نقل قول:
numeric key نداره
back light key نداره
اصلا زیبایی سونی رو نداره
به نظر نمیاد کیبورد خوش دستی داشه باشه
اگه این بحث تحریم لعنتی نبود، اینقدر بدبختی نمیکشیدیم واسه خرید لپتاپ خوب که گرون هم نباشه.
به هر حال تشکر.
:11:
نقل قول:
numeric key نداره
back light key نداره
اگه این بحث تحریم لعنتی نبود، اینقدر بدبختی نمیکشیدیم واسه خرید لپتاپ خوب که گرون هم نباشه.
به هر حال تشکر.
:11:
خب بله درسته ولی اینا که گفتید زیاد مهم نیست... چون میشه به راحتی تهیش کرد...نقل قول:
numeric key نداره
back light key نداره
به هر حال تشکر.
لنوو کلا کمی زمخت به نظر میاد :46:
ببینم الان من بخوام 1100 پول واسه لنوو بدم این مدل سونی که 3تا پست قبل گفتین 1300 و تقریبا همون کانفیگه
ارزش داره به جای لنوو بگیرم ؟؟
قیمت لنوو 1200 بود فک کنم..نقل قول:
ببینم الان من بخوام 1100 پول واسه لنوو بدم این مدل سونی که 3تا پست قبل گفتین 1300 و تقریبا همون کانفیگه
ارزش داره به جای لنوو بگیرم ؟؟
به نظر من این مدل سونی خوبه و ارزش داره ، کارت گرافیک خوب داره کیفیت صفحه نمایش هم که خوبه..... بستگی به شما داره که چی بخواید..
سلام
ارزان ترین لپتاپ با کانفیگ ci7 (چهار هسته ای) و حداقل 4 گیگ رم و 500 هارد چیه؟ هر برندی بود مشکلی نیست. برای کارهای پردازشی سنگین میخوام و تقریبا 16 ساعت در شبانه روز روشن میمونه.
البته به غیر از 1558 که مشکلات زیادی داره. راستی 1557 گیر میاد؟ آیا مشکلات 1558 را داره؟
ممنون
سلام..
DV6-2190
I7 1.6 to 2.8 720Q/)
4 GB/
500 GB/
15.6 LED/
Geforce GT320M(1024
1300...
1557 نه گیر نمیاد... ولی خب هیچ چیزی غیر ممکن نیست.!
سلام من گیج شدم میخوام 1500 پول بدم چی بخرم به نظرر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
بیشتر پست هارو خوندم.........اما گیجم...سونی نمیخوام بگیرم چون پوله مارکه.
.
.
.
چی بخرم چه مدلی اما خدایی داغ نکنه در حد سوختن.......
.
.
.
Hp یا Dell یا Asus ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
خداییش Hp چطوره؟؟؟؟؟؟؟...خداییشو گفتم........:11::11::11:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون.
آیا DV6-2190 مشکل داغ کردن و گرما نداره. آخه خیلی از بچه ها از گرمای لپتاپ hp می نالند. راستش باید زیاد روشن بمونه و کارم جوری هست که نمیتونم از کولپد استفاده کنم.
راستی در مورد 1557 اگر بتونم گیر بیارم مشکلات 1558 را نداره؟
سلام.............بخدا اکثر پست هارو خوندم گیج شدم...................کمکم کنید میخوام تو هفته دیگه لپ تاپ بخرم......تا 1.400 پول دارم..اما سونی نمیخوام.......بجز سونی چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راسته که Hp داغ میکنه.....خرابیش بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راستی dell studio 1558 هم ازش تعریف نمیکنن چطور لپ تابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راستی IBM Lenovo چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
:41::41::41:
.
.
.
.
گارانتیشم بگید که از کجا باشه با چه گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
.
.
.
کانفیگ بالا باشه با گرافیگ 1 GB .........جیفورس بهتره یا ATI ?
مگه 1558 مشکل خاصی داره؟؟نقل قول:
راستی در مورد 1557 اگر بتونم گیر بیارم مشکلات 1558 را نداره؟
2190 هم خوبه .. بستگی دره شما در اون 16 ساعتی که میگید بخواید چی کار کنید!!!
داغی هم که میگید باز بستگی داره به نوع استفاده شما ... در اجرای بازی ها میتونید نیمرو هم بپزید:31:
در بخش نظرات و بررسی 1558 تقریبا هرکسی گرفته از مشکلات ریز و درشت 1558 مثل شطرنجی شدن صفحه، هنگ کردن مداوم با و جود عوض کردن ویندوزهای مختلف، موشکل تاچ پد و .. می ناله. وگرنه که از نظر کانفیگ عالیه. گفتم 1557 بگیرم که هم ارزونتره هم شاید این مشکلات را نداشته باشه.
راستی اهل بازی زیاد نیستم ولی نرم افزارهایی مثل متلب و شبیه یازهای مختلف را زیاد اجرا میکنم.
به این هم دقت کنید که 1555 و 1557 و 1558 در کلیه قطعات تقریبا یکسانند و برخی موارد مثله کارت گرافیک متفاوتن... مثلا پنل ال سی دی همه یکسانه..نقل قول:
در بخش نظرات و بررسی 1558 تقریبا هرکسی گرفته از مشکلات ریز و درشت 1558 مثل شطرنجی شدن صفحه، هنگ کردن مداوم با و جود عوض کردن ویندوزهای مختلف، موشکل تاچ پد و .. می ناله. وگرنه که از نظر کانفیگ عالیه. گفتم 1557 بگیرم که هم ارزونتره هم شاید این مشکلات را نداشته باشه.
راستی اهل بازی زیاد نیستم ولی نرم افزارهایی مثل متلب و شبیه یازهای مختلف را زیاد اجرا میکنم.
به هرحال..
پیشنهاد من همون مدل اچ پی هستش..
معمولا مدلهایی که با core i7 ارائه میشن کارت گرافیک متوسط به بالا رو دارن حتما..
نظری ندارید؟نقل قول:
اولا قیمت هیچکدوم در رنج این تاپیک نیست...نقل قول:
نظری ندارید؟
ثانیا چون شما تازه واردی پاسخ میدم:31:
ببینید انتخاب کاملا واضحه !
به دلیل گرافیک عالی 425 که شما با جیفورس 310 نمیتونید بازی ها رو خوب اجرا کنید ..دور هارد درسته مهمه که 7200 باشه ولی 5400 هم بد نیست و یه مزیتش اینه که باتری عمر بهتری داره..نقل قول:
F13QFX
و همچنین F13QF جدیدتر هم هست...
آره لپه دیگه اشتباه میکنه :31:نقل قول:
نمیدونم کانفیکش از همینا بود که فقط مینیویسم چی داره اما دقیق نمینویسن
قیمتا رفته بالا شدید
فعلا بیخیال شد
راستی منظورت از کاذب چی بود؟
یه سوال دیگه شاید جاش اینجا نباشه.ببخشید.:31:. FuLl hD تو کیفیت تصویر خیلی تاثیر داره؟چون خیلی بازی نمیکنم مگه اینکه از رو بیکاری..:20:نقل قول:
سلاه به همه
آقا ما یه روز این تاپیک ها رو بالا پایین کردیم آخرش اون چیزی که می خواستیم رو نفهمیدیم :41: همش بحث ها آخرش تعصبی می شه که از برند حمایت می کنند اونم بی دلیل و الکی ... آخرشم جواب درست رو پیدا نکردم دیگه کلافه شدم گفتم یه پست جدید بدم:21:
اساتید محترم من می دونم که اگه کسی گیم می خواد باید که نه اما ترجیحا کنسول بگیره اما من خودم فکر می کنم که اگه مثلا یه لپ تاپی که کانفیگش بالاس و هر بازی خفنی را اجرا میکنه و تا یه مدت زیادی هر بازی جدیدی هم که بیاد کاربرش و آرزو به دل نمیذاره خوب همین لپ تاپ با این کانفیگ خوب اگه یه روزی یه کار مهندسی سنگین هم داشته باشی از پسش برمیآد ... حالا من که نیازی جز تحقیقات اینترنتی و موزیک و فیلم و بازی ندارم ولی کلا نظر شما چیه درست می گم؟
من بودجه ام 1 تا 1.500 است که حالا اگه خیلی خیلی خیلی بیارزه چیزی شاید بالاتر هم بره:27:
شما لطف کنید بی تعصب و کاملا منطقی یه لپ تاپ که قیافه اش هم حالا خیلی زیاد داد نزنه من واسه گیمم! را با کانفیگ بالا که هر گیمی رو اجرا کنه و گارنتی و قیمت مناسب با جزئیات به این بنده کلافه خدا اعلام بفرمایید در ضمن ما همه برندها و همه طرفدارای متعصبشون دوست داریم:11:
با سلام بهترین مدلی که تو رده قیمت 1200000 تا 1300000 باشه چیه برای کارای مهندسی. خیلی ها میگن asusn61jq از هر نظر عالیه لطفا راهنمایی کنید
n61 عالیه .اما قیمتش الان نزدیک 1500نقل قول:
الانم کم پیدا میشه
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید نیاز به کمکتون دارم:13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
توی امضاتون زدید ASUS N61JQ یار بی وفا!!!
مگه ازش چی دید؟؟؟
یار بی وفا
ایشون قبلا n61jq داشتن یه سری مشکلات براش پیش اومد که همون روز های اول عوض کردن و یه مدل از لنو وا رو گرفتن
hasanoooooooo عزیز به نظرم اون امضاتو عوض کنی بهتره چون خیلیا شکدار میشن ذلچرکین میشن
یعنی من چطوری میتونم واسه لپتاپی که back light نداره، واسش back light تهیه کنم ؟!نقل قول:
وسیله خاصی هست؟
سلام دوستان من دانشجوی رشته گرافیک هستم یه لب تاب میخوام که امورات دانشگاهیم رو انجام بده اهل بازی هم نیستم ولی میخوام چیز خوبی باشه بین 1 تا 1.5 باشه .قبلا از راهنماییتون ممنونم
نظرتون در باره dell studio 1558 چیه ؟؟؟
آقایون کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
تو صفحه 605 گفتم یکی یه جوابی بده.....:41:
نقل قول:
سلام داداش آقا نخر 1558 مشکل زیاد داره که من دوستم خریده منم یه دستی کمکی بهش زدم خودمم میخواستم بخرم بیخیال شدم.
.
.
1_رفلکسش بالاست
2_ صدا نویز زیاد داره
3_چیپ کارتگرافیکش زیره پد موسه داغ میکنه میشه آتیش (تو جایی خوندم اینو)
4_پورت چینیش افتضاحه
5_لولایه درش یکم لغه
.
.
.
من خودم 4 سال پیشه dell vostro 1500 خریدم ساخت مالزی حتی یه بارم آخ نگفت.....حسابیم ازش کار کشیدم.
.
.
.
الان دیگه جواب کارامو نمیده اما سالمه سالمه نه مشکلی داره نه چیزی..........خودمم موندم چی بخرم تو این بازار که همه لپ تاپ ها چینی شده و جنش به درد نخور....:41::41::41:
نقل قول:
سلام
ASUS N82JQ
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
14" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
سلام دوستان
چرا مدلهای لب تاپ سونی با گارانتی ا م ر ت ا ت اسمشون توی سایت سونی نیست؟
ممنونم
سلام
دوستان الان بین سونی ؛ دل ؛ ایسوس کدام بهتر هستند؟
شنیدم دل خیلی جدیدا ایراد داره؛ درسته؟
سلام
1- نظرتون در مورد این مدل چیه و اگر عیب و ایرادی داره بگید
2- من عکس های دیگه ای از این لپتاپ پیدا نکردم، جایی رو سراغ دارین عکسهای بیشتری داشته باشه؟
3- برای اینکه کلیدهاش back light نداره چه راهی وجود داره که شب به راحتی صفحه کلید دیده بشه؟
چرا هست ...........
کجا رو گشتین که میگید نیست؟
hاگر مدل امریکایی باشه این قسمت رو ببینید :
اگر هم آسیایی باشه در سایت سونی آسیاکد:http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DOCS
اقا این n52 چرا تو سایت ایسوس نیست..اما تو ایران هست؟
شنبه میا واسم:
نقل قول:
نوت بوک خوبیست ، عکس های بیشتر در سایت HP هست.
برای بک لایت هم راه زیاده ، چراغ هایی هستند که به USB وصل میشند و مشکل شما رو حل می کنند
DELL Studio 1558 ONLY!!!
سلام دوستان من یک لب تاپی می خوام برای اجرای بازی های سنگین و برنامه نویسی و کارکرد 8الی 9 ساعت در روز که داغ نکنه و دارای fingre print و blue rom هم باشه . قیمت هم از 1400 تا 1650 جا داره.
سلام..یه لپ تاپ می خوام که کار رندر 3d max ,vray انجام بدم dell studio 1558 مناسبه ؟؟؟یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟؟در ضمن تا 1500000 می تونم هزینه کنم ..تشکر :)
کی میشه ملت یاد بگیرن لپتاپ برای بازی نیستنقل قول:
اقا جان...پی سی 9 ساعت بخوای باهاش بازی کنی بعد یه سال پاورش سوت میزنه گرافیکش می پکه
حالا لپتاپ فکستنی .....
اگه میخوای اینطوری باشه...برو بالای 2تومن هزینه کن
asus 61jq
1.5 میخوای پول بدی رندر بگیره؟خوب 1200 هم اینکارو واست میکنهنقل قول:
اما خیلی مشتاقی asus 82jq , همینی که بالا معرفی کردم
نقل قول:
منظورم از 8 الی 9 ساعت اینه که باطری قوی داشته باشه .برای گرافیک هم کارم با یک کارت 1 gig حل میشه . ا
اولویت اصلیم blue ray , finger printe می باشد .حاا مدلی از asus یا hp دارای این مشخصات هست . لطفا معرفی کنید
بعد از تحقیقات خیلی زیاد در حد تیم ملی و کار کردن با نوت بوک دوست و اشنا
سونی رو حذف کردم چون فقط فقط پول مارکه کیفیت چینی مگه اینکه مدل assemble امریکایی که اونم گارانتی نداره
asus , hp , ... همه در یه حد
دل فقط latitude ایم مدل خوبه
و اما بهترین نوت بوک بعد از ازمایشات
لنوو think pad وسلام داع کردن تو کارش نیست خر کار کیفیت صفحه خیلی بهتر از بالاییا به جز سونی و اپل قیمت تقریبا مناسب
خیلی هم نمیشناسن یعنی کم طرفداره هر مدلیشو بخوایین بگین هم قیمت میدم هم کانفیگ کار خونشم ماله بابام نیست.
در ضمن نوت بوک ماله بازی نیست درسته ولی واسه منه بی خانمان که هر روز یه جام نوت بوکم باید مثل pc عمل کنه.
lenovo think pad only"