اگر اشتباه نکنم باید بری مخابرات درخواست بدی ، حالا چرا میخوای بوق تلفن رو برادری؟ اینجوری اگر مشکل پیش بیاد نمیتونی بعدش بفهمی مشکل از چیه!نقل قول:
Printable View
اگر اشتباه نکنم باید بری مخابرات درخواست بدی ، حالا چرا میخوای بوق تلفن رو برادری؟ اینجوری اگر مشکل پیش بیاد نمیتونی بعدش بفهمی مشکل از چیه!نقل قول:
از این خط فقط واسه نت استفاده میکنم ، اگه اشتباه نکنم حدود 20% دیتاریت رو بالا میبرهنقل قول:
- - - Updated - - -
از این خط فقط واسه نت استفاده میکنم ، اگه اشتباه نکنم حدود 20% دیتاریت رو بالا میبرهنقل قول:
Asus DSL N55 Uنقل قول:
با آخرین آپدیت رسمی ایسوس بروز شده . عکس از صفحه DSL Setting :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی از دوستان میگن با مودم تی پی لینک D9 که از چیپ برادکام استفاده میکنه SNR بهتر میشه ! آیا واقعا اینطوره و مودم در کاهش نویز خط موثره ؟
این مودمی که من دارم از چیپ Ralink-A استفاده میکنه اگه تعویضش کنم و یه D9 بگیرم مشکل نویز حل میشه ؟
دوست عزیز گزینه Stability Adjustment رو یک دونه یک دونه مثبت بده ببین ریتت چطور میشه ، توی مودم های ایسوس با این ابزار میشه کمی ریت رو بهبود بخشیدنقل قول:
مدولاسیون رو بزار روی adsl2 میرابی بهتر میشه
چیپ برادکام امریکایست و برای خط های که نویز دارند بهتر استنقل قول:
افزایش Stability Adjustment در حالت +ADSL2 موجب بهتر شدن پهنای باند و افزایش نویز خط میشه و در حالت G.DMT ظاهرا برعکسه و موجب کاهش پهنای باند و بهتر شدن نویز میشه !نقل قول:
در حالتی که Stability Adjustment روی 4+ قرار میدم SNR روی 6 و پهنای باند 8192 میشه و در حالت G.DMT باید Stability Adjustment روی 4- قرار بدم تا پهنای باند به 7872 برسه و نویز خط هم 10 !
فعلا دارم از حالت G.DMT استفاده میکنم با اینکه پینگ از 4.2.2.4 حدود 103 هست ولی یه تاخیر موقع بازشدن صفحات وب دارم نمیدونم G.DMT روی باز شدن صفحات وب تاثیری داره یا این مشکل از خود پارس انلاین هست
G.DMT برای خطهای نویز دار مناسبه حداکثر کشش G.DMT تا سرعت ۸ مگ هستنقل قول:
به طور کلی Stability Adjustment وقتی روی اعداد مثبت قرار بدی باعث افزایش پهنا باند و snr و وقتی روی منفی قرار بدی باعث کاهش سرعت و ثبات روی سرویس میشه
تا جای که خبر دارم پارس مشکل پهنا باند داره...
دوستان این زوج های تلفن که برای هر خانه میاد ایا هر دو سیم اختصاصی هست یا یکی از انها مشترکه ؟ من فکر میکنم از دو رشته سیم یکی باید در پست مشترک باشه چون الان سیم تلفن ما کنار برق نیست ولی مال همسایه ها از کنار کابل برق رد شده و توی خط من نویز انداخته ، حالا شایدم از اینجا نباشه ولی با تست هایی که من انجام دادم حدس میزنم از مال همسایه ها باشه چون همشون از پست ما هستند اینایی که از کنار برق عبور کردن .به نظر شما ممکنه یکی از سیم ها مشترک باشه و باعث بشه روی بقیه خط ها نویز بیفته ؟
اختصاصی هستن این چیزی که میگی بعیده اگر کابلی اومده از پست اومده چند زوج باشه و بعد به یک جعبه تقسیم برسه و هر کابل به هر خانه بره ، اگر اون کابلی که از پست اومده از کنار برق رد شده باشه بله اختلال ایجاد میکنه اما اگر از پست سیم یک تیکه کشیدی دیگه نه اختلال از این نظر نباید ایجاد بشهنقل قول:
من دوتا خط دارم ، با اینکه از کنار برق رد نشدن ولی روی هم اختلال ایجاد میکردن خوب حالا ماجرا چی بود روی خط اولم فقط یک تلفن پاناسونیک بود و روی خط دوم فقط مودم adsl وقتی تلفن رو به خط اولم وصل میکردم مقداری از snr خط دومم رو کم میکرد خوب راه حلی که پیدا کردم این بود که روی خط اولم یک میکروفیلتر قرار دادم و مشکل اختلال رفع شد...
سلام به دوستان
من از های وب سرویس 16 مگ گرفتم
خیلی نوسان داره و پینگ بالا و سرعت پایین تر از 16 مگ
snr خط تلفنم روی 6 هست
میخواستم بدونم اگه از شرکت دیگه ای هم بگیرم بازم این نویز را دارم؟
نویز به isp هم ربط داره؟
Sent from my MI 5s using Tapatalk
به تجهیزات تا حدودی ربط داره اما بیشتر به کیفیت خط و مسافت از مرکز و همچنین شبکه داخلیتون مربوط میشه ، تعویض سرویس دهنده ممکنه که جواب بده ممکنه هم بری شرکت دیگه وضعیتت بدتر شهنقل قول:
شما میتوانید درخواست بدید که کمی از سرعتتون رو بیارن پایین...
نقل قول:
بله نوع تجاری بهش میگن : Gsh DSL
و نوع خانگی میگن DSL خشک که مثلا در کشور ترکیه از سال 2003 ارایه میشده ولی الان فیبر نوری آمده آنجاها همه اینها را در جیبش میکند .
نقل قول:
یرق تنها در صورتی نویز میندازه که فاصله شما تا مرکز مخایراتی نسبتا زیاد باشد ، مگه اینکه برق 3 فاز آسانسور باشه . اگر فاصله شما تا مرکز مخابراتی معقول یاشه برق هم تاثیری نداره ..
مطمئنی؟ تا جای که میدونم نوع gshdsl از ترکیب چند کابل دو زوج و ترکیب انها برای استفاده از سرعت بالاتر به کار گرفته میشه ... یا من اشتباه میکنم؟:n36:نقل قول:
نقل قول:
اونی که شاتل تو سایتش نوشته ؛ gsh dsl با تخلیه خط از بوق انجام میشه . تا 8 مگ سرعت داره با ip ثابت .. خودم نداشتم که بدونم .. کاربر تجاری ه نه خانگی
dsl خشک هم ویکی پدیا نوشته ، از سال 2003 ترکیه و امریکا و غیره میدادن و لی اون موقع فیبر نوری نبود ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »G.SHDSL
Related Terms
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Also known as G.991.2, G.SHDSL is an international standard for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] developed by the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . G.SHDSL provides for sending and receiving high-speed symmetrical data streams over a single pair of copper wires at rates between 192 kbps and 2.31 Mbps. G.SHDSL was developed to incorporate the features of other DSL technologies, such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and SDSL and will transport [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] signals. This is the first DSL technology to be developed from the ground up as an international standard.
G.SHDSL was ratified by the ITU in February 2001.
- - - Updated - - -
single pair یعنی یک زوج
نقل قول:
قانون ساده الکترو مغناطیس هست . هر چه قدر جریان برق تو سیم کمتر باشه ، الغا پذیری مغناطیسی آن بیشتر
نقل قول:فاصله که حدودا 2 تا 2.5 کیلومتره .سیم های تلفن همسایه ها از کنار ورودی کابل برق به خانه عبور میکنن که همگی سه فاز هستند .اتفاقا برق نویز زیادی انداخته چون وقتی برق قطع میشه snr من از 10 میره روی 19 و کشش خط من هم که 2حدود 2 مگ هست میره تا 5 مگ .من اول فکر میکردم از توی مسیر مرکز تا پست شاید جایی نزدیک برق باشه ولی دیروز جهت تعمیر روشنایی خیابان فقط برق خیابان ما رو قطع کردن که باز دیدم snr و max rate رفتن بالا که مطمئن شدم به خاطر همین سیم همسایه هاست .فقط مال من در جوار برق نیست چون پست کنار درب منزل خودم هست .حالا چه جوریه که نویز خط همسایه ها اومده روی خط من نمیدونم و دنبال دلیلش میگردم که اگر حل بشه میتونم از ریت بالاتری استفاده کنم .برای همین میگم شاید یکی از سیم ها مشترک باشه که روی بقیه هم نویز میندازه.نقل قول:
خوب شما نمیتونید با یک کابل جدید از یک مسیر دیگه خطتت رو برسونی به پریز ؟ اگر راه داره چرا انجام نمیدی؟!نقل قول:
سلام من ظرفیت حطم 3 مگ هست میخاستم سرویس 8 مگ بگیرم. میحاستم بپرسم ایا ممکن هست باعث نویز و پایین اومدن سرعت بشه؟ این پشتیبانی صبانت گفت سرعتت میاد پایین .ولی حرفش غیر منطقیه؟
دلیل کارم حجم بالای سرویس 8 مگ هست که یک ماهش حدود 200 گیگ هست ولی 3 مگ 50 گیگ
قیمت اولی 50 دومس 35. درنتیجه منطقیه 8 مگ بگیرم.
مرسی.
شما ابتدا باید ببینید خطتون کشش داره یا نه بعد به فکر افزایش سرعت باشیدنقل قول:
مشخصات خطتتون رو بزارید تا بگیم تا چند مگ کشش دارید
گقتن 3.2 یا 3.9 دقیق نگرفتم.ولی پهنای باند حطم همون حرف سه بود. حالا حط کشش نداشته باشه چی میشه؟نقل قول:
مرسی
مطمینن ظرفیت 8 رو نداره. ولی من میگم سرعت 3-4 مگ رو بده ولی با گیگ بالاتر بنفعمه.
ولی اینا میگن بگیری ضرر میکن. حلاصه من نفهمیدم منظور اینا چیه.
هر چی سرویس بالاتر میره قیمت حجم پایین میاد من بیشتر هدفم اینه.
عزیز شما از داخل مودم باید مشخصات خطتتون رو ببنید و یک عکس بگیرید تا راهنمایی کنیم اینجوری نمیشه اگر اون و قدر گفتن که نه نمیکشه و باعث قطعی اینترنتتون میشهنقل قول:
بله شما میتوانید سرعت بالاتر بخرید ولی درخواست بدید روی سرعت پایین تر ببندن
نیازی به کابل نیست که ، کابل مستقیم از پست اومده تا مودم فقط بقیه کابل ها که مال همسایه ها هست از کنار سیم های برقشون رد شده مال ما چون پست کنار درب خونس از کنار برق نمیگزره و از بالای دیوار اومده داخل .نقل قول:
سلام
من چند وقتی هست پرش لینک دارم
زنگ زدم گفتن مشکل سیم دارید
ولی چیزی که برام عجیب بود این بود که توی این 15 روز عید همچین مشکلی نداشتم ولی الان دوباره مشکل دارم
البته نمیخوام اگه طول میکشه حل مشکلش برم سمتش چون قرار نقل مکان کنیم
ولی میخواستم دلیلش رو بدونم که چرا تو عید این مشکل رفع شده بود
دوستان سلام
من چند وقتی هست مشکل پرش لینک دارم
خطم هم نویز نداره
در واقع خط من روی 16 مگ بسته شده بود و کشش خط هم تا 20 و بعضی موارد تا 22 مگ نشون میداد
هرکاری کردم مشکل حل نشد و همچنان مشکل پرش لینک داشتم
تا اینکه زنگ زدم شرکت و گفت نویز دارید و من ریت خط رو پایین میارم تا شاید مشکل حل بشه و گذاشت رو 15 مگ :n29:
این در حالی هست که خط تا 22 مگ کشش داره و اصلا مشکلی نیست
مگه اگه نویز زیاد باشه کشش حداکثری خط کم نمیشه ؟؟
چطوره که میگه نویز داره ولی خط تا 22 مگ کشش داره ؟؟
مزخرف داره میگه یا واقعا راست میگه ؟؟
نمیدونم چه کنم !
تو این فکر بودم سیم کشی رو عوض کنم ولی آخه میبینم اصلا نویزی رو خط نیست و خط راحت کشش داره !!!!!
سپاس
سلام.
لطفا راهنمایی کنین با این مشخصات ، می تونم 16 مگ بگیرم؟ الان 8 مگ ، صبانت دارم.
ممنون.
SNR Margin
18.2 12.5 db
Line Attenuation
19.7 12.5 db
Data Rate
14336 976 kbps
Max Rate
19984 991 kbps
POWER
17.4 12.2 dbm
CRC:
10 0
8 مگ دارید ؟؟ سرعت که روی 14 مگ بسته شده ! :n02:نقل قول:
سرعت تو دانلود منیجر چنده ؟؟
شما راحت تا 16 مگ میتونید سرویس بگیرید :n01: (( کشش خط نزدیکه 20 هست ))
ممنون که جواب دادین.
الان موقع شروع با ۱ونیم مگابایت شروع می کنه ولی بعد یکی دوثانیه میاد روی ۱ مگابایت.با ۱ مگ دانلود می کنه.
سلام
من 8 مگ میخواستم بگیرم های وب نمیده میگه نویز داری گفتم حداقل 6 بزار ریت من نشون میده 6 جواب میده بازم میگه نویز داری
فعلا رو 4 گذاشته میگه رو همین 4 هم نویز دارید
ناگفته نماند من مودم n10 ایسوس دارم رو اون خیلی اذیت هستم کلا نویز خالیه 10 دقیقه هیچ نویز نیست 10 دقیقه بعدش ریت میاد رو 200
هاست اسپوت ( قی لتر شکن تو عکس بالا روشن بود الان خاموش کردم مکس ریت خیلی رفت بالا
با توجه به عکس بالا و این که بدون قی لتر شکن است چند مگ میتونم بگیرم ؟؟؟
نقل قول:با این نویزی که خط شما داره همون 4 مگابیت هم اگر در طول شبانه روز ثابت باشه عالیه و شانس اوردی:n31:!نقل قول:
یک تست هم از سر خط بگیر شاید سیم کشی ساختمان باعث این نویز بالا باشه
نقل قول:
برو توی تنظیمات مودم ت ، قسمت Advanced Setup بعد ADSL رو انتخاب کن
در این صفحه گزینه ADSL Type رو بذار روی Annex A . اون رو Save بزن
بعد یه تست بگیر ببینم کیفیت خط ت چه طور شده !
چند روز قبل با مودم ASUS N10 C سر خط رفتم کارشناس های وب گفت الان تا 8 مگ میکشه و مشکلی نیست منم مودم گذاشتم همون پایین بمونه سر 50 دقیقه یگ مگ هم جواب نمیداد
جالب بود چراغ ADSL روشن بود اما اینترنت خاموش هرچند بار هم مودم خاموش روشن کردم اینترنت برقرار نشد تا 2 ساعت بعدش وصل شد
کارشناس های وب میگه مشکل از ما نیست از طرف شماست مودم شما خرابه
حقیقت فکر کنم راست میگفت
با مودم ایسوس سر یک ساعت حتی سرعت یک مگ قطع میشد
الان با TP LINK قدیمی که از کسی قرض گرفتم حداقل قطع نمیشه و 4 مگ بقول شما بزور میکشه
یه خواهش عصر میرم مودم بخرم چی مارک بخرم TP LINK یا D-LINK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انگار خیلی بهتر شد
نقل قول:
من چند ساله با TP-Link کار میکنم ، راضی م ازش .. پنل کاربری اسونی داره و میتونی راحت باهاش کار بکنی اما D-link یکمی دردسر های خودش رو داره.
من پیشنهادم اینکه مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخری .. دو آنتن هست و برد خوبی داره ...
نقل قول:
مشکل خط شما اینکه فاصله تون تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده .. الان با اون تغییراتی که گفتم انجام دادید یکمی بهتر شد .. اما اگر بخوای بیشتر از این خط تون کشش داشته باشه ، باید مستقیما از سر سیم ی که مخابرات اورده تو خونه تون اونجا یه سیم فویل دار ، ( نویز گیر ) خریداری کنید و روکار وصل کنید ..
که با این کارم امکان اینکه خط تا 12 یا 14 مگ کشش داشته باشه هست ..
پیشنهاد دیگه م اینکه اگر براتون مقدور بود از اینترنت 4G ایرانسل استفاده بکنید دیگه این مشکلات رو نخواهید داشت .. یه سیمکارت اعتباری اگر داشتید اون رو به دائمی تبدیل کنید هزینه ش 15 تومنه ، بعد اون ایرانسل یک ماه اول بهتون 20 گیگ میده ... بعد از اون هر ماه 1 گیگ ..
علاوه بر این خودت هم میتونی بسته های نامحدود شبانه که از از 900 تومن تا 2000 تومن هست خریداری کنی و دانلود های شبانه ت رو انجام بدی ..
واسه مودم ش هم از مودم های پرتابل ش استفاده کنید ( مدل e3372 ) توی شهرتون بگردید پیدا میشه قیمت ش هم حدودا 110 تا 130 تومنه ...
تشکر از رهنمای
بله فاصله مخابرات نسبتا زیاد است
سیم فویل دار خوب میرم امروز پیدا میکنم مارک یا اسم خاص نداره ؟
بابت سیم ایرانسل درست می فرمائید اما متاسفانه منزل ما تو نقطه کور دوتا ساختمان کناری قرار گرفته از منزل میام بیرون انتن دهی عالیه تو ساختمان چون طبقه اول هستیم 4g انتن نمیده :n24:
نقل قول:
نه اسم خاصی نداره ، برید مغازه هایی که وسایل برقی میفروشند بگید که سیم تلفن فویل دار ( ضد نویز ) به مقداری که از اول سیم خط مخابرات که وارد خونه شده تا پشت مودم رو باید سیم کشی کنید ..
اینم یه نمونه از سیم فویل دار ..
سلام
خریدم عالیه پسر
نویز ببین چه خوب شده
سرعت از 4 گفتم 6 بزاره الان میگم رو 8 بزاره فکر کنم بکشه :n02::n02::n02: