من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
Printable View
من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
علی حساب یه شکایت بفرمایید شما تعداد هر چی بیشتر باشه بهتره و فشار بیشتری روی مخابرات وارد میشه...نقل قول:
دوستان عزیز این مورد که یک دفعه نامحدود بشه محدود نیست مخابرات تصمیم داره اکانت نامحدود عرضه کنه سقف دانلود داشته باشه
احتمال 99% مشترکین قبلی فعلا شامل نمی شوند اگه بشند اطلاع رسانی می شه مگر نه قبض همه در این ماه میلیونی خواهد بود
یک روش هست بدونید هزینه اضافی خواهد داد یا نه یگ گزینه هست به اسم مبلغ همیشه در نامحدود ها 0 هست ولی در حجمی ها بعد رد کردن حجم پیش فرض مبلغ می ندازه تا زمانی که 0 هست با خیال راحت دانلود کنید هر روز چک کنید تا یک دفعه هم تغیر سیاست داد مخابرات قبض میلیونی براتون نیاد .
نقل قول:
قبول دارم. هر چند که از اینا هر چی بگی برمیاد ولی دیگه اونقدرا هم بی دروپیکر نیست.
بهر حال من از صفحه اصلی و صفحه گزارش کارکرد، یه پرینت اسکرین گرفتم که فردا کار به دادگاه کشید ، یه مدرکی علیهشون باشه!!!
اصلا شدنی نیست
اون شرکت هایی این مورد اجرا می کنن بعد حجم خاصی سرعت لیمیت می شه مشترک مجبوره سرویس تغیر بده یا با همون سر کنه نمی گه آقا شما بشین مصرف کن اخر ماه قبض میلیون پرداخت کن یا تلفن جمع بشه و....
اون شخص که این مورد امضا می کنه تا اجرا بشه اگه بکنه بنده می گم فرقی بین اون یک کودک 3 ساله نیست به عبارت ساده تر فرقی بین اون و شامپانزه نیست :n02:
1. نبودن اکانتینگ کامل در مخابرات , نبود گزارش لحظه ای ( الان مصرف کنی باید 3 روز دیگه گزارش رو ببنید )
2.اطلاع ندادن به مشترک بعد تموم شدن حجم اولیه
3.نداشتن حداکثر دانلود ( یعنی بنده 40 گیگ حق مصرف نامحدود دارم باید سقف دانلودم 100 گیگ تعریف بشه ) شد 101 گیگ باید لیمتی بشه یا سرویس قطع بشه
4. نبود امکانات برای خرید حجم
بنده نه برام قبض می یاد نه اطلاع رسانی شده 20 روز هم هست به این تاپیک سر نزدم به عمرم هم سایت مخابرات نرفتم
مثل بنده چند هزار نفری هست اینها دو مگ نامحدود می زنن سر ماه باید 500 گیگ هزینه اضافی بدن با حساب سر انگشتی می شه 800 هزار تومان x دو بکنیم می شه 1.600 هزار تومان در یک ماه
خب هرد مورد یکی هست دیگهنقل قول:
اینکه به شما بگن(مثلا رسما اعلام بشه از ماه یا دوره بعد) سقف دانلود سرویس نامحدود 1 مگ 40 گیگ و سرویس 2 مگ 80 گیگ خواهد بود،خب این میشه همون تبدیل نا محدود به محدود
درخواست تخلیه خط باید مکتوب باشه؟
بعد چی توش بنویسم
این که بشه من و یا شما هیچ کاری نمی تونیم بکینیمنقل قول:
بحث بنده این هست شخصی که ماهانه 600 گیگ دانلود داره بدون اطلاع از این موراد این چند ماه هم دانلود می کنه یک دفعه قبض میلیونی براش می یاد این مورد باید تغیر کنه
مشکل اینه که نمیشه ریسک کرد.
من الان جرات دانلود ندارم که نکنه قبض نجومی برام بیاد.
ما البرز هستیم و متاسفانه سیستم اکانتینگ البرز خیلی ناقصه.
مثل تهران نیست که ریز مصرف بده و یا شبانه اش جدا باشه.
همون مبلغ هم نمی نویسن که ببینیم بدهکاریم یا نه.
اقا همه این بحث ها درست ولی لطف کنید اول برید 195 یه شکایت توپ ازشون انجام بدید لطفا
همین چند لحظه پیش خطمو ریست کردن معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن بی پدرا