خیر نشدنقل قول:
__________________________________________________ __
Printable View
خیر نشدنقل قول:
__________________________________________________ __
نقل قول:
تو نسخه 10 هنوز Boot ای ساخته نشده براش ولی برای نسخه 8 موجوده
توی این ورژن هم با دستکاری رجیستری میشه چندتا ای دی باز کرد !
وارد رجيستري ويندوزتون بشيد .
براي اينكار درون Run دستور regedit رو تايپ كنيد و دكمه Enter رو بزنيد
حال به ترتيب مراحل زير رو انجام بديد تا در اخر بتونيد چندين و چند تا ياهو مسنجر باز كنيد :
1-ابتدا مسير زير رو از منوي سمت چپ باز كنيد :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test
2-حال بر روي سمت راست صفحه راست كليك كنيد و از منوي New گزينه ي Dword Value كليك نماييد .
3-اسم كليد جديد كه توليد كرديد رو Plural قرار بديد .
4-دوبار بر روي كليد جديد كليك كنيد تا یک پنجره باز شود . سپس مقدار آن را به 1 تغيير دهيد .
5-بر روي Ok كليك نماييد .
حالا يك بار سيستم خودتونو ريست كنيد تا تغييرات اعمال شوند
شما این فایل یک کیلوبایتی رو اجرا کن بعد ریست بعد... :46:نقل قول:
کد:http://www.uploadiran.com/files/1270409212/Run.rar
سلام
چند روزی هست که وقتی با مسنجر مشغول چت هستم پیغام هایی رو برای طرف مقابل به صورت اتوماتیک میفرسته.
مثل این پیغام ها:
........
چیکار کنم تا نفرسته؟
آنتی ویریس Nod دو روز پیش آپدیت کردم. نرم افزاری هست که بشه این ویروس رو پاک کرد؟
البته سورس این متن ها رو پیدا کردم به این آدرس هست:نمیشه این رو تو آنتی ویروس تعریف کرد که اجازه دستیابی بهش نده؟کد:http://ir2shop.com/myown/good.txt
Edited By wordist
دليل : قرار دادن آدرس صفحات آلوده
بهتره سيستم خودتون رو با Kaspersky Internet security به روز شده ويروس يابي کنيدنقل قول:
سلام به سلطانهاي ياهو
چطوري بعضي از آيدي ها يه آدرس سايت رو زير ايدي ميذارن و حتي وقتي هم آف هست اون آدرس نشون داده ميشه؟
راهی هست که به شه از voice یاهو استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:
نقل قول:
ویسش هر چند وقت به چند وقت قاطی می کنه... باید صبر کنین..!
قاطی میشه یا چیلتره؟؟؟؟:46:نقل قول:
فعلا مشکل همین هست که گفتیدنقل قول:
سلام
من روی سیستمم مسنجر 10.0.0.525 رو نصب کردم اما مدام مسنجرم هنگ میکنه وقتی که کانکت میشم
واقعن اعصابمو بهم ریخته
همین مسنجر رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم و مشکلی نداره
چی کار باید بکنم !؟ :41:
سلام من از Yahoo messenger V9 استفاده می کنم....
زمان send کردن im خطا .... unable to load میده دلیلش چیه ؟ سرعت اینترنتمم کم نیست..:41:
یه سوال دیگه:
مدتیه بعد از sign out این error میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چیه ؟
ممنون از راهنماییتون :11:
سلام به همگی
من با هر کس چت می کنم هر چی pm میفرستم ...برای طرف مقابلم نشون داده نمیشه
مجبورم طرف رو آد کنم تا بتونم باهاش چت کنم
هر کاری هم بگین انجام دادم اما نشد
لطفا اگه راه داره راهنمایم کنید:11:
این مشکل مدتی هست وجود داره برای برخی از کاربران حتی خود مننقل قول:
از طریق کنفرانس مشکل مربوطه حل میشه البته با تغییر ورزن یاهو مسنجر هم از سوی دو طرف به ورژن نهایی مشکلات خیلی کمتر میشه
سلام دوستان
آقا من یاهو مسنجر هر ورژنی (از 8 تا 10) نصب میکنم login نمیشم در صورتیکه با یه سیستم دیگه که به همین اکانت اینترنتم وصله به راحتی وارد میشم. هر راهی هم امتحان کردم :
از طریق HTTP ... ، بصورت عادی ، تنظیم DSL و...
از چیزتر هم استفاده نمیکنم تا 2 هفته پیش راحت وصل میشدم ولی 2 هفته ای هست هر کاری میکنم نمیتونم با این سیستمم login کنم. هر چقدر هم از طریق کنترل پنل پاک میکنم و دوباره نصب میکنم نمیشه !
کسی میتونه کمک کنه ؟
راستی راهی هست که یاهو مسنجر با تمام جزییات پاک شه و دوباره نصبش کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید :46:
تو یاهو مسنجر 10 بعضد وقتا اینجوی میشه چون هنوز نسخه اصلیش نیست.
آقا من تو همه ورژنها این مشکل رو دارم و نمیتونم تحت هیچ شرایطی کانکت بشم ولی غیر از ویندوز خودم بقیه جاها مشکل ندارم !!! (حتی با برنامه های unistall کننده هم پاک کردم تا ریجستری رو هم پاک کنه ولی درست نشد!)
نقل قول:
ویندوز عوض کردی...؟
مشكل شما الان كانكت نشدن هست؟نقل قول:
چك كنيد كه از پرو - كسي ياهو استفاده نميكنيد
موفق باشيد.
من نه مي توانم ايميل بفرستم و نه دريافت كنم لطفا راهنمايي كنيد و بعد از ارسال اين ارور را ميدهد
failure notice
سلام
من یاهو مسنجر هر ورژنی نصب می کنم می خوام login شم این پیغامو می ده:
we cant sing you in to yahoo messenger
there might be a problem with your internet connection و ... حالا مشکلش چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلام
مسنجر من اصلن رو کامپیوترم اجرا نمیشه ..هیچ ورژنیش..حتی با ایمیل هم نمیتونم چت کنم و پی ام نمیرسه ..فقط با گوشیم
تونستم پی ام بدم ...علتش چیه؟
من مسنجرم رو پاک کردم و از یه سایت دانلود کردم ایکون وب قبلا بالای بخشی بود که متن می نوشتیم ولی الان بالا زیر تولبار هستش
حالا الان هر کاری میکنم نمیشه وب داد دیگه اون ایکون وب خاموش اصلا ببینید
میشه بگید باید چی کار کنم ؟
یه مشکل دیگه هم اینکه از وقتی شکلک های جدید یاهو رو نصب کردم BandooV5 شکلک های خود یاهو رو دیگه ندارم این راه حلش چیه کلا برای همین مسنجر رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم
یه چیز دیگه من هر وقت که می خوام آن بشم می خوام که invisible باشم نه اینکه آن بشم بعد برم خودم رو invisible کنم آیا راهی هم برای این کار هست مثل msn که قبل از آن شدن می پرسه که می خواید invisible باشید یا نه ؟
و این هم یه مشکل دیگه
تشکر فراوان از دوستان
نقل قول:
مشکل از اینترنت شما هست و اون ISP ای که ازش خدمات میگیرید احتمالا جلو پورت های یاهو رو بستن
نقل قول:
جدیدترین ورژن یاهو رو نصب کن و اگه دیدی با هم مشکل داری از System Restore استفاده کن اگه مشکلت حل نشد پیشنهاد میشه که ویندوز رو عوض کنی چون سیستمت هم سلامت میشه
سلام.من چجوری میتونم نذارم که اد لیستم متوجه اینویزیبل بودنم بشن؟
بعد چجوری میتونم کاری کنم که تا یه آی دی بخصوص اینویزیبل آنلاین شد به محض ورودش متوجه بشم؟
راهی یا برنامه خاصی برای دانلود هست؟
ممنون میشم جوابمو بدین بهش نیاز دارم
نمیشه کاری کرد که وجه نشه چون سایت هایی هستن که نشون میده شما اینویزیبل اومدینقل قول:
برای آی دی دیگه که شما متوجه بشی نمیشه کاری کرد
سلام دوستان...يه مشكل عجيب غريب..
من نمي تونم با هيچكي بچتم...چون وقتي چيزي رو تايپ مي كنم و يا دوستم تايپ مي كنه و يا پي ام ميده نميبينمش...پنجره چت باز ميشه و هسش اما سفيده...نميزنه كي... چي نوشته!!! ورژن ديگه اي هم نصب كردم اما مشكل داشته...nod32 اپديت شده هم دارم...ديگه چيكار كنم (ورژن 9 الان نصبه)
سلام دوستان
امکان ای هست در هر لجظه چک کرد تو ادد لیستمون کی ایویسیبله؟خودش به صورت خودکار همه ادد لیست رو چک کنه؟میشه؟
مشكلم حل شد...با نصب دوباره و ورژن ديگه اي از اكسپلورر...!!!:8::5:نقل قول:
سلام
من میخواستم ببینم چطور میشه در yahoo mail زیر متن نوشته شده مثلا" یه نامه رو امضا کرد یعنی خود امضائ اسکن شده رو زیر نامه داشته باشیم نه فقط اسم شخص.یه برنامه signature هم گرفتم ولی انگار برای outlook هست و در yahoo mail کار نمی کند.در ضمن اگر برای وارد کردن امضا در متن نامه در word نیز راهی هست لطفا به من بگید
بچه ها من وقت ندارم کل این 600 صفحه رو بخونم
من دوستم مسیج آرشیوش رو میخواد بعد تو فولدر یاهو مسنجر و پروفایل که میرم فقط یکیشون هست در صورتی که تو خود یاهو همشونو نشون میده ولی تو فایل ها من فقط 1 دونه رو دارم
من واسه این که کلش برگرده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یه راهی بگین که تو یاهو مسنجر بفهمیم که طرف مقابل با کی داره چت می کنه و چی چت میکنه؟
سلام بر دوستان عزیز.
یک مسنجر با قابلیت وصل شدن چند آی دی همزمان می خوام.
قبلا از ورژن 8.0.0.508 با فایل Y!Multi Messenger Install.EXE که این قابلیت را بهش اضافه می کرد استفاده می کردم.
ولی از هفته پیش دیگه این ورژن کار نمی کنه.
ممنون میشم.
یاهو مسنجر ورژن 10:11:
10؟
خودش این قابلیت را داره؟
یا برنامه اضافه براش هست؟
لینک دارید؟
سلام
موقع وارد شدن به مسنجر یه پیغام خطا میده و وارد نمی شود.
از پیغام عکس گرفتم ، براتون میذارم.
کسی تا حالا با ایملش چت کرده ، بدون استفاده از نرم افزار یاهو مسنجر؟کد:http://rapidshare.com/files/391158010/error-messenger.jpg.html
موقع استفاده پیغام نصب فلش 9 رو میده!!!!!!!!!
نقل قول:
این امکان وجود نداره دوست من...!
خیلی بخوای حرفه ای باشین یه دونه تروجان کی لاگر براش سند کنین که اونم خیلی بعیده..
بهترین کار اینه که به کام ِ طرف حضوری دسترسی پیدا کنین..
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
نقل قول:
آخرین وزژن یاهو رو نصب کنین...
تو مسنجر قسمت contacts تو قسمت آخرshow/hide تیک offline contacts رو بردارید، online ها رو نشون میده فقط...sign in میکنی میبینی کی available هست..نقل قول: