درضمن دیگه دانلود هم تعطیل شد ریست و این حرفا هم جواب نمی ده حجم کم می شه
Printable View
درضمن دیگه دانلود هم تعطیل شد ریست و این حرفا هم جواب نمی ده حجم کم می شه
دهنشون سرویس
مال شما چقدرکم شده؟نقل قول:
از کجا نگاه کردین مال منو که هنوز نمیزنه!
9 گیگ پرید :n28:
اما بجاش 70 تا دان کردم :n27:
من 2.5 گیگ دانلود کردم که اونو حساب کردن هیچ 1 گیگ دیگه هم ازم کم کردن
خب الان که این مخابرات درست شد بچه ها اگه من بخوام از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم که هم سرعت هم پینگ خوب باشه و هم دانلود شبانه با سرعت داشته باشه چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین ؟
شما با چه طرحی سه روزه 24 ساعت هم روشن باشه 70گیگ دان کردی ؟:n16:نقل قول:
حدس می زنم با دوتا خط دانلود می کردی درسته؟
برا منم هرچه از امروز دانلود کردم رو حساب کرده که حدود 4 گیگ بوده ولی روزای قبل رو که نزدیک 10 گیگ دانلود کردم رو حساب نکرده. دیگه نباید دانلود کنیم . ولییییییییییییییییی بچه ها باز هم باید در نظر داشته باشیم که تا زمانی که ریز کارکرد رو نشون نده حتما اون باگ مورد نظر هنوز وجود داره و کاملا رفع نشده که باز هم جای امید وجود داره.نقل قول:
من بیچاره چی بگم اومدن ازم 8 گیگو خورده ای دزدیدن ! دانلود شبانمو هم کم کردن از روزم!!!!!!!!!!!!!!پشتیبانی هم که تعطیله! برم ایمیل بزنم به بازرسی!
4 روز 24 ساعته با طرح طلایی با سرعت 250 البته 9 گیگش مال خودم بود :n28:نقل قول:
مال من 0 کسی حجمش منفی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش3روز بود چجوری شما4روز زدی تو گوششنقل قول:
آقا برای من هنوز منفی می زنه. ریست کنم؟ کمک!
داری شوخی میکنی عزیز. ضیافت تموم شده دیگه از این خبرا نیست. چطوری ممکنه منفی شده باشه. عکس بذار ببینم.نقل قول:
سلام دوستان گل.
بنده تازه اومدم . دوباره هم باید برم .
فقط بگم که الان باید از صفحه 599 شروع کنم پست ها رو بخونم تا آخر .
ولی الان فعلا وفتش رو ندارم .
فقط الان رفتم توی سامانه 2020 ولی مقدار حجم بافی مانده ام رو نزده بود .
یعنی کلا مثل عکس زیر هیچ گونه اطلاعاتی راجع حجم م نداده بود .الان نمیدونم من چقدر حجم دارم
.
فضیه چیه ؟
یکی از دوستان لطف کنه یه توضیح مختصر راجع حوادث امروز بده تا در جریان باشم چی بلایی سرمون امده.
محتوای مخفی: .
نقل قول:
هرچی هم دان می کنم عدد حجم عوض نمی شه. رو -1294 مونده. عصر که اصلا نشون نمی داد.
شاید بخاطر اینه که از دیشب تا حالا هنوز ریست نکردم مودم رو.
کلا 11339 مگ داشتم حالا زده 6230 . یعنی من 5 گیگ دانلود داشتم ؟ :n08:خوبه هم روز اخر فقط از ساعت 12 گذاشتم تا 9 شب و دو ساعت هم بینش قطع بود . چطوری میتونم 5 گیگ با سرعت 128 دانلود کنم ؟ :n15:
دیگه الان هم داره کنتور میندازه هر چی دانلود کنی و سامانه درست شده . فقط باید دیسکانکت کنی تا حجمت کم بشه . فکر کنم باید اسمم رو عوض کنم :n27:
خدا ازت نگذره مخابرات . دستم حالا تنگه اینا هم بخور بخور دارن . این دفعه کلی صرفه جویی کردم که این شارژ سه ماهه 15 گیگ دیر تموم بشه و توی یک ماه همش 3 گیگ مصرف کردم اما حالا اینطوری از گلومون در کردن . خدایی مظلومتر از مشهدی ها نداریم :n28:
من الان 35 مگ دانلود کردم اول نشون نمیداد اما که دوباره این 2030گلدنت رو باز کردم 35 مگ رو محاسبه کرد.عوضیا:n24::n24:
با احساساتم بازی کردن:n03:
نقل قول:
سلام امید عزیز
واسه منم یک ساعتی حجم و اصلا نشون نمیداد اما بعد درست شد
الان هم خیلی دقیق هرچی دان کنی یا وب گردی کنی کم میکنه
جناب آقای مدیر عامل هم خیلی لطف کردن و 8 روز اینترنت رایگان با 150 مگ ترافیک رایگان برای دلجویی از کاربران در نظر گرفتند ( یکی نیست به این بگه 150 مگ باشه واسه خودت 150 مگ روش میذاریم میدیم به خودت فقط جون مادرت از مخابرات برو )
تو خونه ما هنوز پارتی ادامه داره:n02:نقل قول:
حجم رو نشون میده زده به اتمام رسیده ولی هنوز رایگانه تا اخر عمرم مودم رو هم ریست نمی کنم
مگه اینکه نامردا خودشون همه رو یک بار قطع کنند
صبح که زدم سایت 2030 تقریبا 300 مگ داشتم ولی شب 300 مگ بیخود و بیجهت پریده بود و چیزی نشون نمیداد و مرتب رجوع میداد به سایت 2030 که مجبور شدم یک گیگ شارژ کنم.
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
هیچکی نظری نداره ؟نقل قول:
وااله به نظر پارس انلاین ازهمه بهتر باشه البته گویا تو مشهد به خوبی تهران وشهرهای دیگه نیست اما اگه مثل تهران باشه الان با دو مگش شبی حتی 7گیگ هم می گیرن قیمتش هم اندازه دو مگه مخابراته تقریبانقل قول:
شما زنگ بزن 2020همه چی رو بهت می گهنقل قول:
2030 حجم رو نشون میده ...
2020 خود مخابرات نه :)
این پست پاک شود
آقا وضعیت اونایی که ترافیکشون هنوز منفی هست چی میشه؟ 2020 مشغوله همینجوری
حجم باقیمانده من را زده
حجم باقیمانده: -473 MB
دیشب هشت گیگ داشتم تازه فقط ساعات شبانه دانلود کردم ولی سرعتم 450 بود
الان چجوریاست
حجم ام برمیگرده یا نه؟:n03:
یاد زمانی که استادا نمرات رو اعلام میکنن افتادم :n08:نقل قول:
ما که شدیم صفر :n28::n14:
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
حوصله زنگ زدن به 2020 رو ندارم ... لطفا ادرس سایت بدید ؟
همچین قابلیتی نداره مخابرات .نقل قول:
باید حتما حضوری بری دفاتر امور مشترکین واسه ثبت نام.
آنلاین به هیچ عنوان نمیشه.
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
این یعنی چی؟ 8 روز اینترنت رایگان داریم با 150 مگابایت یا در 8 روز 150 مگابایت میتوانیم دانلود کنیم ایا؟؟؟؟
کسی هست جواب بده؟؟؟؟ایا؟
باز دارن شبانه رو کم میکنن
ریز کارکرد هم که نمیده
آدم نیستن
6075@
چند بار میپرسین خوب؟
یعنی وقتی میری تو پنل کاربریت به اون تایخ انقضا 8 روز اضافه بشه و به اون حجم باقیماندت 150 مگ
تموم
پستها رو خوندم فقط میشه فهمید وضعیت الا افتضاحه فقط . هیچکی وضعش با بقیه مساوی نیست .
یکی حجمش رو کم کردن یکی نکردن . یکی هنوز واسش رایگان میزنه یکی نمیزنه . یکی دوبرابر ازش کم شده یکی ذره . یکی منفی خورده یکی مثبت . خیلی داغونه . نمیشه فهمید الان وضعیت کلی چطوره .
شدیم مثل اوضاع بعد از جنگ که معلوم نیست چقدر کشته دادیم چقدر زخمی :n02:
سلام. دوستان.من که 1 گیگ داشتم که اونو صفر کردن :n03:. دوباره حجم خریدم و تونستم وصل بشم.
دقیقا مثل من ! فاتحه ملت رو خوندن خدایی ، باز مثل اینکه باید بریم شکایت کنیم اینا آدم بشو نیستن ، کلا تا به ملت بیچاره ضربه ای نزنن شب خوابشون نمیبره :n28:نقل قول:
اگه دیگه بهم کار نداشته باشن خوبه.میترسم هنوز دست از سرم بر ندارن:n28:نقل قول:
اخه من تو این روزای رایگان تقریبا 20 گیگ دانلود کردم.به جاش یک گیگ کم کردن.