دوستان بلخره طرح کمپین تمام شد ببینیم قراره چند سال دیگه سرویسمون را تحویل بدن و جدا از این بحث بعد از تحویل دادن با این همه کاربر قراره چه بلایی سرمون بیاد چون به هیچ عنوان نمیشه به مخابرات خوش بین بود.
Printable View
دوستان بلخره طرح کمپین تمام شد ببینیم قراره چند سال دیگه سرویسمون را تحویل بدن و جدا از این بحث بعد از تحویل دادن با این همه کاربر قراره چه بلایی سرمون بیاد چون به هیچ عنوان نمیشه به مخابرات خوش بین بود.
اره تموم شد به سلامتی. دوستانی که میخاستن بگیرن و نتونستن ناراحت نباشن به احتمال زیاد عید دوباره مخابرات طرح میده بیرون حالا یا کمپین یا.......
من که دیگه یه هفته شد که ثبت نام کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده و معلوم نیست تا کی باید بلاتکلیف باشم. فقط امیدوارم سرعت شبانش زیر 100 نباشه:n21:
دوست عزیز نگران نباش من 3 هفته هست ثبت نام کردم ... همون هفته اول خطم رانژه شد اما تا هفته پیش هم فرم ثبت نام مخابرات بود فعلا که زیر 2 ماه تخمین زدم برای تحویل حالا ببینیم چی میشه ...نقل قول:
طرح کمپین اومده تو پنلتون؟؟؟؟:n13:نقل قول:
نه دوست عزیز هنوز نیومده ...نقل قول:
از زمانی که طرح کمپین بیاد تو پنلتون تا وصل بشه و مودم رو بگیرید 15 روز زمان میبره ...
اقا این طرح کمپین من هفته پیش ثبت نام کردم الان اومده تو پنل! حتی رمز و نام کاربری هم داره! و میتونم راحت وصل شم! ولی زنگ زدم گفتند یه هفته دیگه!!!! چیکار کنم؟
میخای بشینی نیگاش کنی ؟ خب وصل شو استفاده کن دیگه چی کار به اینا داری ؟ من هم همینطوری بود وقتی دیدم اومده توی پنل خودم رفتم یک رمز براش گذاشتم و استفاده کردم .نقل قول:
فکر نکنم شما بتونید ازش استفاده کنید تا زمانیکه یوزر و پسورد رو مخابرات نده .............. باید با مودم بگیری ....من قبلا پرسیدم گفتن یوزر و پسورد اگه حالا بگیری مودم گیرت نمیاد .... باید هر دو را با هم بگیری ...شما بازم بپرس .....ولی اگه گفتن 1 هفته امکان اینکه زیر 1 هفته بشه ندارهنقل قول:
اگر سرویس خودتون را با مودم رایگان گرفتید باید منتظز باشید تا مودم را بیاورند وگرنه مودم رایگان به شما تعلق نمی گیرد... این هم یک سیاست مخابرات است.
جریان شرکت رنگین کمان اصفهان چیه صدا خیلی ها در اومده ؟ کسی اخبار خوبی داره؟
خب سرعت من هم ظاهرا اومده پایین:
کلا این مخابرات پست فطرت معلوم نیست داره چه غلطی می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که راضی نیستم ... سرویسمون را هنوز ندادند لازم دازیم معلوم نیست قراره چی بشه ... شما هم که اینه وضعیت وای به حال ما ...نقل قول:
اونوقت نمیشه فقط شبانه رفت؟ بازم ایراد میگیرند؟نقل قول:
زمانی یوزر و پسورد بتون میدن که مودمتون آماده باشه.اگه سرخود با یوزر و پس وصل شین دیگه بتون مودم نمیدن.نقل قول:
نه دوست عزیز کسی ایراد نمیگیره فقط مودم را به شما تحویل نمیدهند فرقی نداره شبانه یا روزانه باشد. بهتره یکم دیگه صبر کنید.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
بعد از مدت ها شرایط جوری شد که دوباره میخواهم از مخابرات سرویس بگیرم
دوستانی که استفاده میکنن چند تا سوال داشتم ازشون
میخواهم ببینم وضعیت سرعت چطوره ؟ تاپیک رو که چک میکردم دیدم انگار وضعیت مخابرات سینوسی هست و یه مدت خوبه و یه مدت افتضاح ؟!
شبانه ی رایگان داره ؟ از چه ساعتی شروع میشه و سرعت حدودا چقدره ؟ میشه چیزی دانلود کرد ؟
سرعت در طول روز چقدره ؟
با V*P*N مشکلی نداره ؟ به راحتی کانکت میشه ؟
سپاس
دوست عزیز یکمی دیر تصمیم گرفتی چون طرح کمپین تا چند روز پیش تمام شد که شامل مودم رایگان و شبانه رایگان بود...نقل قول:
وضعیت سرعت مخابرات منطقه به منطقه فرق داره یعنی نمیشه اطمینان داد که شما سرویس خوب و با کیفیتی دارید
تنها طرح فعلی مخابرات زررین که به گفته خود مسولین مخابرات مجموعه نوسانات پهنای باند به حساب میاد
شبانه رایگان ندارد ... با گذر از تحریم هم مشکلی ندارد
در صورتی که شبانه رایگان لارم دارید و سرعتی مناسب بهتره از مخابرات سرویس بگیرید بعد سراغ شرکت شبکیه بروید و از این شرکت درخواست سرویس کنید.
ظاهرا این شرکت ورشکست شده و دفترش را هم جمع کرده، حتی نمایندگی هاش هم خبری از عاقبت این شرکت ندارند، حالا شرکتهای شبکیه، آریافون و البته مخابرات دندان تیز کردند برای انتقال کاربرای این شرکت برای انتقال به پنل خودشوننقل قول:
اونهایی که اکانت سالانه گرفتند خیلی ضرر کردند.
دوستان ای دی اس ال شبکیه 1m سرعتش با طرح زرین مخابرات فرقی داره ؟
میخوام سرویس 2 گیگ ماهیانشو بگیرم برای شبانه
کسی از شما ها از شبکیه داره ؟ اگه داره میشه یه نیم ساعت قرض بدید یوزر نیم پسوردتونو لطفا
اگر خطتت DLC باشه ...هیچ فرقی نداره ....... من یک مدت شبکیه داشتم خیلی خیلی از حجمم کم میشد......نقل قول:
ذوستان کسی هست که تا حالا خطش DLC باشه بعد درخواست بده خطوط قدیمی تلفنی را براش کابل کشی کنند ؟
شیراز شنیده بودم این کارو میکردن ولی اینجا اصلا فکرش نکننقل قول:
مگه میشه همچین چیزی؟؟؟:n13: وقتی یه منطقه کلآ دی ال سی هست چطور میشه فقط از یه نفر رو بردارن دیجیتالی کنن؟؟؟:n13: نمونش رو داشتیم تاحالا؟؟؟؟نقل قول:
مدیرعامل مخابرات استان اصفهان گفت:نقل قول:
کشایی در خصوص عدم تعهدات شرکت رنگین کمان در قبال شرکت مخابرات استان اصفهان خاطرنشان کرد: شرکت رنگین کمان عضو شرکت های پپ نبود و صرفا شرکتی بود که امکانات مخابرات را به فروش می رساند و از شبکه و تسهیلات این شرکت استفاده می کرد، در 6 ماه اخیر این شرکت نتوانست بدهی خود را به مخابرات پرداخت کند و همین موضوع باعث شد ارتباطمان را قطع کنیم.
خطوط DLC یا همون فیبر نوری تا دم در خانه ها که نیمومده فقط تا ایستگاه های منطقه ایی این خطوط کشیده شده است ... من مخابرات استقلال بودم مسول اون قسمت به شخص دیگری گفت اگر هزینش را پرداخت کنید خطوط شما را از DLC تغییر میدهند مثلا من یکی از دوستام در شهر اهواز چنین کاری را انجام داده بود.نقل قول:
منظورم این بود فقط سیم کشی دم در خونه رو تعویض میکنن؟؟؟؟ یا بر میدارن چند صد متر اسفالتو خراب میکنن فقط به خاطر یه نفر؟؟؟نقل قول:
منم همین و موندم آخه سیم کشی دم در خانه همون خطوط کابلی قدیمی هست ... خطوط DLC هزینه و نگهداری زیادی دارد برای همین تا دم هر شخصی کشیده نشده است. و فقط ایستگاه هایی که سر خیابان ها نمونش را مشاهده میکنید...نقل قول:
امروز بعد 2 هفته انتظار از مخابرات زنگ زدن گفتن پنلت به نام خودت نیست باسه همین کمپینتو برگشت زدیم گفتن برو یه فتوکپی از کارت ملی اون بابایی که بنامشه و کارت ملی خودت رو دوباره ببر مخابرات. رفتم انجام دادم و گفتن دوباره باید 2 هفته صبر کنم ولی الان میبینم که طرح اومده تو پنل. بر خلاف طرح های قبلی جفت چراغاشم روشنه یعنی فعاله و فقط یه یوزر پسورد میخاد که حتمآ میشه از 2020 گرفت. ولی دوستان گفتن اگه سرخود وصل بشی قید مودم رو باید بزنی. تو مخابرات هم یارو همینو بهم گفت. از وقتی که طرح بیاد تو پنل چند وقت طول میکشه تا بهمون زنگ بزنن مودم و یوزر پسورد رو تحویل بدن؟؟؟؟ایا مودمی که میدن اک شده هستش جعبه وهمه چی داره؟؟؟؟؟:n13:
شماره ایی که از مخابرات زنگ زدند بهت چند بود ؟ منم طرح کمپین به اسم صاحب خطه اما طرح زرین تو پنل به اسم خودمه یعنی برای منم ایراد میگیرن ؟ گرچه من همراه کمپین طرح زرین را انصراف دادم ....نقل قول:
شماره ای که به من زنگ زد این بود: 3388288نقل قول:
نه گمون نکنم به شما ایراد بگیرن. من هم طرح کمپین به نام مالک خطه ولی طرح زرینم به نام برادرمه. احتمالآ باسه همین به من ایراد گرفتن
دوستانی که مخابرات دارند میشه چک کنید ببینم میتونید ویندوز رو اپدیت کنید
لپ تاب من با مخابرات ارور اینترنت میده
ولی با شاتل مشکلی نداره زمانی که میخوام ویندوز رو اپدیت کنم
برای من که windows defender آپدیت میشه.آپدیتای دیگه رو نمیدونمنقل قول:
برای بنده حدود 9 روز طول کشیدنقل قول:
مودم هم اک هستش))هنوز باز نکردم:n02:
فقط من یه موردی برام پیش اومده
اونم اینکه شب از ساعت 1:30 چراغ dsl پایداریش را ازدست میده و قطع میشه((ویعنی از دانلود رایگان خبری نیست))
فکر کنم مخابرات از حدی دانلود شبانه بیشتر بشه خودش به سبک ناجوانمردانه قطعش میکنه((برای من فقط 3gig))امیدوارم مشکل خطی باشه وگرنه...:n14:
نقل قول:
دوست عزیز شما کدام مخابرات ثبت نام کردید ؟
مدل مودم چی هست ؟
میشه یک speedtest قرار دهید ؟
برای مشکل شبانه به پشتیبانی زنگ زدید ؟
حدودا 20 آبان اقدام کردمنقل قول:
دوست عزیز شما کدام مخابرات ثبت نام کردید ؟
مدل مودم چی هست ؟
میشه یک speedtest قرار دهید ؟
برای مشکل شبانه به پشتیبانی زنگ زدید ؟
مودم:
TP-LINKمدل TD-W8151N
به پشتیبانی زنگ نزدم
چون تا به حال شده این اتفاق برام بیافته ولی اینکه دقیقا این تایم بیافته تا صبح مشکوک شد((صبر میکنم ببینم امشب هم قطع میشه یا که نه))
دوستان عزیز، کسی میدونه این طرح کمپین اول ماه به اول ماه شارژ دوباره میشه، یا نه از زمانی که شروع شده مثلاً 13 آبان، 14 آذر شارژ دوباره میشه؟؟ یا اصلاً دو ماه به دو ماه شارژ میشه، چون من 1 ماهه دارم از 17 ماه قبل، هنوز شارژ مجدد نشده، چون وقتی روی مشخصات سرویس می روید و روی عدد اعتبار باقیمانده می زنید، تاریخ آغاز با تاریخ پایان 2 ماه فاصله داره؟!
نامحدود عزیز؟نقل قول:
امروز بلخره از مخابرات زنگ زدند گفتند بیا مودم را بگیر منم دیدم به دردسرش نمی ارزه گفتم بیان نصب کنند چون باید میرفتم ملک شهر وگرنه همون لحظه اگر بدون مودم میخواستم یوزر و پسورد سرویس را در اختیارم می گذاشتند ...