آقا من امروز صبح ترافیکم تموم شد و صفحه مربوطه به شارژ برا هر صفحه ظاهر میشد ولی الان بدون اینکه شارژی انجام داده باشم دوباره وصل هست و همه سایت ها رو باز میکنه.
در صفحه ریز مصرف هم اعتبار باقیمانده رو MB -0 زده.
قضیه از چه قراره ؟!
Printable View
آقا من امروز صبح ترافیکم تموم شد و صفحه مربوطه به شارژ برا هر صفحه ظاهر میشد ولی الان بدون اینکه شارژی انجام داده باشم دوباره وصل هست و همه سایت ها رو باز میکنه.
در صفحه ریز مصرف هم اعتبار باقیمانده رو MB -0 زده.
قضیه از چه قراره ؟!
سلام
چند تا سوال درباره صبانت دارم
اول اینکه الان رفتم سایتش زده سرویس شبانه از 1 شب تا 6
سوال دوم اینکه ایا اصلا چیزی به اسم سرویس شبانه داره این صبانت؟؟! دیشب یه فایل 150 مگی گذاشتم دانلود تا صبح دانلودش نکرد
سوم اینکه چرا در طول این سرویس هزار بار اینترنت قعط و وصل میشه؟اگه واقعا اسمش سرویس رایگان شبانهست پس این کارا دیگه چیه یه هو بگین سرویس شبانه نداره دیگه وقتی 150 مگ رو دان نمیکنه شما چه توضیحی واسه این سرویس دارین؟
جناب ساپورتر صبانت لطفا به این سوالا جواب بدین
سرعت خیلی پایین در حد 5 کیلوبایت قعطی های مکرر بعضی وقتا هم که کلا وصل نمیشه
صبانت وعضش خوب بود چرا اینطوری شده نمیدونم
ممنون از همگی
آقا من امروز شارژ کردم ولی خبری از یک گیگ عیدی نیست چرا ؟ همون سه ماه 9 گیگ خود دوره رو که شارژ کردم رو تو قسمت گزارشات زده فقط.
چرا دانلود از تورنت اینقدر سرعتش اومده پایین ؟ :angry:
2 شب گذشته با یوزر شبانه سرعتش 0
الان هم با یوزر روزانه سرعتش پایین 10 هست :9:
دوستان این مشکل رو شما هم دارید ؟!
امروز صبح که کلا برای من قطع بود.چه وضعیه اخه
من اصفهان هستم قبلا شبانه تا 2 گیگ هم دانلود می کردم ولی حالا سرعت رفته رو 6 کیلوبایت و اصلا نمی تونم دانلود کنم مشکل از چیه؟
منم با تورنت مشکل دارم دیشب 273 کیلو بایت کلا دانلود کرد واقعا دمش گرم غوغا میکنه
من اگه یه isp خوب پیدا کنم که بهتر باشه کوچ میکنم به اون isp و با بچه ها صبا رو تحریم میکینیم
ولی من با تورنت مشکلی ندارم اتفاقا با تورنت خاطر جمع تر هستم که کل دانلودهامو انجام میده
سرعت تورنت رو آورده پایین. از 1 تا 6 صبح 4-5 مگ بیشتر نمی گیره. با دانلود منجر اگر بخوایین دانلود کنید باید 100 تا فایل همزمان دانلود کنید تا سرعت بره بالا. چه وضع اینترته؟ قول می دم اگر یک صفحه رو ساعت 1 لود کنید، ساعت 6 برگردین چک کنید، می بینید هنوز کامل لود نشده. اینم وضعیت شبانه.
دیشب از ساعت 1 تا ساعت 6 400 مگابایت دانلود کردم آخه این چه وضعشه!! شاید باور نکنید یه زمانی شبی 4 گیگابایت هم دانلود میکردم
دوستان مطمئن هستید تورنت هاتون آپلود نمیکنن؟ چون آپلودشون زیاده!
تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره
نقل قول:
والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟
موفق باشید:40:
منم همینو میگم چون اپلود کردن تو سرعت دانلودم تاثیری نداره تازه من 512 دارم در ضمن من اصلا لیمیت نکردم 2 ساعت تموم ازش چشم بر نداشتم ببینم تا چند میره که اخرش تا 10 رفت از سایت اکسترا فایلهامو انتخاب میکنم معمولا فیلمهایی که تازه میزارن سرعتشون پایینه تا 1 هفته بعد از 1 هفته چون سیدراشون از لیچراشون بیشتر میشه سرعت افزایش پیدا میکنهنقل قول:
در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.
والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!نقل قول:
نقل قول:
این برای من ثابت شدس که میگم
حالا شما یه بار امتحان کن سرعت اپلودتون رو روی no limit بذار ببین چی میشه باور کنید سرعت اپ من حد اکثر رو 6 یا 7 هستش تو انتخاب فایلتون دقت کنید سعی کنید سیدراتو بیشتر از لیچراتون باشه
نمیدونم ولی برای من افتضاح رفته بالا 2 مگابیت سرعتم هست الان
تا همین دیشب تو شبانه 110 تا 130kb/s دانلود میکردم ولی امروز که ویندوزم رو هم عوض کردم سرعت دانلود شده بین 0 تا 60kb/s !!!!
سلام
دوستان شبانه به محیطی که هستین و منطقه بستگی داره
چقدر یوزر مثل شما همون زمان در حال دانلود باشن و همچنین سرور دانلودتون
من الان طرقبه- مشهد هستم و اینجا اکثرا کوچ کردن روی مخابرات و شاتل در نتیجه شبانه خوب دانلود دارم ولی خوب قدیم که اینطور نبود دانلود هام هم کمتر بود
این تغییر ساعت شبانه هم یک سیاست داخلی صبانت برای رقابت بود که جای توضیح نداره الان
برای من که همچین بد نیست!
شما چند تا فایل برای دانلود همزمان بگذارید...انشاالله ردیف میشه:7:نقل قول:
دیشب کسی در مقدار دانلودش تغییر محسوسی نداشت؟ بیشتر تهران منظورمه
آخه چند تا فایلو با هم بزاریم درسته سرعت جمعشون همون 200 میشه ولی ماشالاه وسطا صبا یه قعط وصل میکنه دانلود کنسل میشه
من از مدیا فایر دان میکنم تورنت برام بیشتر از 10 نمیده
آقا شما روشی برای اینکه شبا بشه راحت دانلود کرد ندارین؟منظورم اینه که نخواد همش یوزر پسوورد عوض کنیم.من بخاطر همین مشکل دارم کم کم فک میکنم ISP رو عوض کنم!
شما مودم رو را در حالت PPPOE روی اینترنت رایگان تنظیم کنید.یک Bridge هم بسازید و با کانکشنی که از داخل ویندوز دارید به روزانه وصل شوید! به همین سادگی...غیر از اینه؟:40:نقل قول:
یعنی بخاطر عوض شدن آی پی دانلود کنسل میشه یا ...؟نقل قول:
متاسفانه مدیا فایر دی سی بشید باید از خود وبش دوباره ریزوم کنید
خود بخود دوباره شروع نمیکنه
بهتره لیچش کنید
سلامنقل قول:
ارش جان شما تو مشهد درحال حاضرمتوسط شبی چقدردانلود می کنی؟
بعد اینطوری نمیشه با چند تا کامپیوتر به اینترنت وصل شد.من مودمم روی bridge هستش ولی نمیشه بیشتر از یک کامپیوتر بهش وصل شد.میشه؟نقل قول:
دیشب فقط 300 مگابایت دانلود کردم از تبریز مخابرات شهرک باغمیشه
این 1 - 2 روزه بالای 1.5 گیگ.دوباره که دانلود کردم خبر میدمنقل قول:
بچه ها تنها راه دانلود شبانه با سرعت روزانه اینه که همزمان بالای 4 فایل رو زارید برای دانلود.
این کلکی که گفتم باید سر ساعت5:55 مودم رو ریست کنید تا 7وصلید بازم جواب میده و باورتون نمیشه من توی این یک ساعت از 6 تا 7 سرعت دانلودم فقط با یک فایل دانلودی نه 4 تا میشه250
سلام یه دوماهی بود که عزیمت کرده بودم به تکنولوژی اینفرمیشن توی اصفهان
دیگه خراب کرده کارشو
برگشتم ندا
سرعت شبانه بدک نیست
ولی مثله اواسلش نیست
یادش به خیر
شبی 4 گیگ میزدیم تورگ
چه حالی بود
اصفهان
فروشنده هستم
البته مشتری هم از ندا زیاد دارم
امید وارم این شبانه جواب بده
در مورد کلک 5:55 هنوز تستش نکردم
اما جمعه باگ گرفته بود تا 9:10 دقیقه داشت دانلود میکرد
امید وارم بشه
در مورد بریج و پاپاپ
وقتی مودم رو روی پاپاپ تنظیم میکنید امکان استفاده از کانکشن پاپاپ رو روی سیستم نخواهید داشت
مودم اجازه نمیده
تنها راه حل استفاده از بریج روی مودم و پاپاپ روی سیستم هست
البته این رو خودم تست نکردم چون به لحاظ فنی امکانش نیست می گم الان تست میکنم جوابش رو میدم
امکان تستش نبود چون بلافاصله شبانه رو میگرفت
و نمیشد ببینیم وقتی شبانه رو نمیگیره میشه از روی سیستم روزانه رو شماره گیری کرد یا نه
التبه میدونم به لحاظ منطقی و فنی امکانش نیست
والا نمیدونم ایا ip عوض میشه یا نه ولی من برا اینکه سرعت برگره به 230 چند تا فایلو باهم میزاشتم دانلود وسطا یه قطع و وصل میشد دیگه دانلودو ادامه نمیدادنقل قول:
احتمالا مدیا فایر اینجوریه ولی انصافا سرعت مدیا فایر خیلی بهتر از بقیه سروراست
لیچ چیه؟ میشه توضیح بدیننقل قول:
.................................................. .........................................
دوستان شما هم با تورنت مشکل دارید؟من بیشتر از 10 سرعت نمیگیرم اگه راهی داره لطفا بگین
من الان با idm گذاشتم دانلود بیشتر از 30 نمیده دوتا فایلو با هم گذاشتم هر کدومو کرد 15 کلا هرچندتا هم میزارم جمعا سرعت از 30 بیشتر نمیشه!!
صد رحمت به همارا تا یه مدت پیش ما تو سر اونا میزدیم که سرعتتون کمه الان دوستم داره با 100 با سرویس شبانه دان میکنه ما هم با این سرعتمون
سلام.اینکه گفتید مودم رو ریست کنید منظورتون اینه که اینترنت رو دیسکانکت کنیم یا مودم رو خاموش/روشن کنیم؟نقل قول:
من خودم مودم ای دی اس ال دی لینک دارم.در تنظیمات مودم یک کانکشن Bridge و یک PPPOE برای اینترنت شبانه ساختم...نقل قول:
برای روزانه هم باید با استفاده از کانکشن ویندوز اقدام کنم.(البته من روتر وایرلس دارم بخاظر همین رو PPPOE روزانه تنظیم شده و وصل میشود.)
البته این نکته را هم اضافه کنم ظاهرا در مودم های دی لینک همچین قابلیتی وجود دارد!(PPPOE و BRIDGE همزمان)
منظور از لیچ این هست که با استفاده از راه های مختلف اون فایل به یک سرور دیگر منتقل شود.برای مثال من که سرور مجازی دارم اون فایل های تورنت را به سرور منتقل میکنم (روی سرور با utorrent می گیرمشون) و سپس از روی سرور در ساعات شبانه دانلود میکنم.(البته برای این کار از پروتکل ftp استفاده میکنم)نقل قول:
سایت هایی مثل rapidbaz و rapidpars هم شبیه این کار را انجام میدهند اما با هزینه زیاد! سایت های دیگری هم هستند که اسکریپتی مثل rapidleech روشون نصب هست...