لينكه دانلود ggs رو بزاريد.
Kitserver 9.01 رو دانلود کردم ولی همه گزینه هاش به جز هلپ خاموش یکی راهنمای کنه.
Printable View
لينكه دانلود ggs رو بزاريد.
Kitserver 9.01 رو دانلود کردم ولی همه گزینه هاش به جز هلپ خاموش یکی راهنمای کنه.
بزار یه توضیحی هم در مورد کار کردش بده ! ( آموزش )نقل قول:
لینک صحیح ggs 7.4نقل قول:
kitserver رو باید بزاری کنار pes2010:کد:http://www.tebyan.net/download/game_graphic_studio_7.4.0.1269.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو توی فایلش و instal رو بزن:
کسی نبود ؟نقل قول:
اگر ممکنه لینک آخرین کیت سرور هم بزارید
مطمئني 200 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني هر DVD ميشه 100 تومن؟ اين كه قيمت DVD خامش هم نيست. فكر كنم 2000 تومنه منظورتون؟نقل قول:
این پچی که لیگ انگلیس رو درست میکنه مطمئنی درسته ؟ یعنی بازیو خراب نمیکنه ؟ خودت تست کردی ؟نقل قول:
اگر یه اموزش کار با ggs هم بزارید فوق العادست
ببخشید میشه تاریخ منتشر شدن بازی رو به ایرانی بگید.
ببخشید هی همین سوال رو میکنم که کی میاد ولی دست خودم نیست دیگه.
من با kitsrver راحت لیگ انگلیس رو درست کردم.
به دوستان پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید خیلیه با حاله.
از نظر من با ggs کار نکنید بهتره چون احتمال خرابیه فایل خیلی زیاده و بعدا بد بختی داره.
نقل قول:
دوست عزیز به فکر ما تازه واردها هم باش اگر ممکنه لینک کیت سرور بزار برامون و اگر ممکنه یه آموزش مختصر یزار که کیت سرور چطوری کار میکنه و ggs به چه صورت.
ممنون از لطفت
آره کیت سرور خیلی بهتره اما مشکل اینجاست که برای من نصب نشدنقل قول:
نمیدونم شاید چون ویندوزم 7 هست روش کار نمیکنه
البته از اونجایی میگم نصب نمیشه چون اولا بعد از نصب دکمه INSTALL خاموش نمیشه دوما توی بازی ارم باشگاه ها مثل آرسنال درست نمیشه
من به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !
کد:http://rapidshare.com/files/296304058/Tribute_Ballpack_v1_by_Bendit.rar
کد:http://ul.to/uo96yn
کد:http://www.--------------/14770185/Tribute%20Ballpack%20v1%20by%20Bendit.rar
کار با kitserver خیلی راحته فقط کافیه پوشه ی اون رو توی اونجایی که بازی نصب هست بزاری (یعنی اونجایی که فایل ستینگ هم هست) بعد یری تویه پوشه kitserver , instal رو بزنی بعد از نصب هم فایل مورد نظر خودت رو توی یه جایی به اسم img تویه همون پوشه های kitserver کپی کنی بعد هم همه چیز درست میشه.
اینم لینک:
http://ul.to/3lktl2
http://www.--------------/14765353/Kitserver%209.01%20by%20juce%20%26%کد:http://rapidshare.com/files/296012378/Kitserver_9.01_by_juce___Robbie_-_beta.rar20Robbie%20-%20beta.rar
من کیت سرور رو گرفتم 9.01نقل قول:
نصب هم کردم
این فایل ها رو هم کپی کردم توی پوشه Img ولی لباسا درست نشدن که :41::41:
نه رفیق :10:نقل قول:
من به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !
مشکل تو اینه که باید یه مغاره گیر بیاری که آپدیت آپدیت باشه ... :31:
من چهار سالیه از یه مغازه ی خیلی آپدیت خرید میکنم ... هر چی نرم افزار رو بازی بخوای میاره. همون روز اول که منتشر میشه. واسه همین تا پی سی ورلد تبلیغش رو زد منم زنگ زدم و اونم گفت اوردیم :31:شبش رفتم خریدم.
بچه ها یه سوال دارم ... آیا امکان داره من از خونه ی خودمون و رفیقم از خونه ی خودشون بدون اینکه با هم لن باشیم توسط همین ADSL با هم آنلاین PES بازی کنیم ؟ :31:
اول لینک دانلود:نقل قول:
دوم:کد:http://uploaded.to/file/3lktl2
این پچ رو که دان کردی با برنامه وینرار اکسترکت میکنی و وقتی فایل مورد نظر(Kitserver 9.01 by juce & Robbie - beta) استخراج شد کپیش میکنی تو پوشه نصب بازیت و اینستال رو میزنی و بعد میری تو بازی و کف بر میشی:31:
البته باید این رو PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 که بچه ها تو چند صفحه قبل گذاشتن باحجم 13 مگ دان کنی و محتویاتش رو تو پوشه کیت سرور پیست کنی وبعد اینستال کنی تا کف بر شی:10:
چجوری خوب ! یه توضیح دقیق بده !نقل قول:
دوست عزیز من همین کار رو کردمنقل قول:
success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش:
Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اشکال کارم کجاست ؟
دوستان میشه لینک دانلود Directx 10 رو به من بدید
سلام یه سوال داشتم تو قسمت لیگ گزینه اینترنشنال لیگ که میشد یه لیگ بزنی با تیمهای ملی باشگاهی قاطی حذف شده؟
نه دوست عزیز تو تهران هم از همون روز بود ولی یه سری از پخش کننده های بازیها مثلا pardisgame گفتن منتظرن اورجینال بازی را پخش کنن مثل اینکه به کپی رایت گیر داده بودن....
خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .
من موفق شدم لیگ انگلیس رو نصب کنم !نقل قول:
شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !
ممکنه لینک PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 برام بزارینقل قول:
دوستان یکی واسم دانلود برنامه rar بزاره
نقل قول:
دوستان من هم تونستم لیگ انگلیس رو درست کنم. به به چه لذتی داره :دی
برای آموزش به همین نقل قول بالا عمل کنید. ممنون امیر جان.
مرسی عزیزمنقل قول:
مشکلم کپی نکردن فایل pesedit.bin بودش:11::11:
با توضیحات شما مشکلم حل شد
راستی اگه من مستر لیگ رو شروع کنم و یه پچ جدید بیاد و من اونو بریزم اونوقت توی مستر لیگ من که سیو دارم ازش اون تغییرات پچ مثل لباس بازیکنا و ... انجام میشه یا باید از اول برم مستر لیگ رو؟؟!!!:10:
نقل قول:
بچه ها این چیزا مورد تایید شما هم هست ؟
من فکر میکنم علت کم بودن سرعت بازی در زمانیکه با تیمهای ضعیف تر بازی میکنیم اینه که بازیکنان این تیمها سرعتشون در زمان دویدن و اجرای حرکات و همینطور شوت و پاس کمتر از تیمهایی مثل بارسلونه .
خب دوست عزیز شما که این همه توضیح دادی ، آدرس مغازه رو هم میدادی دیگه:10:نقل قول:
درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟
نقل قول:
Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
img رو باید ازاین example-root1 خارج کنی وبعد بیرون پوشه پیست کنی اگر نشد دیگه نمیدونم گیر بدین به بهادر که چیکار کرده که شده (آخه من این رو با توجه به ساکر 09 نوشتم:11:)
بله حرفتو قبول دارم.نقل قول:
الان اون ذهنیتی که در ما در مورد سختی بازی نسبت به دمو وجود داره کمی غیر عادلانه هستش. چون در دمو کلاً 5 تیم وجود داشت که همه ی اون ها خیلی قوی بودن و ما با هرکدوم که بازی میکردیم خیلی واسمون سخت بود ولی توی نسخه ی اصلی تیم ها بیشتر شده و فقط با تیم های قوی بازی نمیکنیم.
:11:
این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .نقل قول:
من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟
تا جایی که یادمه باید با پول بازش می کردیم!نقل قول:
اینجا چه جوریه؟
پول می خواد؟
میشه یه عکس از این قسمت بازی بزارید؟
حسین جان میشه بگی درجه سوپر استار رو برای بازی های دوستانه چطور باید فعال کرد؟ و آیا این درجه نسبت به تاپ پلایر خیلی سخت تره؟ ضمنا آیا پچی برای اصلاح کیت و نام تیم ها اومده یا نه ؟
حسين جان اونجا مي تونستيم 6ستاره رو توي بخش شاپ بخريم....
چند تا جام مي برديم و پول به دست مي آورديم و مي تونستيم بخريمش...
من هرکاری میکنم نمیشه تمام کپی و نصب انجام میدم ولی وثتی میخوام بازی اجرا کنم خطای زیر میاد بعد از اینکه اوکی میکنم میره تو بازی ولی لباس ها درست نشده اند
من دقیقا نمیدونم از توی خود بازی هم میشه این درجه رو آنلاک کرد یا نه من خودم با یک برنامه که آبتین عزیز چند وقت پیش گذاشته بود اینکار رو انجام دادم و همونطوریکه که گفتم فقط توی بازیهای دوستانه میشه ازش استفاده کرد .
من احتمال بسیار زیاد میدم برنامه ای بیاد که این درجه رو توی بقیه مودها هم آنلاک کنه فعلا باید صبر کنیم .
در ضمن این درجه خود بازیو زیاد سخت نمیکنه فقط دروازه بانها توی این درجه واقعا عالی واکنش نشون میدن و خیلی کمتر گل میخورن . لینک این برنامه هم توی یکی از پستهای a.asgharpoor عزیز وجود داره تعداد پستهای ایشون خیلی کمه راحت میتونید پیداش کنید توضیحات لازم رو هم توی همون پست داده .