اینجوری که پیداست وضع همه خوبه جز ما .
بخدا بعضیا چه حالی می کنن . سرعت بالای 100 کیلوبایت یعنی پرواز . بخدا اگر شانس ماست که پول سرعت 2 مگ رو هم بدیم باز تمام مشکلات جمع میشن و سرویس ما تبدیل میشه به 64 کیلوبیت .:41:
قدر سرعت خوبتون رو بدونید:19:
Printable View
اینجوری که پیداست وضع همه خوبه جز ما .
بخدا بعضیا چه حالی می کنن . سرعت بالای 100 کیلوبایت یعنی پرواز . بخدا اگر شانس ماست که پول سرعت 2 مگ رو هم بدیم باز تمام مشکلات جمع میشن و سرویس ما تبدیل میشه به 64 کیلوبیت .:41:
قدر سرعت خوبتون رو بدونید:19:
1)سرور ---------- توی کشور آلمانهنقل قول:
2)من همیشه دیدم ایرانو تحریم میکنن اونم تو اینترنت چون برخی از سایت های بزرگ دانلود فیلم با لینک مستقیم رو نمیشه با آیپی ایران وارد شد چند وقته پیش فکر کنم یکی از همین بچه ها هم لینکشو گذاشته بود:13:
3)برو ببین این کار میده یا نه kamyabonline(این سرورش آمریکاست)
به نظر میاد همه ی سرورهایی که سرعتشون پایینه تو دانلود آمریکاییه نه؟:13:
در مورد سرور دانلودها نمیدونستم...پوزش میطلبم!:31:نقل قول:
این سروری که دارم ازش میگیرم روزها سرعتش به 200 میرسه اما الان بزور با 10 میگیره, برای مدیافایر و خیلی از سرورهای دیگم همین داستانه! اگه تحریم بود روزانه و شبانه فرقی نمیکرد....مثل سایت veoh که یه ساله تحریمه و با آی پی ایرانی نمیشه رفت!
بنابراین افت سرعت شبانه بدون شک مشکل شاتله: همون ترافیک بالای شبها یا حتی محدود کردن بعضی سرورها در ساعات رایگان..
خواهش میکنمنقل قول:
عزیز دلم من هم نگفتم مشکل کمبود سرعت بخاطر تحریمه فقط چون گفته بودید اونا تحریم نمیکنند من اونجوری گفتم
به احتمال 90%(قبلش نوشته بودم 50% اشتباهی شرمنده:31:) زیر سر شاتل این مشکلات منم هنوز دارم فکر میکنم که چرا سرعت منو زیاد نکرده:31:
و این که باید چک کنیم ببینیم اینا که شماها میگید سرعت دانلود توشون کمه مال کدوم کشوره سایتهاشو بزارید یه چک بزنیم احتمال 90 % میره همش آمریکایی باشه
حالا این موضوع از کجا آب میخوره خدا میدونه!!!
سلام خدمت همه ء دوستان :10:
یه عزیزی به ما گفت تا میتونی دانلود کن حالش رو ببر.کاش اینکار رو کرده بودم:13: رفت تو پاچم.
البته تو پاچه هرکی تو ساعات غیر رایگان دانلود نکرده:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برای چهار شنبه رو زده نه پنجشنبه.یعنی هر کی دانلود کرده بره حال کنه:21:
نترس حساب میشه بگذار سایت بیاد بالا.نقل قول:
شرط میبندی؟:31:نقل قول:
عمراآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ حساب بشه
نگران نباش، آب از مشت اینا نمیچکه، حالا دوبرابر حسابش نکنن خیلیه! از این اتفاقا اینجا زیاد افتاده، بچه های همین تاپیک تجربه ش رو دارن، بعضی ها هم گول خوردن و موقع سررسید دوره، شاتل حسابی از خجالتشون در اومده!:27:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: اینو داری
وقتی بهشون میگی حجم رایگان رو از حساب کم کرده زیر بار نمی رند اونوقت می خوای بیان این همه از جیبشون بره . اینا حساب یک مگ رو هم می کشند بیرون.
نخیر، مثل اینکه دیگه فایده ای نداره، هر صبح بیدار میشیم به امید اینکه دیشب دانلودش درست شده باشه میبینیم خیر ر ر ! دیشبم فقط 390مگ دان کردم! دیگه شورشو درآوردن. من و دوستام امروز فردا میریم برای درخواست جمع اوردی و تسویه حساب!:21: