سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
Printable View
سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
درخواست برنامه ی lock برای 5800
دوسه بار آپدیت کردم ؛ مستر ریست کردم ، مموری کارت رو فرمت کردم و نرم افزار ها رو دوباره نصب کردمنقل قول:
ولی وقتی کانتکت هام رو restore میکنم این خطا رو نشون میده!!!
خوب فهمیدم قضیه 3 جی درست نیست اما مدلهایی تو بازار هست که خروجی tv ندارند و پشت جعبه هم زده بعضی هاشون هم به سفاش مصر و سوریه هستند که جی پی اس ندارند!!! چون جی پی اس تو اون کشورها ممنوعهنقل قول:
برادر کدوم بازار رو میگی؟
من که اون موقع تو علاالدین هر جا رفتم همشون مشابه بودن تقریبا
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
5800 از طریق USB شارژ نمیشه بچه ها؟:13:
نه فقط N97 شاید این چند تا جدید تر ها هم بشهنقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم. جاوا ران.تایم رو پاک کن، حل میشه، درایو C ات هم خالی میشه. البته بیشتر برنامه های جاوات رو باید دوباره نصب کنی!نقل قول:
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
جاوا رانتایم به طور خودکار برنامه ها رو توی درایو سی نصب میکنه،بهتره نصبش نکنیدنقل قول:
گوشی وقتی با کابل وصل میکنم روی همه مدا کار میکنه به غیر از pc suit ولی با بلوتوث کار میکنه اشکال از سیم یا نرم افزاری؟
متاسفانه اون قبلنا بود الان 5800 ها فرق کردند و کیفیتشون پایین اومده و هندزفری بی کیفیت دارند و پایه نگه دارنده ندارندنقل قول:
و اون بنده را هم ندارند
دوستان یه کمکی بکنید در اینجا
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412777
نقل قول:
چجوری میشه اطلاعات از رو سیمکارت رو به مموری کپی کردودیگه اینکه از کدوم قسمت میشه تمام اطلاعات ورودی روی مموری کارت ذخیره بشه مثل پیامها یا ذخیره کردن شماره تلفن
پیشاپیش متشکرم
کسی جواب مارو نمیده؟
شما وقتی یه سیم کارت رو به گوشی میندازی خودش سوال میکنه که میخواین اطلاعات سیم کارت (مسیج ها و یا اس ام اس ها، البته در بخش مربوط به خودش) روی تلفن کپی بشه؟ و شما باید جواب مثبت بدید.نقل قول:
کنتاکت ها همیشه روی حافظه گوشی ذخیره میشه که میشه با بک آپ گرفتن روی مموری کارت از پاک شدن تصادفی جولگیری کرد
اما در مورد مسیج ها به این ترتیب عمل کنید :
messaging>options>settings>other>memory in use
ور از این قسمت مموری کارتتون رو انتخاب کنید که پیام ها روی کارت حافظه ذخیره بشن
سلام دوستان میخواستم بدونم نرم افزاری چیزی برای تایپ فارسی واسه5800 وجود نداره؟
باتشکر
5800 خودش فارسی تایپ میکنه هلو! نرم افزار برای چی؟
برادر من اولا سلامنقل قول:
ثانیا یکم آداب معاشرت رو رعایت کن
ثالثا 5800 عربی داره فارسی نداره یکم از ذهنت استفاده کن آکبند نگه ندارش
بازممنون بخاطر کلمات خوبی که استفاده کردی:21:
من چی گفتم که بهت برخورد؟
ها نکنه هلو رو به خودت گرفتی؟ نه عزیزم منظورم گوشی بود نه شما
یعنی انقدر احساس هلویی میکنی؟ یه کم فکر کن ذهنتو آکبند نگه ندار ببین چرا من باید به تو میگفتم هلو!
رو گوشیت فارسی نصب کن خوب!
:13:نقل قول:
سلام حاج آقانقل قول:
بنده از طرفه کله بر و بچ خیابون بغلی و محله های مجاور پـــــــــــــوزش ( با یه "زش!" اشانتیون) عرض میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا از این هلوجات به ما نمیگی به خودمون علاقمند شیم:31:
یاسر جان گوشیت در چه حاله؟ آپدیت کردی راضی ای؟
من که کماکان بغله غارم از وقتی که میخواستم اپدیت کنم نشد یه تابلو ورود ممنوعه گوشی مدرنیزه شده هم زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ثالثا 5800 عربی داره فارسی نداره یکم از ذهنت استفاده کن آکبند نگه ندارش
چرا الکی بحث میکنید؟نقل قول:
5800 خودش فارسی تایپ میکنه هلو! نرم افزار برای چی؟
فارسی داشتن یا نداشتن، بستگی به گوشی داره، بعضی گوشی ها فارسی ندارن (گوشی های آماده برای کشور های عربی) و بعضی ها دارن (سفارشی های ایران!)
راهش فلش کردن یه فریمور فارسی روی گوشی هست، یا تو خونه، یا بدی بیرون!
برادر من من اگه میخواستم فلش بزنم اصلا نمیومدم اینطرفا میرفتم میدادم بیرون واسم میزد من خواستم یه نرم افزار با حجم کم که بشه راحت دانلود کرد پیدا کنم که تو یه سایت دیگه پیدا کردم از دوستان هم هر کس خواست میتونه بگه کدش رو بزارم استفاده کنه حدود 5mb هستشنقل قول:
بازم ممنون روشنتر شدیم:31:
چه کدیه که 5مگ حجم داره :دینقل قول:
برنامه Virtual_Keyboard هست که اسکین فارسی هم داره و میشه باهاش به راحتی فارسی تایپ کرد حتی در گوشیهایی که عربی هم ندارند.تو انجمن سرچ کنی پیدا میشه.حجم برنامه هم حدود 200-300 کیلو هست
نه برادر من Virtual_Keyboard که اصلا ارزش دانلود رو نداره استفاده کردم نرم افزاری که من میگم تو سایت تخصصی موبایل هستش و حجمش هم 6.19mbهستش اینم لینکش:نقل قول:
[واقعا جالب هستش وارزش دانلود رو داره:10:کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=57559
سلام
یه سوال ؟
لرزش داره از ورژن40 به 50 آپدیت کنم ؟ چه فرقهایی کرده ؟
سلام دوست عزيز :20: ارزش آپديــت داره ...نقل قول:
لیست تغییرات مشاهده شده ...
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Browser 7.2
- Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0
- Flash Video Phase-3 - Flashlite 3.1.7.x
- Gimlet Touch 2.2
- Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid
- OVI Sync 2.0
- Hurriganes Music Player
- Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm
- Windows 7 Device Stage Support
- OVI store 1.5.6
- Quick Office v4.2
- OVI Music
- Cherry v2.1
- Rihanna service launcher
- OVI contacts 1.50.8
- Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products
سلام.
میشه این قابلیت هاش رو توضیح بدین:
Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm
Windows 7 Device Stage Support
Cherry v2.1
Gimlet Touch 2.2
سلام دوستان 5800 دارم چند روزه ديگه تو نقشه نميتونم از قابليت نشان دادن راه استفاده كنم وفكر كنم از كار افتاده چي كار كنم؟
فکر کنم زمان محدودی رایگان هست! باید لایسنس بخری!نقل قول:
نقل قول:نه کلا رایگان هست اگه گوشی قدیمی باشه با محدودیت میشه استفاده کرد باید آپگرید کنی ورژن گوشی شما چند هست؟نقل قول:
سلام دوستان امروز یکی از دوستام 5800 خریده بود.گفت هرکاری میکنم تو تم ها نمیره.تا میرفتی توش میومد بیرون خودش
فقط از فروشنده یه بلوتوث برای تست کردن گرفته بود
منم براش اکسپلور رو فرستادم.حالا گوشی خودمم تو تم ها نمیره و گوشی فورا ریستارت میشه
چش شده؟چیکار کنم؟
دو تا سوال:
1) هر از گاهی میرم تو inbox میگه نمیتونه رم گوشی رو بخونه message رو رو حافظه گوشی ذخیره میکنه باید چکار کنم فکر کنم بعد از این که thread sms این طوری شد ولی دیگه درست نمیشه.
2)چطوری میشه با وایرلس آپگرید کرد تا میرم تو آپدیت گوشی مستقیم از gprs استفاده میکنه.
برای مشکل اول قبلا بحثش شده...مشکل از مموری کارته.نقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
مال منم این مشکل رو داشت...با نصب یه تم درست شد.نقل قول:
nasb kardam.dorost nashod.baz restart mishe.kalafam kard:19:نقل قول:
من یه دفعه همچین مشکلی برای تقویمم پیش اومده بود، هیچ کاری نمیشد کرد. آخر Factory Settings زدم. ولی بعدش واقعاً حوصله م سر رفت. حدود نیم ساعت، 45 دقیقه طول کشید که دوباره تنظیم های قبلی رو انجام بدم.نقل قول:
حالا چکار کنم مموری رو فرمت کنم؟
آره برادر
حالا کار که از محکم کاری عیب نمیکنه
شما بک آپ بگیر از طلاعاتت اول
بعد با کامپیوتر فرمت کن
ببین خوب میشه یا نه
دروووووووود :31:
میشه پیام های حافظه ی گوشی رو به قسمت مموری کارد انتقال بدم ؟!؟
سپاس ;)
بله با برنامه nokia PCSuite می تونی!!!نقل قول:
یا یه بک آپ از اس ام اسات بگیر بعد اسام اسای تو گوشیتو پاک کن و بعد sms رو بذار رو حالت memory card و بعد بک آپرو اجرا کن!!!
وقتی با PC Suite میخوام بک آپ بگیرم اس ام اس های Inbox , Sent رو شناسایی میکنه ولی اس ام اس های My Folders رو نمی شناسه !نقل قول:
3200 تا از اس ام اس هام رو توی My Folders ذخیره کردم.
PC Suite چه ورژنی هست!!!نقل قول:
مال من همرو با هم یجا می گیره دیگه نمیگه Hnbox هست یا my folder
خوب اگه این جوری نشد با PC Suite گوشی رو وصل کن بعد برو به قسمت my folder تو sms و همه ی sms اتو select کن و کپی رو بزن بعد اس ام اس گوشیرو بنداز رو مموری کارت و بعد با PC Suite یه فولدر بساز تو مموری کارت و اس ام اسات پیست کن !!!