نقل قول:
دستت درد نکنه دانلود کردم فقط این فایل پسورد داره اگه بگی پسوردش چیه ممنون میشم منوی استقلالو میگما:41:
Printable View
نقل قول:
دستت درد نکنه دانلود کردم فقط این فایل پسورد داره اگه بگی پسوردش چیه ممنون میشم منوی استقلالو میگما:41:
رمزش را برات پیدا کردم!نقل قول:
رمزش اینه:
pes-2009-edit
ادرس وبلاگ طراحش هست!
کارت درسته.:10:نقل قول:
منتظرم ببینم کارت چی از اب در میاد.
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :10:
من اخرین ورزن کیت رو دانلود کردم وبرای استفاده راهنمایی که یکی از دوستان گذاشته بود رو خوندم وکارهایی را که گفته بود انجام دادم مثلا ایشون در راهنما اسمی از کیت منچستر برده ومن اون انجام دادم ولی هیچ تغییری توش ایجاد نشد علتش چیه لطفا منو رو راهنمایی کنید .
با تشکر ازشما دوستان عزیز :10:
قربانتان
دقیق توضیح بده چیکار کردی.نقل قول:
احتمالا یکجای کار را جا انداختی.
فاشیست جان شما می تونی این فایل edit این پچ را اینجا بذاری؟نقل قول:
بفرما...نقل قول:
فاشیست جان شما می تونی این فایل edit این پچ را اینجا بذاری؟
این هم فایل ادیت این پچ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به اینجا هم یه سری بزنید
همین بحث رو توی همین تاپیک هم میتونستی مطرح کنینقل قول:
چندتا ball pack زیبا ...
دانلود:
یا
.................................................. ....
دانلود:
یا
.................................................. ..
دانلود :
یا
خوب دیگه فقط تیم های کارلسروهه و هافنهایم موندن بقیه تیم های بوندس لیگا حالا دیگه قابل بازی هستند تا یکی دو ساعت دیگه کار رو آماده می کنم
یه درخواست gdb استقلال و پرسپولیس رو کسی داره؟ بد جوری نیاز دارم
چه طور مي شه بازي رو سخت كرد . آخه با رايانه كه بازي ميكني خيلي آسونه.
مرسی ولی gdb folder پرسپولیس موجود نبود؟نقل قول:
[quote=alireza001199;3449898]رمزش را برات پیدا کردم!
رمزش اینه:
pes-2009-edit
quote]
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی:11:
دو مورد پیدا کردم اما کیفیت خوبی ندارن .نقل قول:
الان تو چمپیوز لیگ اروپا 13 تیم وجود داره
راهی هست که به این 13 تا تیم تیم دیگری اضافه کرد؟
تو uni کیت سرور برای لباس تیمهای اروپایی 19 تا جای خالی دیگر در نظر گرفته.
کمممممممممک! کسی نگفت به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس وارد بازی کرد.
krauser جان اماده نشد؟ :10:
با برنامهGame Graphic Studio می تونی فایلها را وارد کنی.نقل قول:
البته بهترین روش همون کیت سرور هست.
فیس tevez
Bundesliga Faces Packنقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32767
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33578
ببخشید ممکنه این سوالرو قبلا کرده باشن ولی 600 صفحه رو که نمی شه با Dial Up گشت!!!
من pes 2009 فارسی رو گرفتم فایلای pes اصلی رو هم دارم چطوری میشه صدای اصلی رو جای صدای فارسی گذاشت (آخه صداش خیلی مزخرفه)
خوب به سلامتی کار ویرایش ما به اتمام رسید
تغییرات:
1- اصلاح شدن تمامی اسامی( اعم از نام تیم های باشگاهی و اسامی بازیکنان تقلبی حتی بازیکنان کلاسیک) به اسامی اورجینال (دقت کنید که اسامی اصلاح شده از دیتا بیس PES Gaming هست و اسامی رو من دراوردی ننوشتم مثلا khanam که همون محسن خلیلی هست به درستی و با حروف بزرگ khalili نوشته شده مقصود کونامی از بازیکنان تقلبی هرچی بوده همونه تغییر داده نشده توی بورگوم پچ این تغییرات نوآورانه داده شده و اسم رودباریان به طالبلو تغییر داده شده که من مبنا رو منظور کونامی قرار دادم و تغییر ندادم بازیکنان رو فقط اصلاح کردم و از حالت fake دراوردم)
2- اصلاح شدن تمامی لوگوهای باشگاه های لایسنس نشده و لوگوهای مناسب برای لیگها
3- اصلاح شدن کیت های تیم های لایسنس نشده
4- اضافه شدن بوندس لیگا به جای Other League B
5- تغییر تیم PES United به استقلال تهران (لباس و لوگو بازیکنان و اسامی تیم و غیره...) فقط توضیح اینکه قیافه هاشون رو دست نزدم و همونطور موندن و اینکه تیم پرسپولیس رو اضافه نکردم چون gdb folder اش رو گیر نیاوردم
کل پچ حجمش 21 مگ شده که حتما باید فایل آپدیت 180 مگی کونامی رو (همونی که چند تا از تیمهای اسپانیایی رو لایسنس می کنه) داشته باشید.
خلاصه پچ آماده هست می دونم که پچ های Gameing Acces خیلی بهتره و من هم نمیخوام با اون رقابت کنم پچی که ساختم برای سلیقه خودم بودحالا اگه مشتری داره بگید تا اپلود کنم.
موفق و سربلند و گیمر باشید.... یا حق
فایل cs0d.img فایلی هست که فایل ها آوایی گزارشگر توش قرار گرفته امتحان کن ببین درست میشه یا نه فقط قبلش از قبلیه بک آپ بگیر که نشه زود برگردونی به حالت اولنقل قول:
این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم:11:نقل قول:
سلام
کسی ورزشگاه آزادی رو داره ؟
نقل قول:اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............نقل قول:
کسی ميتونه نکات طلايي و ترفند های بازی رو بهم بگه ، مثلاً ترکيب يا روش خاصی يا ترفندی مثل تله ی آفسايد يا اينجور مسائل که روی بهبود بازی تأثير داشته باشه !
کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟
سلام
من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک
ممنون
ببخشید اشتباهی دو تا پست ارسال شد !!
فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشهنقل قول:
جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .
درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیریدنقل قول:
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4777900/e284f4aa/option_file.html
برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین
نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید بریدنقل قول:
والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رونقل قول:
اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :
GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا
اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه
باسلام به شما دوست عزیز:10:نقل قول:
همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان
نقل قول:
اینم لباس پرسپولیس
کد:http://persiandrive.net/104772
کسی ورزشگاه آزادیرو نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟
دمت گرم.نقل قول:
اما این حجمش برای من دیال اپی وحشتناک هست.
من تمام لباس تیمها حتی لباس تیمهای المان را دارم و فقط به اسم بازیکنان نیاز دارم اگر لطف کنی و فایل edit را بذاری خیلی به دردم می خوره:11:
قلی دستت درست بدجوری مخلصیم کاش ورزشگاه آزادی رو گیر میاوردم لینک میدادم گرچه تو کارت خیلی درست تره ایول
خدمت شما خیلی واسه این ادیت فایل زحمت کشیدم تقریبا 2 روزنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4778545/a7fb2c13/EDIT.html
سلام
pes 2009 گزارش فارسی واقعا" 2009 هست یا سرکاریه؟
نه اخه اگه تو این قسمت میشه واسه لباسهای champions league لینک دیگی تعریف کرد و موقع بازی در championd legue لباس تیم ها فرق میکنه؟نقل قول:
هست!!!!!!!!!!!1نقل قول:
اگه option file تو پچ gaming access با pes editor باز کنی میبینی که لینک داده. کسی نمیدونه چجوریه؟نقل قول:
جناب krauser قرار بود کار خودتون را آپلود کنید!!(که همه تیمها رو ویرایش کردین)
الان دو تا فایل هستش کدومشون همون کار خودتونه! حجمش خیلی کم بود واسه همین هم شک کردم
کسی pes یک دی وی دی داره
میخوام بخرم یه دی وی دی کامله؟
نقل قول:نقل قول:
خواستن توانستن است .
چه طور ميشه يك بازيكن رو فيس كرد ؟
اون ادیت فایل هست فایل دیگه همون کیت سرور هست که توش لباس های تیم های لایسنس نشده هست و 20 مگ حجمش هستنقل قول:
بله اونقت فرق می کنهنقل قول:
تک دی وی دی ها اشکال دارند نخرنقل قول: