چطوری کیتی پری رو تو show time ببینیم
Printable View
چطوری کیتی پری رو تو show time ببینیم
کرک های
The Sims™ 3 World Adventures نسخه : 2.17.2
و
The Sims™ 3 Ambitions نسخه : 4.10.1
رو میخوام ... کسی داره بذاره واسه دانلود .. ؟
سلام دوستان جان و دل
آقا یکی کرک این showtime رو بزاره جون هر کی دوست داره
کلی دنبالش گشتم هیچ جا نیست ک هنیست
پ.ن:آقا مشکل ما رفع شد مرسی به هر حال
پ.ن2:آقا ببخشید یه مشکل دیگه بوجود اومد
ما این شعبده بازمون رو کردیم تو قوطی danger بعد زدیم bury me alive خاک ریخت رو خودش بعد دیگه در نیمده الآن 1 روزو خورده ایه تکون نمیخوره اصلا نشونش هم نمیده کمک :دی
پ.ن3:اینم حل شد :دی !
سیو گرفتم اومدم بیرون دوباره رفتم لود کردم حل شد
فقط یادتون باشه که توی NMB کنسرت شعبده بازی(!) گذاشتید bury me alive رو نزنید باگه این یه مکان:دی
آقا کسی نیست کرک showtime داشته باشه کلی دنبالش گشتم هیچ جا نیست
اصلا کرک ندارید ؟ فایل fairlight ندارید؟
من از persiastore گرفتم کرک داشت read me هم داشت من کور بودم:خخخخ
کرکش رو باید کپی میکردم توی فایل خود the sims 3 نه the sims 3 showtime
گفتم شاید برای شما هم اینطوری باشه
در غیر اینصورت که بفرما
این لینک غیر فیلتر من یادم نیست چه لینکی رو دانلود کردم ولی به طور معمول همش یکیه:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
torrent بیده
نخیر من کرک ندارم فایل بازیو مستقیم از اینترنت دانلود کردم اگر ممکنه کرکتان را برایم آپلود کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم حل شد
کرکشو ریختم توی فایل سیمز 3 اصلی درست شد!
من تمام کارهایی که گفته شد رو چندین بار به ترتیب انجام دادم,درستم انجام دادم ولی ورژن بازیم تغییر نمیکنه.هربار توی لانچر میرم همون ورژن 1.0.615 هست.دلیلشو نمیدونم.حتی بازیو توی هارد هم ریختم ولی باز درست نشد.انگار واقعا باید به حرف دوستمون گوش کنم بیخیال شم.خیلی حیف شد کلی زحمت واسه دانلود پکها کشیده بودم.:41:
پس بقیه چجوری تونستن آپدیت کنن!!!!!;)
تاییدنقل قول:
اون فایلایی که تو اون مورد اول ک واسه دانلود گذاشتین بود تبدیل به پترن میشن..
اصلا نمیدونم با اون اولین مورد دانلودی چیکار کنم !!
چطوری نصب میشه:41:
نقل قول:نقل قول:
میشه این فایلو به منم بدین
لطفاااااااااااااااااااااا اا:19::19::19:
Asheqetammmmmm yaniنقل قول:
beyne in hame faqa in yeki kar kard:11::11::40:
این جایگاهه دستشویی سگ توی پتس کجاست؟؟؟
اعصابمو خورد کرده همش میره روی مبل دستشویی میکنه!
چیکار کنم تا بره یه جای دستشویی کنه؟
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم.
من یک مشکل بسی اساسی در نصب بازی دارم.
من پک های بازی رو تا اینجا همرو دانلود کردم ولی از پک world adventures به بعد از یک سایتی هرچی دانلود کردم crack ندارن کلاً نصب منو مختل کردن.
اگر کسی داره این crack هارو فایل همشو لطف کنه یک فایل زیپ کنه برا من آپلود کنه از خجالتش وجدانن درمیام.
گناه دارم بخدا من کمکم کنید.
بچه ها وختی late night رو ریختم کرکشم کردم باز میگفت no disk اما وختی کرکشو ریختم روی سیمز اصلی درست شد و رفت تو بازی اما وختی خواستم شهرو انتخاب کنم باز همون وارنینگو داد..no disk
یه جا اینجا به چشم خورد صفه های قبلی اما الان نمیدونم کجا بود. کسی میتونه کمک کنه؟ چیکار کنم؟
یعنی واقعا هیچکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
میدونم مال کرک باید باشه اما نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!!
واقعا ممنون انقد کمک میکنین. اون پستم خودم گشتم از پستای قدیمی پیدا کردم!:13:
:13:نقل قول:
متاسفانه مثل اینکه این تاپیک دیگه خیلی روبه راه نیست.
حیف واقعا حیف
تابستون یادش بخیر چقدر شلوغ شده بود تاپیک!
sanjy جان ممنون بابت راهنمایی آپدیت بازی.بالاخره بعد اینهمه کار این مطلب آخری که شما خودت پیدا کردی خیلی مفید بود و به درد منم خورد.
ما مشکلامون خیلی شبیه به همه چون منم وقتی کرک میریزم پیغام دیسک میده.امیدوارم یکی پیدا شه راهنمایی کنه.
من وقتی میخوام بازی ambitions رو نصب کنم آخرای نصب ارور میده که فایل sku version موجود نیست.میشه فایلشو برای دانلود بزارین؟ممنون.
(لطفا زودتر بذارین که بخاطر 1 فایل کوچیک مجبور نشم دوباره کل بازیو دانلود کنم.):19:
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
لطفا 1 آدم خوب زودتر جواب بده.ممنون.
یعنی واقعا هیچکس به اینجا سر نمیزنه 1 کمک به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:41::angry::weird::hmm:
من راهنمای آپدیت سیمز 3 را در پست اول خوندم ولی نتونستم آپدیتش کنم وقتی patch را اجرا میکنم ارور زیر میاد
(invalid file found) لطفا سریع راهنمایی کنید
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرکنکنیدhttp://www.gamefront.com/files/14944677/Sims3_1.6.6.002002_from_1.0.631.00002.zip
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکلدارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل رامی زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژنشما شده 1.0.631.00002
حالا هم اینو دانلود کنید
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
حالاهم این یکی رو دانلود کنیدhttp://www.gamefront.com/files/14953713/Sims-3-Worldwide-v.-1.6.6-to-v.-1.7.9-Retail-Patch
21.3 MB
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این روش 100% کار می کنه
ازین روش برین ما ازین روش رفتیم جواب داد.
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
البته این مطلب توسط the god نوشته شده بود ولی چون کپی کرده بودم رو سیستمم دیگه برنگشتم عقب.
پسفردا به جرم دزدی منو نگیرین.:31:
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) برای بازی sims Ambitions جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
بابا من گیر اینم.خب یکی بذاره دیگه.
GameVersion = 1.0.615.00107
Code:0.DL-0.0.11190
Asset:1.Content.Devtest.1397
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
CiderVersion#002432
GameVersion = 1.0.615.00107
Code:0.DL-0.0.11190
Asset:1.Content.Devtest.1397
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
CiderVersion#002432
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
اگه کسی کرک جدید سیمز 3 را داره لینکش رو بذاره دانلود کنیم
برای چه پکی؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
توی سیمز آی آر نوشته میشه مومیایی ساخت کسی میدونه؟؟؟
برای سیمز 3 ورژن 1.6.6.002002
من اپدیتش کردم ولی الان دیگه بازی اجرا نمیشه اگه از کرکش باشه لینکش رو برای ورژن 1.7.9.002002 بذاریدنقل قول:
هیچکس نیست جواب ما رو بده
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
یعنی واقعا هیچکس اینو نداره؟SKU VERSION-TXT واسه sims ambitions ?
[QUOTE=melisa.343;6939999]سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرکنکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکلدارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل رامی زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژنشما شده 1.0.631.00002
((حالا هم اینو دانلود کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
حالاهم این یکی رو دانلود کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21.3 MB
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید))
وقتی تا 1.0.631.00002 آپدیت میکنی پک بخوای روش نصب کنی خود به خود آپدیت میکنه.پک WORLD ADVENTURS رو نصب کنین خودش آپدیت میکنه.من اینکارو کردم.میخواین امتحان کنین ببینین درست میشه یا نه.یعنی تا سر این مطلب قرمز رنگ انجام بدین.اونوقت دیگه احتیاجی هم به کرک جدید نداره که بخوای اینجا التماس کنی بذارن.چون انگار اینجا همه خوابن.من 10 بار 1چیزو خواستم هنوز انگار نه انگار.:41:
جون بچتون اینو بذارین.10 بار گفتم.چندتا حروف و عدد باید بذارین به جان خودم.اصلا سخت نیستا.:41:نقل قول:
too kodom version ?نقل قول:
late night ??
مشکل من این بود ک کرکی که تو سی دی بود با آپدیت بازیه من نمیساخت
شما همون آپدیت بازی رو بریز.. کرکشم بریز درست میشه
منم با همین مشکل روبه روامنقل قول:
توی سیمزshowtime وختی میریزمش.. خودش که توی فایل bin هیچی جز 2تا عکس نیست
بعد کرکشو میریزم رو سیمز اصلی این ارورو میده
کسی میدونه؟
مشکل من جای دیگست. وقتی دارم Ambitions نصب میکنم آخرای نصب ارور میده که SKU VERSION-TXT وجود نداره.توی سیدی بازی AMBITION یه فایل هست نوشته SKU VERSION-TXT (که به صورت NOTEPAD هست) اونو باز کنین و اینارو برام بنویسین لطفا.گیر اینم.نقل قول:
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
sku
GameVersion = 4.0.87.006001
Code:0.RL-2.0.104
Asset:1.ep2-0.rl.5
Thumbnails:1.Thumbnailep2.dl.127
TCC:1.TCC.ep02.137
CiderVersion#003828
man nadaram in versiono sry:41:نقل قول:
ممنونم دوستان.حل شد.نقل قول:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
ممنون بالاخره یکی پیدا شد کمک کرد.مرسی:46:نقل قول:
بعد از نصب اپدیت چه چیزایی به بازی اضافه میشه چون من تغییر زیادی بعد از نصب آپدیت تو بازی ندیدم
در ضمن من یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سیمز 3 برداشتم که پسوندشون package ولی نمیدونم چطوری نصبشون کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
عزیزم اول برو توی این ادرس:نقل قول:
C:/The Sims 3/
حالا شاید شما بازیتونو توی فایل اف یا جی یا هرچی که هست نصب کرده باشید خوب
بعد اینجا این ادرسو بسازین:
C:/The Sims 3/Mods/Packages
توجه کنین حرف اول فایل ها بزرگ باشن
حالا دانلود هارو اینجا بریزید