سلامنقل قول:
کدام شهر هستی؟
Printable View
سلامنقل قول:
کدام شهر هستی؟
من خیلی وقت بود به سایت اسیاتک نرفته بودم دیشب رفتم دیدم اسم سرویس ها رو کلا به گاج دادن......یه مورد دیگه اینکه قبلا من 1 مگ 2 گیگ حجم ویژه قم دانلود شبا رایگان میگرفتم ولی الان دیدم نیست.....نمیدونید چی شده کلا؟؟؟؟؟
دوستانی که سرویس 128 یا 256 یا 512 دارند در ساعات رایگان(9-1) چه سرعتی دارند؟
خواهشا فقط دوستانی که از سرویسهای بالا دارن جواب بدن چون اگه بخوام بگیرم از همین سرویسها میگیرم
دوستان من هم میخوام از این شرکت یک دو مگی یا یک مگی بگیرم سرعت در صبح و مخصوصا زمان رایگان چطوری
البته من کرج هستم و از نمایندگیش میخوام بگیرم
آسیاتک - شهر ساری - 128 کیلوبیت - 5 گیگ ماهانه - 15900 توماننقل قول:
با مالیات 165,360 ريال و آبونمان مخابرات روی قبض میاد.
هزینه راه اندازی هم نداره.
downstream: 4096 kbps
upstream: 509 kbps
روزانه با idm دانلودش 100 تا 150 هست. (حدود 120)
این طور که به نظر میاد نوسانش زیاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه 2 تا 8 رایگانه اما با سرعت همون سرویسی که گرفتیم یعنی با idm دانلودش 15 تا 16 هست.
=====
من تازه دو روزه که از آسیاتک سرویس گرفتم. قبلا شاتل داشتم، Eco128.
شاتل روزانه دانلودش بالای 200 بود. شبانه این اواخر حدود 30 شده بود.(قبلا 60 بود)
=====
خوبی های شاتل: پشتیبانی تمام وقت، سرعت بدون نوسان، دیسکانکت شدن خیلی کم. سرعت دانلود روزانه بالای 200 و شبانه حدود 30 و بیشتر (برای اکو128)، ترافیک هدیه در برخی ایام سال و عید نوروز، پنل کاربری متمرکز (my.shatel.ir)، دویست مگ ترافیک هدیه در هر دوره برای مشترکینی که ترافیکشون تموم شده
بدی های شاتل: قیمت بالا؛ تنوع کم سرویس ها (مثلا ماهانه 5 گیگ با شبانه رایگان نداره)، ترافیک هدیه پولی 3 گیگ بخر 15000 تومن 6 گیگ ببر (پروموشن!). عدم قابلیت تعویض سرویس بصورت اینترنتی.
=====
خوبی های آسیاتک: تنوع سرویس ها، ارزان بودن نسبت به شاتل، اگه ترافیکتون تموم شد میتونید بجای خرید ترافیک یک سرویس جدید بخربد و از همان لحظه دوره ی جدیدتون شروع بشه،
بدی های آسیا تک: سرعت کم شبانه یعنی حداکثر همون سرعتیه که خریدین، سرعت کمتر روزانه نسبت به شاتل، دو پنل کاربری جدا از هم: یکی برای تمدید(crm.asiatech.ir) و یکی برای دیدن ریز مصرف (report.asiatech.ir)، نداشتن پشتیبانی در مازندران (اگه به پشتیبانی تهران زنگ بزنی میگه ما دسترسی نداریم و فقط برای تهران هستیم!) . دیسکانکت شدن برای تعویض بین ساعات روزانه و شبانه ی رایگان و درنتیجه تغییر آی پی.
=====
نکته مشترک برای همه سرویس های حجمی:
اکثرا ترافیک کم میارید چون سرعت روزانه بالاست و شما ترغیب می شوید به دانلود بیشتر و دیدن فیلم آنلاین.
سلامنقل قول:
از یه هفاه پیش که اسم های سرویس ها رو عوض کردن، کلا سرویس های مخصوص شهرها رو برداشتن، ما هم سرویس مخصوص دزفول داشتیم، حذف شده از لیست.
دوست عزيز من سنندج هستم!نقل قول:
الان كه تو نمايندگي ميگن ارتقا دادن ولي تو اكانت كاربري سايت اسيا تك همون سرويسه قبليه
هر چي هم به نمايندگي ميگم جواب درست حسابي نميدن ميگه مشكلي نداره ثبت شده!
موندم چيكار كنم
من الان سرویس 2 مگ دارم. سرعت دانلود شبانه حدودا چه قدره؟
بستگی دراه به منطقه و شهری که هستینقل قول:
شب معلوم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزيز downstream شما چقدر هست ؟ (توضيح1:بايد حداقل 2047 باشه . توضيح2: اين عدد در پنل كانفيگ مودمتون هست )
پيشنهاد اين هست كه كمي بهشون فشار بياريد سرويس هاي آسياتك خوب هستش اما پشتيبانيش نياز به كمي توپيدن داره !! كمي داد و بيداد رو هم اضافش كنيد 100 درصد جواب ميگيريد ... :31:
با تشکر ویژه از دوستمون j-f که انصافا خیلی خوب توضیح دادن.اگه بقیه دوستان هم که سرعتشون در همین محدوده هست لطف کنند و سرعت ساعات رایگان رو بگند ممنون میشم.اینطوری بهتر میشه تصمیم گرفتنقل قول:
یعنی چی دقیقا؟نقل قول:
اگه کسی مرکز مخابراتیه نرمالی داشته باشه با 128 چه سرعتی در شب داره؟
آخه اکثر دوستان میگن سرعت شبانه واقعی میشه، یعنی من مثلا شب میشه 2 مگ واقعی، شما میشید 128 واقعی (که سرعت دانلود میشه، 16) ولی بعضی از دوستان هم گفتن، هر سرویسی که انتخاب کنیم، مثلا سرعت شبانه روی 90-60 هست و تقریبا سرعت شبانه ی سرویس های مختلف تفاوتی براشون نداره.:11:نقل قول:
با تشكر از همه ي دوستاني كه بنده رو راهنمايي كردن
بالاخره بعد از تماس هاي پشت سرهم با پشتيباني سرعتم رو خوب كردن!
الان سرعتم 2 مگ هست
و سرعت دانلودم هم روز و هم شب 200 تا 250 هست!:21:
برای مازندران در مراکز مخابراتی قوی سرعت روزانه سرویس ها تا 512، 2 مگ میشه وبرای 512 به بالا 4 مگ میشه و سرعت شبانه سرویس ها هم ظاهرا واقعی میشه من امروز 2 مگ گرفتم شب تست می کنم فردا نتیجه رو میگم.
این قیمتا که توی سایت زده بعد از اعمال تخفیف هست؟
من میخوام 1 مگ با 15 گیگ برای 3 ماه بگیرم شده 62 تومن
چطوریه من اولین بار هست میخوام تمدید کنم بنظرتون خوبه؟ یا سرعت های دیگه بگیرم همین بازده رو داره؟
سرعت قبلیم 1مگ بود دانلود روزانه 220 هست شبانه نمیدونم چطوره.......
یک سوال این شرکت اسیاتک با ارم نت که شیراز هست رابطه داره ؟؟؟
سلام دوستان
برای استفاده از اینترنت رایگان شبانه باید خودمون dc کنیم یا اتوماتیک می ره رو حالت شبانه؟
اتوماتیکه.نقل قول:
برای ما که 2-8 رایگانه، حدودا ساعت 1:55 اتوماتیک dc میشه و میره رو شبانه و سرعت واقعی میشه و رایگان حساب میکنه. و تقریبا ساعت 8:05 دوباره dc میشه و میاد رو سرعت روزانه.
البته برای بعضی شهر ها فرق می کنه قبلش حتما زنگ بزن مطمئن شو.
چون بودن بچه هایی که اینجا می گفتن باید ابتدای یوزر و پسوورد کانکش n بذاری.
ولی برای تهران رو میدونم که اتومات سوئیچ می کنه بین ساعات رایگان و پولی.(سایرشهر ها رو خبر ندارم)
الان سرویسهای 1 و 2 به ترتیب روی سرعت چند داره ارائه میشه؟
سلامنقل قول:
دوتاش یکیه
حذف شود...
چرا سرعت 1مگ و 2 مگ برای من یکسان هست و با هردو سرعت 220 دانلود داشتم؟
یعنی پول اضافه تر دادم ولی سرعتم همونه...............
راستی چور میتونم فاکتور پرداخت اینترنتی رو مشاهده کنم؟
downstream اكانت هاي 1 و 2 مگ رو روي 2047 ميزارن اگه گير بدي به پشتيباني 4 مگ ميكنن اكانت 2مگ ات رو ...نقل قول:
چرا سرعت 1مگ و 2 مگ برای من یکسان هست و با هردو سرعت 220 دانلود داشتم؟
یعنی پول اضافه تر دادم ولی سرعتم همونه...............
راستی چور میتونم فاکتور پرداخت اینترنتی رو مشاهده کنم؟
سرعت در شب معمولا فرق داره و real هست براي يه مگ 100 تا 120 بايد باشه براي 2مگ دو برابر همين !! يعني با اكانت 1مگ شبي 2 تا 2.7 گيگ دانلود ميشه و براي 2مگ 4 تا 5 گيگ در شب !
سايت زير براي پرداخت اينترنتي هست :
کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
این قیمتای توی سایت چطوریه؟ بعد از اعمال تخفیف محاسبه شده؟
اخه چند روز پیش واسم اس ام اس اومد 10-15 تخفیف داره......
من سه ماهه 2مگ با 5 گیگ در ماه گرفتم 86 تومن درومد اما تخفیفی واسم محاسبه نکرد
سلام
دیشب کلی فایل گذاشته بودم برای دانلود صبح دیدم که هیچ کدوم دانلود نشده و همه رو زده error. می خواستم ببینم شبکه قطع بوده یا مال من مشکل داشته؟
سلامنقل قول:
والا من سرعتم خيلي افتضاح بود حدود ساعت 3 به بعد هم كلا در حد ديال آپ شده بود
الان 2 شبه كه سرعتم اول شب يكم خوبه ولي 3 به بعد كلا نابود ميشه
ديشب سرعت مشكل نداشت و نزديك به 3 گيگ دانلود شد اما براي اولين بار آسياتك ازم حجم كم كرد اشتباهي !!
جالبه به پشتيباني ميگم عزيز جان اشتباهي ازم 116 مگ كم كردين ميگه نه بابا چيزي كم نشده و ... ميگم از كرديتم كم شده چرا نميفهمي !!؟ ميگه من از پنل خودم كه چيزي نميبينم !!
این که چیزی نیست
صفحات قبل رو ببین تاحالا چقدر از من کم کرده سر همین قضیه یبار 400 مگ کم شد تا 8:10 دقیقه بعد میگم چرا اینجوریه ، میگه سرعتت بالا بوده تو 10 دقیقه 400 مگ دانلود کردی : دی
پدر آمرزیده من سرعتم 500 کیلوبایت بر ثانیه هم باشه تو 10 دقیقه انقدر نمیشه!
تازه هنوز دیسکانکت نشده که و باید رایگان حساب بشه.
کلا از 8 به بعد (در بعضی جاها 9 به بعد) که چند دقیقه بعدش دانلود رایگان تموم میشه و دیسکانکت میشید و تو ریپورت Session time out میزه دانلود ریسک داره.
بنده پیشنهاد می کنم تا حداکثر 8 دقیقه بعدش دانلود داشته باشید ، بعدش خودتون دستی دیسکانکت کنید و ندارید تا لحظه آخر خودش دیسکانکت بشه.
البته من این مورد رو هم تجربه کردم که تا 8:15 دانلود داشتم و خودش دیسکانکت شده و چیزی هم کم نکرده ولی خوب همیشه هم اینطوری نیست.
=========
راستی اینجا بجز پایین اوردن 3-4 درصدی قیمت تمدید ، عیدی خاصی نمیدن؟
تمديد يه ماهه كه 10 درصد تخفيف خورده به ساعات رايگان هم دوساعت اضافه شده شده 1 تا 9 به جاي 2 تا 8 !!(البته نه همه جا بايد از تو پنل ببيني ) فكر نكنم ديگه چيزه ديگه اي بدن واسه عيد ...
من تا ساعت 8:59 دانلود كردم !!سرور تا ساعت 9:12 رايگان بوده !! خيلي فلان فلان شده هستن اين ...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده
من وقتی که میزان مصرفم رو نگاه می کنم می بینم که مثلا تو ساعت هایی که فقط سیستم on بوده و هیچ فعالیتی انجام نشده حجم های نسبتا زیادی مصرف شده (مثلا 119 مگ). با توجه به این که هیچ نرم افزاری روی سیستم نیست که بخواد به نت وصل شه و حجم مصرف کنه می خواستم ببینم ممکنه که آسیاتک حجم دزدی بکنه؟
از منم 237 مگ کم شده! من تازه ساعت 1:25 دانلود رو شروع کردم تا ساعت 9.
مثل اینکه میخوان عیدی خودشون رو بزور ازمون بگیرن :27:
ظاهرا منظورشون اینه که برای همین گشت و گذار معمولی تو اینترنت و دیدن چند تا سایت باید روزی 150-200 مگ حجم مصرف کرد!!!!!!!!!!!!!!!!:18::19:
با سلام به دوستان
از منم ديشب 221 مگ كم كردن در حالي كه من 2 سيستمم رو خاموش كردم ولي در همين حدود 200 مگ دانلود كردم
مثلا نبايد از شارژم كم نكنه ناسلامتي رايگانه ها :18:
از منم ديشب 180 مگ كم كرده ، از اونجا كه من ساعت 7:45 بيدار شدم و مودم رو ريست كردم تو ريپورت معلومه كه اين 180 مگ كم شده مربوط به ساعت 8 تا 9 ه به نظرم تا اطلاع ثانوی از 8 تا 9 دانلود نكنين.
تا ساعت 8:23 دانلود كرد ديشب بعد برق رفت هيچي هم كم نشد فردا رو ميزارم تا 8:40 اگر كم نشد ميبرمش هي بالاتر :31:...
فعلا كه 116 مگ هم از ما الكي كم كرد خيلي نامردي بود خداييش !!!!
8 تا 9 آزاده ولی اگر از 9 تا مثلا 9:10 دانلود کنید دیگه ریسک داره.
من دیشب تا 9:10 هم دانلود کردم چیزی کم نکرد.
خیلی شانسیه.
اونایی که تو پنلشون زده تا 9 رایگان و اگر مدرکی دارن که ثابت می کنه قبل 9 حجم کم شده زنگ بزنن پشتیبانی.
شما از برنامه هايي مثل cFosSpeed يا از gadget هاي ويندوز كه ترافيك مصرفي رو به نمايش ميدن استفاده كن شايد برنامه هايي مثل adobe reader يا بقيه خودشون رو update كنن يا windows update و ...نقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده
من وقتی که میزان مصرفم رو نگاه می کنم می بینم که مثلا تو ساعت هایی که فقط سیستم on بوده و هیچ فعالیتی انجام نشده حجم های نسبتا زیادی مصرف شده (مثلا 119 مگ). با توجه به این که هیچ نرم افزاری روی سیستم نیست که بخواد به نت وصل شه و حجم مصرف کنه می خواستم ببینم ممکنه که آسیاتک حجم دزدی بکنه؟
زنگ زدم با پررويي ميگه از پنلي كه جلوي من هست و دارم ميبينم از شما چيزي در اين ساعت كم نشده !!! :thumbsdowنقل قول:
اونایی که تو پنلشون زده تا 9 رایگان و اگر مدرکی دارن که ثابت می کنه قبل 9 حجم کم شده زنگ بزنن پشتیبانی.
دوسته عزیز شما میتونی از توی همون شبکه هم میزان send & recieve خودتو ببینی و نرم افزار های دیگه ای هم هستن که این کارو انجام میدننقل قول:
این حجم یخورده مشکوکه بیشتر میخوره که آپدیت ویندوز بوده که دانلود شده
شما برو ببین تو قسمت رسیو بوده یا سنت
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
دوسته عزیز همه پورت ها رو برای ما روی یه سرعت بستن و تنها در میزان ping دارای تفاوت هستننقل قول:
من با 128 سرعت دانلود 400-450 دارم که همینو با 2مگ هم داشتم ولی پینگ 2مگ پایینتر بود
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
دوسته عزیز شما بهتره با شرکت تماس بگیرید و سوال کنیدنقل قول:
بعضی جاها خودش اوتومات عوض میشه رو حالت رایگان بعضی اها مثل ماهم باید آخر نام کاربری یه n اضافه کنیم
با تشکر
الان که 128 دارید دان استریم خط رو چند هستنقل قول: