش آمپ بگیرم! چند تا سوال :
۱.آمپ چند درصد تو قدرت و بیسش میتونه تاثیر داشته باشه؟
۲.براش m526 بگیرم یا 4604 بگیرم و بریج ببندم و گینشو تنظیم کنم؟
۳.پک چی تهیه کنم و حدود قیمت؟
باتشکر:n16:
می گم این 10w کم بیاره خوب باز دلم راضی نمی شه فعلا باندش رو می خرم بعدا یع امپ خوب براش می گیرم
نقل قول:
سلام
اگر صدای کامپ رو شنیدید و راضی بودید خریداری کنید
روطاقچه هم میشه گذاشت مشکلی نداره
ساب هایی پایونر من صداشونو شنیدم / در مقابل 1260 بنظر من حرفی برای گفتن ندارن ...
بهتر از 1260 هم mx12 ادیو به قیمت 250
اگر ویبره و حجم بیس میخواید باکس پرتد با تیون پایین مثلا 33 یا 34 بگیرید
امپ هم بیخیال مکسیدر و مارشال و پریمر و .... بشید / این امپ ها استاندارد خاصی ندارن و علائه بر خروجی که به ساب ووفر میدن مقداری برق هم وارد ساب میکنن که باعث بیشتر تکون خوردن ووفر و پایین اومدن عمر ساب میشه .....
باکس بغل خطی چیه ؟:n13:
اگر میخواید صدای کامپ گم نشه :
یا باید دو جفت کامپ بگیرید با ساب ووفر (یاکس پرتد تیون پایین)
یا یه جفت کامپ با ساب ووفر بهمراه باکس سیلد یا باکس پرتد با تیون بالا (38)
سلامنقل قول:
mx کامپ خوبیه نسبت به قیمت خوبِش! / اون یکی رو صداشو نشنیدم .
امپ هم 3602 پایونر / 3002 جی وی سی / هر دو حدود 160ت
پایونر 4604 هم گزینه بهتریه که میتونید بریج ببندید / قیمت 225 ت
سلامنقل قول:
خواهش میکنم لطف دارید دوست عزیز
امپ هم 3602 پایونر / 3002 جی وی سی
سلام اگر جای ساب ندارید همین کارو انجام بدیدنقل قول:
ولی اگر مشکل جا ندارید ساب و کامپ نتیجه خیلی بهتری بهتون میده .
شما کل بودجه تون چقدره ؟از سیستمون چه انتظاری دارید ؟
سلامنقل قول:
jvc 7158
سلامنقل قول:
شاید جی بی ال بهتر باشه ولی بهترین کار اینه که برید صداهاشونو بشنوید
سلیقه ها متفاوت .
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز
حمید جان:n12: شاغلن و گرفتاری های خودشونو دارن
مدیر شدن هم کار بیشتری میخواد ! و باید توی کل انجمن اتومبیل نظارت کنن .....
امپلی حدود 40 تا 60 درصد صدا و بیس رو بیشتر میکنه مخصوصا توی ولوم !
امپ هم هر کدوم قوی تره بگیرید ولی حواستون به گین باشه که تیوتر ها سریع میسوزن بر اثر فشار ....
پک هم 4 گیج ساند استریم/ قیمت ندارم :n02:
سلامنقل قول:
اگر در اینده میتونید امپلی بهتر بگیرید پس صبر کنید .....
سلام جناب کینگ.اسمتون؟نقل قول:
اون قطعه همان کراس اوور خودمونه:n08:با شیب 12dB/Oct و دارای محافظ تیوتر. باید حتما این قطعه سرجاش نصب باشه.
در مورد ساخت کیک پنل. کار مشکلی نیست.من قبلا که پراید داشتم برای کامپوننت jbl 607 gto یک جفت کیک پنلا 2 لیتری سیلد ساختم. اولین تجربه کاریم بود.خیلی گشتم ولی فقط همین یدونه عکس رو پیدا کردم. از همه جوانب و مراحل کارعکس داشتم. ولی....:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اندازه رو باید طوری انتخاب بفرمائید که حجم داخلی خالص بشه 2 لیتر.برای MX165 هم 2-3 لیتر نهایتا کافیه.
قسمت بدنه یا همون 4 قطعه مستطیل رو MDF 16 mm میگیرید و برای رو و قسمت زیر کار از تخته سه لائیه یا HDF استفاده میکنید.
من قسمت زیر رو کمی بزرگتر گرفته بودم و دقیقا قست جلوی کامپ یعنی به سمت لولای در محل نصب کراس اوورش بود.همچنین محلی برای پیچ کردن کیک پنل به رودری و بدنه ماشین.با دوتا پیچ کاملا محکم شده بود.
اما بعد از من یکی از دوستان آمد با الحام کر کیک پنل من این کیک رو طراحی و نصب کرد:
که خیلی زیباتر شده بود.خلاصه خیلی کار سختی نیست. کمی ریزه کاری داره که مطمئنم شما ازش بر میائید.
این تاپیک رو هم ملاحضه بفرمائید برای اطلاعات عمومی بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ممنونم از محبت شما.نقل قول:
نه قربان بنده هم هستم خدمتتون. منتها زحمات رو انداختم گردن حسین جان و دارم از مطالب و راهنمائیهای خوبشون استفاده میکنم.:n12::n16:
سلامنقل قول:
کوچیکتون محمد هستم
دستِ گُلت درد نکنه,اول از همه میرم کامپ رو میخرم که مجـــــــــــــــــــــــ ـبور بشم که باکسش رو بسازم,چون بعضی موقعه ها تنبلی میاد طرفمون و میگیم بی خیال,ولی وقتی آهنگ گوش میدم و صدا به گوشم نمیرسه باز به فکره کامپ میوفتم :n02:
والا میخواستم از باکس آماده باندِ ضبط های خونگی مثه SONY استفاده کنم,و به عمق mx165 بُرش بزنم,و یه MDF روش بزنم,ولی اکثر 8میلی هستن.
شما هم فرمودین 4 قطعه بهتره 16 میل باشه.
من میرم واسه ساختش.
اما اگه میشد از باکس های آماده استفاده کنم هم بهتر در میومد هم کم خرج تر
بازم مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــرسی
درضمن سر بزنید به انجمن,خیلی خلوت شده:n06::n16::n16::n16:
مرسی که وقت میزاری و جواب میدین فقط یه سوال دیگه ! اگه مجبور بشم جای کامپ باند استفاده کنم چی پیشنهاد میدین (به دلیل اینکه ممکنه بعضی مواقع نشه ساب رو همراه داشته باشم) تا بعد کامپ هم اضاف کنمنقل قول:
ساب هم که گفتین mx12 ادیو !! ینی کوبشش ایقد هست که بشه باهاش کل انداخت بین ساب هایی که اسم میارم؟:n19:
1260 اینفینیتی
earthqake tremor x12
hqr 3000 کنوود
mtx 1204
mtx 1244
Pioneer TS-W310 D4
jbl cs 1214
jbl gt 5-12
helix b12w
باکس مکعبی هست ک کنار ساب یه شیار هست فکر کنم اگزوزش باشه بهم گفتن اسمش بغل خطی هست
برا ساخت باکس تجربه ندارم خودمم شهرستان هستم یه راه حل هم پیشنهاد بدین برا این ماشین 111 هست میخوام یه جور باشه شیشه بلرزه باهاش:n20:
امپیلی هم فقط مارکاشون گفتین اگه مییشه مدلشونم بگین و چند وات لازمه برا سابی که پیشنهاد میدین و باند ک مورد استفاده قرار میگیره ترجیحا زیر400 باشه
سرتونم درد اووردم شرمنده
سلام خدمت اساتید گل من یه پخش کنوود ۸۰۱۶ دارم ۲ تا باند ۷۱۸ یه آمپ پریمیر ۹۸۵۰/ ۴کاناله با یه یاب باکس jbl 1000 روی ماشین سمند نظرتون برای ارتقاش چیه با توجه به اینکه فکر می کنم آمپم خراب شده توی تنظیمش همه صداهارو قاطی میکنه نمیشه بیس باندو بست سابو زیاد کرد همش با هم بالا و پایین میشه با این سیستم ۵۰۰ تومن دیگه بودجه دارم
ممنون حسین آقا♥
پس من آمپ 4604 پایو رو تهیه میکنم و تو تنظیماتش به شما و آقا حمید زحمت میدم!:n16:
اگه بیس بوست و لودنس تو حالت اولیه باشن من میتونم تا ولوم آخر پخشمو با باندا گوش بدم، بدون بهم ریختگی؟؟؟
پک شامل چه چیزایی؟ من یدونه پک بگیرم کافیه یا باید rca و چیزای دیگه رو هم تهیه کنم؟
بازم ممنون♥