سلامنقل قول:
میشه رنج آی پی رو بگید ؟ رنج آی پی من 77.77 با گت وی 213.248.78.93 پینگ بین 180 تا 220 کمتر هم نمیاد.
چند بار هم با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن فقط پینگ بالای 300 قابل پیگیری هست :n19:
Printable View
سلامنقل قول:
میشه رنج آی پی رو بگید ؟ رنج آی پی من 77.77 با گت وی 213.248.78.93 پینگ بین 180 تا 220 کمتر هم نمیاد.
چند بار هم با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن فقط پینگ بالای 300 قابل پیگیری هست :n19:
داداش خودش اینطوری میشه گاهی اوقاتنقل قول:
الان به پاییین ترین حد رسیده 115 رسیده
ولی فک کنم دارن ی حرکتی میزنن پینگ تا اذربایجان ببینید خطی که نوشته 85.132.90.253 حدود 43 تا تاخیر داره همچین چیزی عمرا اگ باشه یا اینکه ی حرکت زدن چون رو مخابرات یادمه قبلانا 70 تا تاخیر داشت
اینطوری 20 تومن ارزون ترو نیازی به خرید دیگ بسته نیست که بخوام 12 ماهوو هی فشفشه 70 گیگ بخرم بعد 24 گیگ اخر اضافه بیاد پر پرشه اون اخر بسته کلا اونطوری خرج بیشتر میافته الان این به صرفه تره برام 460 گیگ رو میخرم یه سال راحت
اگ بخوام هی سرویس بگیرم بعدش فشفشه 70 گیگ مالیاتو اصلا در نظر نگیریم حدود 50 تومنی میافته داداش اینطوری ماهی 38 تومن میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه کنم اینم تلگرام الان با همون محدودیت سرعت یعنی 480 تا داره دانلود میکنه واقعا عالیه
یعنی این دیگه نیاز به خرید اینترنت جداگانه نداره؟ مثلا لازم نیست یه ماهه 7 گیگ بخریم بعد فشفشه رو فعال کنیم؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه
های وب چطوره رفقا؟ واسه تلگرام و اینتستاگرام و....این شاتل که پدر مارو دراورد با محدودیت:n21:
برای من با برنامه کاهش پینگ فقط اینجوری میشه !!!!! سرعت 16 مگابیتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته یه کم به صرفه تره ولی 500 تومن رو ادم بخواد یه دفعه برا اینترنت بده خیلیه :n39:نقل قول:
اینطوری 20 تومن ارزون ترو نیازی به خرید دیگ بسته نیست که بخوام 12 ماهوو هی فشفشه 70 گیگ بخرم بعد 24 گیگ اخر اضافه بیاد پر پرشه اون اخر بسته کلا اونطوری خرج بیشتر میافته الان این به صرفه تره برام 460 گیگ رو میخرم یه سال راحت
اگ بخوام هی سرویس بگیرم بعدش فشفشه 70 گیگ مالیاتو اصلا در نظر نگیریم حدود 50 تومنی میافته داداش اینطوری ماهی 38 تومن میشه
اره دیگه خوبیش همینه به صرفه تر خیلی میافتهنقل قول:
داداش من که مشکلی ندارمنقل قول:
خیلی جاها قطعی داره خیلی جاها کمبود سرعت داره
خیلی جاها عالیه
بهتره از دوروبریاتون که سرویس دارن بپرسین
در کل برای من عالیه
راستی شما سرعت دانلودت از تلگرام هم خوبه ؟نقل قول:
مثلا من دیشب یه فیلم 8 مگابایتی رو 10 دقیقه طول کشید تا دانلود کرد !
-----------------------------------------
در مورد پینگ هم خیلی عالی شده برات
شاید مسیر عوض شده برات !؟
این یه تست با همون سرور که صفحه قبل گذاشتی :
های وب مال من =عالی