با گوگل طرفای 500-600 میچرخه
Printable View
با گوگل طرفای 500-600 میچرخه
معلوم نیست باز چه بلایی دارنسر این نت بدبخت میارن :n24::n25:
راستی چرا قیمت توی سایت مخابرات خوزستان با سامانه سیترا خیلی فرق داره؟
سایت مخابرات قیمتاش قدیمیهنقل قول:
این کابل USB-USB راحت گیر میاد ؟ چند قیمته ؟نقل قول:
من اینترنت مخابرات دارم مدتیه توی سایت مخابرات نمیتونستم لاگین کنم تماس گفتم گفت دیگه پشتیبانی شما با ما نیست با این شرکت تماس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اکانت هاشو واگذار کرده دقیق نمیدونم ولی معلوم نیست چطور شارژ آنلاین میشه کرد سایت خودشون که به پرستاشاپ درست شده! فقی میشه جزئیات کارکرد رو توی این لینک دید
کسی خبر داره چرا اینجوری شده ؟
سلام دوستان چند روزیه که وقتی گوشی تلفن ثابت رو برمیدارم مودم قطع میشه من قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم این مشکل وجود نداشت اسپلیتر هم دوتا دارم جفتشون رو که میذارم باز این مشکل هستش به پشتیبانی زنگ زدم میگه سیم کشی خونه مشکل داره میگم من وقتی از پارس آنلاین میگرفتم این مشکل وجود نداشت باز حرف خودشومیزنه کسی میدونه مشکل اصلی کجاست؟
نقل قول:تو حالت بريج نميشه 2 كامپيوتر همزمان استفاده كنن(تا اونجا كه من مي دونم) منظور ايمان اينه كه يكي رو با پورت لن مودم وصل كني اون يكي رو با پورت usb كه عرض كردم تستي كه من انجام داده بودم نميشه.نقل قول:
راه كه زياد هست براي استفاده همزمان 2 كامپيوتر از يك مودم مثلا ميشه كامپيوتر اول رو با usb به مودم وصل كرد و دو كامپيوتر رو با كابل لن به هم وصل كرد(البته اگه 2 تا كارت شبكه داشته باشيد ميشه مودم رو با لن هم وصل كرد) و روي كامپيوتر اول وصل شد نت رو براي كامپيوتر دوم به اشتراك گذاشت.
راه هاي ديگه مثل : اكسس پوينت و وايرلس...
حالا چرا مي خوايد بريج باشه حتما؟
خيلي هامون از اين پاس مارمالاد سرويس داريم. من هنوز شارژ نكردم باهاش و حضوري پول دادم كه به جايي كه ازش گرفتم. ولي فكر كنم بايد ثبت نام كني بعد تعرفه رو انتخاب و پرداختش كني و زنگ بزني فعال كنن.نقل قول:
1مگ نامحدود اینترنت مخابرات
راستی دوستان Facebook رفع فیلتر شد باید حتما با این آدرس برید : https://www.facebook.com
خیلی ممنون :n02: ایشاا... روزی خودتون با گوگل مپ برید خارج از کشور :n09:نقل قول:
چی چی شد؟ کدوم تست داخلی؟نقل قول:
نمردیم و دیدیم غیر از عقربه ی دمای موتور تو خوزستان، یه سری عقربه های دیگه هم هستن که می چسبونن :n02:
راستی، با اصفهان تست سرعت که گرفتم، تا 1 مگ بیشتر نرفت :n09: مثل اینکه سرعتشون محدوده :n09:
فقط برای خودته... برای من باز نشده.نقل قول:
راستی SNR من هم رفته بالا نزدیکای 14-15 مثل اینکه گشادی و زنگ نزدن زودتر از زنگ زدن چاره کرده :n02:
اینترنتم در همین لحظه وصل شد :n19:
نقل قول:
آره مثل اينكه درست شده. خط من تا 12-13 مگ هم جواب ميده:n02:
همين تست 18 مگي كه گذاشته بودن.نقل قول:
حالا كيف كن بعدا مي بينمت:n08:نقل قول:
بروبچ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟نقل قول:
اینم اضافه کنم بعضی وقتها به محض بلند کردن گوشی چراغ ADSL و Internet قطع و وصل میشه بعضی وقتها هم به محض گذاشتن گوشی!!!! بعضی وقتها هم کلا قطع نمیشه !!!!!!!! کلا هنگ کردم من یکی Help Me
هم باید روی هر تلفن و هم روی مودم اسپلیتر نصب باشه. اگر اینطوره یعنی که روی همه ی تلفن ها اسپلیتر نصبه، همه ی اسپلیتر ها رو چک کن... جابجا کن یا یکی از دوستات بگیر و جابجا کن تست کن، شاید خراب شده باشه...نقل قول:
من یه سری سوتی داده بودم، خط مودم رو زده بودم به تلفن اسپلیتر و خط تلفن رو به DSL :n09:
سرعت دانلودم با فیلترشکن:
سلام
این تست رو ساعت 8 شب گرفتم:n02:
توی خونه کلا یه خط تلفن هست و یه گوشی تلفن که چک کردم اسپلیتر رو درست زدم منتها قطع و وصلی داره اگه وقت کنم فردا میرم اسپلیتر میخرم ولی فکر نکنم مشکل از اسپلیتر باشهنقل قول:
وقتی میگی که این اتفاق با برداشتن یا گذاشتن گوشی همراهه، یعنی اینکه باند فرکانسی ADSL و تلفنت با هم قاطی میشه و باند ADSL کم میشه تا قطع میشه. این هم چند دلیل میتونه داشته باشه.نقل قول:
1) خرابی اسپلیتر
2) نویز بالا
3) ایرادات همراه با پیاده سازی ADSL روی خط فیبر نوری. چون سرچ کنید نوشتن که پیاده سازی ADSL روی فیبر نوری کار خنده داری هست و کلا دیگه بش نمیشه گفت ADSL.
اینم تاپیک خوبیهنقل قول:
راستی دوستان یک سوال:
ممکنه پرش لینک از خرابی مودم باشه؟!
خیلی احتمالش کم هست... مودم وقتی خراب میشه، چیزی که من دیدم اینه که I/O هاش بیشتر از کار میفتن، مثلا دیگه از کامپیوتر نمیشه وصل شد به کنسول مودم، شاید از آخرین چیزهایی که بخواد تو یه مودم خراب بشه تیکه ی اصلی یعنی متصل کننده ی DSL باشه... شاید.نقل قول:
اگه يه مودم ديگه بياريد تست كنيد آره:n02:نقل قول:
ولي احتمال خيلي كم و بيشتر در مورد مودم هاي مارك ارزون و خيلي خسته احتمال داره
عکس از استاتوس مودمم ببینید نویز خطم خوبه یا بدنقل قول:
خیلی عجیبه یه دفعه همین که گوشی تلفن رو ورمیدارم بعد دقیقا 10 ثانیه اینترنت قطع میشه یع دفه هم وقتی گوشی رو میذارم بعد از 10 ثانیه قطع میشه خیلی کم هم پیش میاد که با برداشتن گوشی اتفاقی نمیفته و نتم قطع نمیشه
به شایان برگشتی داداش :n12: میگم اگه هنوز مودم خاموش نکردی IP که الان داری بذار اینجا ببینیم گیت وی چطوری ؟! تک رقمی یا چیز دیگه ای هست :n02: چون پینگ خودم الان با 4.2.2.4 120 ! بهترین گیت وی که گیر آوردم دیگه زیر 116 نیومده !!نقل قول:
پ.ن : فیسبوک و یوتیوب برای من بدون چیزشکن باز میشه !! :n02:
اسپلیتر درسته؟نقل قول:
دوتا اسپلیتر دارم یکی که خیلی وقته دارمش و چند ساله که روی مودم سوارش کردم یکی دیگه هم که بازم خیلی وقته دارم منتها تا حالا ازش استفاده نکرده بودم با جفتشون این مشکل رو دارم حالا نمیدونم واقعا سالم هستن یا خزاب توی این تاپیکی که گفتید رفتم همش در رابطه با نویز خط بود که با بررسی که کردم خطم عالی هستش که عکس هم گذاشتم.نقل قول:
منم همین رو میگمنقل قول:
خط خوبی داری
اگر مطمئن شی که اسپلیتر مشکل نداره خیلی عالی میشه
فردا میرم یه اسپلیتر نو میخرم منتها اگر بازم مشکل داشت به نظرتون مشکل از چیه و کجا باید برم پیگیر بشم؟نقل قول:
اگر دو تا اسپلیتر همین مشکل رو دارننقل قول:
مشکل یکم پیچیده شد
شاید مشکل اسپلیتر نباشه!
خب به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟نقل قول:
سرع ساعات رایگان امشب:
سلام عرفان جان خوبی؟ :n12:نقل قول:
اره گفتم بیام بچه ها تنها نباشن:n20:
گیت وی الان نگاه کردم صفر هستش:n02:
البته برا من پهنای باندم رو کم کردن قبلا 2600 دانلود بود و 1200 اپلود الان شده 2048 و 256 :n02::n09: باید زنگ بزنم درستش کنن
بچه ها من همش پینگم بالاست فقط صبح ها میاد بین 100 تا 200 .... از سه بعد از ظهر به بعد میشه 700-800
دو روز پیش زنگ زدم 2020 قسمت شکایات شمارمو یادداشت کرد بعد از 2 ساعات بام تماس گرفتن بعد از کلی چک وچونه گفتن از مرکز مخابراتی پیگیری میکنیم ولی هنوز همونطوره
به نظرتون ممکنه ضریب اشتراک رو بالا داده باشن مثلا" به جای یک به هشت یک 16 داده باشن ؟؟؟؟؟؟
اين كه بعد از ظهر يه اتفاق مي وفته يه جوري به ما ربط داره! چون ما بعد از ظهر و شبها snr مون كم ميشه!نقل قول:
ولي براي ضريب اشتراك ان چيزي كه من اطلاع دارم اينه بيشتر يه ملاك هست براي اينكه شركتها مشترك هاشون از حدي با يه پهناي مشخص كه دارند زياد تر نشه نه يه چيز قابل تنظيم!
مثلا اگه يه خط 1 مگ اختصاصي باشه خب هميشه كه استفاده نمي كنه پس مثلا ضريب اشتراك رو ميكنن يك به 10 يعني يه مگ رو به ده نفر مي فروشن. ساعتهايي كه مشترك كم هست سرعت خوب ولي زمان هايي كه مشترك زياد ميشه سرعت مياد پايين.
البته ما هم مثل شما نمي دونيم مثلا مخابرات مياد اينطور كلاه برداري كنه و مشترك اضافي بگيره يا نه!
به نظر من چند تا مورد رو بررسي كنيد: 1- خط از نظر نويز 2- مودم 3- سيستم ديگه 4-مشتركاي ديگه كه توي مركز خودتون هستند.
برنامه واعظی برای وزارت ارتباطات/افزایش پهنای باند اینترنت
ممنون که جواب دادید :نقل قول:
چیزی که مشخصه کیفیت خطم خوبه :
با لپتاپ هم تست کردم هم با لن و هم با WIFI تفاوتی نداشت علاوه بر این خود پشتیبانی هم با Teamviewer به سیستمم وصل شد ولی نتونست مشکلی پیدا کنه !!!!×××××
در مورد مشترکهای دیگه هم فکر نمیکنم کسی مشکل منو داشته باشه آخه پشتیبانی براش خیلی عجیب بود ولی خوب باید بپرسم
فقط میمونه مودم که مودم هم دردسر داره آخه مک رو تو سیستمشون ست میکنن
شماها چجوری میفهمید پینگتون چنده ؟
من میرم تو این سایت SPEED TEST میگه یه نرم افزار باید دانلود کنین.
برای Speed test باید نرم افزار JAVA و flash داشته باشیدنقل قول:
ولی از طریق cmd به راحتی میتونید با دستور Ping پینگ خودتون رو بگیرید
به این صورت : Ping 4.2.2.4
کد رو وارد کرد چند تا عدد اومد
MIN و MAX همون پینگه ؟
198 نوشته