سلام وقت بخیر ...من از سایفون استفاده می کردم رو خط جواب میداد اما صب مودمو ریست کردم و باپشتیبانی ماس گرفتم برای راه اندازی مودم الان سایفونم کار نمی کنه...مربوط ب dsnها می شه؟
Printable View
سلام وقت بخیر ...من از سایفون استفاده می کردم رو خط جواب میداد اما صب مودمو ریست کردم و باپشتیبانی ماس گرفتم برای راه اندازی مودم الان سایفونم کار نمی کنه...مربوط ب dsnها می شه؟
دوستان این محدودیت شبانه بعد از چه مدت برطرف میشه؟ من توی دوره قبلی 2 شب پشت سر هم دانلود کردم شبی 7 گیگ که محدود شد و الان بعد از گذشت 1 ماه و اومدن به دوره جدید هنوز شبانه محدوده :|
سلام!
كسي ميدونه حدودا رانژه چقدر طول ميكشه؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
برای من ۳ روز طول کشید
فکر کنم 16 گیگ ؛ چون توی توضیح سرویس های آرت گفته حداقل ترافیک تبادل 16 که تا اونجایی که میدونم این حداقل ترافیک تبادل یعنی همون حجمی که اگه بیشتر از اون دانلود کنید محدود میشید . درباره هزینه فکر کنم درست گفتن بهتون چون توی سایتش نوشته که 15 تومن هزینه نصب و راه اندازیه و 5 تومن هزینه رانژه که میشه 20 تومن و اگه 9% مالیات اضافه کنید تقریبا همون 22 تومن درمیاد .نقل قول:
بچه ها حجم سرویس تمام شه ( جشنواره تابستانه ) میتونم تغییر سرویس بدم ب ارت؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه. تا پایان قرارداد نمیتونی سرویست رو تغییر بدی.نقل قول:
شما بالاخره از هایوب دل کندی اومدی شاتل؟!
عجب گيري كردما:n03:
پارس داشتم شنبه فرستادن برا مخابرات برا تخليه هنوز تخليه نشده
از اين طرف هم شاتل ميگه نميشه فرستاد برا رانژه تا تخليه نشه
واقعا شاتل نميتونه بفرسته برا مخابرات ك همزمان هم تخليه شه هم رانژه ك علافيش كمتر شه؟
اره تابستون اومدمنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
كسي پيشنهادي واسه سرعت بخشيدن به مرحله رانژه داره؟ امروز روز چهارم هم تموم شد و خبري نشد
دوستان سرعت دریافت شبانه چقدره؟
دانلودش مجانی هست؟ بعد از یه حجمی محدود میشه؟ نیم بها و .. حساب میشه ؟ کلا چطوره؟
هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشترک به استفاده از این ترافیک، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
اون 25 درصد منظورش واسه قیمت هست یا نه یعنی شب دانلود کنی 75 درصد حجم میندازه؟
سلام عزیزان. آپلود شاتل رایگانه؟
دوستان سرویس های اکو همه با یک سرعت بسته میشه ..؟؟؟ پس چرا سرعت های انتخابی قیمتشون فرق داره ؟
راهی نیستنقل قول:
ب احتمال زیاد شاتل دارخواست رانژه رو برای مخابرات فرستاده ولی مخابرات داره کشش میده
سرویس های شبانه دار گرونترن( 5 هزار تومن )نقل قول:
اره رایگانه ولی اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی. بسته ب سرویس خریداری شده و همچنین شلوغی مرکز مخابراتی برای هر فرد فرق میکنه
ن یعنی باید 7500 بابت شبانه رایگان بپردازی که 25 درصد تخفیف خورده شده 5250
بلهنقل قول:
بلهنقل قول:
لگه پهنای باند کم بیاد اول سرویس های پایین سرعتشون کم میشه
مقدار دانلود شبانه هم فرق میکنه ( در صورت خرید سرویس شبانه دار)
دمت گرم خدا نگهت داره من ارت ۱ بودم اومدم روی ۲ مگ اکو ۳ ماهه ۹ گیگ شبانه دار ... حالا یک سوال .. چقدر میتونم دانلود کنم شبا که محدود نشم بعدش اگه محدود بشم .. چقدر سرعت میاد پایین و چاره چیهنقل قول:
اینم مشخصات خطم
SNR Up : 17.8
SNR Down : 29.1
Line Attenuation Up : 22.8
Line Attenuation Down : 38.3
خواهش میکنمنقل قول:
حیقیتن من تجربه این سرویس رو ندارم ولی طبق نظر دوستان در تاپیک حداقل 30 گیگ تا 100 110 گیگ بشه استفاده کرد شما روی 40 50 حساب کن
اگه محدود شدی باید چند شب اصلن دانلود نکنی ( یک هفته 10 روز ) معمولا از محدودیت در میای
خط اصلا نویز نداره و قطعی نخوهید داشت ولی استریم خط تو این اطلاعات نیست اگه ممکنه ی شات کامل بدید
برادر دمت گرم .. خطم فعلا روی ارت ۱ هست فردا ساغت ۲۳:۵۹ میشم دومگ .. ۳۰ گیگ تا ۱۰۰ گیگ ماهی؟ دیگه ؟نقل قول:
اره ماهیانه :n06:نقل قول:
دوست عزیز من دقیقا همین سرویس رو دارم (البته یکماههش ) من خطم نمیکشه نهایت شبی میتونم ۷ گیگ دانلود کنم که دو شب پشت سر هم دانلود کردم مجموعا ۱۵ گیگ هم نشد که از شب سوم محدود شدم و الان بعد از گذشت دو سه هفته همچنان محدوده، حتی اون دوره هم تموم شد و الان توی دوره یکماهه بعدی هستم اما همچنان محدوده و سرعت شب ها بین ۱۵ تا ۴۰ در نوسانهنقل قول:
در کل شبانه شاتل یه چیز تزیینی هست و مفت نمی ارزه :|
شما اشتباه کردی !نقل قول:
دستی ک محدود نمی کنن
سیستم مشترکین پرمصرف رو شناسایی و محدود میکنه شما اگه شبی 1 2 گیگ دانلود میکردی محدود نمیشدی ! البته بازم تضمینی نیست همه اینا تجربه بچه های انجمنه
دوستان من میخوام پارس انلاین رو تخلیه کنم و شاتل ثبت نام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
1. سرویس ART1 (128 نامحدود) سرعت دانلودش چقدره؟
2.شاتل برای سرویسهای اقتصادیش سرعت دانلود شبانه اش را محدود میکنه؟
3.ما خونمون نزدیک ساختمون مرکزی شاتل به نظر شما تاثیر داره تو کیفیت و سرعت؟ یا باید نزدیک مرکز مخابراتی استان باشیم تا سرعت داشته باشیم؟
۱-نامحدود ندارم نمیدونمنقل قول:
۲-اره محدود میکنه
۳-به مرکز مخابراتی
آقا سرعت من بعد از مدتی اتصال خودکار کم میشه و با ریست دوباره درست میشه. مثلا الان مودم رو ریست کردم سرعت 600 هست، دو ساعت بعد سرعت میشه 100. مودم رو ریست می کنم و سرعتم برمیگرده همون 600. چه کنم؟
من دو روزه خطم رانژه شده... ولي تو ماي شاتل زده منتظر رانژه زنگ هم ميزنم زير بار نميرن سرويس رو اعمال كنن و يوزر پس بدن ميگن خط "به صورت كامل" آماده نيست!!!!
گير اوردن منو... ميگم من ماي شاتل رو با همين خط الان باز كردم نميفهمه !
120 130 معمولا بعد از دوبرابر حجمی ک در سایت گفته ( 25 30 گیگ ) سرعت به حداقل خودش میرسه ! (10 15 کیلوبایت )نقل قول:
بله محدود میکنه
مخابرات
باید تایید رانژه از مخابرات فرستاده شه شاتل در غیر این صورت وصل نمیکنن ( دست نمایندگی هم نیست الکی خودتون خسته نکنید ! )نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من شمال زندگی می کنم اینترنت مخابرات دارم می خواهم عوضش کنم برم یه شرکت دیگه
شرایطمو خدمتتون میگم اگه تونستید راهنمایی بفرمایید
مصرف ماهیانه تقریبا 13 گیگ دارم شبانه استفاده نمی کنم
سرعت دانلود در حد 500 برام کافیه یه سرویس مناسب یا طرح ویژه چی پیشنهاد میکنین که امتحانشم پس داده باشه و افت سرعت هم نداشته باشه
همین جشنواره پاییزی شاتل رو بخر + 100 گیگ ترافیک (جشنواره ای که شاتل هر چند وقت یکبار میزاره)نقل قول:
سلامنقل قول:
یماه بخرین
اگه خطتون بکشه تا ۱۶ میبیندن
برای حجم هم میتونین طرحهای اف خوردشو بخرین
دانلود ازت تورنت خیلی واس من پایینه سرویس 16 مگ هس ولی از 200 بیتشر نمیشه واس همه کمه سرعتش؟
سلام
شاتل ایا بسته هایی مثل گیگ باکس آسیاتک داره که هزینش مناسب باشه؟
فک کنم فقط بسته ۱۰۰ گیگ ۸۰ تومن داشته باشهنقل قول:
تشکرنقل قول:
پس با این حساب اگر به جز ۱۰۰ گیگ چیز دیگه ی نداره
اسیاتک بهتر هست برام
ممنون
دوستان دیروز صبح برای مخابرات ارسال کردن برای رانژه اما از صبحه چراغ dsl مودم روشنه و لینک داره اما شاتل میگه هنوز راتژه نشده
طبیعیه؟ :|
بله عزیز طبیعی هست. برای من بعد از روشن شدن چراغ DSL دو سه روز طول کشید تا کاملا فعال بشهنقل قول:
هر دفعه یه داستانه چند بار آخر فقط 100 گیگی گذاشته اما قبل ترش مثلا 50 گیگ 12 روزه 15 هزار تومن و ...گذاشته بود مشخص نمی کنه .نقل قول:
اسیاتک بسته های چجوریه ؟
سلام
کسی ترفندی نداره وقتی محدود شدیم واس دانلود زیاد بتونیم با سرعت قبل دانلود کنیم ؟
با این صحبت های که شما فرمودیدنقل قول:
بسته های اسیاتک بسیار ! با صرفه تر هستبه طوری که اگر ۹۰ گیگ خریداری کنید تقریبا گیگی ۷۰۰ تومن ! محاسبه میشه
سلام دوستان
چند روزه همش نتم قطع و وصل
امروزم که خیلی بیشتر شده
بعضی وقتا هم علامت نارنجی یا همون تعجب میاد روی نت, در صورتی که نت متصله و یه هیجا رو باز نمیکنه, و تا مودم رو خاموش روشن نکنی درست نمیشه
چرا اینقدر قطعی زیاد شده؟
سلام.
حداکثر حجم هر فایل برای انتقال به آپلود سنتر شاتل لند چقدره؟
لینک غیر مستقیم هم انتقال میده؟