همچنان مثل گذشته.نقل قول:
Printable View
همچنان مثل گذشته.نقل قول:
خبر مرگشون داشتن سایتو بروز رسانی میکردند واسه همین قسمت E-Care باز نمیشد! امروز واسم مودم رو آوردند(تازه ثبت نام کردم) ولی فکر کن به خاطر همین بروز رسانی که تا همین نیم ساعت پیش طول کشید نمیشد برم تو E-care دریافت مودم رو تایید کنم و بعد نظرسنجی رو انجام بدم و بعد منتظر رسیدن مدارک باشم! که فعلا هم نوشته در حال رسیدن مدارک(وضعیت) و نمیدونم چقدر طول میکشه تا اون اس ام اس کذایی بیاد! :13:نقل قول:
برای من مدارک هم نرسیده بود صبح ساعت 8 sms اومد.تازه نامه ای هم که گرفته بودم مهر نداشت و طرف گفت مهر بزن بعدا میام ازت میگیرم.از اون روز 7 روز میگذرد و طرف میخواهد نامه را از من بگیرد.نقل قول:
ظاهرا این نامه برای سرعت بالاتر از 128 خیلی فرمالیته هست
ممنون بابت توضیحت،نه نامه ی من هیچ مشکلی نداشت! حالا این اس ام اس حتما میاد؟ آخه تو مراحل قبلی هم باید چندتا اس ام اس میومد ولی با چندتا زنگ مراحلو بردم جلو! نه اینکه منتظر اس ام اس بمونم! ضمنا چراغ آنتن وایمکسم هی پر و خالی میشه! یعنی اون اس ام اس بیاد ثابت میشه یا به اون ربطی نداره از همون اول باید ثابت بشه؟نقل قول:
وقتی sms بیاد که شناسه وایمکس شما فعال شد همه چیز ok هست.چراغ ها وقتی ثابت میشوند که شناسه فعال شود.البته اگر تنظیمات رو روی مودم رو از حالت ttls روی tls بگذاری فعلا چراغ ها ثابت میشود.و میتونید بفهمید که پوشش اونجا چه جوری هست.اما باز باید برگردوندش روی ttls
هرچند کلی طول کشید اما بالاخره بعد از سرویس شدن، ایرانسل وایمکسمو وصل کرد فقط من قبلا که با دایال آپ و ADSL کار میکردم وسط کارکردنم با صفحات وب زرتی زرتی این صفحه ی peyvandha.ir باز میشد! فکر میکردم این دیگه سراغ وایمکس نمیاد ولی متاسفانه واسه وایمکس هم هست! این دولت و مسولای امر چی پیش خودشون فکر کردن با این صفحه؟ رسما رو اعصابه! از اساتید و دوستان کسی میدونه چطور میشه از شر این پیج ناخواسته خلاص شد؟
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون می شم راهنماییم کنید
من الان طرحم 6 ماه نامحدود 256 هست 30 آذر یعنی 14 روز دیگه تموم میشه منم 1 دی یعنی فرداش اعزامم سربازی :دی یه دو ماهی نیستم.
میخواستم ببینم اگه من این 2 ماه شارژ نکنم اکانتمو ، مودمو غیر فعال می کنند یا نه ؟ یعنی این دو ماه شارژش نکنم حالا دو ماه بعد اگه خواستم هر تعرفه ای رو انتخاب کنم و شارز کنم میشه همچین چیزی ؟
سوال دوم داداشم شاید بخواد استفاده کنه یکم اگه بخوام آزاد استفاده کنه یعنی مثلا 5 تومن بریزه توش اندازه 5 تومن استفاده کنه این باید طرحمو عوض کنم ؟ بکنم مثلا 256 طرح آزاد ؟ یا نه لازم نیست 30 که تموم شد هر وقت خواست مقداری پول بریزه اندازه اون پول استفاده کنه
سلام . من یه سوال دارم ازت :31: این 6 ماهی که داری همینیه که سایت ایرانسل زده و با تخفیفه ؟ من می خوام بگیرم . چه جوریه ؟ مثلاً 6ماه 3گیگ بگیری میشه 18گیگ . این 18گیگ رو توی کل 6ماه داری یا هر ماه 3گیگ جدا واسه خودش داره ؟نقل قول:
آره 6 ماه بگیری که ارزون تر در میاد تا بخوای ماه به ماه پول بدی برای اون سرویس ولی ماله من نامحدوده در مورد حجمی نمی دونم ولی فکر کنم حالا باز دوستان بهتر راهنمایی می کنن ولی فکر کنم ماهی 3 گیگ بهت می دن یعنی اینجوری نیست یهو 18 گیگ و بهت بدن سر هر ماه 3 گیگ بهت میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تست سرعت يك اكانت 512 ايرانسل است !!!! تازه با سرور ايران تست شده و ضمنا آنتن هم فول است.
با اين تبليغات فروشش !!!
اينها پهناي باند كم آوردند شديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا منم 512 هست اما سرعتم هیچ وقت زیر 50 نمیاد:8:
سلام
من قبلا اینترنتی و از طریق بانک سامان پرداخت میکردم .
الان هرچی میگردم اون گزینه پرداخت اینترنتی رو پیدا نمیکنم . کجاست ؟؟؟
از این روش هم میتونید پرداخت کنید با خط ایرانسلی که توی لیست مشخصات ثبت کردید:نقل قول:
*707*شناسه وایمکس*رمز کارت شارژ#
دوستان من دوستم تو کار شبکه و وای فای این چیزاست و همه کار در زمینه کامپیوتر میکنه و الان هم چند تا از استگاههای مترو رو انجام داده. یه usb wireless خوب دادم خرید برام که بهترین تو بازار هست و سرعتش 300 هستش الان وصل کردم به PC یه مدت کار میکنه بعد علامت تعجب زرد میاد البته داخل مودم وایمکس رفتم channel روی auto بود گفت بکن 11 کردم یه خورده کار کرد دوباره اونجوری شد الان گذاشتم روی 8. به من قبلش گفت اینترنتت وایمکس هستش گفتم آره گفت مودم های ایارنسل همش رو از هاوایی میگیره گفتم آره گفت که مشکل از مودم های ایارنسل هستش گفت اینقدر دستگاه های وایرلس مختلفی رور وی این مودم ها تست کردیم تا دیدم مشکل خودش هست چون با کابل مشکلی نداره. فقط با لپ تاپ بهتر ست میشه البته لپ تاپ خواهر منم سونی هستش تند تند مشکل قطعی پیدا میکنه. برای همین گفت channel رو عوض کردیم یه جا درست شد ولی اگه نشد باید یه دستگاه روتر بگیری چون مودمت روتر نیست بعد یه اکسس پویت درست کنی وصل بشی. واقعا این مودم ها رو میرین میدن براشون ارزون تموم میشه نمیزارن خودمون خوبش رو بخریم. مبین نت هم مودم هاش هاوایی هست. در مورد سرعت ایارنسل و مبین نت هم میگفت برای چند تا هر 2 رو تست کردیم میگفت تو اقدسیه که تو مرز نقشه مبین نت بود خودشون گفتن خوب نمیشه میگه رفتیم تست کردیم سرعت 1 مگابیت سرعتش روی 160 هستش. من این رو تو کامپیوتر قبول دارم مخ هست و کلی پروژه انجا میده. البته من تو منطقه خودمون مبین نت رو تست نکردم. در کل مودم هاشون که آشغاله الان به خاطر اینکه وایرلس من قوی هستش یه خورده سیگنال ضعیف میشه قطع میشه باید برم یه روتر بخرم که برای سرعت 56 مگابیت که خوب کار کنه باید 70 هزار پول بدم. چون امواج رو میگیره با کابل میده اصلا مشکلی نداره ولی گفت با وای فای ضعف دارن ولی با کابل هیچ مشکلی گفتم منم با کابل مشکلی نداشتم ولی چون مودم جا به جا کردم وای فای کردم. راستی این مودم های B,632 مودمی که پشتشت داره برای خود مودم هست آنتنش میره بالا یا برای دستگاههایی که بهش وصل میشن؟؟؟؟
این مشکلی هست که مودم های BM632W از اول داشته و دارن و فقط با دستگاه های دارای وایرلس سری N به مشکل بر میخورن. نیازی به خرید روتر جدید هم ندارید چون اون مودم خودش روتره. برای حل این مشکل هم برو تو تنظیماتش و حالت وای فای رو از b/g/n به b/g تغییر بده تا درست شه.نقل قول:
این مشکل رو من روی کارت وایرلس یو اس بی و لپ تاپ داشتم که با این کار درست شد...
ایمان جان درسته با سری N مشکل داره. الان 3 ساعتی هست روی کانال 8 گذاشتم به مشکل نخورده. یعنی برم تو تنظیمات وض کنم channel رو رو همون auto بزارم یا همین 8 گذاشتم خوبه؟؟؟؟نقل قول:
اگه به B/g تغییر بدم در اصل دیگه از سرعت N استفاده نمیکنه؟ در مورد وای فای اطلاعات کم هست که این کزینه B/g/n کلا چطوریه و چه فرقی داره و غیره.
اتفاقا من یک مودم رایگان fmm130 که گرفتم وای فای خیلی خوبه.هر جای خونه که قرار میدهم.با لپ تاپ سیگنالش کامل هست.
اما روتر وایرلس خودم که 60 هم پولش رو دادم گهگاهی 2 تا سیگنالش میپره
کسی جواب من رو نمیدونه؟ این پیچ Peyvandha.ir رو چه جوری میشه پیچوند؟ خستم کرده به خدا! تعجب میکنم این همه راجب مسائل مختلف اینترنت صحبت میشه ولی راجب این پیج Peyvandha که خودش بزرگترین Spam هست!!نقل قول:
کسی حرفی نمیزنه!!!
عزیز این مشکل رو من ندارم پس فکر کنم اشکال از کامپوتر خودتونهنقل قول:
کسی جواب من رو نمیدونه؟ این پیچ Peyvandha.ir رو چه جوری میشه پیچوند؟ خستم کرده به خدا! تعجب میکنم این همه راجب مسائل مختلف اینترنت صحبت میشه ولی راجب این پیج Peyvandha که خودش بزرگترین Spam هست!!
کسی حرفی نمیزنه!!!
احتمالا ویروسی یا بد افزاری باشه که یه سری سایت ها رو بدون اینکه شما بخواید باز میکنه(احتمالا آگهی تبلیغاتی و از اینجور چیزا)
حالا اگه این سایت ها فیلتر شده باشن بجای اونا صفحه نفرت انگیز پیوندها باز میشه
دوست عزیز این صفحه ای که شما میگی ربطی به وایمکس و adsl نداره....در اصل به اینگونه صفحات میگن pop-up که معمولا صفحات تبلیغاتی هستن که با بازکردن برخی سایتها این صفحات هم همراه اونا باز میشن و چون اون صفحات تبلیغاتی فی لطر شدن به همین دلیل شما با صفحه پیوندها روبرو میشین!!!نقل قول:
برای حل این مشکل هم شما کافیه تو تنظیمات مرورگرتون گزینه مربوط به pop-up blocker رو فعال کنید
به عنوان مثال تو فایرفاکس اگه به قسمت تنظیمات برین تو تب content گزینه اول یعنی
block pop-up windows رو میتونید تیکش رو فعال کنید حال از شر این صفحات خلاص خواهید شد....
تو مرورگرهای مختلف این گزینه رو میتونید پیدا کنید.....
به همین راحتی
ممنون از شما :46:نقل قول:
منظور شما سیمکارت ایرانسله ؟؟ من اصلا خط ایرانسل ندارم :31: همراه اوله !!!
قبلا تو ecare گزینه پرداخت اینترنتی بود که از طریق چند بانک میشد پرداخت کرد مثل ملت ، تجارت ، سامان . ولی الان هرچی میگردم اون گزینه پرداخت اینترنتی نیست !!!
دوستان لطفا راهنمایی کنن برای پرداخت مبلغ 915200 ریال چه کار باید بکنم ؟؟
اگه پول رو حضوری از بانک تجارت پرداخت کنی 2روز بعد و اگه از بانک ملت پرداخت کنی 1 روز بعد میاد به حسابت.بهترین روش پرداخت اینترنتیه.صبر کن شاید دارن سیستم و تغییر میدن و فعلا پرداخت اینترنتی غیرفعاله.
ممنون از شمانقل قول:
تا شنبه یک شنبه صبر میکنم . اگر درست نشد میرم بانک پرداخت میکنم . آخه تا الان 75 درصد اعتبارم مصرف شده ممکنه قطع کنن !!!:31:
نقل قول:
اتفاقا الان چک کردم اون تیک هست! فعاله! بروزرم فایرفاکس ورژن 7.0.1 آنتی ویروسم اویرا آپدیت شده! صفحات سایتهای مختلف نیست و فقط پشت سرهم این سایت Peyvandha.ir تو تب های جدید برام باز میشه! بخدا خستم کرده!
عوض کردن Channel به طور فنی نباید تاثیری بذاره . من روی 1 استفاده میکردم.نقل قول:
بله دیگه اگه بذاری روی B/g دیگه از N استفاده نمیکنه. فرق اینها هم توی پوشش و سرعت هست. مثلا نسخه ی N تا 300 مگابیت بر ثانیه جواب میده (اون مودم نهایتش 135.0Mb/s هست ) و سری G نهایتش 54.0 مگابیت بر ثانیه هست. استفاده از G هیچ تغییری رو ایجاد نمیکنه چون نه سرعت شما اینقدر هست نه اینکه اینترنت رو بین دستگاه های زیادی Share کردین. همینطور از مودم به عنوان یک روتر هم استفاده نمیکنید که چند سیستم رو شبکه کنید. برای همین بدون مشکل میتونید از B/G استفاده کنید.
ایمان جان ممنون از راهنمایی. یه سوال اینکه من که الان با pc و لپ تاپ و گوشی استفاده میکنم نیازی به استفاده از N نیست پس؟؟ اون برای سرعت بالا یا جایی که همزمان چند تا استفاده میکنن مثل یه شرکت یا کارگاه؟؟ بعد این وایرلس که 300 مگا در ثانیه جواب میده رو چه حساب هست یعنی اینترنتی که از مودم میگیره رو با این سرعت میده به دستگاه ؟؟؟ راستی اینکه یه پورت لن داره فقط چطور میشه روتر کردش؟؟؟ روتر چطوری استفاده میشه؟؟؟نقل قول:
من دوستم مودم یو اس بی داره الان همه چیش درسته وقتی کانکت میکنم آنتنش میاد که خوبه ولی هیمنطور روی connecting میمونه و نمیزنه connected و وصل نمیشه چیکار باید بکنم؟؟؟ با یو اس بی کار نکردم چطوریه از سایتش هم تنظیمات گرتم درسته نمیدونم چیکار باید بکنم. خود به خود قطع شده.
کسی میدونه چطور میشه براوصل شدن به وایمکس چطور میشه کانکشن ساخت?
یعنی مثل adsl که به صورت دستی کانکت میشی؟
من 2 مگ دارم سرعتم هی افت میکنه و زیاد میشه کسی مشکلی داره؟؟
تهران و دولت هستم
گفتم که توی سرعت هایی که توی ایران هست و شما 512 کیلوبیت بر ثانیه هستید طبیعتا فرقی نداره سرعت وایرلس 300 باشه یا حتی 10 باشه و از این مقادیر خیلی خیلی کمتره. بنابراین هیچ تغییری احساس نمیکنید. اکثر گوشی ها هم از وایرلس سری G استفاده میکنند که خود به خود به سری N کاری ندارن.نقل قول:
منظور شما هم از اینکه چطور میشه روتر کردش نفهمیدم. وقتی شما با مثلا 2 تا لپ تاپ به این مودم وصل میشید (وایرلس) دو لپ تاپ شما شبکه شده اند و فقط باید تنظیمات IP و Gateway را در ویندوز انجام دهید تا همدیگر با بشناسند. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
در مورد مودم USB هم احتمال میدم User اون در مودم دیگر همزمان وصل باشه. یعنی مثلا مودم WiFi با همون حساب وصل باشه و مودم USB در وضعیت Connecting بمونه. طبق تجربه هم مودم USB اگر زیر 30% آنتن داشته باشه وصل نمیشه.
من یه راهنمایی کوچیک از کاربران وایمکس دارم
من قبلا از gprs استفاده می کردم و واسه دانلود کردن هم می رفتم کافی نت و هر یک ساعت حدودا 700 مگ می گرفتم .حالا که ایرانسل بسته هاشو برداشته من دیگه اینترنت ندارم.در منطقه که من هستم وایمکس خوب انتن میده حالا من اگه بخوام وایمکس بگیرم و ماهانه 3گیگ شارژ کنم چقدر می تونم دانلود کنم؟اصلا وایمکس بگیرم یا وایسم تا دوباره بسته های GPRS فعال بشن؟در ضمن درسته که ایرانسل اینترنت رایگان شبانه نداره؟
البته چون دوباره 50% تخفیف داره می خوام بگیرم
با تشکر از اینکه درخواست من رو مطالعه کردید...
در ویندوز هیچ کانکشنی نمیخواد. فقط باید تنظیمات مودم درست باشه و وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی خودش وصل میشه به اینترنت.نقل قول:
سرعت های بیشتر از 1 مگ نیاز به آنتن دهی حداقل 80% دارند تا ثبات داشته باشند. یعنی به عبارتی فاکتور RSSI نباید از -70 کمتر شود در غیر این صورت نوسان دارن. شما چند تا چراغ مودمتون روشنه؟نقل قول:
سرعت های بیشتر از 1 مگ نیاز به آنتن دهی حداقل 80% دارند تا ثبات داشته باشند. یعنی به عبارتی فاکتور RSSI نباید از -70 کمتر شود در غیر این صورت نوسان دارن. شما چند تا چراغ مودمتون روشنه؟[/QUOTE]
5 تاش پره میچسبونم به شیشه
بیشتر اوقات خوبه الان یه مدتی هست فکر میکنم بوی سوختگی میده :)
ولی کار میکنه
از کجا rssi رو بفهمم؟
5 تاش پره میچسبونم به شیشهنقل قول:
بیشتر اوقات خوبه الان یه مدتی هست فکر میکنم بوی سوختگی میده :)
ولی کار میکنه
از کجا rssi رو بفهمم؟[/QUOTE]
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
دوست عزیز من که پرسیدم گفت باید RSSI کمتر از -75 باشه بهتره یعنی هر چی دورتر باشه کیفیت بهتره و Cinr Reuse1 که باید نزدیک 17 باشه و سیگنال هم که هر چه به 100 درصد نزدیک تر باش بهتره.
من خودم همه چی عالیه طبقه 9 هستم با این حال سرعت دالودم متغیر هست و الان دارم با 40 دانلود میکنم در صورتی که سرویس من 512 هست ولی بعضی وقتها کاملا روی 67 میگیره. البته الان با وایرلس وصل شدم نمیدونم تغییر میکنه یا نه.
من الان بدون کانکشن وصل هستمنقل قول:
می خوام کاری کنم که دستی وصل بشم؟
یعنی تو network conection یه آیکون براش داشته باشم؟
وایمکس بگیری بهتره . وایمکس ایرانسل سرعت دانلودش واقعیه . یعنی 128 سرعتش 16 هست و 256 و 512 هم به ترتیب 32 و 64 هست . وایمکس ایرانسل شبانه رایگان نداره ولی مبین نت داره البته مبین نت فکر کنم شبا افت سرعت داشته باشه . حالا ببین کدوم بیشتر به دردت می خوره .نقل قول:
اگر آنتن دهی تو منطقه تون خوبه و جایی که میخوایی مودم رو بزاری طوری باشه که فضای آزاد باشه مثلا نزدیک پنجره تا سیگنال قوی باشه خوبه وایمکسنقل قول:
همون 3 گیگ میتونی استفاده کنی
نه ایرانسل شبانه رایگان نمیده و همین به نظرم باعث کیفیت دائمی میشه و شب ها پینگ خیلی میاد پایین
ایمان الان پس تو سرعت دانلود من تاثیری نداره؟؟؟ چون احساس میکنم روی 67 دانلود میکردی الان 2روزه که روی 40 الانم که روی 18 هستش سرویس 512؟؟؟ مودم که نزدیک پنجره هست و طبقه 9 هستم و شرایط خوبه آنتنشم که پره. نمیدونم با این همه تنظیمات خودشون چرا باز سرعت دانلود اینجوریه. البته الان با وی پی ان ساکس هستم چون 4شنبه هم با همین وی پی ان روی 67 دانلود میکردم.نقل قول:
دوستان برای شما هم باز کردن بعضی از سایت ها براتون طول میکشه؟
الان این تست سرعت منه فرقی نداره با روزهای دیگه اما لود نمیشه کامل حتی پی سی ورلد
این مشکل اینترنت هست.من برای من که هم وایمکس دارم هم وایرلس اینترنت چند روزه اینطوری شده و page هل کامل نمیاد.سرعت دانلود و پینگ عالیه اما page نه
دوستان یه سوال . من 512 پایه دارم . اگه بخوام کلاً تعرفه نداشته باشم و هر ماه به صورت آزاد 1گیگ (6500تومن) خریداری کنم میشه ؟