بچه ها من ۱ ساله اینو دارم
الا وقتی رو پاهام میذارم گوشه های لپتاپ قژ قژ میکنه وقتی دستم بهش میخوره
چی شده ؟
Printable View
بچه ها من ۱ ساله اینو دارم
الا وقتی رو پاهام میذارم گوشه های لپتاپ قژ قژ میکنه وقتی دستم بهش میخوره
چی شده ؟
O.O.Defrag.Professional.18.0.39.x64نقل قول:
Raxco.PerfectDisk.Professional.13.0.Build.842
سلام بچها من 3 سال هست که مدام داره از لپ تاپم کار میکشم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
فقط چون بعضی وقتا جاهای که خاک داره و یا روی فرش میزارمش احساس کردم شاید کثیف شده باشه خواستم بازش کنم اما نتونستم (9 تا پیچ زیرش داره بازشون کردم اما باز نشد)
تا حالا کسی باز کرده
و یا اصلا نیاز هست باز کنم و تمیزش کنم؟؟
مدل هم
z500
i7
8gig
من این کارها رو انجام دادم تفاوت چندانی دیده نمیشهنقل قول:
من رو لپ تاپم لینوکس هم دارم در کنار ویندوز که در لینوکس هم مشکل داره
calibration retry count 130 هست و مدام بیشتر میشه
مشکل من اینه که گارانتی وقتی هارد رو عوض میکنه دقیقا هاردی با همون مدل جایگزین میکنه که بعد از مدتی این مشکل بوجود میاد
من حتی بایوس رو هم آپدیت کردم
آپدیت بایوس باعث شد لپ تاپ دیگه داغ نکنه اما روی هارد اثری نداره
سلام دوستان 2 اسفند میرم سربازی.لپ تاپمو چیکار کنم بنظرتون؟باطریشو کامل پرکنم؟2 هفته یبار شاید روشنش کنم
باید فریمور هاردتون رو هم آپدیت کنیدنقل قول:
تو اجمن جستجو کنید آپدیت فریمور هارد
به نتیجه میرسید
:n16:نقل قول:
نتونستم چیزی پیدا کنم
توی سایت سیگیت هم سریال رو میزنم نمیاره
از برنامه شناسایی هارد خود سیگیت هم استفاده کردم چیزی پیدا نکرد
بخش هارد سامسونگ هم نتونستم پیدا کنم
اگه میتونی اطلاعاتت بکاپ بگیر و بعدش هارد و فرمت کننقل قول:
البته نه فرمت عادی با ونیدوز ن؟؟
با نرم افزار های هارد فقط آکرونیس این کارو بکن در ضمن Wipe هم انجام بده
در ضمن سعی کن پارتیشن بندی هم از آکرونیس استغاده کنی
اقا جات خالی امروز منم دقیقا با همین شرایط شما قصد کردم لپتاپ رو از ریشه تمیز کنم!نقل قول:
اون 9 تا رو که باز کردی باید کیبورد رو از جاش در بیاری 5 تا پیچ دیگه هست باز میکنی بعد رایتر در میاد که 3 تا پیچ هم زیر اونه و نهایتا قاب پشت باز میشه
اگه میخوای تمیز کار کنی حتما یه چیز نوک تیز باید داشته باشی وگرنه مثل من لبتاپت رو زخمی میکنی:n02:
و اما ... :n02:
من در مرحله جدا کردن کانکتور لبتاپ به مشکل خوردم و سوکتش در نیومد:n36:
اون 3 تا پیچ زیر رایتر هم با پیچ گوشتی من در نیومد و در همین راستا ضمن شکستن 2-3 تا خار ناقابل کمی از بدنه لپتاب نیز شکست:n41::n31:
خلاصه وقتی قاب پشتی همچین نصفه نیمه جدا شد متوجه مقادیر عظیمی گرد و غبار شدم که سریعا پاک سازی شد:n26:
فن رو هم که محکم فوت کردم و غباری بود که بیرون میومد :n33:
اما بعد از سر هم کردن لبتاپ بالا نیومد! با یه بررسی مشخص شد رمها رو درست جا ننداختم که درستش کردم:n26:
مشکل بعدی اما این بود (و همچنان هست!) اینه که حدود نصف کلیدهای کیبورد کار نمی کنه :n14:یک سوم سمت راست و ردیف پایینی
دوستان نظری دارن با کمال میل جویا مشیم:n02:
به نظرم مشکل از سوکت کیبوردتون هست اون رو چک کنید احتمالا پینها با هم اتصال ندارن:n01:
بله
کلا به دلیل استفاده از خشونت:n02: سوکتش کلا به فنا رفته که باید ببرم یه سوکت براش بگیرم
سلام ، دوستان این ارور برای چیه؟ کلافه ام کرده .. روزی چندبار اینطوری میشه و باید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه و بعدش روشن کنم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اروی که توی خط آخر نوشته رو توی گوگل فارسی سرچ کننقل قول:
در ضمن برای من مشکل کارت شبکه داشت٬ که آنیستال کردم درست شد (وقتی به یکی از شبکه های wifi وصل میشدم کلا ارور صفحه آبی میومد)
سلام دوستان
قبلا یکی از کاربرا درباره آپدیت کردن گرافیک اینتل موضوع نوشته شده بود (که تو لنوو z500 متاسفانه نمیتونی اینتلو آپدیت کنی و باید درایور اینتلو از سایت خود لنوو که ورژن 9 هستو دانلود کنیم)
من اون روش رفتم ولی اصلا تو پوشه گرافیک igdlh64.inf همچین چیزی نبود؟؟؟
سلامنقل قول:
از سایت اینتل باید این نسخه رو دانلود کرد version for the developer
احتمال داره نسخه 32 بیت رو دانلود کرده باشید که بهتره نسخه 64 بیت رو بگیرید
ولی اگه همین 32 بیت رو میخاید استفاده کنید از فایل igdlh32.inf استفاده کنید
به دلیل اینکه همه Z500 ها بالای 4 گیگ رم دارند باید برای استفاده از حداکثر رم از ویندوز 64 بیت استفاده کنید
لینک دانلود:
اگه دانلود نشد نسخه زیپ رو از اینجا دریافت کنید
لینک دانلود:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این درایورو 7 با داتلود کردم ولی وسطش قطع میشه . فکر کنم چون با چیز شکن دانلود میکنم واسه همین
از دوستان کسی هست جایی آپلود کنه و لینکشو بده؟
ممنون
لینک دانلود:نقل قول:
اصلاح شد!!
دوست عزیز این نصب نمیشهنقل قول:
میگه این درایور واسه لپ تاپ شما نیست
چه زود 600 صفحه از این تایپک گذشت :)
گذر عمره...!
بعد از یکسال خورده ای ماه از خرید این لپ تاپ از همچیش راضیم الا دی وی دی رایترش.اصلا استفاده ای نکردم.اما متاسفانه دیگه رات نمیکنه یا ارور فرمت کردن میده!
سلامنقل قول:
برای من هم دیگه رایت نمیکنه.در کل من از dvd writer خیر ندیدم.الان هم مشکلی نیست .خیلی دیگه لازم داشتین یکی اکسترنال بخرید.ویندوز هم خواستین نصب کنید با فلش نصب کنید
عجیبه!نقل قول:
لنزِش ضربه نخورده؟
مشکل نرم افزاری نیست؟
معمولا دی وی دی رایتر لپتاپ ها اصلا قوی نیست
یه اکسترنال بگیرین اگه خیلی نیاز دارین.
سلام...امروز دیدم یه چیزی روی تاچ پد لپتاپم چسبیده منم کندمش بعدش دیدم یه چیزی از روی تاچ پد که مثل پلاستیک بی رنگ بود هم یه تیکش کنده شده خیلی تو ذوق میزنه میشه کاریش کرد؟؟؟
امکان داره که حالا که اینطوری شده رنگ زیرشم بره؟؟؟لطفا کمک کنید
نه مشکلی نیست روی تاچ پد معملا از یک ورقه شفاف برای راحتی و زیبایی بهتر استفاده میکنند که کنده بشه زیاد مهم نیستنقل قول:
راهی نیست که بشه درستش کرد؟این روکش رو نمیشه عوض کرد؟نقل قول:
نه فکر نکنمنقل قول:
چندین صفحه قبل دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد رفع مشکل Z500 با درایور های جدید توضیح دادند .
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اگر مشکلتون از اون طریق حل نشد و به طور کلی نور نه کم میشد و نه زیاد ( قبلا این مشکل رو داشت که کم میشد زیاد نمی شد درایور های جدیدتر نه زیاد میشه نه کم ! ) کافیه فایل ضمیمه رو دانلود کنین و پس از اینکه از حالت فشرده خارج شد ، اجراش کنین . پس از ری استارت مشکل کم و زیاد شدن نور حل میشه
آقا خیلی ممنوننقل قول:
فقط امروز ویندوز عوض کردم داشتم برنامه هارو نصب میکردم dolby home theater ارور میداد و نصب نمیشد
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلمو مطرح کردم
سلام
روی لنوو زد 500 جدیدا ویندوز 8.1 نصبیدم
همه درایوراش هم به خوبی نصب کردم به جز این گزینه که داخل عکس مشاهده میکنید. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن پد لپ تابم تمام آپشن هاش فعال نیست. مثلا بالا پایین کردن صفحات وب با کشیدن دو انگشت روی اون
میتونه مربوط به پدش باشه؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
سلام
شما برنامه درایور بوستر دنلود ونصب کن و از اون طریق هر برنامه ای که نصب نشده باشه پیدا میکنه و نصب میکنه
برای مشکل تاچ پد هم تو گوگل سرچ کن Touchpad_Elantech (برای ایسوسو بگیر)
از توی device manager روی دستگاه نا شناخته دو بار کلیک کنین تا properties نشان داده شود. سپس از سربرگ Detials ، درون منو گزینه ی Hardware ids رو انتخاب کنین و مقدار vid درون کادر رو اینجا بنویسین ( اینجوری نوشته VID_XXXX )نقل قول:
تشکر به خاطر توجه شمانقل قول:
اما این vid رو نداره عکسش میزارم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دمت گرم واقعا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پد لپ تاپم با این پیشنهاد عالیت درست شد. خیلی خوشم اومد.دستت درد نکنه. داشتم نا امید می شدم
اما اون مشکل ناشناخته موندن درایورم هنوز پابرجاست.
در ضمن یه مشکل جدید پیدا کردم عکسشو میذارم. به آیتم های گرافیکی بالای منوی استارتم تو عکس دقت کنید. وجود ندارن و به صورت مستطیلی هستن
[IMG][/IMG][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ویندوزم الان این پیغامو داد. با اینکه تازه اکتیو کردم
[IMG][/IMG]
قربونه آقانقل قول:
همین دیگه وقتی ویندوز اکتیو نباشه شروع میکنه به مشکل سازی چه از نظر گرافیکی و ظاهری چه از نظر نرم افزاری
شما از طریق اسکایپ ویندوزتو فعال کن
میشه بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
از طریق اسکایپ؟
اسکایپ که واسه چت هست میشه راهنمایی کنید کجا باید برم؟
لینک دانلود کلیپ آموزشیرو پیغام خصوصی کردمنقل قول:
از دونکیشوک تشکر فعال کردم ویندوزو از طریق اسکایپ
اما این مشکل درایورم رو میشه کمک کنید حلش کنم
و نیز مشکل گرافیکی که عکسشو گذاشتم نمیدونم چرا اینجور شده. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ویندوزو آپدیت کردی؟؟