Upstream = 511نقل قول:
Downstream = 2048:11:
دیشب 2.4 گیگ زدم .
Printable View
Upstream = 511نقل قول:
Downstream = 2048:11:
دیشب 2.4 گیگ زدم .
چرا همارا با کانکشن از نوع Bridge مشکل داره ؟
سرعت دانلود تو سرویس توربو همارا سیستم چنده 512به 1024؟
دوستان همارایی همه مثل من جمعه رو با نت مشکل داشتن؟
اصلا دسترسی به سایتهای خارجی قطع بود
امروز صبحم این بود
نمی دونم چه بلایی داره سرمون میاد الان هم سرعت من خیلی افت کرده.
تقویم دم دستتون هست؟ یه نگاهی بهش بندازین لطفاً
سرعت همارا شدیدا افت کرده امروز
مال من هم برای همارا خیلی افت کرده باید یه فکری براش بکنیم.
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی چه ربطی داره؟نقل قول:
منظور از تقویم روز چ ه ا ر ش ن ب ه س و ر ی هستش:31:نقل قول:
دقیقاًنقل قول:
میبینید که حتی نوشتن اسمش هم بصورت صحیح جون آدمو به لرزه میندازه :31:
مخابرات تبریز مثل سایر استان ها adsl نمیده ؟!
مشکلی نداره باید زنگ بزنید مک سیستمتون رو براش فعال کنهنقل قول:
اقا ماکس سرعت سرویس های بیشتر از 128 رو جدیدا تغیر داده؟
اگه کسی سرویس 256 یا 512 یا 1024 یا 2048 داره مشیه سرعتش رو بگه؟:20:
مال من کلاسیک . سرعتم رو 140 ثابت . :11:نقل قول:
این که خیلی خوبه شبا هم همینظور فیکس 140 هستش؟ در ضمن شما کدوم مرکز بودین؟:11:نقل قول:
ماله من 128 هستش سرعت خیلییییییی نوسان داره 40-210 میانگن 90 شبا هم حدود 1.9 از تورنت دانلود می کنم
من 5 روز پیش شارژ کردم اون موقع می خواستم کلاسیک شارژ کنم یا 3 گیگ اضافه طرف گفت 128 بهتره!!!
ولی اگه این طوری که میگد 140 فیکس کلاسیک خیلی بختره:13:
من تبریز نیستم . سرعتم فیکس 140 . البته اولش کمه ولی بعد از 4 - 5 دقیقه دانلود میره رو 140 . من یک هفته ی دیگه 128 رو تمدید می کنم . چون از لحاظ قیمت به صرفه تره . :11:نقل قول:
دقیقا از وقتی سرعت شما ۱.۵ برابر شده سرعت منو نصف کردن. به شرکت میل زدم ولی کسی جواب نداد. یک هفته دیگه میرم برای لغو سرویس :)نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم
چرا وقتی مودم مستقیم کانکت میشه (تو ویندوز کانکشن نمیسازیم)
چیز پی ان کانکت میشه ولی سند و رسیو ندارد
اعصابمو بهم ریخته
مشکل برا کسی دیگه هم پیش اومده
راه حلش چیه
توی آذربایجان غربی ماکسنت به شدت گند زده! مفت نمیارزه!
با یه چیز پی ان دیگه امتحان کن . یا چیز پی انت رو ببر با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن. احتمالا مشکل از چیز پی ان هست . :11:نقل قول:
فکر کنم سرعت اینترنت برای آذربایجان زیاد شده مگه نه.؟
چه ربطی داره ؟:11:نقل قول:
گفتم یه چیزی گفته باشم ولی به نظر من که سرعت اینترنت افزایش پیدا کره الان سرعت من کمتر از 80نمی شه من که تقریبا راضییم برای همارا سیستم.نقل قول:
همارا سرعتو بالا برده . برای جلب رضایت . به آذربایجان شرقی ربطی نداره .:11:نقل قول:
بابا این اذربایجان غربی ماکس نت واقعا دیگه...
دوستان من از ماکس نت یه 1مگ محدود دارن ولی سرعتش بیشتر از 60 نمیشه چرا الان 4 ماهه که دارم ولی 1ماه اولش با 120 دانلود میکرد و لی الان با 50 و60 دانلود میکنه مشکل از چی میتونه باشه مگه نباید 1 مگ دوره بره 120 دانلود کنه؟؟
به پشتیبانی ماکس نت هم زنگ زدم میگه مشکل از ما یست پس از کجاست؟
تو سیستم هم نه ویروس یاب یا چیزی ندارم که سرعت را پایین بیاره چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی هیچی......
شبا هم که از ساعت 2تا 8 صبح رایگانه سرعتم 9کیلو میشه اصلا تعجب کردم 1مگ چرا 9 کیلو دانلود تو شب میکنه؟
میشه راهنمایی کنین که برای همه سرعت اومده پایین یا نه؟
اصلا یکی راهنمایی کنه برام اینو لغو کنم چی بگیرم؟؟
شما حق داری شکایت کنی سرویس یک مگ دیگه باید همیشه سرعتش بالای 100 باشه چه روز چه شب :13:نقل قول:
ترافیکت رو تموم کن بعد هم زنگ بزن بگو اشتراک من رو کنسل کنید ( من در مرحله اتمام ترافیک هستم ;) )نقل قول:
یه بار حضوری برو ماکس . مشکلتو بگو . با پدرتم برو . بگو دوره ی بعد کنسل می کنم . اگه درست نشد وقتی اعتبارت تموم شد برو یه فرم پر کن برای جمع کردن تجهیزاتشون از خطط . بعد برو تاپیک شهرت از دوستان بپرس کدوم Isp تو شهر شما بهتره . یا برو کافی نت محله از اونجا بپرس . برو اون isp . احتمالا هم به خاطر نوروز طرح هایی داشته باشن . مثلا خود ماکس 38 تومن میگیره مودم رایگان میده . هزینه ی راه اندازی هم نمی گیره . 3 گیگ هم ترافیک . یا یه جشنواره ی نوروزی داره . در ضمن سرعت من از 140 پایین نمیاد . هم روز و هم شب . سرویسم هم کلاسیک هست . فردا هم 128 رو شش ماهه تمدید میکنم . :11:نقل قول:
دوست عزیز میشه واضح تر بگی شما کدوم کلاسیک را برداشتین میشه اسم دقیقشو بگی منم اونو بردارمنقل قول:
آخه چند مدل کلاسیک داره
یکی
Max Class
128K~512K
که این خودش هم 512 کلاس داره با محدودیت حجمی متفاوت اینو برداشتین یا کدوم
ویکی هم
Max Turbo
512K~1024K
میشه منو راهنمایی کنین تشکر
من امروز حجمم تموم شد 128 رو برداشتم . قبلا 512 کلاس بود . آقا شما رو یا از خود ماکس محدود کردن یا مرکزتون شلوغه و چون اونجا تازه تاسیس هست فکر نکنم به مرکز ربطی داشته باشه . به خاطر همین هر سرویسی رو بردارین فرقی براتون نداره . داداش تو یه بار حضوری برو .:11:نقل قول:
چطور هست که سرعت شما 140 پایین نمیاد ولی سرعت اکثر بچه ها بین 90تا100 مثل خود من
تنظیمات مودم رو دیدم
Line Rate - Upstream (Kbps):383Line Rate - Downstream (Kbps):1024ولی شما میگین رفته رو 2mb :41:
ما که برای شهرستان هستیم بیشتر از 60 نمیره. قبلا 110-120 بود!نقل قول:
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
Downstream (Kbps):2048 - Upstream (Kbps):511نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
تا دیروز که کلاسیک بود سرویسم از 140 پایین تر نمیومد . الان که 128 رو تمدید کردم سرعتم شده 100 . چند روزی بد حال کردیم :31: .نقل قول:
سرعت دانلود من تا 40 پایین میاد دیگه نمیشه انلاین فیلم دید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعیه سایت همارا :
نقل قول:
آغاز واگذاری ADSL مخابرات استان بدینوسیله به اطلاع عموم شهروندان میرساند که از تاریخ ۹۰/۱/۲۰ و با شروع بهره برداری از شبکه جدید استانی شرکت مخابرات آذربایجانشرقی، هماراسیستم بعنوان بهره بردار شبکه ADSL مخابرات استان اقدام به واگذاری سرویسهای اینترنت پرسرعت در تمامی شهرهای استان خواهد نمود.
برای اطلاع از شرایط، قیمت ها و نحوه واگذاری این سرویس ها منتظر اطلاعیه های بعدی سایت باشید. شماره مرکز تماس تلفن استانی شبکه فوق ۹۷۱۰۹۷۱ می باشد.
کسی خبر داره جریان از چه قراره ؟ از قیمت ها و شرایطش سر نخی، طنابی چیزی دارین ؟
دیوانه شدَََََََََََََََََََم
این چه وضعشه؟
پارس آنلاین دارم 256 - 20 گیگ 1 ماهه
علاوه بر این که سرعت دانلودم 20-25 شده پینگم بین 2000 تا 18000 تغییر میکنه
از همشون هم مدرک دارم دیگه کم کم باید یه فکری بکنیم (اما چه فکری ...؟)
لطفا کسایی که سرعت دانلودشون از 60 تا بالاتر میره با (IDM) بیان اینجا بگن از کدوم شرکت گرفتن و منطقشون کجاست
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
خود سایت تبیان که دیگه .... 43 ثانیه طول کشید بیاد بالا دیگه خودتون برید حساب کنید
ماهانه 50 تومن پول میدیم همش هم به هدر میره واقعا که دیگه شورشو در آوردن :13::19::47::puke::grrr::grrr::thumbsdow:evil2::an gry:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/result/1225859964.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pics9.com/images/00433214901004486695.jpg
من با این سرعت چطوری 18 گیگ رو تو 10 روز تموم کنم؟
تازه توی اون صفحه ی شارژ مجدد که میاد اجازه ندارم به جای 20 گیگ یه سرویس 10 گیگ بخرم باید دوباره اینهمه پول بدم بکنن تو ...شون کور خوندن
کسی ISP خوب سراغ داره؟ حد اقل یکم مرد باشه Ispایش مثل مرد بگه سرعت دانلودتون 0 قراره باشه من قبول میکنم همچین ISP سراغ دارین که پینگش خوب باشه؟ به غیر از پارس و صبا (صبا قبلا بودم کلاه برداره ولی به پارس نمیرسه)
این پینگ ها پینگ های خوشخیالانه ی تئوریک هستن که حتی speed test , ping test رو گیج میکنن
این است پینگ عملی
کد:http://pics9.com/images/85875573291392060794.jpg
پارس آنلاین چون 1 تا 13 فروردین دانلودش رایگانه برای همین سرعت پایین اومده من قبل عید با پارس روزانه سرعتم 140 بود الان بین 30 تا 140 متغیره! با همارا هم سرویس کلاسیک روزانه 90-120 شبانه هم 40-50 !
کی میگه برای همه اومده پایین؟ یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزن یکی 60 گیگ دانلود داشته یکی 88 گیگ اونوقت ماهم مثل کشک 6 روز شبانه روز گذاشتیم بدون وقفه دانلود کنه پدرش در اومد 2 گیگ دانلود کنه