جهت اطلاع دوستان گذاشتم. خودم استفاده نکردم , کسی استفاده کرده ممنون میشیم اطلاع بده که سرعتش چطوره؟نقل قول:
Printable View
جهت اطلاع دوستان گذاشتم. خودم استفاده نکردم , کسی استفاده کرده ممنون میشیم اطلاع بده که سرعتش چطوره؟نقل قول:
900 گیگ . . .نقل قول:
سلام دوستان من امروز بسته نامحدود شبانه رایتل خریدم پینگ که با سرور داخلی افتظاح بالاس 160 (من کاربر ایرانسلم این اولین باریه که رایتل دارم) ولی یه چیز خیلی عجیب سرعت دانلود سرور های داخلی رو 4 مگابیته و سرور های خارجی تا 20 هم میره :n08:اونم با چهار تا انتن از پنج تا خط خلاصه خیلی داغونه رایتل بایدیه فکری به حال این غضیه بکنه خیلی شلوغ شده چند تا دکل جدید بگیره و پهنای باند بگیره درست میشه تست هامو با مودم هواوی b612s-25d انجام دادم که یکی از بهترین مودم هاس(اشکال از من نیست جهت اطلاع) بازم همون ایرانسل اینترنت ثابت با چهار تا انتن از پنج خط 40 مگابیت سرعت دارم چه داخلی چه خارجی با همین مودم ولی خوبی رایتل اینه که مفته یه ماه دانلود شبانه با سرعت داغون ولی مفت بدک نیست:))))))))
چند بار مودم رو خاموش روشن کنید پینگ اوکی میشه.نقل قول:
رایتل گاهی اوقات اینطوری میشه.
سلام دوستان من دوتا سیم کارت طرح تامین گرفتم واسه فعال کردنش نیاز به کار خاصی هست؟ چون الان میگه اعتبار کافی نیست
ضمناً اولش دو تومن شارژ کردم
سلام طرح تامین چند وقتی هس تموم شده شما کی گرفتیدنقل قول:
فک میکنم اسفند 96 سیم کارت رسید دستم، مگه اعتبارش یک سال از زمان فعال سازی سیم کارت نیست؟
چرا اعتبار از زمان ثبت نام و فعال سازی شروع میشهنقل قول:
من فکر کردم شما بتازگی گرفتید که گفتم طرحش 1ماهی میشه تموم شده و دیگه نمیدن
خب پس چرا مال من پیام "اعتبار کافی نیست" میاد؟ :n13::n15:نقل قول:
سیم کارت های طرح تامین اجتماعی اعتبارشون صفر هست برای تماس و پیامک خارج از شبکه باید خودت شارژ کنی.نقل قول:
هر ماه دو گیگ اینترنت 15 روزه و 10 هزار دقیقه مکالمه یک ماهه داخل شبکه داره(رایتلی)
دانلود شبانه به غیر این طرح رمضان طرح دیگه ای هم داره؟
بسته نامحدود شبانه رایتل مصرف منصفانه داره؟ افت سرعت چی؟
محدودیت ۹۰۰ گیگنقل قول:
افت : استفاده نکردم
امروز ترابردم به رایتل کامل شد
ببینم این بهتره یا ایرانسل...
حتما فيدبك بديد.نقل قول:
مرسي
دوستان از اينترنت رايتل راضي هستيد ؟
سرعتش نوسان نداره تو شب و روز ؟
متوسط سرعت دانلود چقدره ؟
بسته هاي اينترنت كم نميشه ( غير علني )
ممنون ميشم پاسخ بديد .
متشكرم
والا فعلا که راضی هستم تنها مشکلشعدم رومینک اتومات روی همراه اول ، هنگام ورود ب مترو بود، که دو بار دستی اینکار روکردم، و 3g only کردم، امروز اتوماتیک خودش رومینگ شد هم صبح هم شبنقل قول:
بسته ها هم تو رومینگ قابل استفادست
نکته جالب با ۱-۲ خط انتن صدا شفاف هست د حالی که با ایرانسل زیر ۳ خط نویز و قطع وصلی داشت
البته فعلا دو روزه، اما فعلا اوکی هست
د مورد مصرف باتری بیشتر ، راستش من چیزی متوجه نشدم...
سرعت اینترنتش بد نیست، نوسان نداره، الان یادم نمیاد متوسط سرعتش چقدر بود ولی از همراه اول و ایرانسل خیلی پایین تره. بسته های اینترنتش همچین بابرکت هستش زود تموم نمیشه شاید به خاطر سرعت پایینش باشه.نقل قول:
اگه جاهای مختلف زیاد میری روی اینترنتش حساب نکن، از شهر که خارج بشی کلا تعطیله.
..........
[emoji120]نقل قول:
بسته هاي پربركتي داره [emoji28]
اومدم رايتل
بين ٧مگ تا ٢٠ مگ متغير هست سرعتش ولي پينگ و سرعتش راضي كننده س.
٦ ماهه ١٠٠+ ١٠٠ گيگ خريدم هم قيمت ١٠٠ گيگ ايرانسل و همراه اول. ( ١٠٠ گيگ شبانه هم ميمونه برا دانلود )
ظاهرا یه بسته 3 تا 9 صبح 1 ماهه 900 گیگ هم اضافه شده 13000 تومن
از بسته های شبانه 2 تا 7 همراه اول به صرفه تره که 150 گیگ هست
بله خیلی وقته
سرعتش ب درد نمیخوره
ویرایش:نقل قول:
ابنترنت ۳ جی ایرانسل ۲.۵ مگابایت بودم
الان با رایتل ۵۰۰ کیلو
جالب نبود
نامحدوده رمضانو گرفتم که دوروز پیش تموم شد:n28: تونستم 500 گیگ دانلود کنم خیلی خوب بود.:n10:
دوستان گفتم بعد ۳ هفته یه توضیح بدم که کسی با پیام من ، انتخاب اشتباه نکنهنقل قول:
رایتل، در کل بد نیست اما اگه از نت همراه اول در منطقه راضی نیستید ، انتخاب نکنید چون خیلی رومینگ میشه
مثلا تو مترو تهران، درسته که ۳ جی هست اما رسما قطع چون همراه اول عملا تو مترو کار نمیکنه
بعد از مدت ها دوباره رایتل انداختم رو گوشیم ! گرمای غیر عادی موقع استفاده از نت دارم ! سرعت هم حداکثر 7 مگابیت در بهترین شرایط :|
فقط باید رفت رو شبکه همراه اول !! وگرنه خود رایتل هیچی نیس
راستی ! خداوکیلی این رایتل عجب اعجوبه ایه ! بسته اینترانت از رایتل خریدم ! اونوقت سایت خود رایتل رو باز نمیکنه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه ماه تست من تموم شد
خوش حالم که تاپیک رایتل ۲ صفحه هم جلو نرفته!!
دوستان، الان من از رایتل خارج شم و بازگشت ترابرد بزنم، ایا هزینه ای از من میگیره؟
نکته جالب توجه این ماه این بود که رایتل حجم دزدی نداشت و حتی یه با ۷ گیگ دان کردم و ۵ گیگ حساب کرد!!!
اما در کل ، ارزش موندن نداره، میخوام برگشت بزنم، کسی اطلاع داره که ایا هزینه ای از من دریافت میکنن بابت اون بسته رایتلی که فعال کردن؟
سلام.رایتل طرح اینترانت داره یا نه؟
خیر بدون هیچ هزینه اینقل قول:
بله ی بسته داشتنقل قول:
تو سایتش هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم.لینکی ازش ندارید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته سته مصرفی ویژه سایت های داخلی
دو تا بسته دارهنقل قول:
یکی ماهانه 1 گیگ 1500 تومن و یکی دیگه بسته هفتگی 10 گیگ پنج هزار تومن
خیلی خوبه این بسته ها ! یه وی پی ان داخلی میخری و استفاده میکنی ! البته برای منی که کم مصرفم این بسته ماهانه 1 گیگ خیلی خوبه
ینی راه دور زدن داره؟نقل قول:
دور زدن نیستنقل قول:
شما vp داخلی میخری به سرور داخلی وصل میشی، از اون طریق به اینترنت! با احتساب قیمت وی پی ، هزینت بیشتر هم میشه
برای من چون وی پی ان هزینه ای نداره ، برا همین خوبه ! ولی می تونی ارزون ترینشو بخری !نقل قول:
هستش نو نت که قیمت های خوبی دارن ، بگردی هست !
===
بسته ماهانه 1 گیگ - روی شبکه همراه اول - شهر مرزی جلفا - فول آنتن - با مودم b612 و وی پی ان داخلی
چیز شکنم میشه روش زد؟نقل قول:
اگه ما 5 گیگ از همین رایتل بگیریم و 6 تومنم خرجش باشه باز به نظر میرسه به صرفستنقل قول:
اره اما به هفته ای هستنقل قول:
دوستان در مورد ایرانسل دایمی، تا سقف بدهی ۲ هزار تومن، مشکلی در ترابرد نداشت.... یعنی پرداخت نمیکردی انجام میشد
در مورد رایتل چطوره؟ من الان ۶۰۹ت بدهی دارم، درخواست رد نمیشه؟