باید عین این باشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .
Printable View
باید عین این باشه .نقل قول:
برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .
نقاط قرمز یعنی خیلی افتضاح و ضعیف . منظورم اینه برو رو جستجوی دستی شبکه های تلفن همراه و ببین 4G همراه اول رو پیدا میکنه و ثبت میشه رو اون . و بغل انتن 4G یا LTE میاد .نقل قول:
650 700 550
ساعت 2:04
فول انتن
h+
گوشی شما برای 4G : از این باندها پشتیبانی میکنه :نقل قول:
LTE band 4(1700/2100), 17(700) - GSM A1428
مثل اینکه نمیتونین با این گوشی از 4G همراه اول استفاده کنین .
اگه مودمتون از تکنولوژی Dual Career پشتیبانی کنه سرعت دوبرابر میشه براتون شاید هم بیشتر . برا منم با H+ اینقدره ولی با دوال کریر دو برابر میشه .نقل قول:
از این سیکمارت های USIM همراه اول 2 تا دارم یکیش 4g میشه یکیش 3g :n34: اصلا فازشون چیه اینا ؟؟؟؟ :n34::n34:نقل قول:
در ضمن مواظب باشید لبه فلزی این سیمکارت بلند میشه و ممکنه به پین گوشی صدمه بزنه !
آشغال ترین سیمکارت رو دارن
یعنی احتمال داره مال من با اینکه Usim روش نوشته 3g باشه ؟؟؟؟ :n34:
خیر اگه عین این عکس باشه و یو سیم باشه باید رو شبکه 4g ریجیستر بشه البته شما اینو نگفتی که با بسته الفا پلاس ماهانه تست میکنی هر دو سیم کارت رو یا نه با تعرفه ازاد ؟ اگه با بسته الفا پلاس یک ماهه هم جواب نداد مشکل از شبکه هستش و باید با هر دو سیم کارت و گوشی بری مخابرات و اونجا جلو چشمشون تست بزنی و بگی ماجرا از چه قراره تا زودتر رسیدگی کنن . اصلا هم زیر بار تعویض سیم کارت با هزینه خودت نرو . چشمشون کور دندشون نرم باید درست کنن . سیم کارتی که به شما دادن 4g هست .نقل قول:
همینه:n27:نقل قول:
جدیدا بسته نمی خاد کلا بندازی توی گوشی از دوسیمکارت یکیش 4g میشه یکی 3g باند رو هم البته تست کردم عوض کردم نشد ... سیمکارت رو هم جاش رو عوض کردم نشد .... کلا بیخودی رفتم 4g گرفتم .... فکر کنم تنظیمات دستی داره توی سیتمشون برای محدودیت .کار اینا غلطه انقدر محدودیت گذاشتن روی سیستمشون که نکنه کسی بره شبکه 4g که الان یادش رفته تیک 3g یکی از سیم هام رو برداره
همراه اول = محدودیت
انصافا اپراتور های دیگه انقد دق نخوردم من :45:
دیوانه شدم انقدر رفتم دفترشون بیخودی :n27::n27: دوباره هم میرم اشکال نداره باز :n28::n03:
سیم کارت usim همراه اول.نقل قول:
من چند ماه پیش سیم کارتمو تعویض کردم و دقیقا این شکلیه،فورجیه این ؟نقل قول:
میگن 4 جی هست حالا خدا میدونه. همراه اول هیچیش درست و معلوم نیستنقل قول:
دوستان الان این طرح تعویض رایگان سیم کارت قدیمی با یو سیم الکیه یا واقعیه ؟
دفتر خدمات که بردم گفت همچین چیزی نداریم .
وقت بخير
شنيدم فورجى تو بسته هاى شبانه تاثيرى نداره و رو ترى جى قفله، درسته؟
آره حتما برو . اونجا هم اصلا زیر بار حرفاشون نرو و پافشاری کن و شاکی باش بزار کمی خجالت بکشن و مردم رو مسخره نکنن .نقل قول:
جدیدا دارن یواش یواش این محدودیت رو بر میدارن و مثل ایرانسل 4g رو آزاد کردن شهرستان ما که میشه هر جوره ازش استفاده کرد فقط چه فایده سرعت دانلود رو اومدن محدود کردن و عملا به درد نمیخوره . همراه اول جایی نمیخوابه که آب از زیرش در بیاد .نقل قول:
الکیه دارن از این راه مردم رو میکش به دفاتر تا اونجا ازشون پول بگیرین و تعریف و تمجدید کنن و ملت رو در مقابل عمل انجام شده قرار بدن . چون خبری از تبلیغات این طرح نشد و دیگه هم به کسی از این پیام ها نیومده . رسانه های تلویزیونی هم فقط دارن میگن تعویض سیم کارت به 4g و حرفی از زمان و رایگان بودن نزدن .نقل قول:
اگه محدود کنن ک عملافايده نداره.. سمت ما ولى من با ترى جى با س مگ دانلود مى کنمنقل قول:
این سیم کارت فقط سه پانچ میباشد و میتونه 4g هم باشه از نظر ساختار و تکنولوژی مثل سایر اپراتورها ولی همراه اول برای اینکه 2 بار پول بزنه به جیب اعلام کرده که این نوع سیم کارت ها 4g نیستن و ریجیستر نمیشن و باید با نوع یو سیم تعویض بشن . یعنی الان فقط این مدل 4g هستش :نقل قول:
اینم یه مدل دیگه ولی اینم 4G نیست : فقط همین بالایی 4G هستش .
الان شهر ما با جمعیت 120000نفر یک هفته میشه 4g شده هیچکدوم از دفاتر فعلا سیم کارت 4g ندارن تا پخش کنن بیش از 90 درصد مردم شهر ما یو سیم 4g ندارن و یا بیش از 50 درصد گوشی مردم 3g هستش . شبکه کامل خلوت و فول انتن پینگ عالی گشت و گذار عالی ولی دانلود محدود . مثل اینکه با 3g دانلود میکنی .نقل قول:
خیر این مدل 4g نیست . باید usim تهیه کنید اینم عکسش :نقل قول:
تست 4G همراه اول در بهترین شرایط از سه نقطه متفاوت :
همراه اول چیش درسته که اینش باشه. من که هر جا رفتم از اینها داشت که عکسش رو گذاشتم .ممکنه با طرح های مختلف زده باشهنقل قول:
URL=http://uupload.ir/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
این طرح فقط و فقط برای کسایی هست که سیمکارتشون روی گوشی4جی باشه بعد یه اس ام اس میاد براشون که تعویض رایگانه برای این سیمنقل قول:
4 گیگ هم هدیه نت میده
برای من اومد و رایگان هم تعویض کردم اگر سیمکارتی که اس ام اس نیومد رو ببری 5 تومن میگیرن سیمکارت های ک اس اومده باشن تو سیستم ثبت مشین نمیشه مسئول دفتر خدماتی رو گول زد:n02::n02:
با 2 تا گوشی و سیم کارت تست زدم هر دو گوشی هم 4G ولی پیام نیومد ؟ از اینترنت هم داشتم استفاده میکردم پس چرا نیومد ؟ واسه یه گوشی و خط که اومده بود گوشی هم از 4G پشتیبانی میکرد هم استفاده کردم و یه سیم کارت دیگه انداختم روش ولی پیام نیومد ؟ :n13:نقل قول:
والا نمیدونم من ک دوتا گوشی 4جی داشتم براش اومد یکی ک نداشتم نیومد اس براشنقل قول:
1 سیم 4g درست هم این اپراتور نمی تونه بده بیرون . معلوم نیست اصلا کدوم 4g هست :n04::n08: باور کن انقدر مکافات و 1 اپراتور نوبره ... اگه این وقتی رو که من برای تصحیح قبض های همراه اول و کلنجار رفتن با کارمنداش و قطعی و وصلی سیمکارت و کارمزد وصل کردن و تعویض سمکارت و فعال شدن خودبه خودی بسته و عدم پرداخت قبض با اینکه توی بانک قبض رو واریز کردم هزار تا کوفت دیگه که سرم اورده رو صرف دکترا کرده بودم الان پرفسور هم شده بودم :n02:نقل قول:
سیمکارت غیر فعالم رو انداختم توی گوشی 4g شاید فرستاد اینو برام :n02:نقل قول:
نامردها نمیفرستن 3 روز انداختن رو گوشی که براش اومده بود ولی نمیاد .........:n03:نقل قول:
گوشی من فور جی هستش،پیامک هم اومده بود،مراجعه کردم،گفتن رایگان نیست.نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
دوستان یه مسئله ایی
آقا نخواستیم سرعت بالا اصن
لاقل حجم و قیمت و درست کن لامصب
اسمش بسته ماهانس ولی من هر 3روز دارم 12تومن پیاده میشم
برای یه ماه 2گیگ آخه؟!
باسرعت مضخرفش کنار اومدیم با قطیاش کنار اومدیم لاقل حجم درست کن.دانلودم نکنی 3روزه 2گیگ میپره
بیاید یه کمپینی چیزی راه بندازیم خدایی اعتراض کنیم چه وضعشه جیبمون خالی شد بخدا
بسته 10 و 20 گیگ 6 ماهه هم داره .نقل قول:
همراه اول دانلود رایگان شبانه داره؟
کلا هدف این اپراتور همون جیب شماست که شما دقیقا زدی توی خال :n02:نقل قول:
جریان پریدن 2 گیگ رو کمی بیشتر توضیح میدادی .. اما خوب شد گفتی و گرنه می خواستم بسته 10 و 20 گیگ بگیرم برای مودمم که میرم ایرانسل . حوصله بسته پریدن ندارم :n27:
من رفتم سیمکارتمو عوض کردم . همین سیمکارتو داد بهم فقط مثل این 3 پانچ نیست و فقط نانو هستش.نقل قول:
هزینه ای هم ازم نگرفت شبکه ی LTE هم فعال شد بر روی گوشیم. فقط با اینکه قبلا اس ام اس اومده بود درباره بسته 2+2 تشویقی هنوز خبری از این بسته نشده برام.
بله نوع نانو هم موجوده . کدوم شهر تشریف دارین ؟ رایگان با توجه به پیامکی که براتون اومده بود و بررسی خط شما از روی سیستمشون تعویض کردن یا نه برا هر سیم کارتی رو رایگان تعویض میکردن ؟ حتما بسته هم فعال خواهد شد .نقل قول:
چطوری میشه با دفتر مرکزی همراه اول ارتباط برقرار کرد؟لطفا تمام راههای ممکنه رو ذکر کنید.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
من امروز رفتم سیمکارتمو رایگان تعویض کردم به یوسیم بسته دوگیگ روزانه وشبانم بلافاصه فعال شد برام
پیامک براتون قبلش اومده بود یا نه ؟نقل قول: