سلام
دیروز مودم من بر اثر نوسان برق سوخت ( برای بار دوم)
50 تومن هم مبلغش بود
مواظب نوسان برق باشید
خدافظ
Printable View
سلام
دیروز مودم من بر اثر نوسان برق سوخت ( برای بار دوم)
50 تومن هم مبلغش بود
مواظب نوسان برق باشید
خدافظ
خدایی قیمت های داتک رو هیجایی نداره از کیفیتشم من که خدایی راضی هستم و هیچ مشکلی ندارم (البته بجز تورنت) فکر نکنم با این قیمت ها کسی بتونه Adsl در این سطح پیدا کنه خدایی کجا 512 نامحدود میتونی بگیری 50 تومن کجا ؟ بگین اگه هست من برم بگیرم . البته داتک در همچی قیمت هاش خوبه مثلا ip استاتیک ما ازش گرفیم 1000 تومن در صورتی که اکثر شرکت ها 5000 تومن یا بیشتر میگیرن (البته بماند همون 1000 تومنم ندادیم) , پشتیبانیشم خیلی خوبه و 24 ساعته هم هست من خودم تا الان چند بار نیمه شب زنگ زدم یارو رو از خواب بیدار کردم ازش سوال پرسیدم فقط بعضی وقتا خط های تلفنشون زیادی مشغوله البته الانم شنیدم بعضی از مناطقشون انقدر شلوغه که باید تو نوبت بمونی .
سلام
توضيح در مورد كيفيت و كارايي و قيمت مودم Adsl مارك Smc مي خواستم
آخه مي خوام يه دونه بخرم
ممنون ميشم كمك كنيد
آقا ما هم اين نوسان برق رو داريم
امروز مودم رو رشون كردم اون چراغي كه بغلش نوشته usbشروع كرد به چشمك زدن چراغ لينك هم كه اصلا روشن نميشه
سوخته به نظرتون؟
اینجوری که یه دونه ups اضافه هم باید واسه مودم بگیریم:13:نقل قول:
19KB منطورم سرعت دانلود بودنقل قول:
آخه به سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه كه نميشه گفت 512 !!! داتك گولتون ميزنه. خداوكيلي سرعت دانلودت چنده الان؟ (اون سرعتي رو نگو كه مثلاً 2 ثانيه يهو ميره بالا. سرعتي كه اكثر اوقات روي اونه بگو.نقل قول:
كسي جواب مارو ندادنقل قول:
آقا ما هم اين نوسان برق رو داريم
امروز مودم رو رشون كردم اون چراغي كه بغلش نوشته usbشروع كرد به چشمك زدن چراغ لينك هم كه اصلا روشن نميشه
سوخته به نظرتون؟
آقا سیامک حالا اینکه شما با داتک چه پدر کشتگی ای داری به خودتون مربوط میشه! ولی اینکه چون یکی از نزدیکانتان از داتک استفاده میکنه و از سرویس راضی نیست دلیل نمیشه که تعمیم بدیم به خدمات داتک در سطح کل شهر تهران و ایراننقل قول:
ولی محض اطلاع بگم که من خودم سرویس 256 کیلوبیت دارم تا حالا نشده سرعت دانلودم از 30 پایینتر بیاد! حتی مواقعی تا 38 و 40 هم رفته که خب تقریبا جعلیه ولی بارها شده که خودم نشستم حساب و کتاب کردم و دیدم سرعت از 30 پایینتر نیست چون گرفتن اون مقدار حجم در زیر اون وقتی که دانلود شده با توجه سرویس اشتراکی من ، تقریبا محال هست !
خواهشا کمی منطقی تر برخورد کنید! با تکر
قربانتان: مصطفی عشقی
شما و دوستانی که این مشکل نوسان برق رو دارید، آیا محافظ برق دارید...؟؟؟ اگر یه محافظ برق سالم که مواظب ولتاژ ورودی و خروجی هستش داشته باشید دیگه نیازی ندارین که هی 50 تومن 50 تومن پول مودم بدین... محافظ برق خوب الان 3000 تومنه... یه گیم نت بود رفیقم بود... اولش محافظ برق برای سیستماش نگذاشته بود منم بهش گفتم ولی گوش نکرد... بعدش که یه سیستمش نابود شد به حرف من رسید و رفتش یه محافظ برق خیلی خفن که حتی روش LCD هم داشت گرفت که اون موقع فهمیدم که چقدر وضع برق ما ایرانیا خرابه... روی اون LCD هه ولتاژ برق آنچنان نوسانی داشت که نگو... چند بار شد که ولتاژ برقش به 160 هم رسید که اگه این محافظه نبود کل سیستماش پریده بودن... با این اتفاق اون خونه های اطرافشم که محافظ و این چیزا رو نداشتن خسارت خوردن... :41:نقل قول:
من نمیدونم این اداره برق ایران کارش تامین برقه مردمه یا سوزوندن چیزاشون... فکر کنید تهران که اینجوری دیگه جاهای دیگه کشور چه خبره... :27:
من هيچ پدر كشتگي ندارم! من خودم ميخواستم داتك بگيرم ولي با اين وضع :2:نقل قول:
من بگم از 10 نفر كه داتك دارن پرسيدم همه فحش ميدن بهش! شما دومين نفري كه راضي هستي. %100 منطقه مخابراتي شما براي داتك خلوته به خاطر همين سرعتتون خوبه.
ديگه اينو قبول دارين كه تا ساعت 6 بعد از ظهر رپيدشير (!) و تورنت رو محدود كرده؟ (تورنت حالا ميگيم تعجب نداره ولي رپيدشير چراااااا؟؟؟!!!!!!!!
من میخواستم از داتک 512 بگیرم و تنها دلیلی که باعث شد این کار رو نکنم همین محدود کردن Rapidshare بود.نقل قول:
همه دانلودهای من Rapidshare هست.
این کارشون یعنی چی؟
ميتونيد بفرماييد از ساعت جند تا 6 نميشه دان كرد؟
اقا سوخته مودمتنقل قول:
واسه منم چراغش چپکی شده بود
من lan وصل میکردم
بعد از سوختن میرفت رو usb
و Link هم دیگه نمیزد
اعصابمو بهم ریخت انقدر زدم تو سرش که دیگه روشن نشد....:31:
----------------------------------------------------------------------
چندتا از بچه های این انجمن گفته بودن پاساژ ایران مودم adsl داره
امروز اونجا بودم
باید بگم که فقط 4 تا تو کل پاساژ شبکه کار میکردن
فقط D-Link و Planet هست
هیچی دیگه وجود نداره
فقط یه مارک جدید اومده ...shin که اعتباری فکر نکنم داشته باشه....
خلاصه این مملکت همه چیش بازار سیاهه..... :41:
من planet usb گرفتم 28 تومان
------------------------------------------------------------------------------
من محافظ برق هم داشتم ولی سوخت !
زنگ زدیم به اداره برق گفتن قبلا خسارت میدادن ولی دیگه نمیدن !
(قبلنا که نوسان نبود وسیله ی کسی هم نمی سوخت میدادن....
حالا که روزی 3 4 بار میره یا قطع وصل میشه و امکان سوختن وسیله ها هست دیگه نمیدن....
باریکلا به مسئولان بلند مرتبه ی .....)
------------------------------------------------------------------------------
اقا سیامک ول کن بحث نکن
این میگه عالیه
تو میگی به درد نمی خوره
من که داتک دارم 256 تقریبا راضیم ( نسبت به صبا و اسیاتک ) ولی بخوایم کلی حساب کنیم
این اینترنت رو با کشور های دیگه مفت هم نمی ارزه
(دیگه الان یکی میاد میگه سرعت اینترنت ایران از کره جنوبی و شمالی و امریکا بیشتره ):18:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی هم بگم تا همه با هم بسوزیم.....
تو المان چند ساله پیش برق میره....
و مسئولین با ماشین حامل مواد غذایی میان دمه خونه ی مردم یخچالشون رو خالی میکنن و مواد غذایی تازه براشون میزارن... !!!!!!!!!!!!!!!!
حقوق شهروندی هم خوب چیزی ها مگه نه ؟!؟!؟!؟!؟!
بابا ما هم اگه تحريم نبوديم مستقيم از آمريكا مي گرفتيم ارزون ميشد. الآن از كشور واسطه ميگيريم گرون ميشه.
حيف...
اي كاش...
من از گیتی نت سرویس گرفتم . این ماه می خواستم از پارس ان لاین بگیرم ولی میگن باید یه بار دیگه 5 هزار تومان برای رانژه بدم .
مطمئنی؟؟؟؟نقل قول:
من الان با داتک تا 12 11 تست کردم از رپید می گیره.
سرور های دانلود رو عوض کن شاید رو سرعتت تاثیر بزاره.
والا قبلا ساعت داشت ولی الان جدیدا تا وقتی پهنای باند خلوت است سرعت پورت هارو محدود نمی کنند ولی اگر ترافیک زیاد شه محدود می کنند.بخاطر همین دیگر زمان بندیش رو من نمی تونم بدم.نقل قول:
قبل از امسال ترافیک این بود که از 8 تا 6 خیلی از پورت ها سرعت محدود بود ولی الان دیگه اینجوری نمی شه( چون من هم تورنت استفاده می کنم )
فکر نمی کنم اینترنت جزو تحریمی ها باشه چون تحریم مال کالاهای دوگانه است ولی اینترنت نه.نقل قول:
باید بدی چون انها پول را برای وصل کردن خط بهه تجهیزاتشون میگیرن( گرچه اگر مجانی می زاشتن مشتری مداری بود)نقل قول:
راستش من وقتی زنگ زدم برای سفارش سرویس فروشنده شرکت خودش اعتراف کرد که Rapidshare رو محدود کردند.نقل قول:
به همین دلیل من هم سفارش ندادم
دیگه از قدیمیا کسی نیست تو انجمن....
من مودم planet گرفتم
هی قطع میشه
ای کاش lan میگرفتم نیاز به این تنظیمات نبود
حالا 30 دقیقه 1 بار قطع میشه
نمی دونم مشکل از چیه
فکر کردم شاید به خاطر screem saver باشه
چون تا پا میشدم و میرفت رو screen saver اینترنت قطع میشد
planet 2110 A
کسی میدونه چرا ؟
تنظیماتش رو چکار باید کنم ؟
خداییش دیگه خسته شدم انقدر بازی دراوورد این اینترنت و مودم و isp
یکساله adsl گرفتم عینه 1سال مشکل داشت
به جرات میگم 98% مشکلات از isp بود
اسیاتک صبانت حالا هم داتک
شورشو در اووردن دیگه
بعد 6 .7 سال باید بازنشست شیم دیگه..... :2:
شاتل رو هم دیدم دیگه 64 نامحدودش در میاد 18500 که خوب نسبت به ده تومانی که قبلا برای همین سرویس میدادم تقریبا دو برابره. سرویس های اکو ش هم که حجمش هی کم میشه منتاسب با قیمتش. امیدوارم مسئولین فروم منو ببخشن میدونم نباید این حرفا رو میزدم و من خیلی وقته عضو فروم هستم و این تنها پستم بود. و اگر صلاح بدونن دیگه هم پست نخواهم دادم. باز هم عذر خواهی می کنم.
دوست عزيز 64 شاتل مثل 128 شركت هاي درپيت هست! سرعت دانلودش 14 هست. ديوونه ها زنگ ميزنيم از خودشون هم مي پرسيم ميگن تقسيم بر 8 كنين ميشه 8! سرعت همه سرويس هاشون بيشتر از عددي هست كه تقسيم بر 8 مي كنيم ولي مسؤلاي فروش چون زير دستشون 1 مگ اينا هست اصلاً خبر ندارن!نقل قول:
من خودم 64 شاتل دارم ماهي 30GB مصرف دارم :31:
خوشم میاد که منطقی بخورد میکنید ، ولی مشکل شما اینه که امنابع این اطلاعات خیلی ضعیف و تقریبا مسخره استنقل قول:
باهات شرط میبندم که عدد 10 نفری که تو پستت گفتی حتما مصطلح عام بوده و نه واقعیت و شاید هم همه را از بچه محلها و منطقه خودتون پرسیدی !؟
اتفاقا بگم که شلوغترین منطقه مرکز مخابراتی منطقه ماست ، دیگه همه معرف حضورشون هست که مرکز هفت تیر از شلوغترین مرزکهای مخابراتی است و رانژه شدن خط در این مرکز از پردردسرترین کارهاست! من موقعی که میخواستم خط رانژ ه کنم داتک گفت خیلی خوش شانس هستید چون الآن فقط یه پورت خالی داریم که اون هم نصیب ما شد! پس از این بابات خیالتان راحت باشه که از مرکز ما شلوغتر پیدا نمیشه دلیلش هم تقریبا مشخصه چون مرکز شهر هست و سازمان و اداره هم زیاد داره که اینها به تعداد مشترکین مسکونی عدد قابل توجهی درمیاد!
نه خیر بنده اصلا قبول ندارم! آخه من موندم این اطلاعات را از کجا میارید!:41:
من خودم هم 1-2 ماه فری دانلود کردم و هم 1-2 ماه است که آکانت دارم و در هیچ زمانی به هیچ مشکلی برنخوردم!
تورنت هم اگر بلد باشید به هیچ مشکلی برنمیخورید ، مثلا بابرنامه آزرئوس (Azereus) در هر زمان از روز بخواید میتونید از تورنتها تون لذت ببرید ! من و 4-5 تا از دوستام که از سرویس داتک استفاده میکنیم با این برنامه تا حالا به مشکل نخوردمی! ولی قبول دارم که در نصف روز که در ساعات اداری هست سرعت تقریبا نصف میشه ولی نه اینکه دیگه کلا محدودش کنند !
آقا باربد دو حالت بیشتر وجود داره: 1- یارو خیلی احمق و خنگ تظریف داشته که اصلا نمیدونسته رپید شر چیزی به غیر از تورنت است 2- یا خواسته شما را دست بندازه من که موندم چه دلیل دیگه ای میتونه وجود داشته باشه! وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!نقل قول:
آقا سیامک خواهشا کوتاه بیا! مطمئنا من آنقدر تحقیق کردم و اطلاعات دارم که بخوام شما را راهنمایی کنم! وگرنه قبلا هم گفتم با این شرکت هیچ مناسبتی ندارم جز این که از کابران آن محسوب میشم ! خواهش میکنم سیر بحث را منطقی تر دنبال کنید! با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان: مصطفی عشقی
2تا شد ویرایش......
نقل قول:
ولی منطقی نیست ها ! سرعت دانلود من رو با 64 ببین :
من سرعتم رو توی Speedtest تست کردم این شد نتیجش :
در ضمن از نداگستر 64 استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شما چی ؟ فکر کنم اگه هرکسی یه تست بکنه و نتیجش رو بگذاره این جا بد نباشه ,میفهمیم توی سرعت کدوم isp از همه قویتره :
داتک عوضی ترین ISP ایی هست که میتونین گیرش بیفتین.
این وضیعت من با سرویس 512!!
تا حالا حتی ساعت 4 صبح هم نشده سرعت من از 32 بره اونور!
شاتل چطوره؟زنگ زدم طرف گفت رو سرویس 384 سرعت دانلود زیر 45 امکان نداره بیاد،درسته؟بین داتک و شاتل و پارس کدومشون بهتره؟(اگه داتک بهتر باشه که دیگه هیچی واقعا!)شاتل یه مزیتیم که داره اینه که با اینکه ترافیک داره ولی شبا کنتور نمیندازه!!
شمایی که میگید تجربه ی عملی،اینم تجربه ی عملی من.نقل قول:
وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!
سرعت دانلود من با آسیاتک همیشه بین 14 تا 16 هست درسته که گاهی تا 18 هم میره. ولی به طور متوسط همونه. شاید مال شما یک چیز خوفه!نقل قول:
ببخشیدهانقل قول:
اما اگر همچنین چیزی صحیح نیست پس چطور حتی به من تایم داد؟
که فلان ساعت تا فلان ساعت محدود هست؟
البته من زیاد به این کارها کار ندارم.
کاربر سپنتا هستم و به هیچ عنوان قصد عوض کردن شرکت رو هم ندارم.
اما شما که خودت میگی تجربه تا حرف بهتر هست پس من باید یک چیزی خدمت شما عرض کنم.
تجربه نشون داده هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
يكي از اصلي ترين منابع من اينجاست:نقل قول:
فقط لطفاً خواهش مي كنم خواهش مي كنم خواهش مي كنم تك تك پست ها رو كامل تا چند صفحه قبل هم بخونيد (حداقل 10-15 صفحه آخر رو بخونيد) مدارك كامل با عكس ثابت ميكنه تا 6 محدود هست. (جالبه داتك اين سايت رو في..ل.ت...ر كرده!!!)کد:http://forum.persiantools.com/t72116-page128.html
خوندي؟
متوجه شدي اون 10 نفري هم كه نوشته بودم بايد مي نوشتم 1000 نفر؟! مگه حتماً بايد حضوري پرسيد؟ فروم پس براي چيه؟! ولي خداييش من با چت از 4-5 نفر پرسيدم و داداشم توي يه شركت 512 داتك رو ديد از 64 شاتل ما بدتر بود و يه دوستمم هم كه ميگه 512 داره سرعتش از 30 بالاتر نميره!
منم دو ماه پيش زنگ زدم خودشون گفتن بله تا ساعت 6 محدوده! حالا مال شما محدود نيست كلات رو بنداز بالا! :10:
من كه از خدامه داتك خوب باشه من برم ازش بگيرم چون ارزونه ولي افسوس كه مفت نمي ارزه.
ديگه فكر كنم متوجه شده باشي شانس شما بوده كه سرويست خوب از آب درومده. :11:
:40:
دوستان این نظرسنجی رو میشه ریست کنید چون خیلی ها الان شرکت adsl هاشون رو عوض کردند
موارد زیر این حرف رو ثابت میکنه ...نقل قول:
متوجه شدي اون 10 نفري هم كه نوشته بودم بايد مي نوشتم 1000 نفر؟! مگه حتماً بايد حضوري پرسيد؟ فروم پس براي چيه؟! ولي خداييش من با چت از 4-5 نفر پرسيدم و داداشم توي يه شركت 512 داتك رو ديد از 64 شاتل ما بدتر بود و يه دوستمم هم كه ميگه 512 داره سرعتش از 30 بالاتر نميره!
جاااان !!!!!نقل قول:
داتک عوضی ترین ISP ایی هست که میتونین گیرش بیفتین.
این وضیعت من با سرویس 512!!
تا حالا حتی ساعت 4 صبح هم نشده سرعت من از 32 بره اونور!
شاتل چطوره؟زنگ زدم طرف گفت رو سرویس 384 سرعت دانلود زیر 45 امکان نداره بیاد،درسته؟بین داتک و شاتل و پارس کدومشون بهتره؟(اگه داتک بهتر باشه که دیگه هیچی واقعا!)شاتل یه مزیتیم که داره اینه که با اینکه ترافیک داره ولی شبا کنتور نمیندازه!!
این 512 هه ؟!!! بابا برو عوضش کن پول چی رو داری میدی ؟
این نشون میده که اصلا نمیشه به اسم این سرویس ها اعتماد کرد الان 64 من از 128 شما سرعتش بیشتره ...!!نقل قول:
همین طور نشون میده ندا گستر بهترین سرویسه !
بقیه هم این تست رو بدن ببینیم مال بقیه چطوره ؟
عجیبه واقعا ...نقل قول:
سرعت دانلود من با آسیاتک همیشه بین 14 تا 16 هست درسته که گاهی تا 18 هم میره. ولی به طور متوسط همونه. شاید مال شما یک چیز خوفه!
این هم تست مجدد : برای این که بدونید این سرعت لحظه ای نیست :
سرویس 64 نداگستر صبا
کاش تا 6 محدود بود،من شبا هم سرعتم از 30 بالاتر نمیره! تو همین صفحه سه تا عکس هست،از یه سرویس 64ِ،یه سرویس 128 ویه سرویس 512،و ریسیو سرویس 512 از همشون کمتره:دی البته صب که خیلی داغون بود ولی الانم گرفتم مثلا با اروپا بود 260 تا.نقل قول:
مدارك كامل با عكس ثابت ميكنه تا 6 محدود هست.
اینا اونقدر آشغالن الان بگم احتمالا میگن تا آخر ماه صبر کن بعد تا آخر ماه سرعت از اینم میاد پایین تر:دی آخر ماه عوض میکنم،کسی نگفت،شاتل خوبه؟:دینقل قول:
این 512 هه ؟!!! بابا برو عوضش کن پول چی رو داری میدی ؟
پ.ن:این صبا هم میگن گویا سیستم جالبی داره:دی 64 اش با 512 فرق نمیکنه:دی فی سبیل الله ه گویا:دی اگه اینطوری باشه اینم احتمالا گندش در میاد.
صبانت سرعتش فرق نمیکنه شما 64 گرفتی همون 512 یا کمی پایین تر میدن با محدودیت حجمی اما سپنتا که من گرفتم 128 بدون محدودیت حجمینقل قول:
برای همین که سرعت شما بالاتره
اینم سرویس 64 نامحدود شاتل
در تمام ساعات شبانه روز همینه .
اگر سیم کشی سالم باشه از این هم بیشتر میشه.
عزیز درسته که سرعت 64 شما بالاتر هست اما شما بگو چند گیگ ترانسفر داری؟نقل قول:
شما مثل اینکه خبر نداری صبا نت سیاست کاریش چی هست.
اون دوستمون که 128 سپنتا داره سرویسش نامحدود هست.
راستی عجیبه که میگی صبا بهترین سرویس هست
یه سر به تاپیکش بزن حتما"
همه دارند عکس میزارن:5:
خوب این هم سرویس 384 نامحدود سپنتا
آپلود هم اگر میبینید پایین هست مشکل از طرف خودم هست.
سیم کشی داغون.
مارژن خط برای آپلود پایین هست.
دوست عزیزی که گفته بودند ندا گستر صبا بهترین سرویس هست....
صبا اگر سرویس نامحدود به شما داد و سرعتش این بود اونوقت باید گفت که بهترینه:46:
اما همه میدونن که اگر نامحدود بده سرعتش این نیست:27:
در ماه، چقدر براي اين سرويس هزينه مي كنيد؟نقل قول:
میشه از yahoo.com یک ping بگیری ؟ می خوام ببینم شاتل پینگش چجوریاس؟نقل قول:
مرسی
منکه واقعا از صبانت راضیم احتمال منطقه به منطقه فرق میکنه من 2 گیگ ترانسفر دارم . ولی با قیمت ماهیانه 13600 که خوب اگه بیشتر هم بخوام مثلا 4 گیگش 128 فکر میکنم 17000 تومان باشه .
حالا این جا رو داشته باش :
کدومتون همچین سرعتی دارید :
البته میدونم سرعت بالا میدن که زود حجم دانلود تمام شه و دوباره بگیری ولی به هر حال حتی اگه از شبانش هم فقط استفاده کنی ارزشش رو داره ...