-
نارضايتى استقلالى ها از همگروهى با الاتحاد
با قرعه كشى بازيهاى جام درجام آسيا، استقلالى ها از همگروهى با الاتحاد ابراز نارضايتى كردند. كادر فنى استقلال معتقد هستند كه الاتحاد عربستان براى آنها سخت ترين حريف محسوب مى شود تا همين موضوع سبب شود كار در بازى هاى آسيايى براى آبى ها سخت تر باشد. از ديدگاه استقلالى ها،پرسپوليس و سپاهان در گروهى ايده آل و راحتى قرار گرفته اند تا همگروهى با رقباى اين ۲ تيم از آرزوى آبى ها باشد. صدرنشينى رقباى استقلال در ليگ كشورشان از ديگر دغدغه هاى آبى هاست كه البته طبق گفته مسئولان باشگاه اين تيم با شناخت و برنامه ريزى كامل به مصاف حريفان خود مى رود.
-
هر كسى حرف هايم را گوش كند بيشتر پيشرفت مى كند
فكرى: اين همه مصدوميت شديد به خاطر بى برنامگى فدراسيون است
فكر نكنيد محمود فكرى چيزى براى ياد دادن به بازيكنان استقلال ندارد. او تجربياتش را كه طى سال هاى بازيگرى به دست آورده به بازيكنان تيم منتقل مى كند. اگر كسى حرفش را گوش كند پيشرفت مى كند اما اگر گوش نكند بيشتر پيشرفت خواهد كرد. خود فكرى اين مسأله را تضمين كرده است و شك نكنيد كه كاملاً هم جدى مى گفت. مصاحبه ما با وى را بخوانيد:
• از استقلال امسال راضى هستيد؟
- خدا را شكر اما راضى راضى هم نيستيم.
• چرا كاملاً راضى نيستيد؟
- به هر حال توانايى بچه ها را مى بينيم و وقتى كه شل و سفت مى كنند باعث نارضايتى مى شود. بچه هاى ما توانايى بالاترى دارند و بايد از توانايى هايى كه دارند استفاده كنند اما متأسفانه بعضى وقت ها از توانايى كه دارند خوب استفاده نمى كنند و باعث مى شود باخت هايى بدهيم كه حقمان نيست.
• در اين مواقع گوش آنها را نمى كشيد؟
- بازيكنان ديگر آنقدر بزرگ هستند كه متوجه اشتباهاتشان بشوند و نيازى نيست كه گوششان را بكشيم.
• با توجه به رقابت شديدى كه در جدول هست به قهرمانى اميدوار هستيد؟
- تا قهرمانى خيلى مانده. همان طور كه در اين چند ساله رقابت سنگينى وجود داشته و هميشه كار به روزهاى آخر كشيده است، امسال هم همين طور است و تا روز آخر معلوم نيست چه تيمى قهرمان مى شود. پارسال كه يادتان هست پرسپوليس دقيقه ۱۰۰ قهرمان شد. بچه ها هم بايد تلاش كنند تا به هدفمان برسيم. چند تا تيم هستند كه شانس قهرمانى دارند و استقلال هم يكى از آنهاست. اميدوارم تلاش كنند و به قهرمانى برسيم.
• به نظر شما كدام تيم در بين مدعيان لياقت قهرمانى را دارد؟
- امسال مثل سال هاى قبل ۴ ، ۵ تيم هستند كه شرايط خوبى دارند. استقلال، پرسپوليس، ذوب آهن و سپاهان بيشتر از بقيه شانس دارند. البته پيكان هم هست و بين اين تيم ها يكى قهرمان مى شود. مى توان گفت اين تيم ها لياقت قهرمانى دارند اما اين موضوع به شرايط و اتفاقاتى كه در اين مدت مى افتد بستگى دارد. هر تيمى كه مشكل مالى و مديريتى را بهتر جمع كند قهرمان مى شود. يكى، دو بازى نيست كه بتوان قطعى در مورد قهرمانى حرف زد. ماشاءالله با توجه به برنامه ريزى قشنگى هم كه بازى ها دارد اصلاً نمى توان قطعى حرف زد.
• شما هم كه از برنامه ريزى شاكى هستيد.
- از برنامه ريزى شاكى هستيم اما اينكه بگوييم شخصى كه برنامه ريزى مى كند مقصر است، اينگونه نيست چون آقاى عزيزمحمدى كه مسئول سازمان ليگ است مقصر نيست و مشكل برنامه ريزى كلى است. به عزيزمحمدى مى گويند بايد در اين چند روز بازى بگذارى، او هم بازى مى گذارد. مى گويند بازى ها را تعطيل كن، او هم تعطيل مى كند. بايد با برنامه ريزى كلى، فدراسيون و تيم ملى دست به دست هم بدهند تا ليگ تعطيل نشود. ما ۲ بازى كرديم و ۳ هفته تعطيل است. اين طورى نمى شود بازى كرد. نگه داشتن بازيكن در شرايط بازى سخت است. هر ساله اين همه بازيكن رباط و مينيسك پاره مى كنند، علت چيست؟ پيگيرى نمى كنيم كه در طول سال چقدر بايد بازى كرد و استراحت داشت كه بازيكن آسيب نبيند.
• وقتى گفتيد به عزيزمحمدى مى گويند بازى بگذار و تعطيل كن انگار منظورتان با على دايى بود و همان دعواى قديمى. همين طور است؟
- نه، على دايى به فدراسيون برنامه اش را مى گويد و فدراسيون هم به عزيزمحمدى مى گويد. او هم دستش بسته است. ما دنبال اين نيستيم كه از كسى ايراد بگيريم و دعوا كنيم. دنبال اين هستيم كه كار را درست كنيم. با دعوا و بدگويى كار درست نمى شود. بايد برنامه ريزى خوبى داشته باشيم تا هم فوتبال ملى ما ضرر نكند و هم فوتبال باشگاهى. اگر فوتبال باشگاهى ما خوب باشد تيم ملى هم سود مى برد. بايد هماهنگى شود و دست به دست هم بدهيم تا فوتبال ما پيشرفت كند.بايد با رفاقت و تدبير مشكلات را برطرف كنيم.
• به نظر مى رسد الان كه پا به سن گذاشته ايد خيلى با سياست صحبت مى كنيد؟
- آن موقع هم شما خبرنگارها ما را به حاشيه مى برديد. (خنده)
• كار كردن با امير قلعه نويى چطور است؟
- ما تا الان به صورت همكار با هم كار نكرده بوديم اما سال هاى زيادى با هم كار كرده ايم حالا چه به صورت همبازى و چه شاگرد و الان هم كه دستيار ايشان هستم. شرايط اخلاقى و روحى همديگر را مى شناسيم و مشكلى پيش نمى آيد.
• قلعه نويى از نظرات شما استفاده مى كند؟
- به هر حال جاهايى كه نياز باشد اميرخان از نظرات ما استفاده مى كند. حالا نه من بلكه از نظرات همه همكاران استفاده مى كند، البته اگر منطقى باشد و به درد تيم بخورد حرفمان را گوش مى كند. اين طورى نيست كه حرف حرف خودش باشد اما تصميم گيرنده اول و آخر خودش است و اكثر كارها را خودش مى كند.
• اگر اكثر كارها را خودش مى كند پس اين همه دستيار چكار مى كنند؟
- ما هم بيكار بيكار نيستيم. مثلاً در بعضى از بازى ها ارنج مشخص مى شود اما اگر در يك نقطه ترديد و دودلى باشد با هم صحبت مى كنيم و يك تصميم نهايى گرفته مى شود اما در كار تمرينى وظايف مشخص است و همه كمك مى كنند. مثلاً ما در كارهاى دفاعى و بقيه در ديگر نقاط كارشان را انجام مى دهند اما تصميم گيرنده اول و آخر خودش است.
• اصلاً شما چه چيزى داريد كه به عنوان مربى به بازيكنان استقلال ياد بدهيد؟
- سال هاى زيادى بازى كرده ايم و تجربه زيادى داريم. مسائل مختلفى را هم تجربه كرده ايم. اشتباهات را ببينيم گوشزد مى كنيم. غير از مسائل فنى چيزهايى كه مربوط به زندگى و برخوردهايشان باشد را هم گوشزد مى كنيم و سعى مى كنيم راه درست را به بچه ها بگوييم. حالا اگر گوش كردند يا نكردند با خودشان است. ما اتفاقات زيادى را تجربه كرده ايم و به آنها منتقل مى كنيم. هر كسى گوش كرد پيشرفت مى كند، هر كسى هم گوش نكند بيشتر پيشرفت مى كند. به هر حال ما يك چيزهايى داريم كه به بچه ها انتقال بدهيم (خنده).
-
ابومسلم نتوانست شرايطم را فراهم كند
حجازى: در خارج راحت تر كار مى كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- ناصر حجازى باز هم با همان كلمات هميشگى وقتى بيرون گود مى نشيند با مخاطبانش حرف مى زند! حجازى در تازه ترين واكنش خود گفته است: «آدمى نيستم كه لابى كنم و براى گرفتن مربيگرى در يك تيم ليگ برتر به كسى باج دهم. من به كارهايم در خارج از ايران مى رسم و به خاطر مسووليت فنى كه دارم، براى سه روز ۱۰ هزار دلار به من مى دهند و كارم را هم به خوبى انجام مى دهم و مشكلى ندارم.»
حجازى چشمش را به روى فوتبال ايران بسته است: «بازى هاى تيم استقلال يا حتى تيم ملى را پيگيرى نمى كنم و اصلا خبرى ندارم كه آنها دقيقا چه مى كنند. فكر مى كنم اينجا با من كارى ندارند و به كارم در دبى مى رسم.
حجازى دلايل جدايى اش از ابومسلم را بيان مى كند: «پس از بررسى و جلسات متعدد با مسوولان باشگاه ابومسلم به اين نتيجه رسيدم كه اين باشگاه مشكلات خود را دارد و آنها نمى توانستند شرايط مدنظر من را فراهم كنند. اين مسائل مربوط به قرارداد يا وضعيت دريافت هاى مالى من نبود بلكه شرايط پرداخت هاى مالى كل بازيكنان هم نامشخص بود.
من براى سرمربيگرى در تيم ابومسلم رفته بودم و اينكه مى گويند به علت مشغله كارى در دبى قصد قبول مسووليت مديرفنى تيم را داشتم، درست نيست. من براى هدايت اين تيم به مشهد رفتم و اميرحسين پيروانى را هم با خودم بردم اما آنها شرايط لازم را نداشتند. حتى گفته بودم كه بايد كلاس هاى مربيگرى را طى كنم اما مسووليت هدايت تيم را پذيرفته و در تمام بازى هاى ليگ برتر روى نيمكت خواهم نشست. بالاخره اين همكارى ايجاد نشد و من از باشگاه ابومسلم خداحافظى كردم.
وى همچنين پيرامون كلاس هاى مربيگرى سطح A اظهار كرد: اين كلاس ها براى مربيان جوان بسيار موثرتر بود. فكر مى كنم تاثيرش براى آنها بيشتر باشد تا من كه ۴۰ سال در اين فوتبال سابقه دارم.
معتقدم شالوده كار همان سبك مربيگرى در زمان گذشته است. منتها نكاتى وجود دارد كه با توجه به مدرن شدن فوتبال دنيا و ايجاد نكات جديد مى بايست آنها را فرا گرفت. در تمام دنيا هم چنين رويه اى در پيش گرفته مى شود و بعضا نكات جديدتر را در اين كلاس ها آموزش مى دهند
-
استقلال به دنبال هافبك پرويى
ايران ورزشى- امير قلعه نويى كه مدتى است به دنبال جذب يكى، دو بازيكن خارجى در پست هاى ميانى و حمله است، به تازگى با يك هافبك پرويى وارد مذاكره شده است.
اين بازيكن قرار است به زودى وارد تهران شود و در تمرينات تيم استقلال تست فنى بدهد. هم اكنون دانيل جافا بازيكن ملى پوش تيم تيراناى آلبانى در تمرينات استقلال حضور دارد اما امير قلعه نويى رضايت چندانى از بازى وى ندارد و احتمال جذب وى كم است.
بهترين آمار گلزنى اين بازيكن از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ بوده است كه با تيم تيرانا از ۵۸ مسابقه توانسته است ۴۲ گل را به ثمر برساند.
-
شريفى خبر داد:
احضار ليدرهاى استقلال و ابراهيم زاده
مجتبى شريفى رئيس كميته انضباطى از احضار ليدرهاى استقلال به كميته انضباطى خبر داد.وى درباره توهين هواداران استقلال به رئيس كميته داوران، مهدى رحمتى و امير حسين صادقى؛ ۲ بازيكن تيم مس اظهار داشت: گزارشاتى از بازى تيم هاى استقلال و مس كرمان به كميته انضباطى رسيده است كه بر اين اساس احتمالا بعضى ليدرهاى استقلال را كه نامشان در اين گزارش آمده را احضار مى كنيم. وى افزود: بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته را براى شنيدن توضيحاتشان فرا مى خوانيم. شنيده هايى داريم كه بايد مورد بررسى قرار گيرد. رئيس كميته انضباطى درباره اينكه بعضى ها بر اين عقيده هستند كه براى بهتر شدن فضاى ورزشگاه ها بايد هواداران را محروم كرد تصريح كرد: ما هواداران را محروم نخواهيم كرد. بايد عوامل تنش زا را شناسايى و آنها را حذف كرد. در صورت تخلف بيشتر به جاى اينكه هواداران را از فوتبال دور كنيم، محل برگزارى بازى را تغيير مى دهيم. شريفى در پاسخ به اين سئوال كه عليرضا نيكبخت پاداش هاى تيم ملى را به فدراسيون بازگردانده يا خير؛ عنوان كرد: اين بازيكن شخصاً بايد اين جريمه را پرداخت كند اما براى دريافت اين پول زمان خاصى تعيين نكردم. فقط به او فرصت داديم اين كار را انجام دهد. وى همچنين از احضار منصور ابراهيم زاده به كميته انضباطى خبر داد و گفت: اين مربى براى ارائه توضيحات درباره اتفاقات ديدار پرسپوليس و ذوب آهن بايد روز دوشنبه در كميته انضباطى حضور يابد. شريفى درباره تعليق تيم نساجى و برگزار نشدن بازى هاى اين تيم گفت: تا زمانى كه شاكيان اين تيم رضايت ندهند اين تعليق پا برجاست. مديريت اين تيم بايد پول اين شاكى ها را كه شايد به ۳۰ ميليون تومان هم نرسد بپردازد يا رضايت شاكيان را جلب كند.
-
من الان هرکاری میکنم نتونستم پستی که پیشبینی ها را ثبت می کنم ویرایش کنم!
دکمه ی ویرایش از روش برداشته شده فکر کنم به خاطر ویرایش زیاد بوده اگه مشکل حل نشد فردا که اومدم مجدد پیشبینی ها را در یک پست دیگه ثبت میکنم
-
در گفت و گو با فارس
قرباني:40:: روحيهام تخريب شده است
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش استقلال گفت: پس از درگذشت پدرم روحيهام به شدت تخريب شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيروز قرباني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بعد از فوت پدرم روحيهام را به كلي از دست دادهام. نميدانم چه زماني به شرايط ايدهآل باز خواهم گشت.
مدافع استقلال تهران در مورد نيمكت نشينياش در تيم ملي گفت: اين نظر كادر فني بود. من به نظر علي دايي احترام ميگذارم.
قرباني در مورد گروه استقلال در ليگ قهرماني آسيا عنوان كرد: همانطور كه كارشناسان اعلام كردند در گروه مرگ قرار داريم. الاتحاد عربستان حريف بسيار قدرتمندي است. با اين حال مطمئن باشيد از گروه خود صعود خواهيم كرد. استقلال از دروازهبان گرفته تا خط حمله بازيكنان قدرتمندي در اختيار دارد.
انتهاي پيام/ا
-
این خبر بازگشت روان خواه بهم خیلی حال داد اون هم بیاد تیم چی بشه.
جباری هم که تمرینات را اغاز کرده اون هم که نیاز به تعریف نداره
خدایش عجب تیمی داریما
من برم بخوابم صبحتون بخیر باشه !
-
-
قابل توجه مدافعان استقلال؛ مهاجم الجزیره بهترین گلزن لیگ امارات
مهاجم تیم فوتبال الجزیره امارات در حال حاضر به عنوان بهترین گلزن لیگ فوتبال این کشور شناخته می شود.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، فرناندو بایانو مهاجم 30 ساله و برزیلی تیم فوتبال الجزیره در حال حاضر با 10گل زده در رقابتهای لیگ فوتبال امارات در صدر گلزنان این رقابتها قرار دارد. این مهاجم برزیلی سابقه حضور در تیمهای فوتبال رئال مایورکا اسپانیا، سلتاویگو اسپانیا ، ولفسبورگ آلمان، فلامینگو برزیل و مالاگا اسپانیا را دارد و در حال حاضر در تیم الجزیره به عنوان مهاجم بازی می کند.
البته وی در رقابتهای جام حذفی این تیم نیز 4 گل به ثمر رسانده و دومین گلزن این رقابتها نیز به حساب می آید. این بازیکن با پیراهن شماره 99 در رقابتها به میدان می رود.
الجزیره در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا حریف تیم فوتبال استقلال ایران است.