کسی نمیدونست ؟!نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونست ؟!نقل قول:
از " گابریل گارسیا مارکز " می پرسند : اگر بخواهی یک کتاب صد صفحه ای در مورد " امید " بنویسی ، چه می نویسی؟ می گوید ۹۹ صفحه را خالی می گذارم . صفحه ی آخر ، سطر آخر می نویسم : « امید آخرین چیزی است که می میرد»
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود! گاهی نمی شود که نمیشود! گاهی هزاردعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تومی شود! گاهی گدای گدایی وبخت یارنمی شود!
(یکم جو به سمت دلهره کنکور و امید و... رفت. متن قشنگی بود گفتم بچه های فروم بی نصیب نباشن. راستی بچه ها دقت کردین چه فروم باحالی داریم!:31: همه بچه ها بی ادعا و بامعرفتن . کسیم خودشو نمیگیره اینجا جنسیتم معنا نداره:10:)
همینجوری پیش بریم سال دیگه هم اینجاییم ساعت 12:31 :31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
shabeashegha - amirdb - saeed atletico
ویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
شما همین که چند شب زود بخوابی خودش دوباره تنظیم میشهنقل قول:
ویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم
یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
راه دیگش هم اینه که تا چند روز سر یک ساعت معین از قرص خواب استفاده کنی . بعد بدنت عادت میکنه و دیگه قطعش میکنی .
اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !نقل قول:
یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی:11:
امیر شاید ظهرها میخوابی!نقل قول:
من روزایی که ظهرش یک تا یک و نیم ساعت میخوابم شبش به زور خوابم میبره! تا 12 , 1 تو تخت غلط:31: میزنم تا بخوابم!! که همینم مستقیما تاثیر میزاره رو زمان بیدار شدن و درس خوندنم تو فرداش!
نه آرش جون ظهر اصلا نمیتونم بخوابم ساعت خوابم خورده بهم تو تاپیک پزشکی طبق گفته دوستان بدن یه نظم و ساعت خاصی داره که وقتی به یه روال عادی برسه تو همون روال میمونه حالان منم اشتباهی به ساعت 2 تا 10 عادت کردم باید تا عید بدنم از این حالت خارج کنم:31:
سلام به بروبچه های گل و باصفا و با حال و خوشگل و خوشتیپ و رتبه ی برتر کنکور و ماه! دلم واستون بسیار بسیار تنگیده بود!
من قرار بود تا 4-5 روز قبل از کنکور نیام..الانم تا امروز یک ماه بود که نیومده بودم!چون این یک ماهو خوب درس خوندم به خودم
جایزه دادم و گفتم یه امروزو فقط بیام!!
خیلی پست دادین من آخرین صفحه ای که دیدم فکر کنم صفحه ی 519 بود!حیف وقت ندارم بشینم همه رو بخونم!
امیر این ساعت 2 تا 8 بخوابی خوبه ها.البته اگه شبا تا 2 درس بخونی....نقل قول:
این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
من خودم از وقتی که از پی سی رفتم و درس رو شروع کردم ساعت 10 شب میخوابم تا 4 صبح..بعضی وقتا هم 11 میخوابم تا 5
ولی هر وقت که بخوابم فقط 6 ساعت میخوابم...6 ساعت خواب واقعا کافیه.الان قشنگ عادت کردم بیشتر از 6 ساعت نمیتونم
بخوابم..ظهرا هم خوابم نمیبره!
خب من میرم دیگه..شاید 1 ماه دیگه بیام شایدم تا موقع کنکور نیام..:37:
راستی من الان یه چیزی رو کاملا درک کردم که آدم اگه انگیزه داشته باشه هر کاری میکنه...روزی هر چند ساعت که بخواد
درس میخونه میتونه تا 1 سال هم فروم نیاد..فقط انگیزه مهمه...
یه چیز دیگه رو هم فهمیدم که واقعا باور خیلی مهمه...
قربونتون...
شما 10 میخوابی 4 بیداری؟نقل قول:
راحت بیدار میشی؟
منکه 7-8 ساعت میخوابم آخرشم با بدبختی بیدار میشم!
اگه ممکنه یه کن راجع به این موفقیتت توضیح بده ... مثلا از اولشم اینجوری بودی یا تازه عادت کرده
فکر کنم مشکل خیلیا باشه:19:
آره راحت بیدار میشم...نقل قول:
شما 10 میخوابی 4 بیداری؟
راحت بیدار میشی؟
منکه 7-8 ساعت میخوابم آخرشم با بدبختی بیدار میشم!
اگه ممکنه یه کن راجع به این موفقیتت توضیح بده ... مثلا از اولشم اینجوری بودی یا تازه عادت کرده
فکر کنم مشکل خیلیا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین وقتی 6 ساعت میخوابی خیلی راحتتر بیدار میشی تا وقتی 8 ساعت میخوابی..دلیلشم یه چیزی تو مایه های اینه که تا 6
ساعت خواب بدن استراحت میکنه از 6 ساعت تا 9 ساعت مغز کار میکنه و ...یه چیزی تو این مایه ها!!واسه همینه که بعضی
وقتا 8 ساعتم میخوابی ولی وقتی بیدار میشی احساس خستگی میکنی...یا باید تا 6 ساعت بخوابی یا بیشتر از 9 ساعت!
که بیشتر از 9 ساعت اصلا خوب نیست اونم واسه یه کنکوری!
من خودم اوایل عادت نداشتم آخه همیشه 4 صبح تازه میرفتم که بخوابم! واسه همین شب اول که میخواستم خوابم رو تنظیم
کنم..ساعت 10 دراز کشیدم که بخوابم ولی اصلا خوابم نمیبرد!ساعت 12:30 خوابم برد!ولی وقتی خوابم نبرد اصلا بلند نشدم
برم بگم خوابم نمیبره.تا 12:30 دراز کشیدم! صبح هم 6 ساعت بعد یعنی 6:30 بیدار شدم سر حاله سرحال!
شب بعد 11 خوابم برد..شبای بعد تر دیگه همون 10 خوابم میبرد...
سختیش فقط روز اوله!
عجب توفیق اجباری گیرم اومد ها! منم مشکل خواب رو داشتم و همیشه 1 می خوابیدم تا 10! خیلی جالب بود توضیحات دوستان مخصوصا پیمان خان.:11:
نقل قول:
ایول پیمان جون.همین طوری ادامه بدی امسال رتبه اول پی سی میشی.
دمت گرم.من این روشی رو که گفتی حتما اجراش می کنم.
نقل قول:
عجب توفیق اجباری گیرم اومد ها! منم مشکل خواب رو داشتم و همیشه 1 می خوابیدم تا 10! خیلی جالب بود توضیحات دوستان مخصوصا پیمان خان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که این یه روزم که اومدم پی سی هم واسه خودم مفید بود و روحیه گرفتم که دوستامو دیدم..هم شاید واسه چند
نفری حرفام مفید بود...انرژی مثبت شما به سمت منم اومد و میتونم حسش کنم...
نه دیگه ! صبح زود فرداش باید بلند شی وگرنه معلومه که خوابت میگیره : دینقل قول:
اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !
ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی
اگه مدرسه میری که مشکلی نیست
قرص خواب رو هم میتونی با پزشک مشورت کنی . شما قرار نیست مدت طولانی بخوری که عوارض داشته باشه . نهایتش یکی دو هفته زیر نظر دکتر و پدر و مادر .
من یادمه یک جایی خوندم بهترین زمان خواب ساعت 9 شب تا 3-4 صبح هست . فقط موقع تنظیم برنامه ی خوابتون به اینم دقت کنید که موقع کنکور باید صبح زود از خواب بلند شید و برید سر آزمون . به نظرم برنامه ی ایده آل هر شخص فرق داره پس تنظیم خوابتون با خودتون : )
اون یه جا، مجله ی آزمون قلم چی نبود؟؟؟:46::31:نقل قول:
بالاخره جواب دادن:8: امروز یکی از بهترین روزای زندگیمه ! هم پیمان کلی بهم (انرژی + روحیه) داد سنجش هم امروز جواب سوالمو داد خلاصه توپ توپم :31: شاید دوستان دیگه ایی هم یه چنین مشکلی داشته باشن به خاطر همین جواب سوال اینجا قرار میدمنقل قول:
الان که برای ثبت دانشگاه آزاد داشتم اطلاعاتم رو از روی فرم دانشگاه سراسری وارد میکردم در عین ناباوری دیدم اشتباهی تاریخ اخذ مدرک دیپلم 86 وارد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که باید 87 وارد میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم ؟
پاسخ سئوال : با سلام درخواست خود راهمراه با تصوير كارت ملي حداكثرتاتاريخ 27/12/88 به شماره 6182368-0261 فاكس نماييد
ویرایش:دوسنتان اگه کسی مشکل داشت خودش از سنجش بپرسه چون این شماره کرج هست فکر کنم محل سکونتتون هرجا باشه یه شماره همونجا میدن به هرحال شرمنده اولش اطلاعات غلط دادم:11:
پیمان یه سری حرفهارو تو پروفایلم بهم زد که کلی بهم انرژی داد سعید هم با اون حرفها حال کرد و تصمیم گرفت دیگه فروم تعطیل کنه منم نهایتش تا جمعه هستم دوری شما خیلی سخته ولی مجبوریم که بریم انشاءالله تابستون همینجا یه جشن حسابی میگیریم و از شر کنکور و پشت کنکور خلاص میشیم:40: اینم از پست مفید پیمان جان
نقل قول:
نه پیش رو تموم کردم نه پایه رو...هم پیش میخونم هم پایه..شیمی 2,تحلیلی و چند تای دیگه رو تموم کردم بعضیا رو هم
نصفه خوندم...
خوب میخونم ساعت اصلا نمیگیرم ولی فکر کنم 10-11 ساعت یا بیشتر میخونم...
امیر نمیخوام بهت فاز منفی یا نا امیدی بدم ولی تو الان مثل 2 ماه پیش منی....اینجوری پیش بری میشی مثل پارسال.
یه تکونی بخور دیگه..من فکر میکنم تو انگیزه ی کافی رو نداری.مثل 2 ماه پیش من.من انگیزه هام خیلی بالاست خیلی بالاتر
از قبول شدن تو یه دانشگاهه خوب...
یه فکری بکن..ببین واقعا واست مهمه دانشگاه چی قبول شی؟ اگه مهمه خب پس چرا واستادی و تلاش نمیکنی؟ اگه خیلی
مهم نیست بی خیال شو خودتو اذیت نکن برو دنبال چیزی که واست مهمه!
منم اصلا اصلا واسم درس و دانشگاه مهم نیست! علاقم تو زندگی یه چیز دیگست که به خاطر اون باید حتما درس بخونم و
تهران قبول شم..واسه همین میتونم درس بخونم..یعنی انگیزه دارم!
من یه کتاب میخواستم بهم معرفی کنین که کنکور 10 سال اخیر همه درسهارو با پاسخ تشریحی داشته باشه
پیشاپیش تشکر
کتاب 6 سال کنکور زرد قلم چی هست که بسیار خوبه..وکنور ها را جدا از هم داره خودم سال گذشته خیلی ازش راضی بودم..نقل قول:
من یه کتاب میخواستم بهم معرفی کنین که کنکور 10 سال اخیر همه درسهارو با پاسخ تشریحی داشته باشه
پیشاپیش تشکر
البته از 85 به بعد قابل استفاده بود چون قبلش سبک سوال ها کلا فرق داشته..
به خاطر این که برنگشتنت تا کنکور به این جا به نفعته، همه ی بچه ها باهم فیاد می زنیم:نقل قول:
بری دیگه برنگردی
ایشاالله
چشم نخوری
ماشالله
:31:
دوستان سلام.فكر مي كنم اقا پيمان درست ميگن.منم تصميم گرفتم ديگه نيام.يا علي
نه احتمالا چون من سه آزمونه دارم غایب میشم . :13: (دیگه حالم داره بهم میخوره از قلمچی : دی )نقل قول:
+
آفرین دوستان برید و از فرصت عید استفاده کنید !
منم سعی میکنم با شمعی هیزمی چیزی چراغ اینجا رو روشن نگه دارم تا برگردید : دی
اگه میدونستم من بیام همتون میرین زودتر میومدم:31:
منم یک روز استراحتم داره تموم میشه....
:11:
بچه ها مطمئن باشین که بهترین تصمیم رو می گیرین و وقتی اراده کنین به همه چیز می رسین. اینطوری از فرصت هاتون قشنگ استفاده می کنین و بعدا افسوسش رو نمی خورین.
موفـــــــق میشین.
من با سنجش آخر موافقم.الان فقط عمومی و کنکور های ریاضی اش چاپ شده تا نمایشگاه هم مال اون دوتا رشته ی دیگه چاپ میشه.نقل قول:
یه جلد جدا هم واسه کنکور عمومی داره.که مال هر 5 تا گروه رو توش داره.تازه کنکورای خارج کشور هم داره.جواباش اما تو یه جلد دیگه است.در کل به نظر من خیلی بهتر از زرد قلم چی ِ.
اونطوری که بوش میاد همه دارین میرین که لا اقل هراز گاهی یه سر بزنین. مثلا هفته ای 2هفته ای یه بار. ولی بنظر اغلبتون ترجیح میدین که تا کنکور نیاین . من سعی میکنم خیلی کمتر از قبل بیام ولی بخاطر مرتضی عزیز مجبورم زیاد هم بیخبر نباشم از اینجا. راستی امیر جان ایشالا تو هم به هرچی دوست داری برسی. بخصوص اون چیزی که برای آیندت بهترین انتخابه. عید همه بچه هایی رو که تصمیم گرفتن تا خود کنکور نیان پیشاپیش تبریک میگم ایشالا بهترین سال زندگیتون رو تا به اینجا همین سال 89 داشته باشین:11:
یاد شعر زیبای دکتر کدکنی افتادم ( سفر به خیر )
دیگه ما هم سعی می کنیم کمتر بیاییم اینجا
(این پسر عمم اومد خونمون یه کم تراوین بازی کرد و اونقدر گفت که ما هم وسوسه شدیم یه شهر بسازیم ولی به هر بدبختیی بود مقاومت کردم و الآن خوشحالم که تصمیم درستی گرفتم)
مقصود از رشته های مشترک رشته هایی هستند که از چند گروه آزمایشی پذیرش دانشجو دارد .نقل قول:
رشته های حسابداری ، مدیریت ، علوم اقتصادی و تربیت بدنی علاوه بر گروه علوم انسانی از سایر گروه های آزمایشی به جز هنر و زبانهای خارجی نیز دانشجو می پذیرد .
رشته روانشناسی علاوه بر گروه علوم انسانی فقط از گروه علوم تجربی پذیرش دانشجو دارد.
من متاسفانه تا جمعه هستم تو پستم که گفتم بعد جمعه گورم گم میکنم:31: این شعر بعد جمعه فشرده بخونید تا روم کم بشه:31:نقل قول:
بری دیگه برنگردی
ایشاالله
چشم نخوری
ماشالله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا می شود حالا شروع کرد و رستگار رحمانی شد؟ورشته پزشکی قبول شد؟
همه رفتین که؟؟:41:
خب بکس یه قرار میذاشتین که همه تو اون وقت انلاین شن...
anyway منم جا داره از همه بکس تشکر بکنم ..اسم نمیارم چون زیادین اگه کسی جا بیوفته بد میشه!:31:
منم امروز اخرین حساب کتابامو با رفیق ناباب خودم[اینترنت] کردم...ایمیلامو صفر کردم,اکانت فیسبوک و ورد پرس و .... رو deactive کردم...به این امید که 3.5 ماه دیگه با شادی بازشون بکنم...:31:
به دوستان دیگه هم توصیه میکنم که بیخیال نت بشن...حتی 1 یا نیم ساعت تو روز هم اگرچه ساعتش کمه اما حواستون و تمرکزتون رو به اندازه چند ساعت میگیره...
مثلا چند تا پست میدین بعد حواستون به این پرت میشه که کی ازم تشکر کرد کی تو پروفایلم نظر داد و ...!
پس به امید جمع شدن دوباره در این تاپیک...
Babye
:10:
سلام دوستان
روز هاي آخر ساله و مدرسه ها تقريبا تعطيل شدن و همگي داريم درس ميخونيم. اميدوارم تا الان از عملكردتون راضي باشيد. :8:
اينطور كه معلومه بعضي از بچه ها دارن فروم رو كنار ميذارن تا فقط به درس هاشون برسن، فكر خوبيه اما بياييد قبلش راجع به برنامه هامون تو عيد و بعد از اون با هم يه صحبتي كنيم.
من خودم تا الان با برنامه ي كانون پيش رفتم، ولي مي خوام از اين به بعد برنامه مطالعاتيم رو از كانون جدا كنم. مي خوام تا آخر عيد تمام درس ها رو تموم كنم و بعد تمام وقتم رو بذارم براي جمع بندي، مرور و رفع اشكال. در طول سال براي من درس هايي بودن كه نتونستم اون طور كه بايد و خودم ميخوام خوب بخونمشون. مثلا زبان فارسي و عربي و ... . مي خوام بعد از عيد اين درس ها رو با برنامه ي خودم مرور كنم. درس هاي ديگه رو هم بيش تر كار كنم و با فاصله هاي زماني مناسب از خودم آزمون هاي جامع بگيرم. آزمون هاي ديگه مثلا سنجش و گزينه دو رو هم كار كنم و دنبال نقاط ضعفم بگردم تا رفعشون كنم. :20:
هفته ي پيش كانون يه جلسه اي داشت كه تو اون قلم چي گفت بعد از عيد حتما با برنامه ي كانون پيش بريد و سردرگم نشيد. اما نظر خودم اينه كه هر چه زودتر تموم كنم بهتره.
نظر شما راجع به اين برنامه چيه؟ راهنمايي هاي دوستان سال هاي قبل ميتونه خيلي مفيد باشه.
ميدونم خيلي كلي توضيح دادم چون خودم هم هنوز راجع به جزئياتش خيلي فكر نكردم.
شما هم نظرتون و برنامه تون رو راجع به عيد و بعد از اون بفرماييد، ببينيم چي كار كنيم بهتره. :46:
پيشاپيش سال نو مبارك :11:
سلام
من خونه نبودم واسه ی همین موبایلم رو تنظیم کرده بودم که برنامه دیبازر رو ضبط بکنم اما الآن دیدم که پاک شد از توی گوشیم!
کسی دید برنامه رو؟ چی شد؟!
رستگار رحمانی که فکر نکنم بشه ولی خُِِب میشه یه کارایی کرد که یه جای خوب(به نسبت خوندن) قبول شید.:11:نقل قول:
.
من هم دیگه سعی می کنم که دیگه نیام نت یا اگه خواستم به خودم به عنوان جایزه اجازه میدم هفته ای یه بار اینجا بیام....
ولی بعد کنکور 24 ساعته هستم :31:
پس میریم و کم پیدا می شویم :10:
چی هست این دیبازر ؟ : دینقل قول:
سلام
من خونه نبودم واسه ی همین موبایلم رو تنظیم کرده بودم که برنامه دیبازر رو ضبط بکنم اما الآن دیدم که پاک شد از توی گوشیم!
خودتون باشید ! رستگار رحمانی کیه ! تازه ایشون نصف عمرشو نشست برای کنکور خوند ! (نه جدا ! :دی )نقل قول:
آیا می شود حالا شروع کرد و رستگار رحمانی شد؟ورشته پزشکی قبول شد؟
اشتباه نكن !نقل قول:
نقل قول از خودم :
نقل قول:
مثل اينكه همه با گذاشتن اينترنت مشكلشون حل ميشه ولي ما كه اينترنتم كنار بذاريم فكر نكنم مشكلمون حل شه ! نميدونم واقعاً افسردگي گرفتم ؟؟؟؟؟ ديگه حوصله ي هيچي رو ندارم ! احساس ميكنم ... هيچي ولش كن !
به قول مهندس مهربان :
رونويسي از تجسم خلاق ديگران فقط جلوه اي پوچ و توخالي بري شما يادگار خواهد گذاشت
به اميد ديدار ...
کسی ننوشته برنامه ی دیبازر رو؟!:41:
قصد ناامید کردنت رو ندارم ولی رستگار رحمانی از رشته ریاضی به تجربی تغییر رشته داد پیش مشکلی توی فیزیک و ریاضی و هندسه نداشت فقط روی زیست وقت گذاشت. نمیشه گفت نمیشه ولی احتمالش کمه ولی قبولی توی پزشکی چرا. میشه . (ولی نه مثل رحمانی. با رتبه یک یا رتبه تک یا دو رقمی)نقل قول:
رتبه بندي دانشگاههاي جهان در فوريه 2010 بر اساس وبومتريک اعلام شد.10 دانشگاه ايران که از بهترين امتياز در اين رتبه بندي بهره برده اند به ترتيب:
دانشگاه تهران با رتبه 873، دانشگاه علوم پزشکي تهران رتبه 1266، دانشگاه صنعتي شريف رتبه 1560، دانشگاه فردوسي مشهد رتبه 1671، دانشگاه شهيد بهشتي رتبه 1962، دانشگاه علم و صنعت ايران رتبه 1968، دانشگاه علوم پزشکي شيراز رتبه 2157، دانشگاه صنعتي اميرکبير رتبه 2203 ، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان رتبه 2207 و دانشگاه صنعتي اصفهان رتبه 2368 را کسب کرده اند.
aaaaa!
اینجا چقدر متروکه ست!:31:
یه سوال:
من شنیدم پارسال این موقع آزمون قلمچی باید به جفت زوج درسا جواب میدادیم!
یعنی مثلا سوالای ادبیات قاطی بود،هم 2 داشت هم 3...
یعنی کل پایه دیگه! اینجوری خیلی خفن میشه که...
از بچه های پارسال کسی صحت و سقم(صقم(سغم(ثقم(...))) ! این مساله رو تایید میکنه؟
راستی....
سال نو مبارک!:11: