من 1 مگ دارم پینگ 4.2.2.4 واسم 110 هستنقل قول:
اون طرح گیمینگ که تو لیست هست من تا حالا نگرفتم نمیدونم چیهنقل قول:
ولی طرح عادی که گرفتم همون اول زنگ زدم پشتیبانی پروفایل گیم فعال کردن واسم، پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم
Printable View
من 1 مگ دارم پینگ 4.2.2.4 واسم 110 هستنقل قول:
اون طرح گیمینگ که تو لیست هست من تا حالا نگرفتم نمیدونم چیهنقل قول:
ولی طرح عادی که گرفتم همون اول زنگ زدم پشتیبانی پروفایل گیم فعال کردن واسم، پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم
فیلن با این وضعیت نامعلوم موقت 1ماه 3مگ زدم باشبانه البته نمیدونستم سقف گذاشته براش
درودسقفش واسه بستن دهنه بقیس که گیر ندن بهشون به گفته پشتیبان بعد از اتمام حجم شبانه مجدد و اتوماتیک شارژ میشه.نقل قول:
نقل قول:
من همین الان با حجم دزدی روبرو هستم!!
حجم داخلی سایت اپارات رو برام خارجی حساب کردن تو پنل تا اینکه متوجه شدم.
زنگ زدم پشتیبانی عذرخواهی کرد و قبول کرد مشکل رو ولی فایده ای برای من نداره و چیزی بر نمیگرده!!
آینده هم به واقعیات شبکه بر میگرده که انتزاعی نیست و واقعایات تجربی روش اثر گذاره. یعنی اگه دو شبکه x و y رو داشته باشیم با مشخصات نزدیک و یه پروسه در شبکه x مشکل ایجاد کنه در یه فرایند، برای شبکه دوم میشه محاسبه کرد میزان مشکلی که همون پرسه در شبکه Y ایجاد خواهد کرد و حدس گمان نمیخواد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا جایی که من خبر داردم PCM ضد سرویس DSL است و هر جا باشه پاشنه اشیل باسه کاربرا میشه و باید دنبال جمع کردنش باشند تا بتوانند اینترنتDSL داشته باشند . معمولا وقتی PCM می کنند که مخابرات بخواد صرفه جویی بودجه کنه از کانال های مورد استفاده روی سیم مسی برای DSL جهت دادن خط استفاده کنه .نقل قول:
بسته به دستگاه 2،4،8،16 یا بیشتر می تونن خط تلفن بزارند روی سیم مسی ولی فقط پهنای باند تلفن رو کاربرا می توانند استفاده کنند و از بقیه سرویس ها محروم هستند.
ONU رو من خبر ندارم باید بقیه بگن.:n36:
دوستان مسیر اتصال پارس معمولا از کدوم کشور میگذره ؟ پینگتون با frankfurt چقدره ؟ کسی اینجا با پارس warthunder بازی میکنه ؟ اگه هست پینگش چقدره ؟ من الان های وبم ولی پینگش افتضاحه . میخواستم ببینم پینگ پارس ارزش داره یا نه؟
امروز رفتم که تخلیه رو لغو کنم٬ که گفتن دیگه نمیشه و نامه تخلیه به مخابرات فرستاده شده و مجبور شدم از نو ثبت نام کنم و پول رانژه بدم
خلاصه الان در وضعیت خنده داری هستم، باید صبر کنم که پارس آنلاین خط رو تخلیه کنه و سپس پارس آنلاین خط رو رانژه کنه:n02:
باز شما خوبه الان تخلیه کردینقل قول:
من پول رو ریختم برای فن آوا بعدش همه شروع کردن به بد گفتن ازش
فردا شبش هم پارس تعرفه جدید داد:n27:
نقل قول:نقل قول:
این طرح ها قشنگ تمام برنامه ریزی و نقشه هایم منو بهم ریخت اساسی:n08:... حالا باید از اول بشینم ببینم چی کار باید انجام بدم:n13:
تصویر برای صدا گذاری:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من هر دو رو دارم و هر دو تا یک ماه رو سرویس قدیم هستن و باید صبر کنی که بعد از تبدیل به حجمی بهت خبر بدم:n02:نقل قول:
من امارم مال حداقل 4 ماه پیش است ( شاید بدردت بخوره):n15:نقل قول:
ان زمان که من بودم بین 120 تا 170 بود. معمولا بین 140 تا 160 می چرخید ان موقع. الان رو نمی دونم . ( چون من بیشتر WOWP هستم :n09: - فکر کنم الان خونم رو می ریزی:n10:)
سریعترین رکورد بازگشت به سرویس دهنده رو برای خودت ثبت کردی:n09:نقل قول:
+
جالا من ماندم با این وضعیت چی کار کنم. از یک طرف معلوم نیست پینگ پارس تا چند ماه اینده چه شکلی میشه از ان طرف هم حجم قابل دسترس شاتل هم کفاف مصرف من رو نمی ده... اگر این وضعیت بمونه احتمالا باید برم روی سمت خرید تجهیزات و تقسیم ترافیک دو تا اینترنت تو شبکه ام که مصرف رو بالانس کنم:n23:
به نظرم به 195 شکایت میکردین تا اون پول رانژه مجدد رو ندین. پول زورهنقل قول:
با پروفایل گیمینگ پینگ 110 دارید؟ اینکه خیلی زیاده ... کلا ISPها هیچ نگاهی به بهبود پینگ ندارن. پینگ ها فاجعستنقل قول:
دوستان سرویس 2مگ رو کسی خریده؟
سرعت دانلود 250 هست؟
طرح قدیمی ی از تعرفه ها دارم. حالا که تعرفه ها ارزونتر شده ، آوانسی گیگی چیزی به طرح 3M4M30G اضافه نمیکنن؟
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
سلام دوستان من دیشب ازهمین تعرفه های جدیدشون سرویس 3مگ گرفتم که مثله سابق سرعت دانلودم باز بوداز900کیلوبایت تا1مگ میرفت ولی متاسفانه بعدازساعاتی تست دانلود به هرنوعی گرفتم زیر700کیلوبایت بودنهایت 650میشه خطم رو9مگ بسته شده امکان داره که سرویسهای جدید براساس سرویسی که میخریدن سرعت تعیین کنند براشون یه فایل نتونستم توشبانه کامل بگیرم درحالی که قبلن از13گیک تا15 رو روزانه میداد اینم تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ بزنم پشتیبانی برام درست میکنند یا فایده ای نداره
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چند روز پیش پارس آنلاین رو تخلیه کردم رفتم های وب تازه متوجه شدم پارس انلاین چقدر حجم دزدی داشته... البته خیلی وقت پیش متوجه شده بودم اما فکر نمیکردم انقدر زیاد حجم دزدی داشته باشه...این اسکرین شات من از مصرف پارس انلاین هست ..استفاده من از اینترنت فقط وب گردی هست اونم سایتهایی مثل زومیت..دیجیاتو و سایتهای خبری ایرانی و تازه اگه مصرف زیادی هم داشتم میذاشتم برا ساعت 8 تا 10 از بسته انرژی استفاده میکردم(مثلا دانلود کلیپی یا نرم افزاری) ... پارس روزی 600 , 700 مگ حجم کم میکرد الان سه روزه های وب هستم و کل این 3 روز هنوز 800 مگ کم نشده .... شما یه نگاه به این عکس بنداز ببین اصلا چیزی رو به عنوان ترافیک رایگان یا ترافیک داخلی حساب کرده آیا؟؟؟ کلا بین الملل حساب کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که پولو دادی و احتمالا هم خط رفته واسه رانژه دیگه فک نکنم بشه کاری کرد، به نظرم بزار فن آوا وصل شه اگه مشکلی نداشت همونجا بمون چون زیاد اختلافی بین حجم پارس و فن آوا نیستنقل قول:
البته تخلیه هم اگه بخوای بکنی و برگردی پارس زیاد مشکل نداری چون مخابرات منطقه شما ظاهراً خیلی سریعه و یک روزه عملیات رو انجام میده:n02: مثل مخابرات منطقه ما نیست که یک هفته طول میکشه تا قطع کنه و یک هفته هم طول میکشه وصل کنه عملا بخوام شرکت عوض کنم ۲ هفته نت ندارم
اینو گفتم بهشون و گفتن که مخابرات هزینه جمع آوری رو گرفته ازشون و دیگه نمیشه جلوی جمع آوری رو گرفت و باید صبر کنم که خط جمع بشه و بعد پارس دوباره از اول عملیات رانژه رو انجام بده. البته پول نصب و راه اندازی رو نگرفتن ازم دیگهنقل قول:
درود برای گیم اصلا پینگهای 4.2.2.4 ملاک قرار ندهید فقط آیپی سرور مورد نظر بازی رو بدید تا اینجا تست بگیرن تجربه خودم اینه که پینگ برای سرورهای روس اروپا و امریکا مناسبهنقل قول:
در مورد کاهش پینگ حدود 50 -60 تا نسبت به پینگ سرویس معمولی کاهش پیدا میکنه
سلامنقل قول:
انگار این سرعت عمل بالاشون بی مشکل هم نیست
ظاهراً ۱ روزه رانژره هم کردن ولی یه جای کار اشکال داره. یا از پورت فن آوا هست یا از اشتباه مخابرات تو رانژره
چون الان به گفته فن آوا خط رانژره شده ولی لینک ندارم...
ولی در کل سرعتشون خیلی خوشحالم کرد.
کسی از پارس آنلاین سرویس 16 مگ گرفته که در منطقه 7 تهران باشه؟
سلام دوستان
از این اسکرین شاتا از کدوم بخش تنظیمات مودم میگیرید منم بگیرم؟
پارس آنلاین دارم همیشه ۱۲۸ نامحدود مگیرفتم بعد مصرف ۵گیگ سرعت میشد ۴۰ کیلوبایت واسه دانلود
الان ۲ مگ گرفتم ۱۶ گیگ که بعدش سرعت افت میکنه ، مشک اینجاست سرعتم شده ۸ کیلوبایت
من از ۸۷ مشترک پارس آنلاینم دیگه انقدر افتضاح نشده بود
سرعت بعد از عبور از اون حد میشه 16 کیلوبایت، عملا با قطعی فرقی نداره. تو مودم های مختلف فرق داره، status info یا همچین بخشینقل قول:
به نظرم همین که سرعت اسمی ندادن و سرعت بیشتری دارن میدن خوبه! نگران این بودم سه مگ بگیرم سرعتم 300 باشه البته هنوز سرویس غیر حجمی نگرفتم! خط منم رو 9 مگ بسته شدهنقل قول:
خوب الان بخوای فایل حجیم دانلود کنی پس چی؟نقل قول:
واقعا انرژی 8 تا 10 اونم با 2 هزارتومن کدوم شرکت میده؟ من که از این انرژی واقعا راضی هستم!
خب این سرویسای جدیدو نمیزاشت سنگین تر بودن کهنقل قول:
یعنی الان ۲ مگ بخرم دفعه بعدی بازم همین بساط بعد ۱۶ گیگ دانلود؟
ای بابا:n27:
تست سرعت 8مگابیت پارس انلاین
البته نویز دینا دارم یکم
سرویس غیر حجمی؟نقل قول:
اره الان تمدید کردم این سرویس ونقل قول:
مگه شرکتی هست که پینگ اروپا زیر 100 باشه؟نقل قول:
نقل قول:
بله هست ، شرکت مخابرات منطقه غرب کشور ..
بنده در اداره ایی مشغول به کار هستم که پینگ ما کلا چند ماهه بعد از ارتقای پهناباند اینترنت شده :
نقل قول:
I:\Documents and Settings\Rm2>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=45ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=50ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=49ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=51
اره ولی به فاکتور های خیلی زیادی بستگی داره.نقل قول:
من خودم 8.8.8.8 رو اکثر موقع ها زیر 70 میگیرم ولی خوب بعضی موقع ها تا 120 اینا هم میره.
عموما پینگم مثلا به Hetzner تو آلمان OVH و Online.net تو فرانسه خوبه.
لوکزامبورگ هم پینگ هم معمولا میره رو 80-90.
این 2 تا پینگ من
کد:C:\Users\X>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=86ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=86ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 85ms, Maximum = 86ms, Average = 85ms
C:\Users\X>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=57ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=55ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=56ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=59ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 55ms, Maximum = 59ms, Average = 56ms
کسی میدونه ساعات رایگان شبانه ، سرعت چقدر میشه ؟
سلام. دوستانی که از تعرفه های جدید سرویس گرفتن میشه سرویس خریداری شده و سرعت دانلودشون رو ذکر کنند لطفا؟ گویا یکم بالاتر سرعت میده درسته؟
من دانلود حجیم ندارم دوست من ...قبلا مصرف من 15 و نهایتا 20 گیگ در ماه بود الان 80 گیگ در ماه حجم دارم که میتونم از باقیمانده حجم برا دانلود فایلهای نسبتا حجیم( 3 گیگ و 4 گیگ ) استفاده کنم...بعد فشفشه های وب هم هست و همچنین 3 ساعته نامحدود ایرانسل 2000 تومن..و نامحدود همراه اولنقل قول:
وزیر حروم خور گفته میخواد کف سرعت سرویس های مختلف رو مختلف تعیین کنه و باید صبر کرد و برای شما هم باید 16 کیلوبایت سرعت بده. 8 دیگه اعجوبست! الان با این سرعت 8، گوگل و سایت های بین المللی باز میشه؟نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی حداقل سرعت 128 کیلوبیت باید باشه طبق مصوبه و اگه خطت مشکل نداشته باشه باید الان 16 باشینقل قول:
اگر هم اشتباه نکنم نامحدود 128 قبل این تعرفه ها بعد از 8 گیگ استفاده میومد روی 128 کیلوبیت واقعی یعنی 16 کیلوبایت اینکه برای شما میرفته رو 40 عجیبه من خودم 256 داشتم بعد 16 گیگ میرفت روی 256 کیلوبیت یعنی 45 تا 32 کیلوبایت
اگه قرار بود سرعت مصوبه بیشتر میبود دیگه کسی ترافیک نمیخرید برای سرعتش :n24:
بعد بروز رسانی تعرفه هاش الان خیلی بهتر از قبل هست از نظر هزینه مخصوصا نمیدونم شما ها چجوری حساب میکنید و میگید بده قبلا با این پول 8 گیگ هم نمیدادن الان 40 گیگ میدن و شبانه هم میشه فعال کرد انرژی هم که بسته داره واقعا نمیدونم من چی بگم :|
وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:
✒در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:
" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
نقل قول:چه پینگ های خوبی :n04:نقل قول:
من که تو دو تا شهر کرمان و شیراز با isp های مختلف بهترین پینگی که گرفتم 100 بوده، تازه همین هم به زور گیرمون اومده
البته یکم گشتم، معمولش هم اکثرا با طرح گیم همین حدودای 100 فکر کنم داشته باشن
آخه دوستمون یه جوری گفت با گیم 110، افتضاحه
دوستان ی راهنمایی کنین
من حجمم تموم شده فقط 110روز مونده هر 10روز دارم 25تومن گیگ میخرم
چیکارکنم بسوزونم اینو سرویس غیرخجمی بگیرم بنظرتون؟
مثلا 6 ماهه 2مگ بهتر نیست؟
مثله اینکه توسرویسهای جدید ثبات سرعتم نیست دیگه قبلن همچین مشکلی نداشتم پشتیبانی زنگ میزنم میگه نویزداره خط قبلنم نویزداشت ولی سرعت ثبات داشت الان سرعتم با ای دی ام از روی 650 اومدرو380 دیگه اعصاب خوردکنی شده اینم تست تو تایمهای مختلف خوب بودباز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان شداین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونستم سرویسهای بالاترفقط برحجم نیست براساس خریدسرویس سرعت تعیین میشه شاید یکی که سرویس 3مگ و4مگ گرفته بگه ایا سرعتش یکی یاتوتایمهای مختلف تغییرمیکنه
کسی نمیدونه جواب سوال بالارو؟نقل قول: