ببین حسابی الان شیر تو شیر شده :31:نقل قول:
برو خوب اول پرس و جو کن
بعد انتخاب کن شرکت رو
Printable View
ببین حسابی الان شیر تو شیر شده :31:نقل قول:
برو خوب اول پرس و جو کن
بعد انتخاب کن شرکت رو
من 512 دارم ، این یکی دو روزه ، میانگین بین 30 تا 40 سرعت دانلودمه.نقل قول:
این یه طرف ، اینکه سرعتش میره بالا و میاد روی صفر و دوباره دوباره و دوباره از اول ، یه طرف دیگه.
خوب داره همینکارو میکنه بنده خدا دیگه:دینقل قول:
برو خوب اول پرس و جو کن
بعد انتخاب کن شرکت رو
دوستان اینطوری که میگین شاتل آشغاله ؟
توروخدا کمکم کنید شاتل بهتره یا پارس آنلاین برای 3 ماه میخوام بگیرم !!!
خونمونم شهرری هست
بابا شاتل خیلی بهتره رفیقم داره حداقل پینگ اون بهتره . لعنت به پارس . هممون باید جمع کنیم بریم اینترنت حلال. تف به این بازیهایی که پارس بر سر مشتریاش میاره. لعنت.
پینگ چیه ؟نقل قول:
128 شاتل چند کیلو بایت بر ثانیه است ؟
128 پارس آنلاین چند کیلو بایت بر ثانیه است ؟
بیشتر باسه دانلود میخوام
مخابراتم رفتم پیچوند راستی 128 مخابرات چند کیلو بایت بر ثانیه است ؟
محابرات سرعتش واقعیه بیشتر از 15 ک در ثانیه نمیشه من دارم از صبانت میگیرم راضیم سرعتشم خوبه اما بعضیا ناراضین دیگه شانستهنقل قول:
منم که دیگه زنگ می زنم میشناسن :دینقل قول:
تا زمانی که سرعت همینه زنگ می زنم
دوستان سرعت من الان رو 60 هست 2 ساعت دیگه رو 8 :دی :19:
من كلي وقت از شاتل داشتم. از نظر دزدي بهتر هست ولي نه سرعت داره ! نه تيم پشتيباني جواب درست ميدن و ......نقل قول:
مخابرات ساوه تا يكي داد بزنه پورت ها رو بستن و فقط بايد بري سايت هاي ايراني رو نگاه كني.!نقل قول:
شماره ADSL رو پ.خ كن منم بگم اينم رفيقم اينم تو شهر ديگه مشكل داره :27:نقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
دقيقا امروز( جمعه) ساعت 7 صبح سرعت به 200 رسيد . براي 10 دقيقه. بعد به مرور كم شد و اكنون ساعت 11 شب به 40 نميرسه =)) از ساعت يك به بعد هم كه Time out به احتمال 100% :)).
اينا واقعا دارن شورشو در ميارن. اگه بريم يه د....ي....ش بندازيم هوا هم كه ميان ميگيرن ... اي تو ................. :41::32:
پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکت های بی نام و نشان ایرانی بهتره..
بهتر بود . تا ببينيم چي ميشه ! فعلا كه ريخته بهم.نقل قول:
بقران قسم بزور صفحه ها رو باز میکنه بر پرد و مادر هر چی دزده.
بشمر :31:نقل قول:
بقران قسم بزور صفحه ها رو باز میکنه بر پرد و مادر هر چی دزده.
دهن سرویسا سرعت رو داغون کردن
دارن تلافی عید رو در میارن
فقط پارس این طوری شده یا بقیه ی شرکت ها هم همینجوریند؟
به نظر میاد دیگه چدی جدی باید بی خیال پارس بشیم.
بریم همون آی اس پی هایی که سرعت واقعی رو میدن اما هم ارزون تر هستن هم قطع نمیشن مثل این پارس آفلاین
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
به نظر میاد دیگه چدی جدی باید بی خیال پارس بشیم.
بریم همون آی اس پی هایی که سرعت واقعی رو میدن اما هم ارزون تر هستن هم قطع نمیشن مثل این پارس آفلاین
پارس آفلاین
من از بعد تعطيلات اينجا اسپم ندادم:31:
تعطيلات كه تموم شد من هم كلا قيد دانلود شبانه رو زدم. ديگه علاقه اي ندارم شب تا صبح سيستم رو روشن بذارم بعد صبح ساعت 7 با استرس بيام ببينم چقدر دانلود كرده يا كدوم فايل ارور داده.
روزها هميشه حدود 190 هست شب هم كه استفاده نمي كنم ولي احتمالا طبق روال گذشته بين 1500-2500 مگابايت مي گيره.
نمونش الان يه 300 مگ دانلود داشتم گذاشته بودم الان نشستم ببينم دانلود شده يا نه:20:
تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه دانلود شبانه رو ترك كردم خيلي راضي هستم. هيچ چيز ارزش يه خواب راحت رو نداره(با تشكر روابط عمومي پارس آنلاين:31:)
خارج از شوخي اون قسمت خواب راحت رو بهش فكر كنيد مگه آدم يه دانلود ضروري داشته باشه.
من که دیگه فقط 6 صبح به بعد دانلود میکنم
6 تا 7 صرفش بیشتره تا 1 تا 6 صبح چون سرعت میره رو مرز 200 ولی اول شب سرعت رو 30 بیشتر نیست
من سرویسمو الان ارتقا دادم به 512 دارم وب گردی مینک 10 مگابایت از 256 مونده تموم شه بره تو 512:31:
512 از چه پکیجی با چه قیمتی گرفتی؟نقل قول:
سرعت دانلود رو بعد از استفاده اعلام کن شبانه و روزانه...
مرسی
512ماه سری SR ماهی 3 گیگ برای 3 ماه که توی سایت زده 55 تومان حدودا"نقل قول:
سرعت دانلود رو تا چند دقیقه دیگه میگم بزار بره توی 512 هنوز 2-3 مگ مونده از 256:27:
نقل قول:
سرعت رو در دو زمان تست بگیر
یکی ساعت 1:15 بامداد و دیگری 6:15 صبح
سلام بروبچ پارس آفلاین...:11:
یه سوال دارم که آیا هنوز نت شما هم مثل دوران تعطیلات نوروز مفتضحه؟
الان 2 هفته هستش که از تعطیلات میگذره ولی کلا 2 یا 3 روز سرعت نرمال بود و بقیه روزها در کل 24 ساعت سرعت از 14 هم بالاتر نمیره!!:2:
آخه این چه وضعیت اینترنتیه؟:2:
اصلا آدم رغبت نمیکنه بخواد وصل بشه...:13:
تست سرعت 512 اهواز امروز 256 رو به 512 ارتقا دادم نمیدونم این سرعت خوبه؟
توی IDM بین 180-240 دانلود میکنه.البته 2-3 روزه واقعا" سرعت باز کردن صفحات کمه.دوستانی که 512 دارند راهنمایی کنن سرعتم خوبه؟
آقا گل گفتی:20:منم نظرم همینه!نقل قول:
کسی شهرری پارس آنلاین هست ؟
اگه خواستم شرکتمو تعویض کنم باید مودمم عوض کنم ؟
مودم خود شرکت میده یا باید خودم بخرم
راستی شما ها چه جوری بیشتر از 128 میگیرین ؟
ممنون
با سلام.سرعت شما الآن فوق العاده هست!!!! طبق سرعت استاندارد پهناي باند 512 شما الآن بايستي بين سرعت 60 تا 70 دانلود ميكرديد!!!! احتمال زياد شما داريد از خاصيت burst استفاده ميكنيد و بنظر مياد burst رو روي 2 مگ براتون بستن!!!نقل قول:
اين يعني حالشو ببر!:8:
البته اگه شانس بياريد توي ساعات ترافيك رايگان هم همين سرعت رو داشته باشيد!
حالا که بحث سر داونلود رایگانه، اگه میشه لطفا یه سرویس که سرعتش شبا بالای 70 باشه معرفی کنین(از مال شهرستان) ترجیحا ماهیانه بیشتر از 15تومن نشه، مرسی.
این سرعت ساعت هفت عصر که بعد ساعت یک شب، یک دهم میشه!
نه احتیاجی به تعویض مودم نیستنقل قول:
نقل قول:
اگر شب ها هم همین سرعت بمونه خیلی عالیه
امشب تست کن ببین سرعت همین مقداره یا نه
اگه شب كار ميكني كه هيچ بحثي ديگه هست ولي اگه فقط ميخواي شبانه دانلود رايگان داشته باشي خب با سرعت 70 ميتوني توي 6 ساعت حدود 1.5 گيگ ميشه دانلود كرد.نقل قول:
الان سرويس من ماهي 16 تومن هم شبي بيشتر از 1.5 ميگيره(البته ميگرفت همونطور كه گفتم از بعد عيد دانلود شبانه ندارم)
در مجموع ميگيره اينقدر اول شب كمه ساعت آخر ميشه 190
اسپلیتر تاثیر منفی رو سرعت میتونه داشته باشه؟؟
وقتی اسپلیتر رو فطع میکنم سرعت میره رو 150 ولی وقتی وصله بالای 50 تا نمیره. قبلا یادمه اینجوری نبود
باید تعویض بشه؟ مشکل داره یعنی؟
نقل قول:
امشب نتیجه رو میزارم :20:
دو روز دیگه اکانت این ماهم تموم میشه.دیگه شارژش نمی کنم.یعنی که چی ؟!! سرعت افتضاح ازا ون بدتر پشتیبانی بد.
زنگ می زنی نمایندگی خیلی بد برخورد می کنن ،زنگ می زنی تهران باز خوبه اونا مودب هستن ولی می پیچونن و رفع تقصیر می کنن.
پول اضافی نیست که بدیم به اینا،حتی اگه یه تومن هم باشه.
خدا رو شکر تو شهر ما بهترینشون پارس آنلاین بود که از دست اونم راحت میشیم.همون صبح ها سرکار ،کار اینترنتمون رو راه میندازیم.
فمر کنم روز به روز بدتر هم بشه،پارسال عالی بود ولی الان مفتش هم نمی ارزه.
دیگه پشت دستمو داغ میکنم از این شرکت بیمعرفت سرویس بگیرم . همون بهتر که پول زور به کسی ندم میرم از شاتل سرویس میگیرم و دلمو به پینگش خوش میکنم. و البته قطع نشدنم.
دانلود شبانه من از 2.5 گیگ قبل از عید ، به 200 مگ بعد از عید افزایش پیدا کرده :دی
کسی فحش خوب بلد نیست؟ میخوام زنگ بزنم پشتیبانی :دی
فکر کنم شما هم سنندج و از راگرس گرفتی؟نقل قول:
من نزدیک به 7 ماه دانلود شبانه به نهایت 1 گیگ رسیده.
از بهمن 88 تا مرداد 89 شباه روز به روز کم شد از 3.5 گیگ رسید به 2.5 گیگ در مرداد.ولی بعد از راائه پورت های جدید کلا داغون شد.
تست ساعت 1 و 15 دقیقه یعنی همین الان
:31:dکافیه به تاپیک های مربوطه مراجعه کنی:31:نقل قول: