اتفاقا گزینه دانلود رو هم میده اما سرعت دانلود صفره الان چند روزه که این جوری شده در ضمن من سرویس 512 صبانت رو دارم.نقل قول:
Printable View
اتفاقا گزینه دانلود رو هم میده اما سرعت دانلود صفره الان چند روزه که این جوری شده در ضمن من سرویس 512 صبانت رو دارم.نقل قول:
بچه ها جديدا سرعت اينترنت يك مقداري اومده پايين ميخواستم ببينم براي شما هم اينطور شده آخه آي اس پي من ميگه به خاطر اختلال در فيبر نوري در جنوب كشور هست
واسه همه همینطوریه.سرعت الان پائینه.نقل قول:
مگه شركتي هم داريم كه فقط شبانه ارائه بده؟نقل قول:
برا من اكو 128 شاتله . تا 1 ماه پيش خوب بود ... الان شبانش يه شب خيلي خوبه (سرعت دانلود:65):8: يه شب متوسطه (سرعت:30):5:يه شب عاديه (سرعت : 16) :13:و يه شب ضعيفه (سرعت :10) :41:و به همين ترتيب تكرار ميشه
برا من رپيد و غير رپيد نداره... سرعت هام هميشه يا با هم كمه:41: و يا با هم زياده:8:....البته غير از سايتاي موزيلا و اپرا كه هميشه سرعتاشون بالا هست:8:
شبانه از ساعت 1-7 صبحه ، قيمتش هم ماهي 13900 است
بچه ها سلام! من میخوام برا یه دو ماهی ADSL بگیرم میخواستم منو راهنمایی کنید که با این شرایط از چه شرکتی خوبه بگیرم......ماهی نهایت 20 تومن با دانلود نامحدود(اگه هست) اگه هم نیست ماهی 15 گیگ شبانه هم داشته باشه و همینا دیگه بعد هزینه اولیش حدودا چه قدر میشه؟ میشه مدمو امانتی از خود شرکت بگیرم بعد دو ماه پس بدم چون نمیخوام مدمو بخرم( بعد بچه ها من اولین بارمه که دارم ADSL میگرم اگه راهنمایی یا چیز دیگه ایم به ذهنتون میرسه بهم بگید ممنون
نقل قول:
نه منظورم تاکید روی شبانه و بی اهمیت جلوه دادن روزانه بود آخه شاتلو هم میگند شبا آشغاله وضع شبانه شاتل بهتره یا صبا؟از لحاظ سرعت دانلود
شاتل و صبا یکی اند،هر دوشون و همشون به مخابرات مربوط میشند،فقط تو قیمت ممکنه تفاوت داشته باشند و خدمات
اره داريم ، من از نماينده داتك تو شهرستان گرفتم 128 شبانه و البته نامحدود !!! ( اصفهان رو نميدونم )نقل قول:
سرويس از 7 شب تا 7 صبح .
واسه من كه روزا دانشگاهم و ساعت 5-6 ميرسم خونه سرويس مناسبيه .
دروغ میگن نامردا تا امروز فکر می کردم رپید شر ایراد داره اما اینا سرعت این قدر کم کردن که یک فایل 5M رو نمی تونی از روی سرور hotfile دانلود کنی.نقل قول:
به نظر من بذارین بعد از 23بهمن بگیرین که اینترنت سوخت نشه.
اینطوری که بوش میاد 22 بهمن کلا اینترنت به دلیل مسائل امنیتی قطع میشه. معلوم هم نیست کی درست بشه.
الکی پول تو جوب ریختین. یه 10 روز صبر کننین اگه میخواین بگیرین.
10 تومن هم 10 تومنه دیگه:31:
اینترنت من شب ها 2mb میشه و خوراک بازی انلاین با ping پایین!اینم تست سرعت تو speedtest با سرور باکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز اسم شرکتت روهم بگو، پارسان که نشنیدم والا!نقل قول:
کسانی که سرعت دانلودشون از رپید شیر کمه بخونن
من خودم این مشکل رو دارم اما متوجه شدم بعضی از سرورهای رپید با پورت متفاوتی متصل میشه و این مشکل رو حل میکنه و با تمام سرعت دان میشه کرد
پس اگه با یه لینک این مشکل رو داشتین فایل رو پاک کنید و دوباره روی لینک کلیک کنید تا از یه سور دیگه دان شه
اینم رکورد سرعت بنده امروز صبح ساعت 6 البته یه هفته ای هست که این طوریه:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان من میخوام adsl بگیرم دو تا سوال داشتم اول اینکه کلآ کدوم شرکت بهترین سرویس adsl رو تو تهران میده و دوم با توجه به اینکه تو منطقه ما فقط پارس آنلاین و شاتل سرویس میدن از کدوم بگیرم کمتر گرفتار افت سرعت میشم.
totayma لطفا ISP تون رو معرفی کنید.
پارس آنلاين پشتيبانيشش خوبه قيمتاش بالاس شاتل برعكس تو سرعتم شركتا تقريبا همشون مثل همن :46:نقل قول:
اگه کسی هم به ما کمک کنه ممنونش میشیم!!!!!!!!!!:13: بعد بچه ها میخواستم ببینم داتک خوبه چون رفتم گشتم دیدم فقط داتک منطقه ما رو ساپورت میکنهنقل قول:
به نظر من صبانت بگیری بهتره .نقل قول:
ولی چون 15 گیگ میخوای گرون درمیاد . مثلا 15 گیگ واسه 3 ماه 85 هزار تومن ! 3 گیگ در ماه 13 هزار تومن .
شبانه هم داره که بعضی شبا خوبه بعضی شبا خوب نیست ( که این موردش بیشتره :دی )
شاتل نمیدونم وضعیتش چطوره الان .
مخلصیم .
به نظر من بهترين موردي كه ميتوني انتخاب كني همين داتك هست هم نامحدود سرويس ميده هم حجمي :13:نقل قول:
اقا مهدی این داتک با شرایطی که گفتم چه سرویسی میده؟ اصلا مدمو امانی میدن یا نه؟ شما خودت داتک داری؟ راضی هستی ازش؟
سرعتت چقدره؟نقل قول:
چقدر پول ميدي؟
نقل قول:چرا يه سر به سايته خود داتك نميزني نسبت به شركتاي ديگه قيمتاش مناسب تره
- 128 نامحدود ماهي 27 هزار تومن البته قيمتا قرار 20 درصد كمتر بشه
- مودمم فك نكنم بايد بخري قيمتش زياد نيست معموليش از 50 تومن كمتره دقيق نميدونم
- من كه خودم داتك ندارم ولي چند باري كه استفاده كردم بدك نبود فعلا الافه مخابراتم تو منطقمون سرويس بده
10 تومن ، سرعت دانلود هم اكثرا رو 13 تا 15 ميچرخه . خيلي كم پيش مياد كه تا 20 هم برسه .نقل قول:
با اين پولي كه شما ميدي و با اين سرعتي كه داري بهتره كه از مخابرات بگيري كه حداقل شبانه روزيه با همين قيمت (البته اگه سمت شما اومده باشه)نقل قول:
سلام....
چند وقتی است دنبال ای دی اس ال هستم.... برا منطقه زعفرانیه با پیش شماره 2217 ... به شاتل و سپنتا و داتک زنگ زدم ، هیچ کدام پرت خالی ندارن برا این پیش شماره .... اسیا تک هم اصلا جواب تلفن را نمیده !!!!!
چی سرویس دیگه ای را پیشنهاد میکنین ؟! پارس انلاین را اصلا تماس نگرفتم به دلیل اینکه اصلا ازش تعریف نشنیدم...
از طرفی، سرویس وایرلس هم اگه پیشنهادی دارین که در محدوده ی زعفرانیه جوابگو باشه ممنون میشم راهنمایی کنید...ه
نقل قول:خوب چرا از خود مخابرات نمي گيري الان مخابرات داره سرويس ارائه مي ده اگر خواستي بيا تو تاپيك سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ.:46:
یک سوال چگونه بیت را به مگابایت تبدیل کنم آن دوتا کامپیوتر که در پایین روشن وخاموش می شوند را می گویم؟
سلام گارداشنقل قول:
اگه از Dial-up استفاده می کنی در قسمت Status مقدار Sent و Received بر حسب بایت نمایش داده می شوند. هر 1 کیلو بایت معادل 1024 بایت هستش و هر 1 مگابایت معادل 1024 کیلو بایت هستش و بدین ترتیب هر 1 مگابایت معادل 1048576 (1024*1024) بایت است. شما اگه مقداری را که مثلا در Received نشون میده به 1048576 تقسیم کنی، مقدار اطلاعات دریافتی رو بر حسب مگابایت بدست میاری!
یاشاسین آذربایجان ایغیتلری..
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.
چند روزه كه سرعتم يه كم بيشتر شده ، تقريبا رو 20 ثابته .نقل قول:
شما از قيمت هاي شهرستان خبر نداري داداش ، اين سرويسي كه من گرفتم با اين قيمت يعني خدا.
واسه نمونه 64 نامحدود = 26 تومن در ماه
128 نامحدود = 50 تومن !!!! :41:
128 با يك گيگ ترافيك:31: = 149000 فكر كنم واسه يك روز هم جواب نده
تازه اينا واسه شركت هاي نسبتا با انصافه
متاسفانه مخابرات هم كه اينجا سرويس نميده .
من 64 نامحدود 28 تومن در 3ماه پول میدم
از دوستان کسی پیشنهاد میکنه از صبانت سرویس بگیرم ؟ اگه میشه یه توضیح کامل در مورد سرویس های صبانت بدید.
خوب عزيزم ميتوني همين الان تعريف پارس آنلاين رو از من بشنوي كه 128 با 3گيگ ترافيك دارم:نقل قول:
بدون شرح::8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه الان به خاطر همين چيزايي كه دوستان ميگن سرعت ها كم شده تا يك ماه پيش سرعت دانلودم 160 بود الان رسيده به 120.
البته من فقط از 7 شب تا 6 صبح آن هستم روز ها و ساعت اداري سرعت بين 20 تا 40 هستش.:46:
صبانت خوبه قيمتاشم مناسبه ولي از پشتيباني نپرس كه دله مشترياش خونه :27:نقل قول:
اگر اختلافش با سرویس 64 زیاد باشه:5:
این تست سرعت سرویس 128 من . واقعا تعجب برانگیز نیست
What the ... OHنقل قول:
ها اینی که الان نشون ودادی یعنی چه؟
فکر کنم بقیه قطع شدن و شما سرعتت رفته بالا یا تو تنظیمات پرت Downstream رو اشتباه زدن اگه شبانه اینجوری باشه دیگه ...
تا باشه از این اشتباهات:8:
تا درستش نكردند سه چهارتا دانلود سنگين كن بعد از اينكه قطع شد دلت نسوزه :27:نقل قول:
یکی دو ماه بود کیفیت شبانه صبانت بهتر شده بود... از حدوداً دو هفته پیش که یه شب قطعی سراسری داشتم، به نظر میاد به طور کامل مشکل شبانه برطرف شده... الان دیگه در ساعات شبانه، ping عین روزانه ش شده (حالا بعضی وقتا شاید 100ms بیشتر) و سایتا عین ساعات روزانه سریع و بدون مشکل باز میشن و سرعت دانلود هم کاملاً ثابت (از تورنت و لینک مستقیم) ــه... البته من DNS ها رو هم روی Google Public DNS تنظیم کردم ولی این کار نهایتش پینگ رو تا 1500ms قبلاً پایین میاورد که اینطور که به نظر میاد مشکلات شبکه شون رو که به نظر میومد شبا نمیکشه و کم میاره رو برطرف کردن... الان 2 هفتنه س همه چیز عالیه... کلاً صبانت جدیداً خوب داره پیشرفت میکنه پشتیبانیشم بهتر شده... (تهران)
اینم عکساش که اولی مال شنبه هفته پیش (10 بهمن - 30 ژانویه) و دومی برای چهارشنبه هفته پیش (14 بهمن - 3 فوریه) هست که همونطور که میبینید به کلی مشکلات برطرف شده (و هنوزم ادامه داره)... :
:8: