توی بازی red alert 3 بعد از 3-4 مرحله ناگهان از بازی بیرون میاد و خروج میکنه تو بازی splinter cell doubel agent مرحله کشتن یکی از مامورای cia ناگهان برای مرحله بعد گیر میکنه و به مرحله بعد نمیره و همونجور در loading بازی کیر میکنه
Printable View
توی بازی red alert 3 بعد از 3-4 مرحله ناگهان از بازی بیرون میاد و خروج میکنه تو بازی splinter cell doubel agent مرحله کشتن یکی از مامورای cia ناگهان برای مرحله بعد گیر میکنه و به مرحله بعد نمیره و همونجور در loading بازی کیر میکنه
یعنی کسی نیست کمکم کنه؟!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!چی کار کنم؟نقل قول:
گرافیم هم آپدیت هست!! همه چی آپدیته!!!
مدل لپ تاب=6199 = ati 6770+intel hd:41:
یه بار دیگه بازی رو بنصب ببین چی میشه؟نقل قول:
سلام
من روی لپ تاپم Counter-Strike ورژن 1.9 رو نصب کردم ولی تا بازی نصب شد و میخواد بره تو بازی ارور زیر رو میده
کسی میدونه مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 ورزن 64 بیتی
Dell 5010
مشکل مشابه:نقل قول:
ببینید مشکل حل میشه یا نه.کد:http://www.trickswindows.com/2010/04/counter-strike-16-fatal-error-fix.html
آقا فراموش کردم ویندوزم هم 64 بیت هست!! این 2 بازی رو نمی تونم اجرا کنم هیچ اروری هم نمی ده!!نقل قول:
از کرک های زیادی هم استفاده کردم جواب نمی ده!! coj:tc و warhammer 40k space marine! هیچ اروری هم نمیده .... اگه ارور می داد خوب بود بازم!!!:41:
منم این بازی رو نصب کردم هم روی pc هم روی لپ تاپم ولی اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده!نکته جالبش اینجاست که روی سیستم برادرم نصب شد ،خیلی راحتم بالا اومد تازه قسمت اولشم رد کردم ! نمیدونم چرا رو مال من اجرا نمیشه؟!نقل قول:
:exclamatiاحیانا روی لپ تاب و pc اساسینس کرید 2 نصب نی؟:eh:نقل قول:
:5:مشکل حل شد!!!
من روی سون 64 بیت بازی رو تموم کردم. مشکل از جای دیگه است.
اگه می خواهید از شر کرک و مشکل سیو راحت بشید, باید بازی رو بدون کرک اجرا کنید. یک حسن هم داره این روش که با دوستتون coop هم می تونید بازی کنید.
اول باید استیم رو نصب کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه اکانت ساختید و استیم کامل نصب شد, از استیم خارج بشید.
کرک استیم را دانلود کنید و محتویاتش را داخل فولدر استیم کپی کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر روی فایل smartsteam.exe کلیک کنید تا استیم اجرا شود.
این پک را دانلود کنید و محتویاتش را در فولدر بازی کپی کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فایل steamclient.dll در فولدر بازی هست, پاکش کنید.
چنانچه از Ubisoft Game Launcher کرک شده استفاده میکنید, آنیستالش کنید و دوباره نصب کنید. توی فولدر یا دیسک بازی میتونید ستآپش را پیدا کنید یا از لینک زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالیکه استیم کرک شده در حال اجرا هست, روی فایل exe بازی کلیک کنید تا وارد لانچر یو بی سافت شوید و با اکانت یوبی سافت خود لاگین کنید تا بازی اجرا شود.
برای اینکه بازی در حالت directx 11 اجرا شود, از فایل exe بازی یک شورتکات بسازید و در قسمت target شورتکات با یک فاصله, عبارت dx11/ را اضافه کنید. :5:enjoy!!